Cum să umpleți cămara mexicană

În lumea de astăzi, mâncarea mexicană are un loc unic pe lista preferințelor din întreaga lume. Oamenii din întreaga lume se pot bucura de mâncăruri autentice mexicane. Mulți bucătari încearcă, de asemenea, să imite rețetele originale mexicane. Dacă doriți să completați dispensația dvs. cu mâncarea mexicană, aceasta este lista pașilor de bază.

pași

Imagine intitulată Stocați-vă cămară pentru gătitul mexican Pasul 1
1
Cumpara tortilla. Sunt făcute sub formă de discuri de făină sau de porumb și sunt containerele pentru majoritatea meselor mexicane. Mulți bucătari preferă tortilla de porumb pentru o aromă adevărată mexicană.
 • Imagine intitulată Stocați-vă cămară pentru gătitul mexican Pasul 2
  2
  Stocați-vă pe boabe. Mâncă multe fasole pinto, precum și fasole neagră și alte soiuri de leguminoase.
 • Imagine intitulată Stocați-vă cămară pentru gătitul mexican Pasul 3
  3
  Cumpărați carne. Mâncarea mexicană utilizează tipurile comune de carne care se bucură în cea mai nordică parte a continentului, cum ar fi puiul, carnea de vită și carnea de porc. Câteva adăugiri bune sunt cârnații și alte cârnați. Carnea uscată este de asemenea utilizată deoarece durează mai mult.
 • Imagine intitulată Stocați-vă cămară pentru gătitul mexican Pasul 4
  4


  Cumparati avocado Pentru mulți, mâncarea mexicană nu este completă fără guacamole. Guacamole este un fel de mâncare făcut din avocado tocat, lamaie și alte ingrediente.
 • Imagine intitulată Stocați-vă cămară pentru gătitul mexican Pas 5
  5
  Cumpărați legume rădăcinoase, cum ar fi cartofii.
 • Imaginea intitulată Stocați-vă cămară pentru gătitul mexican Pasul 6
  6
  Cumpărați ardei iute și ardei fierbinți. Una dintre principalele caracteristici ale meniului mexican este varietatea de ardei iute. Acesta este un element al bucătăriei pe care locuitorii din alte regiuni ale lumii nu pot folosi, deși unele dintre aceste elemente sunt fundamentale pentru bucătăria mexicană.
 • Cumpărați chilici habanero, chile largi, ardei chipotle, poblanos sau alte chile. Habanerii sunt super-picante, dar sunt delicioase și sunt un element de bază al bucătăriei mexicane. Brelamele sunt tipurile de ardei care sunt folosite pentru umplere și au o aromă ușoară. Chiflele verzi sunt deseori servite fie fierte, crude sau ușor crocante.
 • Imaginea intitulată Stocați-vă cămară pentru gătitul mexican Pasul 7
  7
  Cumpărați brânză proaspătă sau alte brânzeturi. Brânza moale este un element important în bucătăria mexicană. Se pot folosi și alte tipuri de brânzeturi. Gândiți-vă la ceea ce este autentic mexican.
 • Imaginea intitulată Stocați-vă cămară pentru gătitul mexican Pasul 8
  8
  Căutați celelalte produse necesare care sunt proaspete. Alte elemente ale produselor alimentare mexicane sunt salata verde și roșiile proaspete. Produsele proaspete sunt cele care separă bucătăriile de înaltă clasă de bucătăriile obișnuite.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să mănânci un tacoCum să mănânci un taco
  Cum se face distincția între mâncarea mexicană și cea spaniolăCum se face distincția între mâncarea mexicană și cea spaniolă
  Cum să gătești carne de porc mărunțităCum să gătești carne de porc mărunțită
  Cum sa faci burritosCum sa faci burritos
  Cum să faci cafea mexicanăCum să faci cafea mexicană
  Cum să faci cârnațiCum să faci cârnați
  Cum sa faci fajitas de puiCum sa faci fajitas de pui
  Cum să faci pizza tip Mexican Taco BellCum să faci pizza tip Mexican Taco Bell
  Cum să faci o masă mai puțin picantăCum să faci o masă mai puțin picantă
  Cum să faci quesadillas de legumeCum să faci quesadillas de legume
  » » Cum să umpleți cămara mexicană

  © 2011—2020 ertare.com