Cum să ascundeți că sunteți îndrăgostit de un coleg

Simți că inima ta urcă puțin atunci când acel colegiu îți traversează calea. Râzi mai mult cu entuziasm în glumele lor și îl găsiți irezistibil de fascinant. Dragostea dintre co-lucrătorilor poate fi extrem de complicat, mai ales în cazul în care societatea interzice sau dezaprobă romante de birou, dacă aveți (sau ambele) nu au nici o relație sau dacă aveți propria politică privind dragoste cu cineva de la locul de muncă. Poate că nu vrei ca nimeni să știe chiar și obiectul afecțiunii tale. Indiferent de ce ai vrea să păstreze secretul de birou iubire, există modalități de a ascunde sentimentele iubitoare față de co-lucrător în timp ce încerca să accepte faptul că această iubire neimpartasita nu poate deveni realitate (sau nu ar trebui să deveniți realitate).

pași

Partea 1
Acționați într-o manieră profesională

Imagine cu numele Ascunde că tu`re in Love With a Coworker Step 1
1
Tratați-vă partenerul așa cum ați trata orice alt coleg. Cea mai simplă modalitate de a vă ascunde sentimentele este pur și simplu să o tratezi în mod normal. În teorie, acest lucru este simplu, dar în practică poate fi dificil. Dacă vă este greu să păstrați lucrurile "ca de obicei", atunci limitați-vă cât mai rezonabil contactul cu partenerul respectiv.
 • De exemplu, evitați să ieșiți la masă cu ea dacă nu merge cu un grup mare. Dacă ieșiți împreună cu grupul, faceți tot ce este mai bun pentru a socializa cu ceilalți oameni din grup și nu doar cu persoana care vă interesează.
 • Gândiți-vă la modul în care veți acționa lângă oricare dintre colegii de clasă și veți imita acest comportament cu persoana care vă place.
 • Imagine cu numele Ascunde că tu`re in Love With a Coworker Step 2
  2
  Nu flirt cu ea. Acest lucru poate fi dificil, mai ales dacă are tendința de a începe să flirteze. Cu toate acestea, răspunsul la acest comportament (sau inițierea acestuia) poate fi unul dintre semnele cele mai evidente că sunteți interesat de acesta. Dacă flirtezi, nu poți să-ți ascunzi dragostea de ceilalți. Ai flirt cu un partener care nu te interesează? Probabil că nu.
 • De exemplu, nu râdeți de toate comentariile amuzante pe care le spuneți. Nu trebuie să fii discursiv, dar un zâmbet mic și o schimbare a subiectului îți vor arăta că nu ești interesat.
 • Imagine cu numele Ascunde că tu`re in Love With a Coworker Step 3
  3
  Evitați să-l atingeți. Evident, ar trebui să evitați să vă atingeți co-lucrătorul în mod necorespunzător, dar trebuie să evitați orice contact fizic (cu excepția unei strânse strânse mâini, când este necesar). Nu-ți pune mâna pe braț dacă spune ceva provocator, nu te lăsa în spatele ei ca să-ți pui mâinile pe umeri sau să o îmbrățișezi. În afară de a fi semne evidente ale interesului dvs., este de asemenea considerat neprofesional în multe medii de lucru.
 • Imagine cu numele Ascunde că tu`re in Love With a Coworker Step 4
  4
  Nu arăta favoritismul. Dacă dvs., persoana pe care o doriți și alți colegi discută un subiect, nu vă puneți pe partea celui care vă place tot timpul. Dacă este o decizie de afaceri importantă și partenerul pe care îl îndrăgostiți are cu adevărat cea mai bună idee, atunci, prin toate mijloacele, explicați de ce punctul dvs. de vedere are mai mult sens. Cu toate acestea, dacă puteți, încercați să evitați să vă așezați pe ei înșiși în cele mai banale decizii.
 • Când trebuie să luați în considerare diferite puncte de vedere, încercați să separați ideea de persoana care oferă ideea. Acest lucru vă va ajuta să tratați toată lumea corect și în mod normal.
 • Dacă vă aflați într-o poziție de putere, nu dați cele mai bune sarcini persoanei care vă place. Ceilalți subordonați vor înțelege rapid acest lucru și secretul tău va fi expus. Încearcă să rămâi cât mai echitabil posibil.
 • Imagine cu numele Ascunde că tu`re in Love With a Coworker Step 5
  5
  Luați una sau două zile libere de la serviciu. Dacă simțiți că aveți probleme la menținerea unui nivel profesional, luați în considerare luarea unei zile sau două zile de muncă (fie prin raportarea bolnavului, fie prin utilizarea zilelor de vacanță). Uneori, un spațiu mic poate ajuta într-adevăr să elibereze aerul și să vă facă să vă reorientați asupra a ceea ce este important.
 • În acest timp, departe de locul de muncă, încercați să vă reamintiți de ce doriți să vă păstrați iubirea secretă. Poate că aveți lucrarea de vis și nu doriți să o puneți în pericol sau poate că sunteți deja într-o relație. Indiferent de motiv, încercați să vă convingeți că nu merită să vă complicați viața pentru această persoană. În mod ideal, atunci când vă întoarceți la lucru, veți simți că atenția dvs. este concentrată asupra muncii și nu asupra colegilor dumneavoastră.
 • Imagine cu numele Ascunde că tu`re in Love With a Coworker Step 6
  6
  Cereți să lucrați în ceva diferit. În unele cazuri, este posibil să lucrați direct cu persoana în care sunteți îndrăgostit. Din fericire, luarea de măsuri pentru a acționa profesional vă va ajuta să vă ascundeți sentimentele, dar dacă simțiți că nu puteți continua să lucrați confortabil cu această persoană, vă recomandăm să-i cereți șefului să vă atribuie un alt loc de muncă.
 • De exemplu, puteți lucra la un proiect diferit sau într-o altă zonă a biroului.
 • Nu spuneți șefului dvs. adevăratul motiv pentru care doriți schimbarea. În schimb, dați-i o justificare credibilă. De exemplu, puteți spune că, deși vă bucurați de munca pe care o faceți, vă așteptați la o mare provocare și că doriți să vedeți posibilitatea de a lucra la o idee pe care trebuie să o îmbunătățiți strategia de afaceri.
 • Partea 2
  Stabiliți limite sociale

