Cum să mențină dragostea

Dacă sunteți căsătoriți sau aveți o relație de lungă durată, poate fi dificil să păstrați romantismul viu și proaspăt. Cerințele programelor de lucru afectează adesea povestea de dragoste, care poate duce la consecințe dezastruoase pentru relație. Păstrați romantismul în relație va ajuta să aveți o stare bună de sănătate fizică și mentală pe termen lung va crește legătura dintre tine si partenerul tau, si s-ar putea duce la o viață mai plină de satisfacții.

pași

Metoda 1
Mențineți dragoste fizică

Imagine cu titlul Menținerea romantismului Pasul 1
1
Începeți ziua cu o demonstrație fizică de dragoste. De îndată ce te trezești, dă-i partenerului un sărut pe obraz ca să-i amintești că o iubești. Unele studii au arătat că, dacă începeți ziua cu un salut cald și faceți contact fizic cu partenerul dvs., veți avea o perspectivă mai bună în restul zilei. Dimineața de contact fizic va stabili un ton pozitiv pentru întreaga zi.
 • Trezește-te cu câteva minute înaintea partenerului tău, oprește alarma și dă un soi moale pe obraz ca să o trezești.
 • Dacă partenerul dvs. și dvs. sunteți separați din anumite motive și nu puteți arăta iubire în formă fizică, trimiteți-i niște mesaje text licitative pentru al trezi.
 • Imagine intitulată Întreținerea romantismului Pasul 2
  2
  Cauza partenerului tău. Mergeți în jurul casei cu un prosop sau mângâiați partenerul dvs. înapoi când treceți. Faceți niște lucruri mici care să o provoace și să o tenteze. Creați așteptările și dorința de a contacta.
 • Masajele pe tot corpul sunt modalități excelente de a crea emoții și de a te simți intim și conectat.
 • Imagine cu titlul Mențineți Romance Pasul 3
  3
  Dați câteva semne de afecțiune în public. Touch este principala limbă a compasiunii și transmite securitate și încredere. Prin atingerea partenerului dvs. în public, ambii vor primi aceste beneficii, precum și beneficiul de a ști că alții vor fi conștienți de dragostea lor. Prin demonstrarea dragostei în public, arătați că nu vă este rușine de partenerul dvs. și că doriți ca toată lumea să știe că sunt împreună.
 • Țineți ușa când partenerul dvs. trece și puneți mâna pe spatele inferior.
 • Când faceți rândul în bancă, plasați-vă în fața ei și îmbrățișați-o.
 • Nu te comporta necorespunzător în public, deoarece poate fi ilegal dacă te duci foarte departe.
 • Imagine intitulată Mențineți romantismul Pasul 4
  4
  Cumpărați "Kamasutra". Sexul este un aspect foarte important al unei relații durabile și fericite. Găsiți câteva modalități de a avea întâlniri sexuale semnificative și romantice. Cumpărați câteva cărți ca "Kamasutra" pentru a afla câteva noi modalități de a vă mulțumi partenerul.
 • Vorbiți despre ceea ce le place în pat și ce nu au. Aflați ce excitează partenerul dvs. și faceți tot ce este mai bun pentru al face fericit.
 • Imagine intitulată Întreținere romantică Pasul 5
  5
  Creați o "sticlă de fantezii". Scrieți toate fanteziile erotice pe care ați dori să le faceți cu partenerul dvs., inclusiv jocuri de rol sau afișe publice. Împărtășind câteva fantezii cu partenerul dvs., dezvăluie o parte privată și profundă care va îmbunătăți legătura și intimitatea.
 • Când partenerul dvs. împărtășește fantezia sa, nu judecați, ci urmați jocul. Ambii trebuie să se angajeze complet pentru fiecare fantezie, astfel încât plăcerea să fie mai mare.
 • Metoda 2
  Îmbunătățiți legătura emoțională

