Cum să organizați un stand la un eveniment

Fie că este vorba despre o convenție, un festival sau o expoziție, care se ocupă de un stand, este o modalitate bună de a vă promova produsele, o companie sau o cauză. Planificarea și pregătirea sunt cheia cunoașterii profesioniștilor și atragerea atenției pe care o meritați.

pași

Metoda 1
Înainte de eveniment

1
Găsiți evenimentul potrivit pentru standul dvs. Dacă puteți participa la un eveniment similar ca membru al publicului, faceți acest lucru. Realizați ce fac ceilalți prezentatori de cabine. Luați ceva pentru a lua notă despre ceea ce vă place despre unii expozanți și ce credeți că alte standuri ar fi putut face mai bine. Când faceți asta, țineți minte publicul. Activitățile, jocurile și cadouri pentru adulți vor fi foarte diferite de cele ale unei alte generații și ale altor grupuri.
 • 2
  Înscrieți-vă cu timpul. Aflați în prealabil care sunt cerințele pentru a avea un stand la evenimentul la care doriți să participați. Solicitați acest lucru și plătiți, de asemenea, taxele în avans cu timpul.
 • Acum este momentul să contactați organizatorii evenimentului pentru orice solicitare specială. De exemplu, dacă aveți nevoie de iluminat sau electricitate în birou, asigurați-vă că o solicitați în avans. Dacă aveți nevoie de un sistem de sunet, de refrigerare, de acces la vehicule sau de orice altceva în plus față de spațiul alocat, solicitați-l chiar acum!
 • Dacă puteți alege locul standului, alegeți unul care are o mulțime de mișcări comerciale. Dacă acest lucru nu este posibil, încercați să vă apropiați de alte standuri care atrag aceeași clientelă pe care o doriți.
 • 3
  Urmați traseul pentru toate cheltuielile asociate cu evenimentul, care include închirieri de stand, excursii, hoteluri, cadouri, alimente, taxe etc. Când expunerea este finalizată, veți dori să comparați costurile și rezultatele cu alte evenimente pentru a decide dacă doriți să o faceți din nou.
 • Prânz-and-ready-to-roll-8119.jpg" class ="imagine lightbox">
  4
  Faceți rezervări. Dacă trebuie să călătoriți, inversați cazare, zbor și confirmați mașină de închiriat. Evenimentele mari ar putea umple complet toate facilitățile din apropierea locului de întâlnire, așa că confirmați cazările cât mai curând veți avea siguranța pentru a putea participa.
 • 5
  Colectați sau fabricați produsele dvs. Produsele dvs. vor depinde de cunoașterea exactă a evenimentului și de ceea ce doriți să promovați, dar gândiți-vă să urmați următoarele:
 • BLM% 27s-cabină-la-NG% 26YSD, -Douglas-Co-Fairgrounds-5487.jpg" class ="imagine lightbox">
  Învățați clar identitatea dvs. Afișaje și semne. La un nivel minim, aveți o publicitate largă care spune clar cine sau ce promovați. Afișele suplimentare au rolul de a informa publicul. Nu vă așteptați ca oamenii să citească un text foarte mare în timp ce se plimba prin târg. În schimb, utilizați grafice care sunt captivante și salvați detaliile pentru publicitate. O apariție și un aspect coerent între postere diferite vor servi pentru a da coerență standului, dând un sentiment de perfecțiune.
 • Riya-are-nou-swag! -4711.jpg" class ="imagine lightbox">
  Postituri autocolanteGifts. O modalitate clasică de a atrage oamenii la stand este de a oferi ceva pe care ei îl pot lua. Exemple de ceva care este legat de mesajul dvs. este o idee bună. lucruri practice (pixuri, tricouri, pungi) cu numele sau logo-ul imprimat pe ele poate fi ceva care le face amintesc pentru o lungă perioadă de timp și poate fi chiar un reclame de mers pe jos. Este chiar merită să investești câțiva dolari în bomboane sau să puneți ceva în nibble, acest lucru poate atrage oameni.
 • Literatura. Dacă doriți ca oamenii să vă contacteze și să vă rețină după eveniment, gândiți-vă la livrarea cărților de vizită, a publicității sau a unei broșuri legate de mesajul dvs. Luați mai mult decât credeți că veți avea nevoie.
 • Demonstrațiile. Dacă puteți face un spectacol de ceva legat de organizația dvs. (cum ar fi un produs sau serviciu) sau pentru a afișa rezultatele unui proiect sau activitate de succes, luați pentru spectacol și spune. Mai bine, permiteți vizitatorilor să participe într-un fel, probabil testarea a ceea ce promovați.
