Cum se macină boabele de cafea fără șlefuitor

Bea o ceașcă de cafea dimineața este modul în care oamenii din întreaga lume își încep ziua. Modul de a face cafeaua cât mai proaspătă este să mănânci fasolea în fiecare zi, iar cel mai simplu mod de a face acest lucru este cu un măcinător de cafea adecvat. Cu toate acestea, dacă mașina dvs. de măcinat cafea se descompune sau vă aflați într-un loc în care nu există unul, există mai multe moduri de a-ți tăia propriile fasole pentru a face o ceașcă nouă de cafea.

pași

Metoda 1
Măcinați mecanic boabele de cafea

Imaginea intitulată Grind Coffee Beans Without a Grinder Pasul 1
1
Se amestecă boabele de cafea. Măsurați aproximativ 1/4 din boabele de cafea pe care le veți folosi și le așezați în cana mixerului. Setați blenderul la opțiunea de măcinare sau la cea mai mică opțiune. Apoi, acoperiți și lichefiați boabele de cafea în impulsuri de două secunde timp de aproximativ 10 secunde. Adăugați următoarele ¼ de boabe și repetați procedura. Continuați până când obțineți cantitatea potrivită și coerența de cafea, aproximativ un minut.
 • După ce ați terminat măcinarea boabelor de cafea, spălați bine blenderul pentru a elimina aroma de cafea.
 • Blenderul este ideal pentru măcinarea cafelei într-un caz necesar, deși nu veți obține o coajă consistentă sau fină. Acest aparat este excelent pentru a obține o măcinare grosieră.
 • Se amestecă boabele de cafea în perioade scurte pentru a preveni încălzirea și gătitul lamei blenderului.
 • Imaginea intitulată Grind Coffee Beans Without a Grinder Pasul 2
  2
  Utilizați un procesor de bucătărie. Măsurați boabele de cafea și le transferați la procesorul de alimente. Grind granulele folosind impulsuri de cinci secunde timp de 10 până la 20 de secunde. Verificați coerența grundului și continuați să procesați boabele de cafea în perioade scurte până când au consistența dorită.
 • După ce ați terminat, dezasamblați și spălați procesorul de alimente. În caz contrar, mirosul de cafea va rămâne în ea.
 • La fel ca și la blender, procesorul de bucătărie va produce numai o măcinare grosieră și neuniformă, deși cafeaua va fi în continuare potrivită pentru băut.
 • Imaginea intitulată Grind Coffee Beans Without a Grinder Pasul 3
  3
  Încercați un blender de mână. Așezați boabele de cafea într-un recipient înalt și îngust. Apoi, introduceți blender-ul în recipient și acoperiți partea superioară cu mâna pentru a împiedica scoaterea boabelor. Amestecați fasolele timp de 20 până la 30 de secunde. Apoi, verificați măcinarea și continuați procesarea în trepte de 10 secunde până când are consistența potrivită.
 • Clătiți și spălați imediat blenderul și recipientul pentru a elimina uleiurile și aroma de cafea.
 • Metoda 2
  Grângeți boabele de cafea manual

  Imaginea intitulată Grind Coffee Beans Without a Grinder Pasul 4
  1
  Folosiți un mortar cu mâna. Măsurați 1 până la 2 linguri (5 până la 10 g) de boabe de cafea în mortar. Apoi, acoperiți partea superioară a mortarului cu o mână pentru a împiedica boabele de cafea să părăsească recipientul. Cu cealaltă mână, întoarce-ți mâna pentru a zdrobi boabele. După cinci secunde, scoateți mâna, plasați-o vertical și loviți margelele.
  • Continuați să rotiți și să atingeți boabele până când obțineți consistența dorită.
  • Doar curățați cantități mici de boabe de cafea în același timp în mortar cu mâna. În acest fel, veți fi siguri că grinda este cea mai consistentă.
  • Mortarul cu mâna va produce de la o măcinare grosieră la o măcinare superficială.
 • Imaginea intitulată Grind Coffee Beans Without a Grinder Pasul 5
  2
  Se rupe boabele de cafea. Așezați boabele pe o placă de lemn mare. Luați un cuțit mare de măcelar și așezați lama netedă asupra boabelor. Apoi, puneți palma deschisă pe partea superioară a lamei și aplicați presiunea pentru a sparge boabele. După ce ați spart boabele, glisați cuțitul cu atenție spre dvs. Continuați să aplicați presiunea pentru a mătura boabele într-o textura mai fină.
 • Dacă utilizați această metodă, puteți obține o măcinare medie și medie până la fină.
 • Imaginea intitulată Grind Coffee Beans Without a Grinder Pasul 6
  3
  Grind boabe cu un bolț de bucătărie. Măsurați boabele de cafea și le transferați într-o pungă de congelator plastic gros. Apoi, sigilați sacul și puneți-l pe o suprafață plană. Agitați fasolea pentru a forma un singur strat. Apoi, apăsați boabele pentru a le rupe folosind rola de bucătărie ca și cum ar fi un ciocan. Odată ce acestea sunt rupte, aplicați presiune și rotiți din nou cilindrul de la o parte până la alta până când obțineți măcinarea corectă.
 • Dacă nu aveți la dispoziție o pungă de congelare, puteți pune boabele de cafea între foi de hârtie pergament.
 • Dacă utilizați o rolă de bucătărie, veți obține o măcinare medie și fină.