  Imagine intitulată Mențineți romantismul Pasul 6
  1
  Comunicați frecvent și cinstit. Comunicarea onestă și deschisă este fundamentală pentru a avea o relație romantică și fericită. Prin a spune partenerului cum te simți exact, inclusiv ceea ce iti place si ce nu, claritate între ambele creștere și fericirea globală va rămâne. Dedicați-vă cel puțin cinci minute pe zi pentru a discuta cu partenerul dvs. despre starea relației. Ei ar trebui să vorbească despre cum simt despre anumite situații specifice sau cum ar dori ca lucrurile să se schimbe.
  • Când comunicați cu partenerul dvs., încercați să oferiți o perspectivă pozitivă. De exemplu, dacă nu vă place partenerul tau a spus ca asistirías un eveniment de munca dumneavoastră, fără a cere, în loc de a spune: „Nu decide pentru mine“, spune ceva de genul: „Îmi place să te sprijini în munca ta, dar aprecia Am putea vorbi despre participarea la evenimentele sociale înainte de a confirma invitația. "
 • Imagine intitulată Întreținere romantică Pasul 7
  2
  Lăsați niște note de dragoste în întreaga casă pentru a-ți găsi partenerul. Au unele acte de sensibilitate care arată partenerului dvs. că te gândești la ea chiar și atunci când nu sunt împreună. Partenerul dvs. vă va aprecia efortul și vă va simți iubirea atunci când nu sunteți.
 • Alte acte de sensibilitate ar putea fi trimiterea de mesaje text place să lucreze, scrie „ești frumoasă“ în oglindă, pregăti masa de prânz cu o noapte înainte sau de a face curățenie în casă.
 • Imagine cu titlul Mențineți Romance Pasul 8


  3
  Apreciez-o pe partenerul tău Aprecierea adaugă valoare partenerului și relației. Exprimați atributele fizice, personale și profesionale pe care le prețuiți în partenerul dvs., astfel încât să se simtă iubită și respectată. Concentrați-vă pe calitățile dvs. pozitive, cum ar fi părul, umorul sau generozitatea.
 • Imagine cu titlul Mențineți romantism Pasul 9
  4
  Acceptați partenerul dvs. cu greșelile și defectele sale. Partenerul tău nu este perfect și tu ai știut atunci când ai început relația. Acceptați faptul că nu păstrați felurile de mâncare sau că vă aflați în spatele multor lucruri. Nu încercați să o schimbați, ci să vă concentrați asupra promovării lucrurilor bune, cum ar fi inteligența dvs. sau capacitatea dvs. de a ilumina un loc.
 • Luați în considerare propriile neajunsuri și recunoașteți că nu sunteți perfect pentru a accepta deficiențele partenerului dvs.
 • Respectați-vă partenerul și greșelile lui. Dacă vă lași în urma unei mulțimi, respectați-vă decizia de a întârzia, dar dați-vă ocazia de a fi punctuală.
 • Metoda 3
  Modificați rutina