 • Lotsa-ring-clatina-9904.jpg" class ="imagine lightbox">
  UrmăreșteActivitățile viitoare. Utilizați-le pentru a atrage oamenii la stand. Având un desen al unui premiu mare poate servi pentru a capta o mulțime de contacte. Chiar și atunci când activitatea este aruncat mingi și să le strecoara intr-o gaura sau de joc portabil de golf, aceste jocuri pot atrage oameni și să rămână mai mult timp și, astfel se poate vorbi cu ei, să-i știi și știi de ce ești acolo.
 • Cybertoad-si-christine-1681.jpg" class ="imagine lightbox">
  Stați departe de ploaie. O marcă. Dacă expoziția este în exterior, folosind un baldachin portabil, un cort sau un baldachin este esențial pentru a vă proteja de soare și / sau de ploaie. De asemenea, servește să arate mai oficial și profesional. Puteți combina cu culorile companiei dvs. sau pur și simplu aveți culori luminoase. Acest lucru va servi pentru a vă face prezența și mai vizibilă. Asigurați-vă că știți în avans cât spațiu vă va permite să ocupați.
 • O masă și scaune. Din nou, organizatorii expoziției le-ar putea oferi sau nu. Dacă nu sunteți sigur, întrebați.
 • Impermeabil de timp. În cazul în care suportul este pe exterior, ai putea avea nevoie de prespapieuri, astfel încât frunzele nu zboară sau un clipuri câteva, episcopi, cârlige pentru a păstra fețe de masă și orice înțelegere, fără vânt le ia, și așa mai departe. Desigur, îmbrăcați corespunzător în funcție de timpul în care ar putea exista.
 • Img_9545.jpg-2560.jpg" class ="imagine lightbox">
  Vino pregătit. Luați niște unelte de asamblat. Dacă știți că va trebui să vă configurați standul, masa sau afișele, asigurați-vă că aduceți instrumentele necesare. Ar trebui să aveți o șurubelniță, o pereche de clești și o cheie de reglare la îndemână. Foarfecele, banda de ambalare, pini sau unghii și o funie sunt de asemenea idei bune. Dacă nu sunteți sigur că trebuie să vă montați standul, faceți o simulare în avans la domiciliu sau la birou. Datorită tuturor interdicțiilor de zbor, trebuie să vă asigurați că ați pus toate uneltele în bagaje, nu le purtați și evitați orice altercație. Nu este nimic mai rău decât să părăsești instrumentele care vor fi atât de utile în expoziție, sunt confiscate din cauza restricțiilor de securitate.
 • I-am condensat-30-pit-down-to-această-9511.jpg" class ="imagine lightbox">
  Roata a fost inventată dintr-un motiv, o roabe sau o păpușă. Mai ales dacă este o expoziție mare. Nu credeți că puteți parca nicăieri lângă stand. Un camion de mână sau un dolly vă va ajuta să traversați gaura.
 • Lumini. Dacă credeți că veți avea nevoie de lumini, asigurați-vă că aveți o sursă de energie electrică.
 • Luați apă Veți vorbi foarte mult și ar putea fi scump sau inconfortabil să vizitați clădirile expoziționale.
 • American-8287.jpg" class ="imagine lightbox">
  Ajungeți la locul de desfășurare. Un vehicul mare pentru a transporta toate lucrurile de care aveți nevoie. Dacă aveți nevoie să închiriați o camionetă sau un camion, faceți planuri în avans.
 • 6
  Obțineți ajutor Dacă standul funcționează bine, va trebui să vorbiți cu o mulțime de oameni despre expoziție. Nu încercați să faceți spectacolul unei persoane. Cineva vă poate ajuta să vă mențineți calmul și vocea intactă. Dacă poziția dvs. este destul de populară, veți dori să aveți ajutorul cuiva pentru ca persoanele interesate să poată fi asistate și nu trebuie să stea în linie. Dacă este posibil, organizați programe de lucru cu schimburi scurte cu unii oameni. Este foarte obositor să stați de mult timp la cabină și să spuneți același lucru de mai multe ori.
 • 7
  Pregătiți-i să vă ajute. Lăsați-i să știe ce oferă publicului, cine se apropie și cum. Unde sunt cele mai apropiate instalații și când trebuie să ajungă. Vor vorbi despre compania dvs. ca experți și vor atrage mai mulți profesioniști dacă sunt bine informați, chiar dacă sunt voluntari.
 • Boothbabes-Cebit-2007-1807.jpg" class ="imagine lightbox">
  8


