Cum se cristalizează berea într-un butoi de stejar folosit anterior pentru a coace bourbonul

Multe microbruvete și unele fabrici de bere de origine matură berea din butoaiele de stejar folosite anterior pentru maturarea bourbonului. Așa cum s-ar putea fi de așteptat, această formă de „îmbătrânire în butoaie de stejar“ impregnează bere cu diferite arome de stejar si bourbon, ci pentru că berea se odihnește în butoaie timp de luni sau chiar ani, aroma se înmoaie și se dezvoltă complexități extraordinare. Gusturile mai puternice, cum ar fi cele care au o absolvire de 9% sau 10%, sunt de obicei rezultatul proceselor de maturare mai lungi.

pași

Imaginea intitulată Bere de stejar într-o bară de bourbon utilizată Pasul 1
1
Achiziționați un butoi folosit anterior pentru maturarea bourbonului. Puteți cumpăra butoaie folosite online sau în fabrici de bere dedicate producției de beri de casă. Distilerii pot avea, de asemenea, butoaie disponibile. Bourbon este un whisky american fabricat din porumb și maturat în butoaie de stejar noi. Nu există nici o problemă dacă benzile metalice ale butoiului sunt ruginite, dar lemnul nu trebuie să fie deteriorat excesiv. De asemenea, pot exista reziduuri de bourbon în cilindru. Acesta este un semn bun, deoarece stejarul ar trebui să fie menținut umed pentru a evita slăbirea lemnului sau orice scurgere care ar putea să apară. Mai mult decât atât, vrana butoiului trebuie să fie sigilat ferm cu un dop de cauciuc, deoarece acest lucru va contribui la asigurarea că interiorul butoiului rămâne umed și fără contaminanți externi. Pe de altă parte, un butoi bourbon de deșeuri, care, probabil, nu a găzdui un număr mare de microbi, deoarece alcoolul este antimicrobian, deși case din lemn întotdeauna anumite microbi care dau de fapt sens pentru bere maturat în butoaie de stejar calitati.
 • Imaginea intitulată Bere de stejar într-un Bourbon Barrel folosit Pasul 2
  2
  Determinați un loc sigur și temperat pentru a stoca cilindrul. Un loc optim ar putea fi un subsol răcit cu o pardoseală din beton, deoarece va fi necesar ca butoiul să rămână în acest loc de luni sau chiar ani. Deoarece poate apărea întotdeauna o scurgere, asigurați-vă că cilindrul se află pe o suprafață care poate fi curățată.
 • Imaginea intitulată Bere de stejar într-un Bourbon Barrel folosit Pasul 3
  3
  Faceți cantitatea de bere necesară pentru a umple aproape complet butonul de bourbon. Butoaiele de bourbon au o capacitate de 53 de galoane. Dacă produceți bere acasă, probabil că trebuie să faceți câteva runde pentru a umple un butoi. Cu toate acestea, acest lucru este destul de fezabil, deoarece cilindrul va fi umplut cu bere fermentată și necarbonată. Doar să aveți la dispoziție toate canițele și fermenții conici atunci când umpleți butoaiele sau invitați niște prieteni să se pregătească cu tine.
 • Imaginea intitulată Bere de stejar într-un Bourbon Barrel folosit Pasul 4
  4
  Goliți resturile de bourbon. Investeste barilul și scurge bourbonul prin alergător. Reziduurile de bourbon ar putea conține cărbune, deoarece în interiorul butoiașelor de bourbon se găsește carbune. Deșeurile de bourbon ar putea conține o cantitate mare de particule de carbon. Prin eliminarea rămâne de bourbon nu sunt numai well`ll elimina particulele de carbon, dar, de asemenea, obține un pic bourbon puteți filtra prin tifon și să bea sau de a folosi pentru orice doriți.
 • Imaginea intitulată Bere de stejar într-un Bourbon Barrel folosit. Pasul 5
  5
  Verificați interiorul cilindrului. Utilizați o lanternă pentru a verifica dacă interiorul cilindrului nu este deteriorat sau că nu aveți obiecte nedorite.
 • Imaginea intitulată Bere de stejar într-o bară de bourbon folosită Pasul 6
  6


