Cum să păstrați zahărul brun moale

Zaharul brun este aproape intotdeauna moale si pufos atunci cand il folosesti pentru prima data, dar in timp devine greu ca caramida. Aceasta se întâmplă de obicei deoarece zahărul se usucă atunci când nu este protejat de aerul exterior. Există mai multe modalități de păstrare a aspectului moale, cum ar fi menținerea acestuia într-un recipient etanș sau cu alte elemente comestibile care ajută la conservarea umezelii și la împiedicarea să devină greu. Dacă aveți nevoie să înmuiați rapid zahărul brun, utilizați cuptorul cu microunde, cuptorul sau un procesor de bucătărie.

pași

Metoda 1
Depozitați bine zahăr brun

Imaginea intitulată Păstrați zahărul moale maro Pasul 1
1
Depozitați zahărul într-un recipient etanș. Zaharul brun tinde să devină greu când este expus la aer. Dacă doriți să-l păstrați moale, cea mai bună opțiune este să o păstrați într-un container etanș, de îndată ce ați deschis ambalajul
 • Limitați expunerea la aer cât mai mult posibil atunci când depozitați zahărul. Alegeți un recipient mic și turnați zahărul brun acolo până la vârf. Asigurați-vă că închideți bine recipientul. Verificați dacă nu există fisuri sau deschideri.
 • Poate că nu ai un recipient suficient de mic. În acest caz, utilizați o mică geantă Ziplock. Strângeți-l pentru a îndepărta excesul de aer înainte de etanșarea acestuia.
 • Imaginea intitulată Păstrați zahărul moale în pașaportul 2
  2
  Utilizați un recipient de teracotă. Magazinele de bucătărie și unele magazine de bacanie vinde ceea ce se numește containere de zahăr din teracotă. Acestea sunt mici, artefacte circulare din lut. Sunt ieftine, costă în jur de 3 USD fiecare și pot fi folosite pentru a înmuia zahărul. Acestea sunt destinate să elibereze umezeală de zahăr și să-l păstreze moale.
 • După achiziționarea teracotă zahăr container, cufunda în apă timp de 15 minute. Apoi, uscați-o.
 • Păstrați recipientul cu zahăr brun în interior. Idealul este să păstrați acest recipient în interiorul unei alte garnituri ermetice sau în interiorul unei pungi de plastic.
 • Dacă puneți un recipient de zahăr într-o pungă de zahăr brun, care este deja tare, va dura aproximativ 8 ore pentru a se înmoaie.
 • Imaginea intitulată Păstrați zahărul moale păstrat Pasul 3
  3
  Adaugati marshmallows la punga. Dacă nu aveți un castron de teracotă, mlaștinile măcinate uneori lucrează pentru a înmuia zahărul. Așezați unele în interiorul recipientului cu zahăr și vedeți dacă acesta funcționează.
 • Imaginea intitulată Păstrați zahărul moale de culoare brună Pasul 4
  4
  Salvați zahărul cu mere și pâine. Ambele conțin multă umiditate prin natură. Vă poate ajuta dacă adăugați niște felii de mere sau o bucată de pâine într-o pungă de zahăr brun. Ideea este că zahărul devine umezeală din pâine sau din măr. Dacă adăugați aceste elemente la zahărul întărit, poate dura o zi pentru a începe să se înmoaie.
 • Metoda 2
  Se înmoaie zahărul întărit

  Imaginea intitulată Păstrați zahărul de zahăr moale pas 5
  1
  Adăugați apă timp de câteva zile. Amintiți-vă că zahărul brun se întărește din cauza lipsei de umiditate. Cea mai simplă modalitate de a se înmoaie este adăugarea de apă. Se toarnă câteva picături de apă pe zahărul întărit. Apoi, pune-l într-o pungă sigilată. Păstrați-l pentru câteva zile și vor fi atenuate în mod considerabil atunci când zahărul a absorbit apa.
 • Imaginea intitulată Păstrați zahărul moale de culoare brună Pasul 6