  Imagine cu numele Ascunde că tu`re in Love With a Coworker Step 7
  1
  Evitați să vorbiți despre lucruri care nu sunt legate de muncă. Dacă nu puteți obține departe de acea persoană (de exemplu, în cazul în care acesta este șeful tău, dacă aveți întâlniri zilnice cu ea sau în cazul în care lucrează foarte strâns), face tot posibilul pentru a menține conversația legate de lucruri de muncă sau cel puțin păstrați-l cât mai superficial posibil. Cu cât vorbiți mai mult despre lucruri personale, cu atât veți fi mai conectați cu ea.
  • Dacă te întreabă ce ai făcut în weekend, poți răspunde cu ceva de genul "Nimic special. Am avut grijă doar de câteva lucruri. Nu întreba atunci ce a făcut. Menținerea răspunsului scurt și fără reciprocitate va descuraja conversația personală.
  • Dacă trebuie să vorbiți pentru a evita tăcerea inconfortabilă, menționați lucruri generice, cum ar fi vremea sau termenul limită pentru un mare proiect care urmează să se încheie.
  • Nu acordați atenție partenerului dvs. Desigur, vor exista probleme dacă partenerul în care te îndrăgostești începe să ia inițiativa. Dacă observați că cealaltă persoană vă flirtează, deconectați-vă de relație și încercați să reduceți sau să reduceți contactul. În mediul de lucru corporativ, condus de tehnologia actuală, puteți efectua un număr mare de tranzacții prin e-mail sau intranet al companiei, dacă este posibil.
 • Imagine cu numele Ascunde că tu`re in Love With a Coworker Step 8
  2
  Nu plecați după ce ați lucrat cu colegii de clasă. În unele companii, este foarte comun să plecați după serviciu pentru a bea bere sau pentru a mânca ceva. Dacă co-lucrătorul care vă interesează, mergeți, nu mergeți. Inventați o scuză despre o cină în așteptare cu un prieten sau despre necesitatea de a face niște ordine înainte de a vă întoarce acasă. Ținerea departe de evenimente care nu au nimic de-a face cu munca în care va fi prezent acest partener vă va permite să evitați să fanteziți despre posibilitatea de a avea o relație în afara biroului.
 • Dacă trebuie să participați la un eveniment în care colegul dvs. va fi prezent, stați departe de ea cât mai mult posibil fără a atrage atenția. Dacă există băuturi alcoolice, nu beți nici unul. Dacă beți alcool, vă veți simți mai puțin inhibat, ceea ce se poate termina în a renunța la gândurile voastre.
 • Imagine cu numele Ascunde că tu`re in Love With a Coworker Step 9
  3
  Încercați să evitați comunicarea față în față. Este posibil să nu fie posibil în toate tipurile de muncă, dar dacă o puteți face fără a ridica suspiciuni, optați pentru e-mailuri sau alte metode de comunicare pe care compania le oferă. Acest lucru vă va oferi timp pentru a-ți procesa sentimentele până când se poate comporta în mod normal aproape de colegul tău.
 • Dacă persoana respectivă lucrează într-un alt departament, minimalizați contactul. Dacă sunteți destul de norocoși să aveți o dragoste de la distanță, nu ar trebui să interveniți direct în munca voastră. Minimizați contactul și lăsați-l în încăperea de odihnă sau după muncă.
 • Nu vă abateți de la calea dvs. pentru a evita colegii dvs., dar păstrați o distanță sigură elegant. Dacă încercați să evitați această persoană într-un mod evident, ați putea ajunge să atrageți mai multă atenție asupra dvs. și oamenii se întreabă de ce încercați atât de greu să o evitați.
 • Imagine cu numele Ascunde că tu`re in Love With a Coworker Step 10
  4


