Cum se curata merele

Trebuie să curățați mereu fructele înainte de a le consuma, inclusiv merele, deoarece acestea elimină bacteriile dăunătoare și pesticidele. În general, merele pot fi curățate numai cu apă din conductă. Cu toate acestea, cele care sunt foarte murdare pot fi curățate cu oțet. Întotdeauna spălați-vă pe mâini înainte de a le curăța. Amintiți-vă că și fructele organice pot avea bacterii și ar trebui să le curățați.

pași

Metoda 1
Spală un măr cumpărat de la un magazin

Imaginea intitulată Clean Mues Step 1
1
Mai întâi verificați mărul. Înainte de a spăla un măr, verificați-l repede. Acordați atenție eventualelor urme de mucegai, danturi sau alte daune. Dacă observați vreo dentară sau mucegai, tăiați mărul cu un cuțit înainte de ao spăla.
 • Dacă cumpărați mere în magazin, alegeți cele care nu prezintă deteriorări.
 • Imaginea intitulată Clean Mues Step 2
  2
  Spală-ți mâinile Când spălați un măr, este important să o faceți cu mâini curate. Spălați-vă mâinile cu apă curentă și cu săpun antibacterian înainte de a spăla un măr.
 • Uscați-vă mâinile cu o cârpă curată sau un prosop de hârtie după ce le spălați.
 • Imaginea intitulată Clean Mows Step 3
  3
  Treceți mărul cu apă din conductă. Apa de la robinet este suficientă pentru a îndepărta murdăria, bacteriile și deșeuri nedorite un bloc. Treceți mărul prin apă și întoarceți-l după cum este necesar pentru a curăța toate laturile. Când ați terminat, uscați-l cu un prosop de hârtie sau o cârpă curată.
 • Imaginea intitulată Curățarea merelor Pasul 4
  4
  Nu utilizați săpun sau detergent. Nu este necesar să utilizați săpun sau detergent pentru spălarea merelor, deoarece deșeurile pe care le produc pot provoca tulburarea stomacului. Limitați-vă să utilizați apă de la robinet pentru a curăța merele.
 • Metoda 2
  Dezinfectați merele foarte murdare

  Imaginea intitulată Clean Mues Step 5
  1


  Umpleți o sticlă cu oțet și apă. Dacă aveți mere proaspăt ales, este posibil să aveți nevoie de mai mult de apă pentru a le curăța. Merele care au murdărie și resturi pot fi curățate cu oțet. Umpleți o sticlă cu 3 cești de apă și o ceașcă de oțet alb. Agitați sticla pentru a amesteca apa și oțetul.
 • Imaginea intitulată Clean Mues Step 6
  2
  Spray fructele folosind un spray. Nu este necesar să înmuiați merele în oțet deoarece le puteți deteriora dacă faceți acest lucru. În loc să le îmbibați, presărați merele cu oțet. Adăugați doar suficient pentru a acoperi suprafața mărului dvs. În general, este nevoie de aproape șase sprayuri.
 • Imaginea intitulată Clean Mills Step 7
  3
  Clătiți merele cu apă din gura. Odată ce mărul tău este acoperit cu oțet, poți să-l clătiți cu apă din gură. Rotiți după cum este necesar pentru a clăti toate laturile. Oțetul trebuie să îndepărteze orice strat de murdărie sau praf care are.
 • Nu este necesar să folosiți altceva decât degetele pentru a curăți mărul.
 • Metoda 3
  Evitați greșelile obișnuite

  Imaginea intitulată Clean Mues Step 8
  1
  Evitați spălarea specială. Rareori este necesar să se înmoaie mere sau de a folosi alte decât apa de la robinet sau oțet ingrediente pentru a le spăla. Folosind un fel de apă specială și lăsând merele înmuiate acolo pot schimba aroma. Limitați, de obicei, utilizarea apei din ghiveci și oțet dacă acestea sunt foarte murdare. Spălarea specială nu va fi foarte utilă pentru curățarea merelor.
 • Imaginea intitulată Clean Mues Step 9
  2
  Spălați merele, chiar dacă acestea sunt organice. Mulți oameni cred că nu este necesar să se spele merele ecologice. În timp ce merele ecologice utilizează mai puțini pesticide, ele sunt încă predispuse la bacterii de mediu și pot deveni contaminate în timpul transportului. Trebuie să spălați încă aceste tipuri de mere cu apă din ghiveci înainte de a le consuma.
 • Imaginea intitulată Clean Mues Step 10
  3
  Nu aruncați imediat produsele agricole mucegai. Nu ar trebui să renunțați la un produs agricol mucegai dacă numai o mică parte are mucegai. Dacă vedeți că o mică parte a mărului are mucegai, tăiați acea parte folosind un cuțit. Cu excepția cazului în care un măr este complet acoperit cu mucegai suficient, nu va fi nevoie să îl aruncați.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să eliminați mirosul de benzină de pe mâiniCum să eliminați mirosul de benzină de pe mâini
  Cum să vă spălați mâinileCum să vă spălați mâinile
  Cum sa curatati rasina din pieleCum sa curatati rasina din piele
  Cum să vă păstrați unghiile curateCum să vă păstrați unghiile curate
  Cum de a alege un mărCum de a alege un măr
  Cum sa faci cipuri de mereCum sa faci cipuri de mere
  Cum se face mereu în aragazul lentCum se face mereu în aragazul lent
  Cum sa faci merele umplute cu caramelCum sa faci merele umplute cu caramel
  Cum se fac merele caramelizateCum se fac merele caramelizate
  Cum se face gem de mereCum se face gem de mere
  » » Cum se curata merele

  © 2011—2020 ertare.com