  2
  Utilizați o cârpă umedă. De asemenea, puteți utiliza o cârpă pentru a umezi zahărul brun. Așezați zahărul întărit într-un recipient deschis. Apoi, luați un prosop de hârtie umed sau un prosop de hârtie. Extrageți-le până când acestea sunt numai umed și puneți-le pe container. Lasă zahărul ăsta toată noaptea. Dacă reușiți cu această metodă, zahărul ar trebui să fie moale dimineața.
 • Imaginea intitulată Keep Brown Sugar Soft Step 7
  3
  Se înmoaie peste noapte cu folie de aluminiu și un prosop de hârtie umed. De asemenea, puteți utiliza folie de aluminiu și un prosop de hârtie pentru a înmuia zahărul. Pentru a începe, puneți zahărul întărit într-un recipient cu capac.
 • Așezați o bucată de folie de aluminiu peste zahărul brun întărit. Apoi, luați niște prosoape de hârtie umede și le așezați pe folie.
 • Sigilați recipientul. Lăsați prosopul acolo până se usucă. Acest lucru se poate întâmpla peste noapte, dar ar putea dura câteva zile. Odată ce prosopul sa uscat, zahărul trebuie să fie înmuiat.
 • Metoda 3
  Utilizați metode mai rapide

  Imaginea intitulată Keep the Sugar Soft Soft Step 8
  1
  Utilizați un procesor de bucătărie. Dacă aveți nevoie de zahăr imediat, îl puteți plasa într-un mixer sau un procesor de alimente. Acest lucru anulează bucățile grele de zahăr și îl transformă în boabe. Tăiați sau presați zahărul până se înmoaie.
 • Imaginea intitulată Păstrați zahărul moale de culoare brună Pasul 9
  2
  Puneți zahărul în cuptorul cu microunde. Dacă nu aveți un procesor de alimente, puteți utiliza cuptorul cu microunde. Luați zahărul întărit și puneți-l într-o pungă cu microunde.
 • Luați un prosop de hârtie păstrat și umeziți-l. Strângeți-o astfel încât să fie umedă, dar nu picură.
 • Așezați prosopul de hârtie cu zahăr și sigilați sacul. Cuptor cu microunde timp de 20 de secunde și verificați-l. În cazul în care zahărul nu se înmoaie, puneți-l înapoi și creșteți 20 de secunde până când vă place.
 • Imaginea intitulată Păstrați zahărul moale de zahăr moale Pasul 10
  3
  Se înmoaie în cuptor. Dacă nu aveți un cuptor cu microunde sau un procesor de alimente, puteți utiliza cuptorul convențional. Porniți-l la 250 de grade. Apoi, așezați zahărul în tavă. Încălziți-o timp de 5 minute și apoi revizuiți-o. Dacă zahărul nu este încă moale, încălziți-l timp de câteva minute. Continuați până când zahărul este la fel de moale pe cât doriți.
 • sfaturi

  • Este mai ușor să luați măsuri preventive decât să înmuiați zahărul deja întărit. Asigurați-vă că o păstrați într-un container etanș, de îndată ce ați deschis ambalajul.

  avertismente

  • Dacă utilizați metodele de mere și pâine pentru a menține zahărul brun moale, înlocuiți merele sau pâinea la fiecare două sau trei zile pentru a preveni formarea mucegaiului care afectează calitatea zahărului.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face o scrub de zahărCum se face o scrub de zahăr
  Cum se face o frecare manualaCum se face o frecare manuala
  Cum se face o scrub de zahar brunCum se face o scrub de zahar brun
  Cum sa faci si sa folosesti pasta de zahar pentru organismCum sa faci si sa folosesti pasta de zahar pentru organism
  Cum să adăugați zahăr colorat la cookie-urile de zahărCum să adăugați zahăr colorat la cookie-urile de zahăr
  Cum să aroma de zahărCum să aroma de zahăr
  Cum se face zahăr pudrăCum se face zahăr pudră
  Cum sa faci zahar la lamaieCum sa faci zahar la lamaie
  Cum sa faci bile de brandyCum sa faci bile de brandy
  Cum sa faci sclipici comestibileCum sa faci sclipici comestibile
  » » Cum să păstrați zahărul brun moale

  © 2011—2020 ertare.com