Cum să păstrați legumele proaspete mai mult timp

Salatele vândute pre-tăiate într-o pungă devin moi și căpșuni, imediat ce geanta este deschisă. Avantajul de a avea salata gata sa manance pare a fi rasfatata de costul ridicat al pachetului de salata, precum si de faptul ca legumele verzi devin moi si moi foarte repede.

pași

1
Înfășurați legumele uscate într-un șervețel de hârtie și le puneți înapoi în folie de plastic. Acest lucru funcționează bine cu salata și telina.
 • 2
  Păstrați amestecul de salată ambalată, clară și proaspătă, umezind puțin un șervețel de hârtie, plierea-l peste frunze și apoi închizând sacul. Salata verde va rămâne crocantă timp de cel puțin o săptămână sau mai mult.
 • 3
  Asigurați-vă că șervețul de hârtie nu este prea umed. Dacă este, înlocuiți-l cu unul nou.
 • 4
  După tăierea unei roșii sau a unei ceapă, pentru un șervețel de hârtie tăiat pe vârf și fie înfășurați-l cu plastic sau puneți-l într-o pungă sigilată.


 • 5
  Morcovii proaspeți și curați pot fi păstrați crocabili dacă sunt înveliți într-o pungă de plastic pentru a preveni evaporarea sau dacă sunt depozitați într-un container etanș. Acestea pot dura mai mult de o săptămână, în loc să devină chewy.
 • 6
  Cartofii, ceapa, ghimbirul, usturoiul și cartofii dulci trebuie depozitați într-un loc întunecat (sau într-o pungă opacă), deoarece lumina soarelui le face să crească și să nu poată fi consumate.
 • 7
  Cele mai multe legume durează mai mult dacă le lăsați întregi, deoarece pierd mai puțină umiditate.
 • sfaturi

  • Dacă utilizați pungi de salată pre-spălată, puneți pur și simplu un șervețel de hârtie în interiorul pungii și îl sigilați.
  • Această idee va funcționa cu brânza. După deschiderea ambalajului de brânză, puneți brânza (cu sau fără ambalaj) într-o pungă sigilată și puneți un șervețel de hârtie între ambalajul de brânză și punga.
  • Această idee funcționează, de asemenea, cu înghețată pentru a preveni "înghețarea". Pur și simplu puneți un șervețel de hârtie în interiorul recipientului pentru înghețată.

  avertismente

  • Utilizați cu grijă șervețelele de hârtie, mai ales dacă marcajele lăsați "puf". Clătiți legumele înainte de a le folosi (bineînțeles, scorțișoara rămâne în înghețată, scoateți scamele și aruncați-o). Marca Scott este excepțională pentru acest tip de utilizare.
  • Asigurați-vă că orice recipient de depozitare este spălat și curățat de multe ori, deoarece este ușor ca legumele să fie contaminate.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci salata de varzaCum sa faci salata de varza
  Cum sa faci salata de macaroaneCum sa faci salata de macaroane
  Cum să faci salată de fasole albă și sos de roșiiCum să faci salată de fasole albă și sos de roșii
  Cum sa faci telina si salata de mereCum sa faci telina si salata de mere
  Cum sa faci salata in supercrujienteCum sa faci salata in supercrujiente
  Cum se face un naufragiu (farfurie)Cum se face un naufragiu (farfurie)
  Cum sa faci un sandwich cu salata de ouCum sa faci un sandwich cu salata de ou
  Cum sa faci o salata de afineCum sa faci o salata de afine
  Cum să faci o salată KaniCum să faci o salată Kani
  Cum sa faci o salata de salata foarte simplaCum sa faci o salata de salata foarte simpla
  » » Cum să păstrați legumele proaspete mai mult timp

  © 2011—2020 ertare.com