Cum să curețe pere

Adorați din vremea Romei antice, perele sunt un fruct delicios, dar dacă ați mâncat una care nu este bine coaptă, puteți avea altă părere. Pereții merită să fie mâncați coapte, pentru a obține toate beneficiile sucurilor lor și pentru a vă bucura de aroma delicioasă, deci dacă aveți un castron de fructe plin de pere verzi, aici veți găsi cum să o rezolvați.

pași

Metoda 1
De ce cumpărați, de obicei, pere de verde în magazin?

1
Rețineți că, de obicei, perele sunt tăiate verde. Ideea din spatele acestui lucru este că ei nu coacă bine atunci când sunt lăsați în copac și este mai bine să le păstrați într-un loc răcoros până când se maturizează. De fapt, etapa de maturare este destul de scurtă și o pere poate ceda și ruina în câteva ore!
 • Dacă cumpărați pere care au fost tăiate când au fost coapte (sau tăiați-le), acestea ar trebui să fie consumate imediat.

Metoda 2
Ripați pere

1
Accelerează maturarea perelor într-unul din următoarele moduri:
 • Scoateți perele de la frigider și lăsați-le la temperatura camerei (între 65 ° F / 18 ° C și 75 ° F / 23,8 ° C). Curățesc rapid, fără refrigerare, într-o perioadă cuprinsă între 1 și 7 zile. Rețineți că, cu cât o pară a rămas mai mult timp în refrigerare, cu atât mai repede se va maturiza la temperatura camerei.
 • Puneți într-un sac de hârtie manila, cu o banană sau un măr măr, pentru a profita de etilenă pe care aceste fructe emit (este o substanță chimică pentru a coace fructele). Cu toate acestea, fiți foarte atenți, deoarece perele s-ar putea maturiza și deteriora înainte de ao revizui (caz în care consultați mai jos pentru a găsi utilizări pentru perele suprapuse). Alternativ, plasați simplu perele lângă o grămadă de banane. Pregătește-te să mănânci rapid perele.
 • 2
  Cunoaște-ți pere Dacă știți tipul de pere care aveți, procesul de maturare la temperatura camerei poate fi cu adevărat specific, după cum urmează:
 • Bartlet Pears: 4 până la 5 zile
 • Bosc și pereții comici: între 5 și 7 zile
 • Anjou pere: 7 - 10 zile
 • Metoda 3
  Știți când perele este copt

  1


  Verificați carnea tulpinei. După cum sa spus deja, o pere trece prin stadiul său perfect de maturitate relativ rapidă, odată ce ajunge la ea. O pere este coaptă și este gata să mănânce când puteți simți carnea moale la capătul tulpinei și pielea dă o atingere ușoară.

  Metoda 4
  Întârzierea la întârziere

  1
  Țineți perele în frigider. Acest lucru va întârzia procesul de maturare.

  Metoda 5
  Folosiți pere prea coapte sau deteriorate

  1
  Gatiti perele prea coapte. Pur și simplu se coajă și se taie pentru a le adăuga la un tort, un prăjit sau alt produs coapte care poate aduce fructe. Dulceața perelor înseamnă că puteți adăuga mai puțin zahăr la rețetă.
 • 2
  Faceți compot de pere. Pestele de peste sunt foarte bune în compot, deoarece ar putea să se prăbușească și să nu păstreze forma frumoasă de pere, cerută bateți-i. Cu toate acestea, ei vor gusta delicios și cu adăugarea unor fructe de padure sau mere, ele vor fi un delicios desert. Finalizați adăugarea de iaurt sau cremă și presărați cu scorțișoară sau nucșoară.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • Pungă de hârtie (opțional)
  • Instrumentul pentru a lua temperatura, pentru a afla la ce temperatură este camera sau zona de depozitare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se păstrează bananeleCum se păstrează bananele
  Cum să fixați o tavă pentru fructeCum să fixați o tavă pentru fructe
  Cum să cumpărați o papaya coaptăCum să cumpărați o papaya coaptă
  Cum să descurajați pereleCum să descurajați perele
  Cum să împachetezi pereCum să împachetezi pere
  Cum să prăjiți pereCum să prăjiți pere
  Cum sa alegi kiwiCum sa alegi kiwi
  Cum se face Rumtopf (desert german)Cum se face Rumtopf (desert german)
  Cum se fac conserveCum se fac conserve
  Cum se face crema de fructeCum se face crema de fructe
  » » Cum să curețe pere

  © 2011—2020 ertare.com