Cum se măsoară uncii

Uncii pot fi o măsură a volumului sau a greutății, conform rețetei. Unele lichide sunt folosite pentru a măsura volumul și uncii uscați pentru a măsura greutatea. Cupele de măsurare lichide sau solide ar trebui să vă ofere un calcul simplu și precis, atât timp cât măsurați cu atenție ingredientul. Dacă doriți să obțineți cea mai mare precizie, măsurați ingredientul cu o scară de bucătărie.

pași

Partea 1
Măsurați uncii uscați

Imaginea intitulată Măsură Uncii Pasul 1
1
Utilizați cupe solide pentru ingrediente uscate. Unturile lichide și uncii uscați se măsoară cu o mică diferență. În timp ce uncii uscați sunt o măsură de greutate, uncii lichizi reprezintă o măsură a volumului. În cazul substanțelor solide, alegeți o cutie de măsurare solidă care utilizează uncii sau altă unitate care poate fi convertită ușor în uncii.
 • Imaginea intitulată Măsură Uncii Pasul 2
  2
  Așezați ingredientul pe care îl veți măsura într-un recipient cu gât larg. Poți pune mai bine paharul de măsurare în recipient dacă are o gură mare deschisă. Dacă ingredientul nu este încă într-o pungă sau borcan de gură deschisă, aruncați-l într-un castron înainte de ao măsura.
 • Imaginea intitulată Măsură Uncii Pasul 3
  3
  Puneți paharul de măsurare în recipient. Utilizați unul care marchează uncii sau ceva ușor de convertit la uncii (cum ar fi cupele). Pe măsură ce scoateți ingredientul cu ceasca de măsurare, lăsați-o să se varsă peste partea de sus. Puteți măsura nivelul mai târziu.
 • Imaginea intitulată Măsură Uncii Pasul 4
  4
  Ridicați cutia cu un cuțit. Treceți spatele cuțitului peste cutia de măsurare pentru a măsura nivelul. Ridicați ingredientul deasupra bolului sau recipientului, astfel încât acesta să prindă tot ce cade din cupea de măsurare.
 • Puteți înlocui orice alt cuțit instrument cu o margine dreaptă și plană (de exemplu, o spatulă).
 • Partea 2
  Calculați uncii lichid

  Imaginea intitulată Măsură Uncii Pasul 5
  1
  Utilizați o cuvă de măsurare a lichidului dacă aveți de gand să manipulați un ingredient lichid. Cuva de măsurare trebuie să fie pentru uncii de lichid atunci când este vorba despre măsurarea unui lichid. Cupele pentru ingrediente solide nu vă permit să obțineți o citire atât de precisă, deoarece acestea sunt destinate să măsoare greutatea, mai degrabă decât volumul.
 • Imaginea intitulată Măsură Uncii Pasul 6
  2
  Așezați recipientul de măsurare pe o suprafață stabilă și plană. Alegeți o ceașcă care măsoară în uncii sau ceva ușor de convertit la uncii. Puneți-l pe o suprafață pe cât posibil, de exemplu, o masă.
 • Evitați să țineți paharul în mână în timpul măsurării sau citirea va fi ușor greșită.


 • Imaginea intitulată Măsură Uncii Pasul 7
  3
  Se toarnă lichidul până când se apropie linia dorită. Umpleți recipientul de măsurare la puțin sub nivelul dorit. Crouch, până când ochii ei la înălțimea liniei de măsurare pentru a verifica măsura, pentru că dacă te uiți de sus, veți obține o măsură distorsionată.
 • Imaginea intitulată Măsură Uncii Pasul 8
  4
  Reglați măsurarea până când partea inferioară a meniscului ajunge la linie. Prin măsurarea uncii fluide, este posibil să observați că suprafața superioară nu este nivelul și poate fi curbată de-a lungul marginilor. Această curbă este cunoscută sub numele de menisc. Pentru citire corectă, în partea de jos (nu în partea de sus) al meniscului trebuie să ajungă la linia dorită.
 • Partea 3
  Utilizați o scară de bucătărie

  Imaginea intitulată Măsură Uncii Pasul 9
  1
  Se cântărește paharul pe o scară de bucătărie pentru a verifica măsurarea. Odată ce paharul este la nivel, va fi exact. Dar dacă preferați o măsurare mai precisă, puneți paharul pe o scară de bucătărie care măsoară în uncii. Comparați citirea balanței cu măsurarea inițială pentru a afla cât de precisă este ceașcă de măsurare.
 • Imaginea intitulată Măsură Uncii Pasul 10
  2
  Reduceți greutatea cupei de măsurare. Așezați-l gol pe scală înainte de al umple cu ingredientul. Deci, puteți obține măsurarea exactă a ingredientului în uncii. Dacă balanța este digitală, apăsați butonul "aprindere" sau "șterge" pentru a pune greutatea la zero.
 • În cazul în care soldul este mecanic și vechi, rotiți butonul pentru a marca zero, după ce ați plasat paharul de măsurare pe ea.
 • În cazul unui balans de pârghie, poziționați indicatorul pe marcajul central.
 • Imaginea intitulată Măsură Uncii Pasul 11
  3
  Umpleți ceasca de măsurare cu ingredientul și puneți-o pe scară. Ridicați ceasca de măsurare a scalei și adăugați ingredientul pe care îl veți măsura. Reglați cantitatea, adăugați sau eliminați până când atingeți cantitatea dorită de uncii.
 • Verificați dacă soldul este stabilit în uncii înainte de a măsura ingredientul.
 • Imaginea intitulată Măsură Uncii Pasul 12
  4
  Dacă doriți să cântăriți mai multe ingrediente, faceți-o separat. Utilizați diferite cupe de măsurare pentru a le păstra separate. Nu uitați să reduceți greutatea fiecărei cane înainte de înregistrarea măsurătorilor în uncii pentru a obține o precizie mai mare a lecturii.
 • sfaturi

  • Dacă se utilizează cupa sau balanța de măsurare lire sterline sau grame, Va fi ușor să convertiți ambele măsurători în uncie.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să înțelegeți măsurile pentru cocktailuriCum să înțelegeți măsurile pentru cocktailuri
  Cum sa faci bile de brânzăCum sa faci bile de brânză
  Cum sa faci cel mai bun cocktailCum sa faci cel mai bun cocktail
  Cum se face ghimbir muratCum se face ghimbir murat
  Cum să faceți cremă cremă de budincă de portocaleCum să faceți cremă cremă de budincă de portocale
  Cum să faci fotografii de budincă albă rusăCum să faci fotografii de budincă albă rusă
  Cum sa faci bucati de ciocolata cu caramelCum sa faci bucati de ciocolata cu caramel
  Cum sa faci un cocktail "joumbaba"Cum sa faci un cocktail "joumbaba"
  Cum să faci un cocktail `sărit fasole`Cum să faci un cocktail `sărit fasole`
  Cum se face un cocktail "PTO"Cum se face un cocktail "PTO"
  » » Cum se măsoară uncii

  © 2011—2020 ertare.com