  Îmbrăcați-vă pentru a reuși! Încercați să aveți personal la stand care este atractiv, care sunt fixate într-un mod adecvat, care atrage atenția. Acest lucru va face ca firma dvs., organizația dvs., standul dvs. să stea în evidență de restul standurilor și veți fi parte a expoziției.
 • Dacă compania dvs. poartă uniformă, chiar dacă este un tricou, puneți-o și încurajați-i pe colegi să facă același lucru. Personalizarea cămășilor nu este foarte costisitoare, chiar și în cantități mici.
 • Rochie similar Chiar dacă sunteți de acord să purtați pur și simplu blugi și un tricou cu culoarea organizației, veți da mai multă impresie că doriți să fiți acolo.
 • Rochie profesional Un costum de afacere va spune că sunteți serios și va fi un mesaj foarte puternic.
 • Purtați un costum sau un costum tematic. Dacă există o atmosferă festivă sau grupul dvs. este teatral, purtați un costum de clovn, bile, pălării mari și nebuni ar putea atrage atenția.
 • Utilizați modele profesionale pentru a promova. Persoane atractive care știu cum "să lucrezi" Cu mulțimea poate fi o modalitate importantă de a atrage atenția asupra standului și companiei dvs. Asigurați-vă că utilizați oameni profesioniști care înțeleg cum să se comporte
 • Metoda 2
  În timpul evenimentului

