Cum să obțineți toți nutrienții ca vegetarieni

Ideea că consumarea unei diete pe bază de plante pentru o planetă mai bună și o sănătate generală a crescut în popularitate în anii 1960. La acea dată, oamenii au crezut în mod eronat că vegetarienii nu puteau obține decât o nutriție adecvată consumând combinație complexă de cereale, nuci, legume și legume în fiecare zi. Cercetarea modernă în domeniul sănătății a negat această teorie. Oamenii de știință de astăzi știu că cel mai bun mod de a obține toți nutrienții ca vegetarieni este să vă bucurați de o mare varietate de alimente pe bază de plante în fiecare săptămână fără să vă faceți griji prea multe despre combinarea confuză a alimentelor și a formulelor nutriționale.

conținut

pași

Imagine intitulată Obțineți toate substanțele nutritive ca o etapă vegetariană 1
1
Fii deschis să încerci noi alimente. Vegetarienii ar trebui să păstreze toate opțiunile deschise atunci când aleg ce alimente să mănânce. Încercați legume noi, cereale și leguminoase vă oferă posibilitatea de a vă bucura de alimente necunoscute care pot înlocui și de obicei depășesc conținutul nutrițional al alimentelor de origine animală.
 • Imagine intitulată Obțineți toate substanțele nutritive ca pas Vegetariene 2
  2
  Învață să gătești Vegetarienii sănătoși evită alimentele procesate. Studiați cărțile de bucate vegetariene cu rețete simple care includ o varietate de legume, cereale, nuci, legume, fructe și grăsimi sănătoase. Mancarea la domiciliu vă permite să controlați alimentele pe care le consumați.
 • Imagine intitulată Obțineți toate substanțele nutritive ca vegetarian Pasul 3
  3
  Consumați o varietate de alimente de origine vegetală. Majoritatea vitaminelor găsite într-o dietă pe bază de carne pot fi obținute prin consumul de legume, cum ar fi legumele cu frunze verzi, care conțin calciu. Consumul de diferite tipuri de legume vă asigură că achiziționați diferitele substanțe nutritive disponibile în fiecare plantă.
 • Încercați să consumați zilnic cel puțin 9 porții de fructe și legume pentru un aport optim de nutrienți. Luați în considerare testarea legumelor cu frunze verzi, a rosilor fierte și a legumelor colorate în roșii, portocale și galben.


 • Imaginea intitulată
  4
  Înlocuiește proteinele pe bază de carne cu proteine ​​de origine vegetală. Multe tipuri de carne conțin proteine ​​importante care se găsesc și în produsele lactate, pește și ouă, cum ar fi vitamina B-12 și calciu. Vegetarienii care consumă anumite produse de origine animală consumă de obicei cantitatea potrivită de proteine. Cu toate acestea, vegetarienii stricți, care se abțin de la toate produsele de origine animală, ar trebui să consume alte alimente vegetale, cum ar fi tempeh sau cereale integrale pentru a asigura o nutriție vegetariană adecvată.
 • Imaginea intitulată
  5
  Alegeți alimente proaspete sănătoase în loc de fast-food de calitate scăzută. Consumați gustări și mese neprelucrate atunci când vă grăbiți. În loc să utilizați dulciuri dulci și alimente prăjite, mâncați alimente bogate în fibre, cum ar fi fructele, biscuiții de orez brun și untul de arahide. Vă veți simți plini și veți respecta cerințele dietei atunci când vă aflați în mișcare.
 • Imagine intitulată Obțineți toate substanțele nutritive ca vegetariană Pasul 6
  6
  Luați în considerare luarea de suplimente pentru a înlocui vitaminele pe bază de carne. Dieturile pe bază de plante conțin substanțe nutritive suficiente pentru vegetarienii care mănâncă anumite produse de origine animală, dar veganii stricți pot găsi suplimente benefice dacă sunt afectați de letargie și de un sistem imunitar slab. B-12 și suplimentele de zinc pot contribui la îmbunătățirea stării de sănătate a veganilor și a stării de nutriție.
 • sfaturi

  • Experimentați noi modalități de a pregăti legumele atunci când mâncați în restaurante etnice. Legumele sunt stâlpii dietei în țările mai puțin dezvoltate. Există multe tipuri de bucătărie etnică, în special din Asia, care sunt umplute cu o mare varietate de alimente vegetale care răspund în mod natural nevoilor nutriționale.
  • O dietă bazată pe plante poate ajuta la obținerea unei sănătăți bune, dar nu o garantează. Pentru o sănătate optimă, vegetarienii trebuie să lupte pentru un stil de viață care include o dietă bogată în legume și boabe, activitate fizică obișnuită și cât mai puține alimente prelucrate posibil.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți un păr minunat sănătosCum să obțineți un păr minunat sănătos
  Cum să vă serviți oaspeții vegani și vegetarieniCum să vă serviți oaspeții vegani și vegetarieni
  Cum să ajuți un bătrân cu alimentația luiCum să ajuți un bătrân cu alimentația lui
  Cum să obțineți suficiente proteine ​​ca fiind vegetarieniCum să obțineți suficiente proteine ​​ca fiind vegetarieni
  Cum să faci alimente de casă pentru păsăriCum să faci alimente de casă pentru păsări
  Cum să adăugați semințe de inCum să adăugați semințe de in
  Cum să adăugați mai multe fibre în dietăCum să adăugați mai multe fibre în dietă
  Cum sa mananci supa pentru a pierde in greutate repedeCum sa mananci supa pentru a pierde in greutate repede
  Cum să combinați alimentele pentru a obține proteine ​​completeCum să combinați alimentele pentru a obține proteine ​​complete
  Cum să mănânci ca o persoană subțire nuCum să mănânci ca o persoană subțire nu
  » » Cum să obțineți toți nutrienții ca vegetarieni

  © 2011—2020 ertare.com