  Acordați-vă o politică de toleranță zero. Chiar dacă compania dvs. nu are o politică împotriva numirilor în birou, dacă ați decis să nu vă încurajați sentimentele față de colegul dvs., ar putea fi util să vă creați o regulă pentru dvs.
 • Nu numai că acest lucru vă va ajuta să rămâneți la curent cu dorința dvs. de a păstra secretul în sentimentele dvs., vă va ajuta, de asemenea, în viitor, dacă veți avea sentimente romantice pentru un alt coleg. În cazul în care un coleg este pe cale să vă anunțăm că are sentimente pentru tine, te poate descuraja cu ușurință și ușor explicând că nu merg cu colegii de serviciu, deoarece este o regulă pe care le-ați stabilit pentru tine.
 • Gândește-te la colegul tău ca pe cineva care este complet în afara limitelor. Renunțați-vă la faptul că această relație pur și simplu nu se va întâmpla. Cu cât crezi mai repede, cu atât mai ușor va fi să ascunzi ceea ce simți cu adevărat.
 • Partea 3
  Contempla sentimentele tale

  Imagine cu numele Ascunde că tu`re in Love With a Coworker Step 11
  1
  Luați în considerare dacă sunteți cu adevărat în dragoste sau pur și simplu excitat. Încercați să aflați dacă ceea ce simțiți este dragostea adevărată sau dacă sunteți pur și simplu excitați. Deși ambele cazuri produc sentimente puternice, este posibil să puteți "depăși" iluzia puțin mai repede decât dragostea adevărată. Adesea, sentimentele intense de atracție pot fi rezultatul presiunii sau emoției din mediul de lucru și al văzării co-muncitorului dvs. să funcționeze bine în aceste situații. Dacă simțiți că impresia pe care o cauți, devine un sentiment mai intim, va trebui să descifrați dacă acest lucru este ceva mai durabil sau pur și simplu sentimente de uimire trecătoare dar continuă.
  • Cât de bine știi această persoană? În unele cazuri, puteți cădea în dragoste, la o distanță, în timp ce în alte cazuri dragostea ta poate fi crescut constant în timp, pentru că lucrezi foarte aproape de acea persoană și ați avut ocazia de a vorbi despre valorile personale și interese comune l.
  • Știți cu adevărat această persoană? Te-ai îndrăgostit de calitățile lor interioare reale sau ai fost entuziasmat de imaginea lor de lucru?
  • Ați captivat farmecul dvs. aparent în mediul de lucru? Puterea sau conducerea este orbitoră într-un context de lucru și poate duce la iluzie.
 • Imagine cu numele Ascunde că tu`re in Love With a Coworker Step 12
  2
  Luați în considerare implicațiile unei romance în birou. Iesirea împreună cu un coleg poate fi foarte haotică. Dacă nu părăsiți compania, există multe riscuri implicate. Alți colaboratori ar putea crede că vă abuzați de puterea dvs. (dacă ieșiți cu un subordonat) sau căutați favoritism (dacă ieșiți cu șeful). De asemenea, colegii vă pot vedea neclar dacă ieșiți împreună cu șeful, din cauza temerii că le puteți spune tot ce fac și spun.
 • În multe companii, romancele în birou sunt strict interzise. Ruperea acestei reguli poate constitui temei pentru concediere.
 • Imagine cu numele Ascunde că tu`re in Love With a Coworker Step 13
  3