  1
  Pregătiți expoziția în curând. Du-te cu suficient timp pentru a pregăti standul și pentru a cunoaște facilitățile înainte ca acesta să fie plin de oameni. Pregătiți standul de îndată ce ușile deschise înseamnă că nu pierdeți timpul scotocind semne sau cutii în loc de a transmite ceea ce vrei.
 • 2
  Uită-te la standul tău din afară. Odată ce sunteți gata, ieșiți și observați standul din punctul de vedere al vizitatorului. Sunt semne clar văzute din direcții diferite de unde vor veni oamenii? Standul dvs. este atractiv? Există ceva care poate distrage atenția?
 • % 22Book-that-is-Waited-by-Women% 22-4070.jpg" class ="imagine lightbox">
  3
  Gândește-te de unde va veni audiența. Vrei să fii în spatele mesei cu partea din față publică, sau doresc masa se află în spatele suportului, astfel încât să se poate apropia de oameni și să le invite să vină?
 • 4
  Fii prietenos Discutați cu clienții dvs. Când ajung la stand, le lași câteva secunde și le spun: "Alo". Probabil că și ei vă vor saluta. Atunci zâmbiți și vorbiți despre exponatul dvs. În mod normal, dacă începeți să vorbiți despre ceva, cum ar fi ziua bună sau cât de frumos este copilul dvs., puteți petrece mai mult timp cu ei și ei vor fi distrași de la daruri. Când începeți o conversație, puteți vorbi despre aceste lucruri. Amintiți-vă să zâmbiți și să spuneți: "Mersi, întoarce-te ori de câte ori vrei! ". De asemenea, să le oferiți o carte de vizită dacă aveți și să le informați unde va fi locul următor.
 • 5
  Transmiteți-vă mesajul Cu toate acestea, prin atragerea de oameni la cabina trebuie să vă asigurați că ei învață ceva de bază despre motivul pentru care sunteți acolo atunci când pleacă.
 • 6
  Întrebați-le oamenilor ce sunt interesați. Acest lucru le face să intre în conversație și acest lucru vă va ajuta să știți ce ton să folosiți. Să fie informativ, sau tonul comercial sau ceva între ele.
 • [email protected]9618.jpg" class ="imagine lightbox">
  7
  Distribuirea de publicitate, broșuri sau alte foi libere. Aceste lucruri îi vor face pe oameni să-și amintească compania dvs., informațiile de contact și își vor aminti mesajul după ce acesta va termina și va trece prin emoție momentul și evenimentul.
 • 8
  Schimbați informațiile cu contactele. Spuneți vizitatorilor interesați cum pot să vă urmeze și cum puteți să le urmați. Apoi, asigurați-vă că cineva din compania dvs. vă urmărește cu promptitudine. Continuați urmărirea piesei și puteți compara eficiența relativă a unui eveniment cu altul.
 • Aruncați-o în mod corespunzător --- 2-5256.jpg" class ="imagine lightbox">
  9
  Ridicați zona. Puneți-vă în pantofi de la un eveniment mare sau o întâlnire mare. Apoi, desfaceți standul dvs. la sfârșitul evenimentului și asigurați-vă că ați lăsat restul în recipientul pentru gunoi. Este un semn de bune maniere și este, de asemenea, o modalitate de a pune organizatorii și personalul evenimentului pe partea voastră.
 • 10
  Scrieți experiența dvs. Dacă nu veți mai fi niciodată în picioare, scrieți câteva note despre experiența dvs. de data aceasta. Scrieți ceea ce ați adus, ceea ce ar trebui să aduceți în continuare, ceea ce ați fi putut face fără a fi avut-o. Scrieți că a fost eficientă și că nu a fost și scrie nimic din ceea ce ați învățat din acest eveniment. Data viitoare puteți să folosiți notele pentru a face ca unele lucruri să funcționeze mai bine. Dacă altcineva conduce următoarea cabină, îi puteți da cu ușurință sfaturi de la cei pe care i-ați învățat.
 • sfaturi