 • Imaginea intitulată Grind Coffee Beans Without a Grinder Pasul 7
  4
  Tritúralos cu un ciocan. Așezați boabele între două bucăți de hârtie de pergament sau în interiorul unei pungi de congelare sigilate. Apoi, puneți sacul pe un prosop, pe o suprafață plană și împrăștiați fasolea astfel încât să formeze un strat uniform. Spargeți boabele lovindu-le cu ciocanul într-o manieră moderată și constantă. Apoi, continuați să le bateți până când au o consistență groasă până la medie.
 • Puteti macina boabele folosind un ciocan, un ciocolator de carne sau un ciocan.
 • Imaginea intitulată Grind Coffee Beans Without a Grinder Pasul 8
  5
  Utilizați un polizor manual. Un măcinător manual este un dispozitiv pe care îl puteți folosi manual pentru a tăia carnea, a face paste sau a măcinat aproape totul, inclusiv cafeaua. Măsurați boabele și le turnați în mașina de șlefuit. Apoi, rotiți mânerul cu mâna în sensul acelor de ceasornic pentru a procesa boabele. Pentru a obține o măcinare mai fină, adunați boabele de grund și treceți-le din nou prin măcinător.
 • Metoda 3
  Alegeți grinda potrivită

  Imaginea intitulată Grind Coffee Beans Without a Grinder Pasul 9
  1
  Utilizați o măcinare grosieră pentru o mașină de cafea cu piston. Există diferite metode de preparare a cafelei care necesită consistențe diferite de măcinare. Cafeaua măcinată este de aproximativ mărimea prăjiturilor de pâine. Puteți obține o măcinare grosieră cu un mixer sau un procesor de bucătărie. Această măcinare este ideală pentru prepararea cafelei în următoarele aparate:
  • plita cu filtru de cafea
  • mașină de cafea rece
  • vid aparat de cafea
 • Imaginea intitulată Grind Coffee Beans Without a Grinder Pasul 10
  2
  Alegeți o măcinare medie pentru diverse metode de preparare a cafelei. O măcinare medie are aproximativ consistența zahărului granulat. Acest tip de măcinare este cel mai bun pentru cafeaua filtrată prin picurare, metoda de filtrare manuală și aparatele de cafea marca Chemex. De fapt, puteți folosi grindul mediu pentru diverse metode de preparare a cafelei, deși nu ar trebui să-l utilizați pentru a prepara espresso sau cafea turcească.
 • Puteți obține o măcinare medie prin ruperea boabelor de cafea cu un cuțit sau un ciocan. De asemenea, puteți obține o măcinare medie până la fină prin măcinarea fasolei cu un știft de bucătărie.
 • Imaginea intitulată Grind Coffee Beans Without a Grinder Pasul 11
  3
  Grind cafeaua pentru a pregăti cafeaua espresso. Mașinile profesionale de espresso sau pentru mașină de cafea italienească necesită o cafea fin măcinată pentru a obține rezultate mai bune. Consistența cafeei fin măcinate este similară cu cea a sarei de masă.
 • Dacă nu aveți o mașină de șlefuit, puteți obține o măcinare fină prin măcinarea boabelor de cafea cu un pistil sau o rolă de mână.
 • Imaginea intitulată Grind Coffee Beans Without a Grinder Pasul 12
  4
  Utilizați o măcinare super-fină pentru a pregăti cafeaua turcească. Cafeaua superfină este o măcinare care are consistența pulberii, similară cu zahărul sub formă de pudră. Acest tip de măcinare este necesar pentru a pregăti cafea turcească și cafea grecească. Puteți obține această măcinare folosind un mortar cu o mână.
 • sfaturi

  • Depozitați cafeaua măcinată într-un recipient etanș într-un loc răcoros și întunecat. Păstrați-l departe de căldură, aer, frig extrem și umiditate.
  • Când vine timpul să cumpărați un nou mașină de măcinat, este recomandat să alegeți un măcinător de morarit, deoarece este excelent pentru prepararea cafelei.
  • Supermarketurile și cafenelele care vând cafea au de obicei mașini de tocat pe care le pot utiliza clienții. De asemenea, le puteți folosi întotdeauna în cazul în care nu aveți un măcinător la domiciliu.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face o baie de picioare cu cafeaCum se face o baie de picioare cu cafea
  Cum sa faci un scrub facial de cafea si ou albCum sa faci un scrub facial de cafea si ou alb
  Cum să cumpărați boabe verzi de cafeaCum să cumpărați boabe verzi de cafea
  Cum sa faci Caffe Latte FreddoCum sa faci Caffe Latte Freddo
  Cum sa faci cafea aromataCum sa faci cafea aromata
  Cum sa faci cafea aromata cu dovleacCum sa faci cafea aromata cu dovleac
  Cum să faci cafea pe aragazCum să faci cafea pe aragaz
  Cum se face cafea cu gheataCum se face cafea cu gheata
  Cum să faci cafea mexicanăCum să faci cafea mexicană
  Cum sa faci cafea de cowboyCum sa faci cafea de cowboy
  » » Cum se macină boabele de cafea fără șlefuitor

  © 2011—2020 ertare.com