  Asigurați cilindrul pe o platformă stabilă. Plasați cilindrul pe o platformă care, dacă doriți, se poate deplasa cu ajutorul unui stivuitor sau a unui transpalet electric, cum ar fi un mic palet de lemn. Înșurubați sau mențineți în alt fel niște blocuri pe platformă, astfel încât cilindrul să nu se miște, dar să nu străpungă, să înșurubeze sau să închideți cilindrul direct din orice motiv.
 • Imaginea intitulată Bere de stejar într-un Bourbon Barrel folosit Pasul 7
  7
  Umpleți butonul cu bere. Utilizați orice mijloace la dispoziția dvs. pentru a umple cilindrul cu bere necarbonată. Puteți folosi un sifon, o linie de umplere pentru butoaie de tip Sankey sau alte mijloace. Lăsați un mic spațiu gol. Utilizați o lanternă pentru a controla nivelul umplerii.
 • Asigurați-vă că dezinfectați complet echipamentul, deoarece chiar dacă berea va fi contaminată într-o anumită măsură în cilindru, ar trebui să evitați contaminarea microbiană.
 • Nu vă faceți griji de mult de oxidare a evita ca berea oxidează într-o oarecare măsură, în timpul procesului de maturare în butoi (butoaie de stejar sunt oarecum permeabile la aer din exterior). Cu toate acestea, este convenabil să purjați butonul cu CO2 pentru a evita oxidarea inițială. De asemenea, este bine să plasați capătul tubului de umplere în partea inferioară a cilindrului pentru a evita stropirea, ceea ce reprezintă una dintre principalele cauze ale oxidării.
 • Imaginea intitulată Bere de stejar într-o bară de bourbon folosită Pasul 8
  8
  Sigilați alergătorul cu o cameră de aerisire. Dezinfectați o cameră de aerisire și un dop de cauciuc perforat și fixați-le ferm în traversă. Umpleți airlock-ul cu dezinfectant astfel încât alergătorul să fie protejat de aerul liber.
 • Imaginea intitulată Bere de stejar într-un Bourbon Barrel folosit Pasul 9
  9
  Lăsați berea să se coacă în cilindru. Procesul de maturare poate dura de la o lună la mai mult de un an. Dacă doriți, cu ajutorul unei echipe dezinfectate, să luați probe mici în timpul procesului de maturare pentru a determina când credeți că berea este gata.
 • Imaginea intitulată Bere de stejar într-un Bourbon Barrel Utilizat Pasul 10
  10
  Scoateți berea din cilindru și trimiteți-o. Când berea este gata să fie îmbuteliată fie într-un butoi, fie în sticlă, scoateți-o cu ajutorul unui sifon sau pompați-o în butoaie sau sticle. În acel moment, este o idee bună să curățați butoaiele sau sticlele cu CO2, astfel încât să apară o oxidare mai mare și berea să se stabilizeze. De asemenea, asigurați-vă că dezinfectați mașina de îmbuteliere, precum și butoaiele sau sticlele.
 • sfaturi

  • Este recomandabil să verificați dacă cilindrul nu se scurge înainte de umplerea cu bere, mai ales dacă interiorul cilindrului este uscat. Deoarece butoiul folosit a fost sigilat cu un dop și conține încă reziduuri de bourbon, lemnul va fi în continuare umed și, prin urmare, este cel mai probabil rezistent la scurgere. Dacă lemnul se usucă, se va contracta, ducând la scurgere. Dacă lemnul este uscat, va trebui să hidrați butoiul cu apă fierbinte pentru o anumită perioadă de timp. Înmuierea baril peste noapte ar putea fi de ajuns, deși acest proces ar putea dura până la o săptămână (apa ar trebui să fie schimbată zilnic). Cu toate acestea, atunci va fi necesară pentru a dezinfecta cilindrul hidratat cu o soluție de metabisulfit de sodiu și acid citric, ca apa este o sursă de microbi.
  • Intensitatea stejarului crește cu timpul. Încercați berea în timpul procesului pentru a vă asigura că nu este prea groasă cu stejar.

  avertismente

  • Dezinfectați cu atenție echipamentul.
  • Dacă în cilin încă mai există reziduuri de bourbon, nu folosiți lumânări de sulf pentru a le dezinfecta. Bourbon este foarte inflamabil.
  • Este bine ca berea să fie impregnată cu stejar, dar dacă este prea mult, ea va gusta ca și lemnul. Este mai bine ca gustul de stejar să fie subtil, mai ales dacă vă așteptați prietenii să bea bere.
  • Asigurați-vă că berea este fermentată complet înainte de a fi introdusă în cilindru.
  • Nu utilizați niciodată un butoi care prezintă semne de mucegai și ciuperci care se extind de-a lungul lemnului.
  • Depozitați cilindrul cu o mică soluție de dezinfectant după fiecare utilizare.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Bourbon baril
  • Etanșare din cauciuc
  • pânză
  • lampă
  • șuruburi
  • sifon
  • Echipament de salubrizare
  • Excluderea aerului
  • CO2
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face șampon de bereCum se face șampon de bere
  Cum să înmoaie carnea cu bereCum să înmoaie carnea cu bere
  Cum se păstrează bereaCum se păstrează berea
  Cum să bei whisky scotchCum să bei whisky scotch
  Cum să bei o bere lambicăCum să bei o bere lambică
  Cum să bei whiskyCum să bei whisky
  Cum sa combini berea cu mancareaCum sa combini berea cu mancarea
  Cum sa alegi berea naturalaCum sa alegi berea naturala
  Cum se asamblează un butoi CorneliusCum se asamblează un butoi Cornelius
  Cum se face bere fierbinteCum se face bere fierbinte
  » » Cum se cristalizează berea într-un butoi de stejar folosit anterior pentru a coace bourbonul

  © 2011—2020 ertare.com