Cum să vă păstrați prânzul fierbinte

Menținerea mâncărurilor calde pe care le-ați încălzit dimineața și ambalate într-o cutie de prânz poate ridica unele provocări. Dacă doriți ambalat prânzul rămâne fierbinte, trebuie să utilizați un termos, dar este util să se cunoască modul corect să-l folosească. De asemenea, există câteva trucuri pentru a păstra alimentele calde și reci în aceeași cutie de prânz. Dacă continuați să aveți probleme cu privire la aceasta sau doresc doar pentru a determina cât de mult termos păstra masa calda, puteți efectua, de asemenea, un test simplu.

pași

Metoda 1
Utilizați un termos

Imaginea intitulată Păstrați prânzul la cald pasul 1
1
Umpleți termosul cu apă fierbinte pentru ao încălzi. Lăsați termosul să stea cu apa fierbinte timp de 10 minute pentru a permite încălzirea recipientului. Acest tratament de preîncălzire va permite alimentelor pe care le plasați în termos să rămână calde până la prânz.
 • După 10 minute, scoateți apa.
 • 2
  Așezați hrana caldă în interiorul termosului. produse alimentare de căldură în cuptorul cu microunde sau cuptor, astfel încât acesta atinge punctul de fierbere de 100 ° C (200 ° F). În acest fel, vă veți asigura că este destul de fierbinte să mănânci la prânz.
 • Amintiți-vă că veți consuma mâncarea câteva ore mai târziu și nu în acel moment. Prin urmare, este normal să se încălzească bine, astfel încât să puteți mânca imediat.
 • 3
  Sigilați termos bine. Închideți imediat după plasarea hranei în interiorul acesteia pentru a bloca căldura. Asigurați-vă că termosul are o etanșare etanșă pentru a evita căldura.
 • Dacă mâncarea termos este pentru copilul tău, învață-l să ceară ajutor pentru ao deschide la prânz. Nu-l sigiliți ușor sau îl puteți deschide singur.
 • Imaginea intitulată Păstrați masa de prânz caldă Pasul 4
  4
  Nu o deschideți până la prânz. Păstrați termos bine închis până când sunteți gata să mănânce. Dacă îl deschideți înainte de prânz pentru a verifica temperatura, va scăpa puțin din căldură, iar mâncarea se va răci, probabil, când ar trebui să o mănânci.
 • Dacă aveți de gând să trimiteți prânzul în termos pentru copilul dumneavoastră, asigurați-vă că-i spuneți să-l păstrați închis până la prânz.
 • Metoda 2
  Împachetați alimentele calde și reci împreună

  Imaginea intitulată Păstrați masa de prânz caldă 5
  1
  Utilizați o cutie de prânz cu izolație. Pentru a vă asigura că mâncarea caldă și mâncarea la rece păstrează temperatura, asigurați-vă că ați împachetat tot masa de prânz într-o cutie de prânz izolată.
  • Nu utilizați pungi de hârtie maro. Aceste pungi nu vor furniza nici o izolație pentru produsele alimentare pe care le ambalați în ele, ceea ce înseamnă că nu mai este cald sau rece la prânz.
 • 2


  Înfășurați termosul cu un prosop de hârtie sau un șervețel. În acest fel, vă veți asigura că rămâne cald. Această procedură va oferi un strat suplimentar de protecție împotriva frigului care vine de la alimentele reci din cutia de prânz. Plasați un prosop de hârtie sau un șervețel în jurul termosului.
 • Probabil ar trebui să folosiți o bandă elastică pentru a păstra prosopul sau șervețelul în poziție.
 • Imaginea intitulată Păstrați masa de prânz la cald 7
  3
  Așezați alimentele reci pe o parte și alimente calde pe alta. Separați-le cât de bine puteți. Așezați termosul pe o parte a cutiei de prânz și orice alimente reci pe cealaltă parte. De asemenea, separă alimentele cu temperatură neutră, cum ar fi șervețele sau ustensile.
 • Dacă prânzul este pentru copilul dvs., învață-l să părăsească alimentele ambalate așa cum sunt ele sau mâncarea caldă se poate răci.
 • Imaginea intitulată Păstrați masa de prânz la cald 8
  4
  Utilizați un separator pentru a separa alimentele fierbinți de cele reci. Dacă cutia de prânz izolată are un separator, o puteți folosi pentru a separa alimentele fierbinți de cele reci. Puneți-l între alimentele fierbinți și reci și apoi etanșați cutia de prânz.
 • Dacă nu aveți un separator, puteți tăia o bucată de carton astfel încât să se potrivească în cutia de prânz.
 • Metoda 3
  Testați retenția de căldură a termosului

