Cum se măsoară mărimea mâinii

Există modalități diferite de a măsura dimensiunea unei mâini, iar metoda corectă depinde de motivul măsurării. Pentru a cunoaște mărimea potrivită pentru mănuși, trebuie să măsurați circumferința sau lungimea în centimetri sau inci. Spanul sau atingerea mâinii poate ajuta la determinarea capacității unei persoane de a juca sport. Dimensiunea mâinii este, de asemenea, importantă atunci când alegeți un anumit tip de instrument muzical.

pași

Metoda 1
Măsurați circumferința mâinii

Imaginea intitulată Măsură mărime mână Pasul 1
1
Luați în considerare utilitatea circumferinței mâinii. Este măsura standard utilizată de producători pentru a determina dimensiunea mănușilor. Circumferința se măsoară în jurul părții cărnoasă a mâinii, de la intersecția cu puțin palma la intersecția degetului cu palma. Dacă aveți mănuși disponibile, le puteți încerca doar, dar dacă sunteți de cumpărare on-line sau de gând să ceară care se potrivesc nevoilor dumneavoastră, mai bine ai măsurilor la îndemână.
 • Imaginea intitulată Măsură mărimea mâinii Pasul 2
  2
  Cereți unui prieten să vă ajute. Măsurarea va fi mult mai ușoară dacă cineva vă ajută. Dacă puteți, luați mâna dominantă pentru a obține cea mai exactă dimensiune a mănușilor.
 • Imaginea intitulată Măsură mărimea mâinii Pasul 3
  3
  Ține mâna ridicată. Dacă o altă persoană ia măsura, țineți palma mâinii înainte, ca și cum ați spune la revedere. Dacă vă măsurați circumferința, va fi mai ușor să vă vedeți palma capului. Țineți degetele întinse și lăsați degetul mare într-o poziție confortabilă și normală.
 • Imaginea intitulată Măsură mărime mână Pasul 4
  4
  Măsoară-ți mâna complet înconjurat cu o bandă de pânză măsoară partea cărnoasă a mâinii în cazul în care degetele se alăture palma. De obicei, această porțiune se extinde din partea exterioară a palmei (sub degetul mic) la alezajul a mâinii (în mijlocul degetului arătător și degetul mare). Nu măsurați partea exterioară a degetului mare, numai palma.
 • Dacă nu aveți o bandă de pânză, utilizați un șir sau o bandă lungă de hârtie. În jurul palma cu coarda (sau o altă piesă în vrac lungă) că utilizați o măsură de bandă și asigurați-vă că marca în cazul în care acesta se unește cu capătul cablului la lungimea circulară. Acum, desfaceți frânghia și măsurați porțiunea marcată cu o riglă.
 • Imaginea intitulată Măsura mărimea mână Pasul 5
  5
  Salvați măsurătorile. Observați numărul punctului în care capătul benzii de tesatura se suprapune cu restul lungimii. Mâinile adulților au de obicei între 15 și 28 cm (între 6 și 11 țoli). Mâinile pentru copii sunt de obicei între 2,5 cm și 15 cm (1 până la 6 cm). Măsurarea circumferinței corespunde direct mărimii mănușilor.
 • Imaginea intitulată Măsură mărimea mâinii Pasul 6
  6
  Descoperiți mărimea mănușilor. Odată ce ați măsurat circumferința mâinii, comparați numărul cu măsurătorile standard pentru a afla dimensiunea mănușilor. Verificați măsurătorile circumferințelor care corespund dimensiunilor standard ale mănușilor:
 • extra mici: 17 cm (7 țoli)
 • mici: 19 până la 20 cm (7 până la 8 țoli)
 • mediu: de la 21 la 22 cm (de la 8 la 9 inci)
 • Mare: 24 până la 25 cm (9-10 inci)
 • extra mare: de la 26 la 27 cm (10-11 inch)
 • dublu extra mare: 29 până la 30 cm (11-12 inci)
 • Metoda 2
  Măsurați lungimea mâinii

  Imaginea intitulată Măsură mărimea mâinii Pasul 7
  1
  Măsurați lungimea mâinilor mari. Dacă mâinile sunt deosebit de mari sau lungi, puteți folosi lungimea mâinii în loc de circumferință pentru a afla care este dimensiunea corectă a mănușilor. Cele mai multe mănuși sunt concepute pentru mâini care sunt relativ egale în lungime și lățime. Prin urmare, dacă mâinile sunt mai mari decât în ​​mod normal, numai mănușile mari se vor potrivi bine chiar dacă nu aveți palme foarte groase.
 • Imaginea intitulată Măsură mărimea mâinii Pasul 8


