Cum să se ocupe de patiserieO masă bună necesită un bun management și cunoașterea unor fapte fundamentale, dar esențiale despre mase. Acest articol vă va ajuta să înțelegeți mai bine de ce rețetele vă cer să manipulați aluatul în anumite moduri.

pași

Imaginea intitulată Maner Pastry Step 1
1
Manipulați aluatul cât mai puțin posibil. Cu cât manipulezi mai mult aluatul, cu atât mai greu va deveni. În mod ideal, ar trebui să manipulați aluatul rapid și ușor pentru a evita întărirea, uscarea și solidificarea. Cu cât manipulezi mai mult aluatul, cu atât mai puțin maleabil și flexibil devine, aluatul devine greu de împrăștiat și cu atât este mai probabil să se spargă atunci când este întins.
 • Imaginea intitulă Maner Pastry Step 2
  2
  Păstrați aluatul rece cu mâini reci. Când aluatul este manipulat, introducerea căldurii din mâini reprezintă unul din principalele motive pentru întărirea aluatului - din acest motiv este necesar să se manipuleze rapid. mâinile calde, de asemenea, transfera aceite.También mai bine manipula aluatul într-o bucătărie dulce acest lucru poate însemna a face aluatul înainte de a efectua orice lucrare care implică încălzirea bucătărie sau chiar înainte de lumina soarelui cald. Amintiți-vă spunând: "rece la fabricație, fierbinte în coacere".
 • Imaginea intitulată Maner Pastry Step 3
  3
  Țineți grăsimea rece. Indiferent dacă folosiți unt sau alte tipuri de unt, păstrați-l rece înainte de a face aluatul. BBC Food sugerează scoaterea din frigider cu o oră înainte de ao folosi, deci nu este prea moale sau prea greu de manevrat.
 • Imaginea intitulată Maner Patio Pasul 4
  4
  Modificați cu grăsime. Urmați instrucțiunile din rețetă și nu vă lăsați tentați să utilizați prea multă grăsime. Excesul de grăsime din aluat poate să concureze cu umplutura și să copleșească aroma sau să facă vasul foarte bogat.
 • Imaginea intitulată Maner Pastry Step 5
  5
  Utilizați puțin lichid. Este întotdeauna mai bine să adăugați lichid foarte puțin și să evitați ca aluatul să devină foarte paste. Ar trebui să adăugați suficientă cantitate de lapte, apă, etc. astfel încât aluatul se lipeste împreună. În caz contrar, aveți riscul ca aluatul dvs. să devină păstănit sau micșorat în timpul gătitului.
 • Imaginea intitulată Maner Pastry Step 6


  6
  Permiteți timp pentru restul aluatului. Nu este o idee bună să faceți aluatul și să încercați să îl utilizați imediat. Poți dacă ești cu adevărat într-o grabă, dar veți observa că aluatul va fi mai dificil să se extindă, iar aluatul va avea rezultate mai bune în cazul în care este permis să stea o perioadă scurtă de timp. Aproximativ 20 de minute de odihnă sunt recomandate. Motivul este că glutenul din făină va avea ocazia de a-și genera elasticitatea, astfel încât aluatul poate fi ușor extins.
 • Imaginea intitulă Maner Pastry Step 7
  7
  Aflați câteva tehnici pentru a extinde masa. Mulți dintre noi sunt vinovați de întinderea aluatului, în loc să îl extindem puțin mai mult. Nu cădeți din nou în tentă, deoarece aluatul va răspunde la această scădere în timpul gătitului. În schimb, extindeți aluatul la lățimea necesară. Când extindeți aluatul, întindeți-l la margine din centru. Nu extindeți marginile.
 • Imaginea intitulă Maner Pastry Step 8
  8
  Aplicați băi luminoase Dacă rețeta indică faptul că trebuie să pictați aluatul cu ouă (baie), aplicați o baie de lumină pentru a evita adăugarea prea multă greutate și pastă la aluat. Băile obișnuite sunt ouă sau lapte, sau unele derivate ale acestor ingrediente. Se recomandă folosirea apei pentru aluatul spart. Respectați întotdeauna indicațiile din rețetă.
 • 9
  Aflați termenii cheie. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți ce indică rețeta atunci când vine vorba de mase. Mai jos veți găsi termenii cei mai obișnuiți:

 • Lucrați: tăiați untul sau alte grăsimi și adăugați-l la făina din castron. Utilizați degetul mare și vârfurile degetelor pentru a lucra rapid grăsimea, îmbinând-o cu toată făina până când grăsimea sa dizolvat. Păstrați vârfurile degetelor în sus și în jos, deoarece acest lucru permite aerului să intre și face aluatul mai ușor (ceea ce îi conferă o aromă mai bună).
  Imaginea intitulată Maner Steak Pasul 9Bullet1
 • Frământarea: spre deosebire de pâine, aceasta înseamnă frământarea și alunecarea rapidă a aluatului. Încercați să evitați utilizarea făinii, deoarece va usca aluatul - utilizați minimul.
  Imaginea intitulată Mânerul paine pasul 9Bullet2
 • Coacere orb: constă într-o metodă de pre-gătire a aluatului înainte de adăugarea umpluturii. Citiți articolul cu mai multe detalii.
  Imaginea intitulată Maner Pastry Step 9Bullet3
 • sfaturi

  • Dacă utilizați un procesor de alimente atunci când faceți aluat, regula de manipulare a aluatului excesiv se aplică și în cazul acestui instrument. Pentru a evita acest lucru, trebuie doar să utilizați butonul "presa".
  • Un rulou de marmură este ideal pentru a menține lucrurile răcoroase, dar cele din lemn sunt de asemenea acceptabile.
  • Dacă nu veți mai coace imediat aluatul, păstrați-l în frigider. Puteți rămâne acolo timp de maxim 48 de ore.
  • Aluatul poate fi înghețat timp de până la trei luni. Înfășurați-o în plastic pentru a îngheța sau așezați-o într-un recipient etanș.
  • Asigurați-vă că făina este proaspătă! Făina rancidă nu produce aluat bun. De asemenea, este important să folosiți făină moale și nu făină de pâine.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Rețetă de masă
  • Zona rece pentru a lucra
  • Curățați spațiul pentru a lucra
  • cilindru
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să frământațiCum să frământați
  Cum să împiedicați aluatul să se lipi când este tăiat în formeCum să împiedicați aluatul să se lipi când este tăiat în forme
  Cum se face dorayakiCum se face dorayaki
  Cum sa faci fidea sobaCum sa faci fidea soba
  Cum să faci înghețată MochiCum să faci înghețată Mochi
  Cum sa faci aluat de bucate sa mananci crudCum sa faci aluat de bucate sa mananci crud
  Cum să faci aluat de pizza de bazăCum să faci aluat de pizza de bază
  Cum se face aluat prajitCum se face aluat prajit
  Cum sa faci palmele de mestecatCum sa faci palmele de mestecat
  Cum sa faci paine manualaCum sa faci paine manuala
  » » Cum să se ocupe de patiserie

  © 2011—2020 ertare.com