  Imagine intitulată Păstrați masa de prânz caldă 9
  1
  Încălziți alimentele la 100 ° C (200 ° F). Nu uitați să-l încălziți până la un punct de fierbere de 100 ° C (200 ° F). De asemenea, puteți încălzi puțină apă pentru a efectua acest test.
  • Încălziți mâncarea sau apa în cuptorul cu microunde sau într-o tavă deasupra sobei până când fierberea lichidului.
  • Dacă aveți un termometru alimentar, îl puteți utiliza și pentru măsurarea temperaturii și asigurați-vă că este pe punctul de fierbere.
 • 2
  Așezați alimentele în termosul preîncălzit. Apoi, transferați alimentele sau apa pe termosul preîncălzit. După ce ați pus mâncarea caldă în termos, sigilați-o bine.
 • Amintiți-vă că trebuie întotdeauna să preîncălziți termosul prin umplerea cu apă clocotită și lăsați-o să stea aproximativ 10 minute. După ce a trecut timpul, aruncați apă și plasați imediat mâncare caldă sau apă.
 • Imaginea intitulată Păstrați masa de prânz caldă 11
  3
  Înregistrați timpul și stabiliți timpul în care trebuie să așteptați. Înregistrați timpul în care ați pus mâncarea sau apa în termos pentru a efectua testul. Apoi, ia în considerare cât timp va trece de la terminarea ambalării alimentelor până când dumneavoastră sau copilul dumneavoastră îi veți putea mânca la prânz.
 • De exemplu, dacă sacrificați de obicei prânzul la 7:30 a.m. m. și o mănânci la ora 12:30 p. m., trebuie să așteptați cinci ore pentru a determina dacă termos este eficient.
 • Imaginea intitulată Păstrați masa de prânz caldă 12
  4
  Verificați mâncarea după ce a trecut timpul. După ce ați așteptat timpul de menținere a alimentelor în termos, deschideți-l și verificați temperatura.
 • Dacă mâncarea este încă fierbinte, înseamnă că aveți un termos bun care va păstra temperatura alimentelor până la prânz. Dacă este rece, ar trebui să căutați un alt termos sau alt test și să încălziți alimentele sau lichidele la o temperatură mai ridicată.
 • Dacă aveți un termometru alimentar, este posibil să fie necesar să verificați temperatura alimentelor pentru a vă asigura că este aproape de zona de siguranță de 60 ° C (140 ° F). Dacă temperatura ta este de unu sau doi grade mai mică, nu este nimic de îngrijorat. Cu toate acestea, dacă este prea scăzută, cum ar fi 40 ° C (100 ° F), probabil că nu este sigur să o consumați.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se creează o compresă caldă pentru tratamentul acneei și sănătății pieliiCum se creează o compresă caldă pentru tratamentul acneei și sănătății pielii
  Cum se încălzeșteCum se încălzește
  Cum să păstrați cald în timpul ierniiCum să păstrați cald în timpul iernii
  Cum se încălzește laptele fără opărireCum se încălzește laptele fără opărire
  Cum să încălzi tortillaCum să încălzi tortilla
  Cum să împachetați caseta de prânz pentru școalăCum să împachetați caseta de prânz pentru școală
  Cum sa faci cafea arabicaCum sa faci cafea arabica
  Cum se face ciocolata fierbinte cu siropCum se face ciocolata fierbinte cu sirop
  Cum sa faci un caine fierbinte in cuptorul cu microundeCum sa faci un caine fierbinte in cuptorul cu microunde
  Cum se face o băutură cu lapte fermentat în stil yakultCum se face o băutură cu lapte fermentat în stil yakult
  » » Cum să vă păstrați prânzul fierbinte

  © 2011—2020 ertare.com