Cum să întrebi ce vrei

Cea mai importantă parte atunci când vine vorba de a obține ceea ce vrei este să "întrebi" ceea ce vrei. Pe termen lung, să vă armonizați cu curaj și încredere pentru a cere o creștere, respect într-o relație sau o mai bună calificare, va da rezultate bune. Învățând să recunoști ceea ce dorești și să întrebi cu pricepere ceea ce vrei este o abilitate importantă.

pași

Metoda 1
Identificați ceea ce doriți

Imaginea intitulată Cereți ceea ce doriți Pasul 1
1
Decideți pentru ceea ce doriți. Dacă nu știi ce vrei, nu poți cere asta. Gândiți-vă la ceea ce dorințele dvs. sunt până când nu vă mai simți ambivalent sau confuz cu privire la ceea ce doriți.
 • Imaginea intitulată Cereți ceea ce doriți Pasul 2
  2
  Asigurați-vă că vă pot oferi ceea ce doriți. Dacă ceea ce doriți este ceva subiectiv, cum ar fi: "o viață plină de satisfacții" - ceea ce nu puteți cere de la o altă persoană. Își asumați responsabilitatea pentru acele lucruri pe care partenerul sau copiii dvs. nu le pot oferi.
 • Imagine intitulată Cereți ceea ce doriți Pasul 3
  3
  Stabiliți obiective pentru dorințele dvs. subiective. De exemplu: gândiți-vă la lucrurile care ar face viața mai plină de satisfacții. Dacă credeți că o vacanță vă va ajuta să vă simțiți mai mult împlinită, puteți cere o vacanță la locul de muncă și cereți partenerului dvs. să își pescuiască economiile pentru a avea o vacanță împreună.
 • Imaginea intitulată Cereți ceea ce doriți Pasul 4
  4
  Scrie ceea ce vrei. Exprimarea verbală a gândurilor către alții este mult mai dificilă decât scrierea scopurilor pe hârtie. Imaginați-vă că scrieți o scrisoare persoanei pe care doriți să o cereți pentru ceea ce doriți.
 • Imaginea intitulată Cereți ceea ce doriți Pasul 5
  5
  Fii creativ Dacă ați trecut prin acest proces și încă nu știți cum să faceți ceea ce doriți în ceva cuantificabil, discutați cu cineva care vă poate ajuta să vă conectați cu partea creatoare. Luați cursuri de artă sau faceți o plimbare într-un loc înconjurat de natură. Acest lucru vă poate ajuta să gândiți mai creativ despre o problemă.
 • Imaginea intitulată Cereți ceea ce doriți Pasul 6
  6
  Fii rezonabil. Dacă doriți să solicitați o majorare, asigurați-vă că este ceva ce compania vă poate oferi. Dacă doriți să petreceți mai mult timp cu familia, aveți o cerere de a avea o activitate de familie săptămânală, în loc să fiți zilnic.
 • Metoda 2
  Ascunderea unui "Mare Ordin"

  Imaginea intitulată Cereți ceea ce doriți Pasul 7
  1
  Vorbește despre problemă. Dacă încercați să rezolvați ceva, începeți cu o introducere clară a subiectului și un singur motiv important.
  • Încercați să spuneți acest lucru: "M-am gândit cum să abordați următorii 5 ani în companie" - dacă intenționați să solicitați o majorare.
  • Dacă vorbiți cu partenerul dvs. "Este frustrant atunci când nu petrecem suficient timp împreună. Aș vrea să mă schimb "- dacă doriți să petreceți o vacanță împreună sau să petreceți o noapte.
 • Imaginea intitulată Cereți ceea ce doriți Pasul 8
  2
  Comandați ceea ce doriți imediat ce începeți conversația. Nu acordați celeilalte persoane timp pentru a fi distrași. Ați făcut tranziția cu pasul interior, deci tratați imediat subiectul.
 • Spuneți așa: "Din acest motiv aș vrea să vă înscriu astăzi o promovare" sau "Aș dori să petrecem mai mult timp împreună săptămâna-săptămână".
 • Imaginea intitulată Cereți ceea ce doriți Pasul 9
  3


