Cum să zdrobiți cardamomul

Cardamomul este un condiment de mare intensitate aromatică, utilizat pe scară largă în bucătăria indiană. Acesta vine în două soiuri: negru și verde. Cea mai comună este verde, care are o aromă ușor mai ușoară și este ușor de găsit în majoritatea supermarketurilor mari. Pentru a folosi cardamomul în curry și tocană, rețetele spun adesea că ar trebui "schilodi" cardamom, care îl înmoaie și eliberează aroma pentru o aromă mai puternică.

pași

Metoda 1
Bruise Cardamom

Imagine cu titlul Bruise Cardamom Pasul 1
1
Așezați cardamomul pe o suprafață plană și curată. Puteți zdrobi doar 1 sau 2 păstăi la un moment dat. Utilizați partea plat a unui cuțit pentru a crăpa ușor și deschideți păstăi, la fel ca usturoiul este zdrobit.
 • Imagine cu titlul Bruise Cardamom Pasul 2
  2
  Utilizați baza mâinii pentru a împinge partea plată a cuțitului deasupra cardamomului. Utilizați un cuțit mare, larg pentru a asigura o presiune uniformă asupra tecii și a le rupe. Nu sfărâmați prea tare sau căci semințele vor cădea. Pur și simplu aplicați presiunea încet până când auziți o fisură.
 • Imagine cu titlul Bruise Cardamom Pasul 3
  3
  Aruncați podul dacă semințele sunt maro deschis și au tonuri ruginite. În acest moment, semințele care sunt în interior vor fi vizibile. Un cardamom bun este maro închis sau negru, similar cu boabele de cafea. Dacă nu, aruncați-o.
 • Imaginea cu titlul Bruise Cardamom Pasul 4
  4
  Folosiți podul așa cum este indicat de rețetă, aruncând învelișul dur la servire. Multe rețete necesită cardamom pentru împrospătarea hranei și apoi îndepărtate în momentul servirii. Este un aromat care conferă o aromă ușoară felurilor de mâncare, dar poate deveni rapid copleșitor dacă mușcați unul fără ao realiza.
 • Metoda 2
  Utilizați păstăi de carton

  Imaginea intitulată Bruise Cardamom Pasul 5
  1
  Zdrobiti sau macinati semintele pentru a le folosi in retete sau pentru a le stoca. Pur și simplu scoateți semințele de la podul zdrobit și puneți-le într-un mortar pentru a le zdrobi până la o pulbere fină. Puteți utiliza, de asemenea, un condiment sau un măcinător de cafea, deși trebuie să vă asigurați că este curat pentru a evita amestecarea cu alte arome.
  • Depozitați cardamomul de pământ într-un loc uscat, rece, într-un recipient închis etanș. Pentru a verifica dacă este încă utilizabilă, strângeți puțin între degete și miros. Dacă și-a pierdut puterea și mirosul este rar, aruncați-o și căutați cardamom proaspăt.
 • Imagine cu titlul Bruise Cardamom Pasul 6


  2
  Înlocuiți un vârf de cardamom de masă în rețetă dacă nu aveți păstăi. Gustul cardamom are o aromă puternică, picantă și concentrată, deci aveți grijă să nu o exagerați. 1/4 până la 1/8 linguriță este suficientă pentru a înlocui 2 sau 3 păstăi proaspete de cardamom într-o singură rețetă.
 • Imaginea intitulată Bruise Cardamom Pasul 7
  3
  Faceți cafea arabă pregătindu-l cu o cremă de cardamom. Deși cardamomul este de obicei din India, acesta este, de asemenea, ingredientul "secret" de cafea turcească sau arabă. Acesta este oferit oaspeților ca un semn de ospitalitate și este la fel de ușor ca punerea unui pod zdrobit de cardamom între boabele de cafea pe care le veți pregăti.
 • Imaginea cu titlul Bruise Cardamom Pasul 8
  4
  Rețineți că există o mulțime de cardamom "imitație". Cardamomul negru este de fapt o planta diferita, cu o aroma usor antiseptica care il face nepotrivit pentru deserturi sau indulcitori. Există, de asemenea, cardamom thailandez, cardamom Java, etc. Când cumpărați, optează pentru un simplu "cardamom" sau "cardamom verde", pentru a vă asigura că obțineți unul real.
 • Imagine cu titlul Bruise Cardamom Pasul 9
  5
  Adăugați 1 sau 2 păstăi vijate la următoarea curry. Acesta este un ingredient esențial în produsele alimentare indiene, astfel încât să nu puteți merge prost cu o ușoară atingere de cardamom în curry dumneavoastră. Doar adăugați 1 sau 2 păstăi zdrobite atunci când sosul se amestecă. Apoi le eliminați înainte de servirea vasului.
 • Imaginea intitulată Bruise Cardamom Pasul 10
  6
  Utilizați cardamom pentru a ușura durerile digestive. Faceți o perfuzie cu 2 sau 3 păstăi în apă fierbinte și puțin zahăr. Deși nu există încă un consens științific asupra eficienței sale, cardamomul a fost folosit mult timp pentru a trata durerea stomacală și intestinală, precum și arsurile la stomac.
 • Imagine cu titlul Bruise Cardamom Pasul 11
  7
  Se mestecă semințele de cardamom ca o reîmprospătare a gurii. A fost folosit din Egiptul Antic pentru a împrospăta respirația și a curăța dinții. Luați niște semințe negre din podul zdrobit și folosiți-le pentru a obține o furnicătură proaspătă în gură.
 • sfaturi

  • Cardamom alb este pur și simplu blanched cardamom verde, astfel încât să puteți opta pentru verde în schimb.
  • Alte metode de utilizare a cardamomului implică ruperea podului până la deschiderea sa completă și utilizarea întregii semințe sau a solului în amestecuri de condimente, cum ar fi Garam Masala.
  • Această metodă este cea mai bună pentru fripturi sau curry care au un timp lung de gătire pentru ca aroma să se disperseze.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să taie o papayaCum să taie o papaya
  Cum să mănânce oaseCum să mănânce oase
  Cum se face Halwa PuriCum se face Halwa Puri
  Cum se face masala de crabCum se face masala de crab
  Cum sa faci pui Tikka MasalaCum sa faci pui Tikka Masala
  Cum sa faci garam masala (amestec de condimente pentru bucataria indiana)Cum sa faci garam masala (amestec de condimente pentru bucataria indiana)
  Cum se face sucul de usturoiCum se face sucul de usturoi
  Cum se face cea mai bună ceașcă de ceai din PakistanCum se face cea mai bună ceașcă de ceai din Pakistan
  Cum se face tehnica zdrobitoareCum se face tehnica zdrobitoare
  Cum se face malpuaCum se face malpua
  » » Cum să zdrobiți cardamomul

  © 2011—2020 ertare.com