  • Citiți regulile evenimentului și locul de întâlnire. Evenimentele la scară largă funcționează mult mai bine atunci când toată lumea își face partea.
  • Aveți așteptări raționale - nu credeți că a fi într-un spectacol va fi cel mai celebru / cel mai important prezentator din întreaga cameră. Experții prezenți în "expoziții" știu că obținerea unei profituri de 3-5% a investițiilor este un rezultat bun. Ceea ce inseamna ca ar trebui sa obtineti un profit de 5% in ciuda cheltuielilor generate de expozitie (de exemplu: spatiu, inchiriere standuri, cadouri, cheltuieli fixe, calatorii). Dacă vindeți un serviciu, acea cantitate aparent mică de 5% ar trebui recuperată cu vânzări ulterioare.
  • Distrează-te Dacă vă place să vorbiți cu oamenii, aceasta va ieși în expoziție și va fi mai atractivă.
  • Colaborează cu organizatorii evenimentului, cu locul de întâlnire, cu personalul de securitate și cu vecinii posturilor. Acesta arată bunele maniere și te poate ajuta să faci noi relații care să te ajute!
  • Combinați activitățile și darurile cu publicul pe care doriți să-l atrageți. Încercați să atrageți copii, profesioniști sau publicul larg? Cadourile și publicitatea corespund acestui scop?
  • Dacă distribuiți informații de contact pentru organizatori, faceți acest lucru cu un plan în minte pentru a putea răspunde la întrebări când sosesc în următoarele săptămâni. Faceți o scurtă urmărire, astfel încât persoanele care pun întrebări să aibă o relație continuă cu organizația dvs.
  • Obțineți o poziție care este "pliere", există evenimente care au loc în orașele care au "Sindicatele" unde nici măcar nu puteți folosi șurubelnița proprie sau reprezentantul sindicatului vă va percepe o primă pentru a avea una. În cazurile în care trebuie să plătiți o taxă "uniune", faceți-o cu un card de credit.
  • Încercați modalități diferite de a vă apropia de public pentru a vedea ce funcționează cel mai bine și ce generează cele mai multe beneficii. Adaptați conversația la public. Dacă vedeți că cineva tocmai a sosit sau care tocmai a devenit familiar cu compania dvs., adaptați prezentarea în funcție de circumstanțe.
  • Faceți întotdeauna o fustă sau o acoperire cu o cârpă în jurul meselor. Atașați-o cu bandă sau cu clicheturi, astfel încât să puteți scoate lucrurile din vedere sub masă.
  • Îmbunătățiți prezentarea Întrucât, probabil, veți repeta același lucru cu o mulțime de oameni diferiți, utilizați această ocazie pentru a ajusta și adapta ceea ce spuneți.
  • Plasați lucrurile care nu îmbunătățesc aspectul stâlpului din vedere. Puneți-i în spatele mesei. (De exemplu, jacheta pe care ați luat-o, o cutie de carton plină de publicitate suplimentară etc.).
  • Acționați ca și cum ați fi fost parte a expoziției. Contribuiți într-o manieră profesională, utilizați cel mai bun zâmbet și participați la eveniment în timp ce durează.
  • Purtați niște pantofi atât de confortabili încât puteți rula. Cele mai multe dintre locațiile convenției au podele de ciment, podelele de la capătul superior sunt acoperite cu un covor industrial foarte subțire. Fără umplere Dacă ați ales niște pantofi răi, după o zi sau trei zile în picioare și mers pe jos, ați putea avea dureri de cap la sfârșitul evenimentului.
  • Verificați-vă obsesia în colectarea obiectelor furate. Din anumite motive, cu atmosfera bună care există într-o expoziție, luați cel de-al zecelea covor de șoarece, jucăria tipică care se strânge în birou și scutește stresul sau altceva care are logo-ul firmei sau orice altceva fără valoare Poți să-i găsești atractiv, precum și toate colierele ieftine din plastic și monedele din Krewe de la Venus - până când te vei întoarce acasă și vei începe să le scoți pe toate. Salvați-vă pentru a le transporta pe toată durata unei săptămâni, spuneți doar nu.
  • Indicați-vă echipa vizibilă și cu ceva de neșters. Nu lăsați standul sau echipamentul nesupravegheat. Există multe povestiri despre echipamente "mers" În cadrul expozițiilor, în special în timpul haosului de instalare și de încetare, acest lucru este foarte comun. Asigurați-vă lucruri de valoare pentru a urmări echipamentul, de exemplu, dacă aveți un notebook, luați-le în cameră la sfârșitul zilei.
  • Când este posibil, duceți echipamentul înapoi. De exemplu: monitoare, echipamente, calculatoare, sisteme de rețea sau echipamente A / V. Echipamentul poate fi, de asemenea, închiriat în satul din apropierea facilităților, dar de obicei la un preț foarte ridicat, cu 50% mai mult decât prețul obișnuit de închiriere în timpul celor trei zile ale evenimentului.
  • Aduceți o cutie cu materialele de prezentare. Ia-o cu tine - vezi-o. Distribuiți copii ale CD-urilor sau DVD-urilor cu prezentarea în rândul mai multor membri ai echipei dvs., doar în cazul în care o copie este pierdută sau cineva din echipă întârzie. Ați putea trimite un kit de urgență cu materialele cu o noapte înainte de la birou, poate fi îndoielnic să faceți livrarea în timpul zilei expoziției. Dacă trebuie să o livrați, livrați-o întotdeauna în camera dvs. de hotel, niciodată în zona de expoziție, unde ar putea ajunge într-o încăpere în care expedițiile sunt lăsate mincate și uitate. Acestea sunt aceleași care nu vă permit să vă exercitați dreptul de a utiliza șurubelnița dvs., căutați-o. Probabil nu veți găsi pachetul înainte ca expoziția să se închidă, în cazul în care o trimiteți expoziției.
  • Utilizați perdele opace pentru a acoperi suprafețele oricând trebuie să părăsiți suportul și nu puteți participa, mai ales când terminați lucrul. În acest fel, dacă ați întârziat, va fi mai puțin probabil să vă fure produsele, iar persoanele care vor să vorbească cu dvs. vor ști că sunteți temporar departe și nu vă veți înfuria încercând să știți unde vă aflați.
  • Gândiți-vă la aducerea unei sticle de pâine cu mâncare - prețurile alimentelor și a apei vor fi foarte scumpe și vă vor duce în lumea profundă a fritangelor. Un mic frigider este ideal pentru a se răci și poate fi ascuns la masă. Purtați monetări și o mică oglindă pentru a vă verifica dinții! Vorbești cu oamenii!
  • Este o idee bună să-ți iei un prieten sau un partener la eveniment! În cazul în care trebuie să mergeți la magazin sau la baie, etc.