  Imagine cu titlul Mențineți Romance Pasul 10
  1
  Planificați o întâlnire nouă și interesantă. Uitați de cină la un restaurant francez unde au plecat de cincisprezece ori. Încercați să planificați întâlniri noi și interesante, cum ar fi jocul de paintball sau rafting. Știința arată că cuplurile care au date incitante se simt mai mulțumiți decât cei care au întâlniri plăcute și de rutină.
  • Au unele întâlniri în care puteți participa ca un cuplu, cum ar fi dansul, caiacul sau construirea unui fort.
 • Imagine intitulată Întreținere romantică Pasul 11
  2
  Pretindeți că fiecare întâlnire este prima. La prima dată, încercați din greu să impresionați. Dacă încerci să te uiți și să te comporți cel mai bine de fiecare dată când ies cu partenerul tău, ambii se vor simți mai mulțumiți și mai fericiți.
 • Imagine cu titlul Mențineți romantism Pasul 12
  3
  Mergeți într-o călătorie un weekend pe lună. Plecați acasă două zile pe lună și vizitați împreună cu partenerul dvs. un loc în care nu au fost niciodată. Puteți planifica călătoria sau lăsați-o să fie spontană. Aruncați o hartă pe o hartă și mergeți cu partenerul în locul pe care îl indicați. Dacă este dificil să călătoriți din cauza banilor sau a copiilor, încercați să petreceți ceva timp într-un loc în casă care de obicei trece neobservat.
 • Încercați să modificați mediul în măsura în care puteți. Fiind cu partenerul dvs. într-un mediu diferit, îl puteți vedea cu o lumină diferită.
 • În plus, participarea la o excursie vă poate testa relația, dezvăluind compatibilitatea dvs. și modul în care vă comportați, fiind împreună cu normă întreagă.
 • Imagine intitulată Mențineți romantism Pasul 13
  4
  Petreceți un timp separat. Dedicarea timpului pentru tine este un pas sănătos într-o relație, deoarece promovează independența și adaugă mister la viețile ambelor. Dacă vă place să vizitați muzee de artă, dar partenerul dvs. nu, este posibil ca mergerea singură să vă încurajeze propria dragoste și să o puteți lua în relație.
 • Ieșiți cu propriul grup de prieteni pentru o "noapte de fete sau băieți". Poți vorbi despre lucruri pe care nu le-ai fi discutat neapărat cu partenerul tău și să-ți amintești cum ești un individ fără să fii parte a unei societăți.
 • Imagine intitulată Mențineți romantismul Pasul 14
  5
  Oferiți partenerului dvs. un cadou pur și simplu pentru că o iubiți. Toată lumea iubește primirea de cadouri! Nu este necesar ca ziua de naștere sau Crăciunul să vă dea un cadou. Dacă vezi ceva într-un magazin care îți amintește de partenerul tău, cumpăra-l, înfășoară-l și dă-i în acea noapte în timpul cina. Partenerul dvs. va fi surprins de un cadou neprevăzut și vă va aprecia bunătatea și generozitatea.
 • Oferiți daruri moderat. Nu cumpărați toate lucrurile care îți amintesc de partenerul tău.
 • Cumpărați cadouri cu responsabilitate fiscală. Cumpărați partenerul dvs. un Mercedes roșu nu este practic și ați putea avea probleme financiare.
 • sfaturi

  • În relații, este necesar să muncim din greu. Nu puteți aștepta ca lucrurile să se îmbunătățească singure. Încercați să faceți în fiecare zi romantic și special.
  • Cuvintele "vă rog" și "mulțumesc" Ele sunt excelente pentru a face o persoană să se simtă apreciată.

  avertismente

  • În cazul în care lipsa de romantism continuă în relația și vă simțiți partenerul dumneavoastră și aveți probleme, ține cont de faptul că pot participa la terapie și să caute ajutor profesionist pentru a depăși dificultățile.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a scrie o melodie pentru prietena sau prietenul tăuCum de a scrie o melodie pentru prietena sau prietenul tău
  Cum să mângâiCum să mângâi
  Cum să dai sărutări flutureCum să dai sărutări fluture
  Cum să-i arăți partenerului că într-adevăr o iubeștiCum să-i arăți partenerului că într-adevăr o iubești
  Cum să-ți arăți dragostea partenerului tăuCum să-ți arăți dragostea partenerului tău
  Cum să determini dacă ți-ai găsit partenerul de sufletCum să determini dacă ți-ai găsit partenerul de suflet
  Cum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționeazăCum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționează
  Cum să evitați încheierea unei relațiiCum să evitați încheierea unei relații
  Cum să exprimi dragosteaCum să exprimi dragostea
  Cum să formați o legătură puternică în relația voastrăCum să formați o legătură puternică în relația voastră
  » » Cum să mențină dragostea

  © 2011—2020 ertare.com