Cum să curețe un prun

Prunele sunt una dintre deliciile autentice de vară, totuși, mușcăturile care sunt grele vă pot lăsa gura înfundată. Când prunele coacă, devin mai dulci și mai moi, ceea ce le face mult mai plăcute să mănânce. Consultați pasul 1 pentru a învăța să salvați prune și, astfel, să ajungeți la punctul lor cel mai ciudat, cel mai dulce și mai ciudat în doar o zi sau două.

pași

Imagine cu denumirea Ripen a Plum Pasul 1
1
Așezați prunele într-o pungă de hârtie curată. Orice sac de hârtie va coace prunele, dar nu trebuie să aveți nimic altceva decât prune. Când prunele (și alte fructe) se coacă, ele eliberează etilenă. Puneți-le într-o pungă de hârtie cu îndoit în sus, păstrați gazul împreună cu prunele și astfel procesul de maturare se va accelera.
 • O metodă care este chiar mai rapidă este de a pune o banană coaptă în sac împreună cu prunele. Etilenă suplimentară produsă de banană va face ca prunele să se coacă rapid.
 • Nu puneți prunele într-o pungă de plastic. Folosind un sac neporos va păstra aerul proaspăt și prunele vor avea un gust ciudat.
 • Dacă preferați, puteți pune prunele într-un castron de fructe în loc să le plasați într-o pungă pentru a coagula. Prunele vor trebui să se maturizeze și nu vor fi pregătite atât de repede.
 • Imagine cu denumirea Ripen a Plum Step 2
  2
  Păstrați sacul la temperatura camerei. Prunele se maturează cel mai bine atunci când sunt păstrate la o temperatură cuprinsă între 20 ° C și 25 ° C (68 ° F și 77 ° F). Păstrați-le la această temperatură până când se maturizează complet.
 • Nu depozitați geanta într-o fereastră însorită, deoarece este posibil să provocați prune să devină foarte fierbinți. Dacă prunele devin foarte calde, vor începe să putrezească.
 • De asemenea, dacă păstrați prunele în frigider sau la temperaturi scăzute înainte de a se coace, veți cauza ceea ce se numește "daune reci". Un prun care a fost spart de frig nu va fi niciodată suculent sau dulce și, în schimb, veți avea o prună fără aromă și moale.
 • Imaginea intitulată Ripen a Plum Step 3
  3


  Verificați maturitatea prunelor. Cel mai simplu mod de a afla dacă prunele sunt coapte este să apăsați ușor cu ajutorul degetului. Dacă faceți o marcare ușoară, atunci este posibil ca prunele să fie coapte. Dacă este încă greu la atingere, va trebui să așteptați puțin mai mult. Dacă degetul dvs. străpunge coaja de prune cu o simplă atingere, atunci ați supraîncărcat un pic în acest proces. Iată câteva alte modalități pentru a vă revizui maturitatea:
 • Observați textura cochiliei. Pe măsură ce prunele devin mature, ele încep să aibă un aspect praf.
 • Atingeți o prună lângă vârf. Când prunele sunt gata, această parte va fi puțin mai moale decât restul.
 • Imagine cu denumirea Ripen a Plum Step 4
  4
  Bucurați-vă de prune coapte. Poți să mănânci sau să gătești prunele de îndată ce acestea sunt coapte. Pentru a opri procesul de maturare și pentru ao păstra puțin mai mult, depozitați-l în sertarul de legume al frigiderului.
 • sfaturi

  avertismente

  • Nu puneți prune necoapte în frigider! Dacă faceți asta, ele vor deveni moale și moi și fără a se maturiza în mod corespunzător. Prunele trebuie plasate numai în frigider după ce au ajuns la maturitate.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Pungă de hârtie
  • Ripe banana
  • Prună (e)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să frigezi țipăriCum să frigezi țipări
  Cum să gătești cartofiCum să gătești cartofi
  Cum să împiedicați bananele să devină negre în frigiderCum să împiedicați bananele să devină negre în frigider
  Cum sa faci prune cu infuzie de vodcaCum sa faci prune cu infuzie de vodca
  Cum se face clafoutisCum se face clafoutis
  Cum se face suc de piersiciCum se face suc de piersici
  Cum sa faci bananele mature repedeCum sa faci bananele mature repede
  Cum să faci bananele să se maturizeze mai repedeCum să faci bananele să se maturizeze mai repede
  Cum se face sos brunCum se face sos brun
  Cum să-ți faci propriile pruneCum să-ți faci propriile prune
  » » Cum să curețe un prun

  © 2011—2020 ertare.com