  avertismente

  • Persoanele care vor să vorbească în mod inevitabil cu tine, îți spun adesea povesti neadecvate sau te blochezi, dar le poți aproape întotdeauna să le faci foc dacă le asculți pentru o perioadă de timp cu educația. Spune-le o frază care le spune că conversația sa terminat, cum ar fi: "Ei bine, cum merge asta! Ia o odihnă bună!", și să vă concentrați atenția asupra unei alte persoane sau să remediați din nou lucrurile. Întrerupeți dacă trebuie. Lipsa dvs. de atenție în ele îi va face, de obicei, să plece. Sincer, oamenii răi au nevoie de un zâmbet și de cuvinte cum ar fi "Domnule, apreciez părerea dvs., dar trebuie să o părăsesc acum". Ultimul pas este "Înțeleg că în aceste evenimente recrutează personal de securitate", spune destul de înalt pentru a atrage atenția. Dacă cabina de securitate se află lângă dvs., trimiteți o persoană pentru a cere securitate.
  Salem-Visitor-Center-Recycle-Bin- (0520061320) -3407.jpg" class ="imagine lightbox">
  "Veți citi într-adevăr acele broșuri?"Nu oricine trece, va fi interesat de organizația dvs. În loc să pierdeți timpul încercând să atrageți oameni care nu sunt interesați de standul dvs., lăsați-i să treacă și să se apropie de următorul vizitator.
 • Clopotele și fluierele atrag, de obicei, oameni, dar puteți fi siguri că nu se îneacă ceea ce doriți să transmiteți cu standul.
 • Nu credeți că lucrurile voastre vor fi în siguranță în stand. Ia lucrurile de valoare cu tine când pleci. Dacă este posibil, evitați să părăsiți postul fără a participa în timp ce există un public. Acoperiți întotdeauna mesele cu o cârpă care nu poate fi văzută prin ea ori de câte ori plecați.
 • Nu lăsați oamenii răniți să vă rănească pe cei care nu sunt interesați sau doar rău. Acceptați toate scuzele prostești pentru că nu vă opriți în fața a ceva valoros. Concentrați atenția asupra persoanei următoare.
 • Alte wikiHows

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci grădina zoologică perfectă în Zoo Tycoon 2Cum să faci grădina zoologică perfectă în Zoo Tycoon 2
  Cum să faci un eveniment și invitațiiCum să faci un eveniment și invitații
  Cum se face un stand de distilare în MinecraftCum se face un stand de distilare în Minecraft
  Cum sa faci o invitatie la nunta prin FacebookCum sa faci o invitatie la nunta prin Facebook
  Cum să organizați evenimente pe FacebookCum să organizați evenimente pe Facebook
  Cum să organizați un eveniment de strângere de fonduriCum să organizați un eveniment de strângere de fonduri
  Cum să organizați o convențieCum să organizați o convenție
  Cum să începi să faci un spectacol de comedieCum să începi să faci un spectacol de comedie
  Cum să participi la un festival ca solist sau într-un grupCum să participi la un festival ca solist sau într-un grup
  Cum să organizezi un maratonCum să organizezi un maraton
  » » Cum să organizați un stand la un eveniment

  © 2011—2020 ertare.com