Cum se macină semințele de in

Inul de semințe este bogat în grăsimi și fibre de omega 3. Oamenii adesea adaugă inul la cereale și sucuri pentru a crește fibrele și substanțele nutritive. Oamenii care evită să mănânce ouă pot folosi semințe de in amestecate cu apă ca înlocuitor pentru oua de coacere. Semințele de in vară nu sunt suficiente pentru a le rupe, dar semințele de in, măcinate, permit corpului să absoarbă substanțe nutritive, deoarece semințele întregi pot pur și simplu să treacă prin corpul vostru. Deși puteți găsi semințe de in, în magazin, este mult mai ieftin să cumpărați semințele întregi și să le tăiați acasă. Semințele deja măcinate sunt, de asemenea, ruinate mai repede decât semințele întregi de in.

conținut

pași

Imaginea intitulată Grind Sem In 1
1
Utilizați o moară de in. Un mașinat de rindeluit este un aparat electric special conceput pentru a măcinat semințele de in, asemănător unui măcinător de cafea. Aceasta este o opțiune bună dacă doriți să evitați să aveți semințe de in din rastelul de cafea sau blender, dar este un pic mai scump. Trebuie doar să conectați polizorul, apoi adăugați cantitatea de semințe pe care o doriți și activați-o! Dacă aveți vreo îndoială cu privire la acest proces, consultați instrucțiunile specifice pentru polizor.
 • Imaginea intitulată Grind Seed In Flag 2
  2
  Încercați o moară de cafea. Aceasta este cea mai bună opțiune pentru cei care nu doresc să cumpere un dispozitiv exclusiv pentru a măcinat semințele de in, dar vor și rezultate mai bune. Măcinările de cafea sunt făcute pentru a amesteca boabele uleioase de cafea bine, astfel încât acestea sunt perfecte pentru măcinarea semințelor mici de in ulei. Măsurați cantitatea de semințe pe care o doriți și turnați-le în moară. Reglați setarea pentru a o mătura mai fin și apoi o porniți. Ar trebui să dureze numai 10 până la 15 secunde pentru ca semințele să fie uniformizate și fine.
 • Asigurați-vă că ați curățat bine mașina de spălat cafea înainte și după folosire, dacă o utilizați și pentru cafea. Dacă nu, riscați ca gustul să aibă o contaminare încrucișată.
 • Imaginea intitulată Grind Seed Inx Pasul 3
  3
  Încercați să utilizați un polizor de condimente. Dacă nu vă deranjează să lucrați din greu, un măcinător de condimente este o alegere bună pentru măcinarea semințelor de in. Este un dispozitiv mic care are un mecanism manual de cuțit sau un mâner de rotire. Ceea ce înseamnă că va trebui să mănânci semințele, pentru că nu e electrică. Se toarnă semințele de in în grund și dacă aveți opțiunea, ajustați-o la setări "fin măcinate". Apoi, rotiți mânerul! Poate dura câteva minute, dar semințele de in trebuie să fie perfect măcinate.
 • Imaginea intitulată Grind Seed Inx Step 4
  4


  Utilizați un procesor de bucătărie. Puteți folosi procesoarele pentru a măcinat semințele de in, dar deoarece ele sunt de obicei foarte mari, este dificil să zdrobiți semințele foarte mici și vă va lua mult timp. Turnați semințele de in în procesor și reglați corespunzător setările. Porniți-l și faceți-l să funcționeze, deoarece măcinarea semințelor de in, poate dura câteva minute.
 • Imaginea intitulată Grind Sem In 5
  5
  Utilizați un mixer. Este similar cu un procesor de alimente, dar folosirea unui mixer pentru a măcinat semințele de in nu este la fel de eficient ca și utilizarea unui aparat cu o ceașcă mai mică. Utilizați cel mai mic blender pe care îl aveți cu lama dublă și turnați semințele de in de care aveți nevoie pentru o zi. Puneți-l pe viteză medie sau mare și lăsați-l să curgă timp de câteva minute până când toate semințele de in sunt măcinate.
 • Imaginea intitulată Grind Seed Inx Step 6
  6
  Utilizați o mașină de măcinat cu piper. Așa este, folosiți unul dintre acei măcinători de piper elegant pe care îi vedeți uneori în restaurantele frumoase pentru a șterge semințele de in. Această opțiune este cea mai bună pentru măcinarea numai a unor porțiuni mici de semințe la un moment dat, deoarece acest proces durează mult timp. Umpleți mașina de măcinat cu semințe de in și apoi întoarceți capul sau mânerul pentru a măcinat semințele. Cantitatea care va ieși nu este exactă, așa că nu trebuie să folosiți o mașină de șlefuit atunci când aveți nevoie de cantități foarte specifice de semințe de in.
 • Imaginea intitulată Grind Seed Inx Pasul 7
  7
  Folosiți un mortar Faceți-o în vechiul mod și folosiți un instrument foarte tradițional pentru a vă sfărâma semințele de in, mortarul. Aceasta nu este cea mai ușoară opțiune, dar vă va oferi cele mai bune rezultate. Se toarnă semințele de in în mortar și se face o combinație de lovituri și se amestecă pentru a le măcinare fin. Când loviți semințele cu mortar, le veți sparge, iar atunci când le amestecați, le veți șlefui mai fin și mai fin, mutați mortarul în cercuri concentrate.
 • sfaturi

  • Semințele întregi de in va avea temperatura camerei de până la 1 an, dar este posibil să doriți să le înlocuiți la fiecare câteva luni pentru a le face mai proaspete.
  • Puteți folosi semințe de aur de culoare aurie sau brun indistinct pentru gătire sau coacere. Indiferent de culoare, semințele au aceeași aromă și oferă aceleași beneficii nutriționale. Unii bucătari preferă semințele de aur, deoarece culoarea mai deschisă este mai puțin vizibilă în produsele coapte.
  • Semințele de in, măcinate de pământ, pot deveni grănicite repede, deoarece au ulei. Dacă mănânci mai multe semințe de in, decât aveți nevoie, păstrați-le în frigider sau congelator pentru a le păstra. Când se mănâncă semințe de in, depozitați-le într-un recipient etanș închis.
  • Pentru a cumpăra semințe de in, la un preț mai bun, le cumpărați en-gros într-un magazin de produse alimentare de sănătate sau magazin de specialitate. Puteți găsi ambalate în secțiunea de panificație pentru un preț mai mare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci o mascara pentru parul de seminte de schinsCum sa faci o mascara pentru parul de seminte de schins
  Cum să mănânci rodieCum să mănânci rodie
  Cum sa mananci seminte de floarea-soareluiCum sa mananci seminte de floarea-soarelui
  Cum sa mananci seminte de dovleacCum sa mananci seminte de dovleac
  Cum se fac bile de risotto cu semințe prăjiteCum se fac bile de risotto cu semințe prăjite
  Cum sa faci gomasioCum sa faci gomasio
  Cum se face suc de rodieCum se face suc de rodie
  Cum se face pasta de susanCum se face pasta de susan
  Cum sa faci retete cu seminte de chiaCum sa faci retete cu seminte de chia
  Cum să faci ceai de schindufCum să faci ceai de schinduf
  » » Cum se macină semințele de in

  © 2011—2020 ertare.com