Cum să obțineți rezervări în spălătoria franceză

French Laundry este un restaurant din Yountville, California, care este inima Valea Napa, o regiune renumită pentru podgorii, vin și mâncare bună. Thomas Keller este proprietarul restaurantului și a fost considerat unul dintre cei mai buni din lume de către experți și de presă de mulți ani. Cina este servită 7 nopți pe săptămână, prânzul este disponibil vineri, sâmbătă și duminică. Există două meniuri cu preț fix, în care mesele sunt servite cu mai multe feluri de mâncare. Există, de asemenea, meniuri speciale pentru a încerca alimentele disponibile. Obțineți rezervări la Spălătoria Franceză cu două luni înainte de a vă planifica să vă culcați acolo, să sunați la restaurant sau să faceți rezervări online.

pași

Imaginea intitulată Obținerea rezervărilor de spălătorie în Franța Pasul 1
1
Planificați-vă vizita la spălătorie franceză în avans. Rezervările la acest restaurant pot fi greu de făcut, există mulți oameni care așteaptă să mănânce acolo, cu o capacitate de 60 de mese. Timpul pentru cină este de la ora 17:00. la 9:15 p.m. iar programul de prânz este de la ora 11:00 a.m. la ora 13:00. Deoarece 9 feluri de mâncare sunt prezentate, toată mâncarea va dura trei până la patru ore.
 • Imaginea intitulată Obținerea rezervărilor de spălătorie în Franța Pasul 1
  2
  Sunați la biroul de rezervări al rufelor franceze. Faceți rezervarea cu două luni în avans. Biroul pentru rezervări se deschide în fiecare zi de la ora 10:00. până la ora 17:00. Apelați 707-944-2380 și cereți-vă masa.
 • Puneți-vă numele pe lista de așteptare dacă nu puteți obține o rezervare. Spălarea franceză menține o listă de așteptare în caz de anulare. Puteți introduce lista numai prin telefon.
 • Imaginea intitulată Obțineți rezervările de spălătorie din Franța Pasul 2
  3
  Faceți o rezervare online utilizând o masă deschisă. Spălarea franceză folosește un site terță parte, opentable.com, pentru a vă înregistra rezervările.
 • Rezervați cu două luni înainte de data solicitată în care doriți să faceți rezervarea. De exemplu, dacă doriți să luați cina acolo pe 1 aprilie, faceți rezervarea dvs. pe 1 februarie. Oaspeții care au efectuat cu succes rezervări sugerează rezervarea online exact la miezul nopții, ora Pacificului.
 • Imaginea intitulată Obțineți rezervările de spălătorie din Franța Pasul 3


  4
  Fii flexibil cu timpul pentru cină. În timp ce doriți să faceți rezervarea la ora 7:30, fiți dispuși să mănânci la ora 5:30 sau 9:15 dacă acestea sunt singurele locuri disponibile. În caz contrar, riscați să așteptați și mai mult pentru a avea o rezervare.
 • Imaginea intitulată Obținerea rezervărilor de spălătorie în Franța Pasul 4
  5
  Garantați-vă rezervarea cu un card de credit. Va trebui să faceți rezervarea cu un card American Express, MasterCard sau Visa. Mesele sunt la prețul de 270 USD, asigurați-vă că anulați în avans pentru a evita taxa de anulare de 100 USD per persoană.
 • Imaginea intitulată Obțineți rezervările de spălătorie din Franța Pasul 5
  6
  Faceți un blog despre nevoile dvs. de rezervare. Faceți o căutare pe internet pentru rezervări pentru spălătoria franceză și veți găsi multe alte persoane care vorbesc despre dificultățile lor în obținerea unei rezervări la restaurantul respectiv. Într-un blog, gastronomyblog.com, cititorii plasează mesaje când au rezervări de oferit sau au nevoie de rezervări. Verificați mesajele sau publicați-vă, puteți găsi o masă fără să sunați la biroul de rezervări sau încercați să vă rezervați la Open Table.
 • sfaturi

  • Bloggerii online recomandă să solicite o masă de 4 la 7:15. Când rezervați online, pentru rezultate mai bune. Chiar și atunci, dacă sunteți punctual, vă puteți oferi un masă la ora 17:00. sau la 9:15 p.m. Cu toate acestea, asigurați-vă că ați completat tabelul de patru, dacă este necesar.
  • Luați în considerare rezervarea unei experiențe private de luat masa. Rezervările pentru petreceri private de cel puțin 8 persoane trebuie făcute cu un an în avans.

  avertismente

  • Este imposibil să luați masa în hainele franceze fără rezervări. Nu apăsați la restaurant și așteptați să obțineți o masă dacă nu ați făcut o rezervare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa alegi cele mai sanatoase feluri de mancare sushiCum sa alegi cele mai sanatoase feluri de mancare sushi
  Cum să evaluezi un restaurantCum să evaluezi un restaurant
  Cum să mănânci în Bucătăria IaduluiCum să mănânci în Bucătăria Iadului
  Cum sa faci toast francez fara vanilieCum sa faci toast francez fara vanilie
  Cum sa faci un cocktail cu nisipCum sa faci un cocktail cu nisip
  Cum să luați un copil cu autism la un restaurantCum să luați un copil cu autism la un restaurant
  Cum să comandați alimente într-un restaurant dacă urmăriți dieta AtkinsCum să comandați alimente într-un restaurant dacă urmăriți dieta Atkins
  Cum să eviți aruncarea dintr-un restaurant cu fast-foodCum să eviți aruncarea dintr-un restaurant cu fast-food
  Modificarea unei rezervări de zboruriModificarea unei rezervări de zboruri
  Cum să plătiți on-line rezervările hoteluluiCum să plătiți on-line rezervările hotelului
  » » Cum să obțineți rezervări în spălătoria franceză

  © 2011—2020 ertare.com