Cum să comandați un sandwich de metrou

Comandarea unui sandwich în metrou poate fi mai complicată decât credeți. Există anumiți pași pe care trebuie să îi urmați pentru a comanda sandwich-ul perfect.

pași

Imagine cu denumirea Comandați un sandwich metrou Pasul 1
1
Luați toate deciziile (tipul de pâine, carne, legume și brânză) înainte de a vă apropia de contor. Nu așteptați până când decideți să decideți. Dacă nu sunteți sigur, permiteți altor persoane să comande mai întâi.
 • Adresați-vă orice întrebare aveți înainte de a comanda. Aceste întrebări pot include subiecte despre opțiunile vegetariene, mesele generale, prețurile etc. Multe restaurante de la Subway au etichete pe sticlă care prezintă diferite tipuri de brânză și pâine disponibile.
 • Imaginea intitulată Comandați un metrou sandwich Pasul 2
  2
  Sortați tipul de sandwich dorit. Ar trebui să știi că Subway are și un plan plat și salate.
 • Ar trebui să știți că sandvișurile vin în dimensiuni de 6 inci și 1 picior. Dacă mergeți cu altcineva, puteți cumpăra unul de 1 picior și îl puteți distribui între cei doi pentru a economisi bani.
 • Spune angajatului ce fel de paine vrei. Acest lucru se poate schimba de la magazin la magazin, dar opțiunile includ italian, alb, integral, cu ierburi și brânză.
 • Adăugați brânza, dacă doriți. Nu toate metrourile au același tip de brânză, iar unele brânzeturi arată similar, deci trebuie să fie specifice. Nu spuneți doar "brânză albă", deoarece toate soiurile de brânză din metrou sunt albe.
 • Decideți cum doriți să vă încălziți. Vreți să fiți pus în cuptor și prăjită sau pusă în cuptorul cu microunde? Încercați diferite opțiuni pentru a vedea care dintre ele vă place cel mai mult.
 • Spune angajatului ce fel de legume doriți în sandwich-ul dvs. Fii specific cu cantitățile, cum ar fi "salată mică" sau "multe murături". De asemenea, specificați numele.
 • Ordonați condimente, cum ar fi maioneza, muștar, muștar de miere etc. Toate oțeturile, sarea și piperul merg, de asemenea, în această zonă. Dacă nu comandați nimic din meniu, ei nu vor pune nimic "automat".
 • Imaginea intitulată Comandați un metrou sandwich Pasul 3


  3
  Plătiți suma pe care o vor spune. Cu excepția cazului în care prețul este irațional, nu discutați prețul așa cum este prestabilit de calculator. Cu excepția cazului în care au pus un alt ingredient sau ceva, nu există nimic care angajații pot face pentru a schimba prețul. Cu toate acestea, dacă doriți să economisiți bani, evitați să o întrebați în combinație. De asemenea, puteți cere apă și vă vor da un pahar liber.
 • Imaginea intitulată Comandați un metrou sandwich Pasul 4
  4
  Spune mulțumesc
 • sfaturi

  • Dacă nu știți exact numele sandvișului dvs., muncitorii vă pot ajuta să determinați ce doriți.
  • Fii la fel de bun pe cât poți, cu cât muncitorul este mai fericit, cu atât mai bine va fi sandwich-ul.
  • Când faceți o comandă foarte mare, întotdeauna să fiți respectuoși, mai ales dacă este în timpul orelor de vârf. Un sfat este întotdeauna un bun gest când faceți aceste achiziții.
  • Subway a introdus o nouă opțiune numită "elementele de bază" care include toate legumele: roșii, salată, castraveți, măsline, murături, ceapă, ardei jalapeño etc. Acest lucru simplifică ordinea dacă doriți multe lucruri, cu câteva excepții. De exemplu, spunând "Vreau elementele de bază, dar fără murături și jalapeño", este mult mai rapid decât spune "Vreau roșii, salată, castraveți, măsline etc."
  • Dacă mergeți în ore foarte leneșe (între prânz și cină, și după-amiaza) este probabil că există puțini angajați. Prin urmare, va exista o linie foarte lungă, deci nu vă așteptați să fie servită rapid. Fiți amabili angajaților, deoarece aceștia sunt momente stresante pentru ei.
  • Dacă frecventați același magazin, aflați numele lucrătorilor și, dacă nu sunt ocupați, începeți o conversație cu aceștia.
  • Dacă credeți că muncitorul nu a pus cantitatea potrivită de ingredient sau dacă credeți că puneți prea mult, puteți cere să vedeți tabelul cu cantități standard. Acest lucru vă va informa mai bine pentru comenzile viitoare. Fiecare magazin ar trebui să aibă acest tabel pentru muncitori, dar este de obicei în spatele tejghelei (nu pentru public), astfel încât să fie respectuos și răbdător când plasați această comandă.
  • Nu vă surprindeți dacă vă pun aceeași întrebare cu privire la alegerile dumneavoastră diferite ale lucrătorilor. Este foarte rar pentru același lucrător să vă completeze sandwich-ul. Doar sfatuiti muncitorul care v-a facut corect sandwich-ul si nu mai solicit acelasi lucru de mai multe ori.

  avertismente

  • Multe restaurante nu acceptă cupoane de la alte francize. Deci, nu fi surprins când nu acceptă cuponul. Dacă aveți o întrebare, întrebați înainte de a comanda.
  • Multe metrouri nu acceptă cecuri, așa că întrebați înainte de a le comanda.
  • Nu discutați cu muncitorii deoarece nu au un ingredient pe care îl doriți. Solicitați să vorbiți cu administratorul, acesta este responsabil pentru inventarul și plasarea comenzilor și, dacă întrebați într-un mod respectuos, vă pot cere să cereți celelalte tipuri de brânză sau cartofi pe care doriți să vi le faceți săptămâna viitoare.
  • Nu vă deranjează pe cei care vă fac sandwich-ul, nu este așa de inteligent.
  • Nu încercați să comandați în timp ce vorbiți la telefon. Acest lucru este extrem de nepoliticos și cu siguranță vă va face să faceți greșeli în ordine. Doar dacă vei comanda un sandwich pentru persoana de la telefon.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face sandwich-ul perfect de șuncăCum se face sandwich-ul perfect de șuncă
  Cum să faci focaccia de pui cu pestoCum să faci focaccia de pui cu pesto
  Cum să faci sandwich-uri pentru micul dejunCum să faci sandwich-uri pentru micul dejun
  Cum să faci sandvișuri metrou acasăCum să faci sandvișuri metrou acasă
  Cum să faci sandwich-uri în stil norvegianCum să faci sandwich-uri în stil norvegian
  Cum să faci sandwich-uri de bananeCum să faci sandwich-uri de banane
  Cum să faci un panini de șuncă pe un grătar George ForemanCum să faci un panini de șuncă pe un grătar George Foreman
  Cum sa faci un sandwich de Monte CristoCum sa faci un sandwich de Monte Cristo
  Cum sa faci un club de sandwich de pui la gratarCum sa faci un club de sandwich de pui la gratar
  Cum sa faci un delicios sandwich de ciuperci portobelloCum sa faci un delicios sandwich de ciuperci portobello
  » » Cum să comandați un sandwich de metrou

  © 2011—2020 ertare.com