  Amintiți-vă că sentimentele romantice la locul de muncă nu sunt neobișnuite. Natura lucrării împreună inspiră sentimente romantice. Vei petrece mai mult timp alături de colegii tăi, vei rezolva problemele și vei face față provocărilor cu ei. Nu este neobișnuit să începeți să experimentați sentimente romantice la locul de muncă.
 • Este important să vă amintiți acest lucru, deoarece atunci când aveți sentimente față de cineva, mai ales la început, aceste sentimente pot fi foarte intense. Uneori, poate fi dificil să se ascundă sentimentele, dar nu uitați că mulți oameni de experiență sentimente față de colegii de la un moment dat poate ajuta să realizeze că acest lucru este un rezultat al condițiilor, nu dragostea adevărată.
 • Imagine cu numele Ascunde că tu`re in Love With a Coworker Step 14
  4
  Faceți o listă a tuturor motivelor pentru a evita o poveste de dragoste în birou. Poate că văzând motivele pe hârtie sau gândindu-le cu atenție, vă pot ajuta să vă înăbușiți dragostea sau afecțiunea față de colegul dumneavoastră și să-i scoateți din cap. Există multe motive pentru a nu se implica în cineva la serviciu.
 • În cazul în care dragostea este interzisă la locul de muncă, gândiți-vă la tot timpul și energia pe care va trebui să le investiți pentru a vă ascunde relația cu ceilalți. Dacă mergeți în locuri cu colegii sau le invitați undeva, va trebui să gestionați o agendă foarte complicată, încercând să le păstrați separați. Deși este posibil, este obositor și, în cele din urmă, distracția și entuziasmul vor purta până la punctul în care veți termina să spuneți totul.
 • Gândiți-vă la calitățile negative ale colegilor dumneavoastră. Este o persoană foarte atractivă, dar este foarte probabil să aibă și anumite calități negative. Dacă te concentrezi pe ceva negativ, poți simți mai puțină atracție sau interes. Poate că e modalitatea ei enervantă de râs, insistența ei de a avea întotdeauna dreptate sau de tendințele ei ca lucrător obsesiv. Orice ar fi, permiteți-i să devină foarte important în gândurile tale ca un motiv să nu te implici intim.
 • Poți să-ți faci toată munca sau să stai concentrat pe proiecte atunci când mintea ta se concentrează doar pe persoana care lucrează în camera următoare? Pentru unii oameni, poate fi greu să ascunzi o poveste de dragoste. Gândiți-vă că a avea un iubit în birou vă poate distruge cariera.
 • Deoarece lucrează împreună și petrec ziua împreună, nu vor avea multe subiecte de discutat. Vor vorbi doar despre munca pe care o fac împreună toată ziua. În plus, dacă aceștia au același disconfort, aceștia riscă să-și ascundă părerile reciproce cu privire la alte persoane la locul de muncă în moduri inutile.
 • Gândește-te la ce s-ar întâmpla dacă ar trebui să pună capăt relației. Pentru majoritatea oamenilor, lucrul cu un fost partener face viața profesională mai complicată. În plus, aceștia riscă să nu-și mai sporească eforturile. Dacă puteți menține nivelul profesional în ciuda pauzei, atunci este controlat - totuși, puteți fi sigur de capacitatea dumneavoastră de a păstra toate emoțiile la bay după o relație intimă?
 • Partea 4
  Faceți-vă cu sentimentele într-un mod sănătos

