Cum să vă ocupați cu atenție în trafic intens

Congestia traficului este o preocupare pentru mulți șoferi. Traficul intens este, de obicei, mai periculos, deoarece necesită mai multă atenție și concentrare. Iată câteva idei care să conducă mai sigur.

conținut

pași

Imaginea intitulată
1
Încetineste când există trafic intens. Cu trafic intens, nu veți putea ajunge rapid la destinație și ați putea ajunge într-un accident pentru a vă ridica la viteză.
 • Imaginea intitulată Conduceți în siguranță în trafic intens Pasul 2
  2
  Utilizați D3 într-o transmisie automată. Acest lucru este folosit în mod normal pentru a vă opri și pentru a continua. Într-o transmisie manuală, pentru traficul stop-and-forward, va trebui să utilizați primul și al doilea.
 • Imaginea intitulată Conduceți în siguranță în trafic intens Pasul 3
  3
  Rămâneți la cel puțin 5 MPH în limita de viteză, chiar și pe drum. De fapt, o reduceți puțin mai mult pentru a permite celorlalți șoferi nerăbdători să treacă.


 • Imaginea intitulată Conduceți în siguranță în trafic intens Pasul 4
  4
  Păstrați o distanță suplimentară între mașina în fața dvs. și dvs. Acest lucru vă va permite să vă pregătiți și să frânați cu ușurință dacă mașina din fața dvs. se oprește brusc.
 • Imaginea intitulată Conduceți în condiții de siguranță în trafic greu Pasul 5
  5
  Rămâneți în alertă pentru o mișcare bruscă sau neașteptată a altor șoferi. Știți unde va ajunge mașina dacă cineva se va întâmpla cu tine.
 • Imaginea intitulată
  6
  Treceți peste pistele de mare viteză dacă vă simțiți nervos. Este mai bine să mergeți în jos pe banda de viteză redusă sau să vă opriți la semafor, stați în trafic, faceți nervi și supărați dacă cineva vă împiedică.
 • sfaturi

  • Nu mergeți repede când există trafic intens. Pur și simplu nu veți reuși să treceți de alte mașini și veți simți mai multă neliniște.
  • Conduceți defensiv. Pretindeți că ceilalți șoferi nu sunt inteligenți ca tine și gândiți-vă cum să aveți grijă de voi înșivă.
  • Practicați-vă răbdarea, pentru că nu veți ajunge repede la destinație atunci când încercați să împingeți pe toată lumea. Va fi mai periculos.
  • Nu te supăra Nu va rezolva nimic și va provoca mai multe probleme. Meditați-vă (respirație adâncă, de exemplu) și reflectați-vă pe ceva frumos în jurul vostru (nori, flori pe șosea, clădiri interesante, cântecul dvs. preferat la radio, o pasăre zburatoare etc. .).
  • Găsiți un alt timp pentru a conduce vehicule dacă puteți, pentru a evita traficul sau pentru a merge cu altcineva pentru a profita de orice banda specială.
  • Evitați plecarea atunci când există trafic intens cât de mult puteți, și o faceți doar o dată pe săptămână sau cam asa ceva, dacă este posibil. În acest fel, veți stresa mai puțin.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Modul de monitorizare a traficului în rețeaModul de monitorizare a traficului în rețea
  Cum să conduci o bicicletă în mijlocul traficuluiCum să conduci o bicicletă în mijlocul traficului
  Cum să evitați blocajele de traficCum să evitați blocajele de trafic
  Cum să înveți să conduciCum să înveți să conduci
  Cum să porniți o mașină cu transmisie manuală pe un dealCum să porniți o mașină cu transmisie manuală pe un deal
  Cum să conduci defensivCum să conduci defensiv
  Cum să conduci în siguranțăCum să conduci în siguranță
  Cum să conduci mai bineCum să conduci mai bine
  Cum să conduci o mașină cu transmisie manuală bineCum să conduci o mașină cu transmisie manuală bine
  Cum să conduci o mașină cu transmisie automatăCum să conduci o mașină cu transmisie automată
  » » Cum să vă ocupați cu atenție în trafic intens

  © 2011—2020 ertare.com