Cum sa mucegai ciocolata

Deși durează puțin timp, este ușor să mușezi ciocolată în casa ta. Dacă aveți timp și o mână fermă, vă puteți satisface gustul dulce în confortul bucătăriei.

pași

1
Cumparati ciocolata in blocuri sau in pachete de discuri mici. Nu te confunda cu ciocolata cofetarilor, care este amara. Nu folosiți chipsuri cu ciocolată sau batoane de ciocolată la cumpărături în magazin, deoarece acestea nu sunt suficient de groase sau lichid pentru a le modela (termenul tehnic este vâscozitatea).
 • 2
  Ia o matriță. Pentru începători, idealurile sunt cele din plastic transparent. În general, matrițele nu sunt scumpe și vin în mai multe forme.
 • 3
  Temperați ciocolata. Acest pas este foarte important pentru a obține un produs final atractiv din punct de vedere vizual, cu textura și gura corespunzătoare. Topiti ciocolata intr-o bain-marie.
 • 4
  Pentru ciocolata neagra trebuie sa o incalzi la 113 ° F si sa o raci la 88 ° F. Pentru ciocolată cu lapte și ciocolată albă, încălziți-le la 113 ° F și răciți-le la 82 ° F.
 • 5
  Vopseaua cu o pâine de patiserie, un strat subțire de ciocolată în matrițe. Asigurați-vă că așezați un strat uniform pe toate laturile mucegaiului și în toate colțurile și crăpăturile.


 • 6
  Așezați matrița în frigider și lăsați-o să stea pentru 5-7 minute.
 • 7
  Scoateți matrița din frigider și puneți un alt strat subțire de ciocolată cu peria. Puneți-o înapoi în frigider. Repetați acest proces până când aveți un înveliș de ciocolată solidă (acest lucru este în cazul în care matrița este transparent useful- comentarii în partea de jos pentru a vedea dacă mucegai pete mai subțiri sau găuri). În funcție de dimensiunea matriței, veți avea nevoie de aproximativ șapte straturi.
 • 8
  Umpleți cojile cu cireșe, nuci, creme sau orice doriți. Cu o lingură, umpleți matrițele la margine cu ciocolată. Puneți-i înapoi în frigider și lăsați-i acolo pentru câteva ore (sau toată noaptea) pentru a fi mai siguri. Când le îndepărtați, răsturnați ușor matrița deasupra unei mese sau a unei plăci de tocare. Ciocolată trebuie să plece fără prea mult efort, dar dacă rămâneți blocat, a lovit matrița ferm împotriva mesei sau îndoiți un pic, iar acest lucru ar trebui să fie suficient pentru a pleca.
 • 9
  Bucurați-vă de bomboane de ciocolată de casă.
 • video

  sfaturi

  • Chiar dacă utilizați un bain-marie, ciocolata va arde repede dacă nu-l amestecați. Se amestecă constant în timpul procesului de turnare.
  • Cu toate că va trebui, probabil, să se topească mai mult la jumătate de ciocolată, nu este recomandabil să se topească mai mult de o ceasca la un moment dat în baia de apă, dacă nu puteți avea pe altcineva responsabil cu urmări și agitarea ciocolata pe tot parcursul procesului .
  • Cu mare grijă, este posibil să se topească ciocolata în cuptorul cu microunde. Totuși, trebuie să fiți atenți dacă sunteți obișnuiți cu băile de apă. Se va topi mai repede decât vă obișnuiți.

  avertismente

  • "Ciocolata să gătești" nu este aceeași cu cea a ciocolatei reale și nici nu are gustul la fel. De „ciocolată de gătit“ folosește alte grăsimi (cum ar fi uleiul de palmier) în loc de unt de cacao, care este responsabil pentru caracteristica buna, care se topește în gură, adevărata ciocolată. Efectuarea bomboanelor reale de ciocolată necesită o bucătărie proaspătă, un termometru și o mulțime de răbdare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se fac ciocolată cu unt de arahide pentru vegetarieni stricțiCum se fac ciocolată cu unt de arahide pentru vegetarieni stricți
  Cum sa faci unt de arahide si bile de ciocolata (buckeyes)Cum sa faci unt de arahide si bile de ciocolata (buckeyes)
  Cum se face ciocolată caldă într-un cuptor cu microundeCum se face ciocolată caldă într-un cuptor cu microunde
  Cum să faci ciocolată de casăCum să faci ciocolată de casă
  Cum sa faci ciocolata cu pudra de ciocolataCum sa faci ciocolata cu pudra de ciocolata
  Cum se face frisca cu ciocolata neagra si aluneCum se face frisca cu ciocolata neagra si alune
  Cum se face ciocolata de fondue în cuptorul cu microundeCum se face ciocolata de fondue în cuptorul cu microunde
  Cum sa faci grupuri de arahide acoperite cu ciocolataCum sa faci grupuri de arahide acoperite cu ciocolata
  Cum se fac cartofi prajiti in fulgi acoperiti cu ciocolataCum se fac cartofi prajiti in fulgi acoperiti cu ciocolata
  Cum sa faci tort de ciocolata cu pereCum sa faci tort de ciocolata cu pere
  » » Cum sa mucegai ciocolata

  © 2011—2020 ertare.com