  Imagine cu numele Ascunde că tu`re in Love With a Coworker Step 15
  1
  Evitați mecanismele de coping nesănătoase. Uneori, atunci când oamenii simt sentimente pe care nu le cunosc, poate fi tentant să se dedice unui obicei pe care îl găsesc reconfortant.
  • Pentru unii oameni, acest lucru înseamnă alimentarea alimentelor nesănătoase, cum ar fi chips-uri sau înghețată. Pentru alții, consumul de alcool, fumatul sau consumul de droguri reprezintă modalități de a evita să vă confruntați cu aceste sentimente. Indiferent de mecanismul dvs. de copt nesănătoasă, încercați să îl identificați și când simțiți nevoia de a efectua această activitate, apelați la un mod diferit și mai sănătos de a vă ocupa de emoții.
  • Dacă vă confruntați cu emoții puternice, care se referă la faptul ascunde sentimentele, încercați să vorbesc cu un prieten (de preferință pe cineva care nu lucrează cu tine) sau un trust de familie ceea ce simți. Dacă preferați să nu faceți asta, puteți scrie și ceea ce vă simțiți într-un jurnal. Oricum, este important ca acele sentimente să aibă o supapă de evacuare.
 • Imagine cu numele Ascunde că tu`re in Love With a Coworker Step 16
  2
  Începeți un hobby. Poate că aveți deja un hobby pe care vă bucurați. Dacă da, reînnoiți interesul pentru acest hobby. Dacă nu aveți un hobby, gândiți-vă la ceva pe care vreți să-l încercați întotdeauna și încercați. Acest lucru nu numai că te va distrage de sentimentele tale romantice, dar te va face să te simți împuternicit, care te va ajuta să rezolvi situația.
 • De exemplu, dacă ați fost întotdeauna interesat de alpinism, dar nu ați încercat niciodată, căutați o sală de gimnastică în zona dvs. Înscrieți-vă într-un curs pentru începători. Nu numai că veți fi în formă și veți găsi un nou hobby, dar veți întâlni și oameni noi.
 • Imagine cu numele Ascunde că tu`re in Love With a Coworker Step 17
  3
  Rămâneți activ din punct de vedere social Mulți oameni petrec majoritatea zilelor de lucru. În funcție de cultura organizațională, mulți dintre prietenii dvs. pot fi și colegii dvs. In timp ce acest lucru este bine, dacă nu lupta cu sentimente romantice ascunse pentru un co-lucrător, să aibă prieteni decât colegii vă va oferi un loc sigur pentru a merge atunci când sunteți la locul de muncă.
 • Prietenii care nu lucrează vă vor oferi un loc în care să vă exprimați sentimentele (dacă doriți) și, de asemenea, să vă lărgi perspectiva. Veți realiza că există viață și alte persoane în afara muncii, care vă vor ajuta să depășiți sentimentele romantice nedorite.
 • Imagine cu numele Ascunde că tu`re in Love With a Coworker Step 18
  4
  Hrănește-ți relații. Nu este posibil să fiți deja implicați într-o relație stabilă. Dacă da, faceți timp pentru a reflecta asupra acestei relații și a motivelor pentru care vă aflați în ea. Dacă nu aveți o relație romantică, concentrați-vă asupra îmbunătățirii celorlalte relații pe care le aveți (de exemplu, cu prietenii sau familia). Atunci când o persoană este atrasă de cineva, nu este neobișnuit ca ei să neglijeze relațiile pe care le au deja, așa că încercați să vă reorientați energia asupra oamenilor pe care îi iubești și le iubiți.
 • Dacă doriți să întâlniți pe cineva, atunci luați în considerare persoanele din afara mediului de lucru în care sunteți interesat. Dacă nu este nimeni, atunci ia în considerare Dating online. Dacă nu este ceva care vă interesează, atunci încercați să participați la evenimente sociale. De asemenea, puteți întâlni oameni noi prin hobby-uri, sport, biserici și activități de voluntariat.
 • sfaturi