  Fii clar Să presupunem că nimeni nu știe ce vrei și de ce vrei. Nu fi tentat să credeți că oamenii vă pot citi mintea.
 • Imaginea intitulată Cereți ceea ce doriți pas 10
  4
  Fii cinstit Nu inventați motive pentru a explica de ce trebuie să aveți ceea ce doriți. Dacă trebuie să menționați motivele, alegeți între 1 sau 3 motive pentru a explica de ce aceasta vă afectează și expuneți-le cu exactitate.
 • Evitați să folosiți prea multe argumente dacă aveți o conversație despre o relație. Puteți să îl interpretați de cealaltă persoană ca și cum ați avea o lungă listă de plângeri. Ei pot deveni defensivi.
 • Încercați să citeți exemple, dacă vreți să cereți ceva la lucru - puteți spune acest lucru: "Am crescut producția mea trimestrială de când am început să lucrez în această companie".
 • Imaginea intitulată Cereți ceea ce doriți Pasul 11
  5
  Utilizați afirmații precum "Mă simt" - dacă vorbești despre lucruri care te fac emoțional.
 • Spune: "Uneori mă simt de parcă nu mai dau după muncă și este foarte obositor să fac feluri de mâncare. Ai putea să o faci în zilele în care am întârziat de la muncă?
 • Spuneți "Mă simt" când trebuie să vorbiți despre o problemă de muncă. De exemplu: "Simt că sunt total angajat și că mi-am folosit toată creativitatea în acest proiect și aș vrea să am ocazia să demonstrez că pot realiza proiecte mai mari".
 • Imaginea intitulată Cereți ceea ce doriți Pasul 12
  6
  Ascultați reacția. Este posibil să discutați câteva probleme înainte ca cealaltă persoană să spună "da". Poate vă simțiți nervos, dar încercați să fiți atenți și gata să discutați despre subiect.
 • Scaunul capului ușor pentru a le spune că vă acordați atenție.
 • Metoda 3
  Evitați eventualele probleme

  Imagine intitulată Cereți ceea ce doriți Pasul 13
  1
  Alegeți un moment pentru a plasa comanda. Pune-i în agenda ta și răsplătește-te dacă o faci.
 • Imaginea intitulată Cereți ceea ce doriți 14
  2
  Întreabă persoana potrivită. Dacă trebuie să vă plasați comanda în mai multe persoane, este posibil să vă întâlniți impreună cu familia sau managerii, pentru a primi un răspuns.
 • Imaginea intitulată Cereți ceea ce doriți Pasul 15
  3
  Nu faceți cereri importante nimănui dacă sunteți supărat sau emoțional. Nu veți putea să vă exprimați cu exactitate și oamenii vor fi mai reticenți în a vă oferi ceea ce doriți. Amintiți-vă spunând: "Puteți prinde mai multe muște cu miere decât cu oțet" și să fie frumos.
 • Imaginea intitulată Cereți ceea ce doriți 16
  4
  Asigurați-vă că sunteți corect față de persoana căreia vă plasați comanda. Poate fi inconfortabil când cineva te întreabă despre ceva mare. Alegeți un moment în care nu sunteți evident stresați sau prea ocupați. Veți face o favoare și cealaltă persoană.
 • Imagine intitulată Cereți ceea ce doriți Pasul 17
  5
  Nu vă plângeți în mod constant. Nu veți primi întotdeauna un "da". Nu-ți cobori capul și înțelegi că a avut nevoie de curaj să ceară ceea ce ai vrut.
 • Fii recunoscător. Spune: "Apreciez că ți-ai luat timp să vorbești despre asta cu mine".
 • Imaginea intitulată Cereți ceea ce doriți Pasul 18
  6
  Întreabă din nou Cercetătorii de la Universitatea Stanford au descoperit că oamenii sunt mai dispuși să spună "da" a doua oară când sunt rugați. Oamenii sunt inconfortabili cerând favoruri de două ori și, prin urmare, schimbând răspunsul lor.
 • Începe în felul următor: "Cred că este foarte important să vorbim despre promovarea mea / un eveniment caritabil / scopurile noastre, deoarece de ultima dată când am vorbit, am investigat câteva lucruri care ar putea să te intereseze". Apoi reafirmați că solicitarea dvs. este o idee bună pentru ambele.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă transformați soacra în alt locCum să vă transformați soacra în alt loc
  Cum să ceri mâna prietenei taleCum să ceri mâna prietenei tale
  Cum să începi o viață nouăCum să începi o viață nouă
  Cum să găsești pacea și fericirea adevăratăCum să găsești pacea și fericirea adevărată
  Cum să ajungeți la o fată care se află într-o relațieCum să ajungeți la o fată care se află într-o relație
  Cum să-i faci partenerului să te trateze bineCum să-i faci partenerului să te trateze bine
  Cum să răspundeți când vă cere un prieten (lesbiană) dacă vă simțiți atras de eaCum să răspundeți când vă cere un prieten (lesbiană) dacă vă simțiți atras de ea
  Cum să-i spui iubitului tău că vrei să faci sexCum să-i spui iubitului tău că vrei să faci sex
  Cum să găsiți partenerul idealCum să găsiți partenerul ideal
  Cum să fii sigur că te plac băieții înainte de al invitaCum să fii sigur că te plac băieții înainte de al invita
  » » Cum să întrebi ce vrei

  © 2011—2020 ertare.com