Cum să arăți atractiv la petrecere

O petrecere se apropie și ceea ce vrei este să te îmbraci pentru a impresiona? Este clar că vom dori întotdeauna să arătăm bine într-o petrecere distractivă, dar dacă dacă ne dorim să ne vedem mai mult decât bine? Ce zici de a avea un aspect atractiv? Dacă asta este ceea ce doriți, continuați să citiți.

pași

Imaginea intitulată Uită-te la o petrecere (fete) Pasul 1
1
Pregătește-te Dacă doriți ca acest eveniment sau petrecere să fie special, cel mai bine este să aveți tot ce veți folosi în acea zi gata. Trebuie să aveți gata pregătită, machiajul la îndemână și să aveți tot ce aduceți la petrecerea de lângă dvs. Dacă vă așteptați să fie o noapte foarte plăcută și specială, cel mai bine este să faceți un duș și să vă pregătiți cu 1 sau 2 ore înainte de petrecere.
 • Imaginea intitulată Uită-te la o petrecere (fete) Pasul 2
  2
  După baie, primul lucru pe care trebuie să-l rezolviți va fi părul tău. Puteți urma acest pas așa cum doriți, dar mai întâi trebuie să-l uscați cu un uscător de păr. Apoi pieptește-o așa cum doriți sau lăsați-o să se stabilească în mod natural. Dacă aveți de gând să vă pieptene părul, aplicați un pic de spray pentru a vă păstra coafura. Nu aplicați prea mult decât dacă părul dvs. va deveni rigid și neregulat, aplicați suficient pentru a fi la locul lui și la fel cum vă place. Dacă aveți păr curat (depinde de textura), uneori poate ajuta, uscați-l cu aer și acest lucru vă va face să aveți bucle moi și naturale.
 • Imaginea intitulată Uită-te la o petrecere (fete) Pasul 3
  3
  Folosește machiajul potrivit. Totul depinde de tipul de eveniment sau de petrecere, cu toate acestea, puteți începe să utilizați ceva neutru. Poate că sunt niște umbre pentru a evidenția ochii sau tinuta, ochelari de vedere, o mică rimel și o luciu de buze roz sau de piele. Acestea ar fi opțiuni bune pentru orice eveniment. Machiajul nu este cu adevărat necesar, dar dacă doriți să aveți o noapte specială, un luciu de buze și o rimelă vor fi întotdeauna alegeri bune.
 • Imaginea intitulată Uită-te la o petrecere (fete) Pasul 4
  4
  Trebuie să aveți încredere. Ultimul și probabil cel mai important lucru pentru a completa această îmbrăcăminte este personalitatea. Trebuie să fii cu toate că sună așa, este de fapt o opțiune bună. Trebuie să vă simțiți încrezători cu ceea ce purtați și să vă pregătiți să flirtați puțin pentru distracție. Asigurați-vă că vă distrați și faceți acest petrecere un eveniment memorabil.


 • Metoda 1
  Îmbrăcăminte 1

  Imaginea intitulată Uită-te la o petrecere (fete) Pas 5
  1
  În loc să purtați haine scurte, tăiate și strânse, purtați haine care fac parte dintr-un costum mai dulce și mai adorabil. În loc să purtați o rochie strânsă, folosiți o rochie moale, probabil cu amprente florale și o combinați cu o curea. În loc să purtați o bluză drăguță și o fustă de tub, folosiți o cămașă fără mâneci și o fustă scurtă. Pentru a evidenția ambele stiluri, utilizați o sutienă sau o bluză mai strânsă și păstrați acel stil casual și adorabil.

  Metoda 2
  Outfit 2

  Imaginea intitulată Uită-te la o petrecere (fete) Pasul 6
  1
  Alegeți ceva care vă face să vă simțiți confortabil și care, în același timp, sporește figura corpului. Ați putea folosi și o îmbrăcăminte provocatoare pentru a obține aspectul dorit și atrăgător. De la bluze tăiate joase, cu sutien și blugi înfrumuseți, până la o rochie strânsă, la o bluză frumoasă pe care îți place să o combini cu o fustă scurtă cu tub. Aveți nevoie de ceva ce vă place și care este un succes. Trebuie să îți completezi costumul cu o pereche de accesorii, cum ar fi brățări, inele, clipuri pentru păr sau orice altceva care ține de stilul tău. Purtați o pereche de pantofi confortabili și veți fi pregătiți pentru petrecere.

  sfaturi

  • Luați în considerare dacă doriți să vă îmbraciți pentru a căuta întâlniri sau nu.
  • Utilizați un machiaj subtil.

  avertismente

  • Ar trebui să vă simțiți confortabil cu ceea ce utilizați sau înainte de a ști, veți simți inconfortabil atunci când dansați și vă distrați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să fii la modă la o petrecere la piscinăCum să fii la modă la o petrecere la piscină
  Cum sa faci o petrecere de modaCum sa faci o petrecere de moda
  Cum să arăți bine pentru o petrecereCum să arăți bine pentru o petrecere
  Cum să arăți perfect la o petrecereCum să arăți perfect la o petrecere
  Cum să organizați o petrecere de degustare de ciocolatăCum să organizați o petrecere de degustare de ciocolată
  Cum să organizezi o petrecere la spaCum să organizezi o petrecere la spa
  Cum să faci o petrecere de aniversare pentru câiniCum să faci o petrecere de aniversare pentru câini
  Cum să dai o petrecere pe plajăCum să dai o petrecere pe plajă
  Cum să te distrezi la o petrecereCum să te distrezi la o petrecere
  Cum să organizezi un cocktailCum să organizezi un cocktail
  » » Cum să arăți atractiv la petrecere

  © 2011—2020 ertare.com