  • Surprinde-te în actul de fantezie despre colegul tău în viitor. Dacă vi sa întâmplat o dată, probabil că te vei îndrăgosti de cineva din mediul tău de lucru. Învață să recunoască declanșează care face sa te simti atras de un co-lucrător, cum ar fi de lucru aproape de ea sub presiune intensă, fiind plictisit de un curent sau de lucru în sine relație, senzație de nesigur cu privire la locul de muncă, dorind o „ieșire ", Etc.
  • Evitați unele semne evidente că sunteți interesat de un coleg, cum ar fi amintirea zilei de naștere cu un cadou, cunoașterea culorilor dvs. preferate sau găsirea unor scuze prostești pentru a conversa.
  • Dacă sfârșesc să te întâlnești cu un coleg de muncă și relația este durabilă, ar trebui să vorbești despre consecințele pe termen lung ale acestei relații. Probabil, va fi mai bine dacă unul dintre cei doi pleacă din companie, deoarece acest lucru va face mai ușoară viața tuturor celor implicați. O altă alternativă este să începeți o afacere împreună. O relatie romantica poate servi ca o echipa excelenta intr-o afacere și nu au aceleași probleme în ceea ce privește disconfortul altora (sau, în cazul în care există nici o problemă, aceste persoane au fost angajate cunoscând situația) .

  avertismente

  • Dacă vă gândiți doar la "a face acest lucru", revizuiți politica companiei. În unele companii, romantismul poate fi un motiv pentru concediere.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a scrie o melodie pentru prietena sau prietenul tăuCum de a scrie o melodie pentru prietena sau prietenul tău
  Cum sa iubesti pe cinevaCum sa iubesti pe cineva
  Cum sa iubesti neconditionatCum sa iubesti neconditionat
  Cum sa iubesti o persoanaCum sa iubesti o persoana
  Cum să-i faci partenerului să te trateze bineCum să-i faci partenerului să te trateze bine
  Cum să spun Te iubescCum să spun Te iubesc
  Cum să-i spui unei fete că o iubeștiCum să-i spui unei fete că o iubești
  Cum să definiți dragosteaCum să definiți dragostea
  Cum să nu mai iubiți cel mai bun prieten al tăuCum să nu mai iubiți cel mai bun prieten al tău
  Cum să nu mai fie frică de dragosteCum să nu mai fie frică de dragoste
  » » Cum să ascundeți că sunteți îndrăgostit de un coleg

  © 2011—2020 ertare.com