  2
  Ține-ți mîna ridicată, ca și cum ai vrea să-ți spui la revedere pe cineva. Punct cu degetele în sus.
 • Imaginea intitulată Măsură mărime mână Pasul 9
  3
  Măsurați de la vârful degetului mijlociu la baza palmei mâinii. Baza palmei este partea fizică în care mâna se alătură încheieturii mâinii. Notați măsurătorile. Dacă lungimea mâinii dvs. este mai lungă decât circumferința, utilizați această măsură, în loc de circumferință. Măsurarea va corespunde mărimii mănușilor.
 • Dacă căutați dimensiunea potrivită pentru o mănușă de baseball, măsurați de la vârful degetului arătător până la încheietura mâinii. Această măsură corespunde mărimii mănușilor care apar pe listă.
 • Dacă sunteți în căutarea ca mânerul unei rachete de tenis, măsurată de la vârful degetului pentru a cutelor de jos a palmei, care este, în cazul în care palma este îndoit, de-a lungul liniei de degetul mare.
 • Metoda 3
  Măsurați durata mâinii

  Imaginea intitulată Măsură mărimea mâinii Pasul 10
  1
  Luați în considerare măsurarea deschiderii mâinii. Această măsură este adesea folosită ca indicator al unui avantaj natural în sport care implică prinderea, aruncarea, interceptarea sau deținerea, în special pentru fundații de fotbal. Spanul mâinii este, de asemenea, folosit pentru a alege dimensiunea corespunzătoare a violoncelului și vioara.
  • Dacă mărimea mâinii este de 15 cm sau mai mult, trebuie să cumpărați un viol 4/4. Dacă intervalul este de 12 la 15 cm (5 la 6 inch), selectați un violoncel 3/4 în cazul în 10 până la 12 cm (4 la 5 inch), selectați un violoncel 1/2 dacă 7 până la 10 cm (3 până la 4 inci), alegeți un violoncel de 1/4. Notă înălțimea, lungimea brațului, vârsta, nivelul de calificare și de alți factori care pot fi utile pentru a alege dimensiunea violoncelului.
  • Taberele de sport și analizorii statistici de sport utilizează intervalul de mână ca o utilitate euristică. Dacă doriți să excelați în fotbal sau baschet, vi se poate cere să indicați mărimea mâinii.
 • Imaginea intitulată Măsură mărimea mâinii Pasul 11
  2
  Plasați o riglă pe o suprafață plană. Banda la o masă, dacă suprafața este alunecoasă. Asigurați-vă că vă puteți extinde mâna confortabil în spațiu.
 • Imaginea intitulată Măsura mărimea mâinii Pasul 12
  3
  Flexi mâna Întindeți mâna dominantă și extindeți degetele cât de mult puteți. Concentrați-vă pe degetul mic și degetul mare pentru a întinde palma.
 • Imaginea intitulată Măsura mărimea mâinii Pasul 13
  4
  Plasați partea stângă a mâinii dominante pe numărul zero al regulii. Puteți lua măsurarea mâinii drepte sau a celei stângi, astfel încât să fie degetul mic sau degetul mare. Puneți mâna pe palmă. Degetul mijlociu trebuie să fie perpendicular pe riglă.
 • Imaginea intitulată Măsură mărimea mâinii Pasul 14
  5
  Salvați măsurarea mărimii mâinii. Măsurați punctul în care partea dreaptă a mâinii se află pe riglă. Puteți vedea lățimea sau lățimea mâinii, măsurată de la stânga la dreapta în cea mai groasă parte. Pentru a cunoaște lățimea mânerului, măsurați de la vârful degetului mare la vârful penei extinse.
 • sfaturi

  • Dacă intenționați să cumpărați mănuși într-o altă țară decât Statele Unite, utilizați măsurătorile în centimetri. Rețineți că măsurătorile în inci se înmulțesc cu 2,54 pentru a obține măsurătorile în centimetri. Măsurarea în centimetri trebuie să corespundă mărimii mănușii.
  • Dacă aveți mâini mici și aveți probleme la ținutul gâtului unei vioară standard, vă recomandăm să cumpărați un număr mai mic de 7/8. Uneori, această vioară este numită "vioara pentru femeie".

  Lucruri de care ai nevoie

  • tesatura banda tesatura
  • pix
  • creion
  • prieten sau asistent
  • bandă adezivă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci manusi din pieleCum sa faci manusi din piele
  Cum se joacă ZapCum se joacă Zap
  Cum să determinați dacă un costum vă convineCum să determinați dacă un costum vă convine
  Cum să obțineți un masaj pe mâiniCum să obțineți un masaj pe mâini
  Cum să măsurați lățimea coatelorCum să măsurați lățimea coatelor
  Cum se măsoară coada unui cizmeCum se măsoară coada unui cizme
  Cum se măsoară un colierCum se măsoară un colier
  Cum să măsoară un costumCum să măsoară un costum
  Cum de a alege dimensiunea potrivită și de a avea grijă de mănușile portaruluiCum de a alege dimensiunea potrivită și de a avea grijă de mănușile portarului
  Cum se determină înălțimea corectă a bastoanelorCum se determină înălțimea corectă a bastoanelor
  » » Cum se măsoară mărimea mâinii

  © 2011—2020 ertare.com