Cum să obțineți un card Starbucks Gold

Cardul Starbucks Gold vă permite să vă bucurați de un număr mare de băuturi gratuite și de alimente pe tot parcursul anului, precum și să accesați oferte exclusive pentru membrii de aur. Pentru a obține un card de aur, trebuie să vă înregistrați la Starbucks și să utilizați cardul pentru a colecta 30 de stele în 12 luni.

pași

Imagine intitulată Obțineți un card de aur Starbucks Pasul 01
1
Cumpărați o carte Starbucks. Un card Starbucks este un card cadou sau o cartelă preplătită cu care puteți încărca fonduri pentru cheltuieli pentru articolele Starbucks. Puteți cumpăra cartela Starbucks în https://starbucks.com/shop/card/buy sau la orice Starbucks.
 • Imaginea intitulată Obțineți un card de aur Starbucks Pasul 02
  2
  Introduceți Site-ul Starbucks pentru a vă înregistra cardul. Când vă înscrieți pentru programul de fidelizare Starbucks, vă veți califica să primiți un card de aur după ce ați câștigat stele.
 • Imagine intitulată Obțineți o carte de aur Starbucks Pasul 03
  3
  Completați câmpurile obligatorii în formular și apoi dați clic pe "Creați un cont". Va trebui să introduceți numele, e-mail, numărul de Starbucks, carte de securitate carte de cod, data nașterii și codul poștal.
 • Imagine intitulată Obțineți o carte de aur Starbucks Pasul 04
  4
  Începeți să utilizați cardul Starbucks pentru a cumpăra articole la Starbucks. Veți câștiga câte o stea pentru fiecare tranzacție pe care o faceți la Starbucks cu cardul.


 • Imagine intitulată Obțineți un card de aur Starbucks Pas 05
  5
  Obțineți cel puțin 30 de stele într-o perioadă de 12 luni. Puteți obține stele în mod tradițional (de cumpărare chestii la Starbucks cu carte în 30 de oportunități diferite) sau să profite de oferte speciale care permit Starbucks să acumuleze stele suplimentare. De exemplu, puteți obține stele suplimentare prin completarea unui sondaj al clienților pe Internet. De asemenea, puteți cumpăra câteva articole de vânzare la cel mai apropiat magazin Starbucks.
 • Verificați-vă frecvent e-mailurile pentru a fi conștienți de oportunitățile care vă vor permite să câștigați mai multe stele. Programul de fidelitate Starbucks trimite membrii periodic e-mailuri. Acolo ele conțin informații despre evenimente viitoare și despre produsele cu care puteți obține mai multe stele.
 • Imaginea intitulată Obțineți un card de aur Starbucks Pas 06
  6
  Așteptați ca Starbucks să vă trimită kitul de întâmpinare a cărții de aur. Când ați obținut statutul de aur, care este, atunci când au luat 30 de stele în termen de 12 luni, Starbucks va trimite un kit de bun venit Gold Card la adresa pe care ați introdus în contul dvs. Starbucks. Expedierea durează patru până la șase săptămâni după atingerea statutului de aur.
 • Imaginea intitulată Obțineți un card de aur Starbucks Pasul 07
  7
  Începeți să utilizați cartea dvs. Gold în fiecare tranzacție din Starbucks. La nivel de aur, veți primi gratuit băuturi Starbucks sau mâncare pentru fiecare 12 stele pe care le obțineți, gratuit ce-magazin de ceai și de cafea reumple, tratamente gratuite pentru ziua de naștere și cupoane exclusive pentru membrii cărții de aur.
 • sfaturi

  • Controlați activitatea starilor prin inițierea sesiunii https://starbucks.com/account/signin. După ce v-ați înscris pentru cardul Starbucks, vă puteți conecta la contul dvs. ori de câte ori doriți să puteți verifica stelele pe care le aveți și să continuați să le colectați pentru a obține un card Gold.

  avertismente

  • Dacă nu puteți obține 30 de stele în termen de 12 luni de la primirea cardului de aur, veți fi redus la nivelul verde și veți pierde toate stelele. Cu toate acestea, dacă primiți 30 de stele în decurs de 12 luni de la scăderea la nivelul verde, veți reveni la starea de aur.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adăugați o carte de credit în contul dvs. PayPalCum să adăugați o carte de credit în contul dvs. PayPal
  Cum să adăugați cărți în aplicația Apple WalletCum să adăugați cărți în aplicația Apple Wallet
  Cum să cumperi lucruri pe Amazon fără un card de creditCum să cumperi lucruri pe Amazon fără un card de credit
  Cum să cumpărați online utilizând un card de debitCum să cumpărați online utilizând un card de debit
  Cum se creează un card de ziua de naștere pe FacebookCum se creează un card de ziua de naștere pe Facebook
  Cum să formatați o cartelă SD în AndroidCum să formatați o cartelă SD în Android
  Cum să obțineți puncte MicrosoftCum să obțineți puncte Microsoft
  Cum de a obține o melodie gratuită pe iTunesCum de a obține o melodie gratuită pe iTunes
  Cum se partiționează un card SDCum se partiționează un card SD
  Cum se face o carte 3DCum se face o carte 3D
  » » Cum să obțineți un card Starbucks Gold

  © 2011—2020 ertare.com