Cum arata atractiv

Nu-ți poți controla genele sau trăsăturile fizice de bază, dar da, puteți controla modul în care utilizați ceea ce aveți. A fi atractivă este o combinație de diverși factori care includ igiena, personalitatea și stilul. Fie că doriți doar să vă extindeți

sex appeal sau esti complet pierdut si nu stii de unde sa incepi, atunci vom prezenta cateva schimbari simple pe care le poti face pentru a arata mai atragatoare.

pași

Partea 1
Toaletă personală

Cel mai simplu și mai simplu lucru pe care îl puteți face pentru a fi mai atractiv este să aveți o igienă bună. Văzându-vă curat și mirositor bun, oamenii vor să fie mai aproape de tine subconștient. Urmați pașii următori pentru a dezvolta o rutină zilnică:

Imagine intitulata Look Attractive (Baieti) Pasul 1
1
Puneți pe deodorant. Căutați un parfum și o protecție specială pentru dvs. și puneți-o imediat după ce ați părăsit dușul. Dacă observați că transpirați sau miroși rău în timpul zilei, luați deodorant în rucsac sau servietă și puneți mai mult.
 • Dacă uitați să puneți pe piele deodorant înainte de a pleca acasă, căutați un alcool în gel și aplicați-l în armpits. Alcoolul va ucide bacteriile care produc mirosul rău. Va trebui să îl aplicați de mai multe ori în timpul zilei.
 • Deodoranții fără aromă reduc posibilitatea producerii de alergii.
 • Imagine intitulata Look Attractive (Guys) Pasul 2
  2
  Duș în fiecare zi Spălați bine părul și utilizați un săpun sau gel pentru corpul care are o esență curată și proaspătă.
 • Dacă vă dușați în mod normal în dimineața, luați în considerare posibilitatea de a introduce oglinzi care nu se înclină spre duș, astfel încât să puteți spăla bine fața și să vă puteți bărbați în timpul dușului.
 • Imagine intitulata Look Attractive (Baieti) Pasul 3
  3
  Luați o colină (loțiune) sau spray pentru organism. Mirosul dvs. pe tot parcursul zilei vă poate construi sau distruge atractivitatea. Dacă este un miros bun, oamenii vor veni automat la tine. Dacă nu este un miros bun, poate avea efectul opus și poate respinge oamenii. Următoarele sunt câteva reguli care trebuie urmate:
 • Nu juca prea mult. Este cel mai important lucru să miroși bine. Nu poate fi prea puternică, pentru că este posibil să existe prea mult din ceva bun. Chiar și trandafirii pot fi greață dacă respirați mult până la un ulei de trandafir concentrat. Puneți trei sau patru presiuni maxim și doar trei presiuni de pulverizare pentru corp. Nasul tău se va obișnui cu esența și-l va lăsa o mirosi dupa cateva minute, dar alte persoane pot continua sa te miroase.
 • Căutați un parfum care funcționează cu mirosul dvs. natural. Chimia fiecărui corp este puțin diferită și, prin urmare, nu toate mirosurile se potrivesc tuturor oamenilor. Sunt câteva arome Ei lucrează în unele persoane și mirosul este oribil în altele. Dacă puteți, încercați un parfum sau spray de corp înainte de al cumpăra. Utilizați-l pentru o zi și cereți-i unui prieten să vă spună cum miroase după câteva ore.
 • Încearcă să îți combini gelul de baie cu colonia ta. Ele nu trebuie să fie de același parfum, dar trebuie să fie similare, astfel încât să nu producă un miros șocant.
 • Puneți colonie în punctele cele mai înalte ale pulsației. Părți ale corpului cu o cantitate mare de circulație a sângelui lângă suprafață vor fi puțin mai fierbinți pe parcursul zilei, ceea ce va încălzi colonia și va face să miroasă mai puternic. Cele mai comune zone sunt încheieturile, gâtul și gâtul.
 • Imagine intitulata Look Attractive (Baieti) Pasul 4
  4
  Spălați-vă fața în fiecare dimineață și în fiecare noapte. Bărbații au în mod natural mai mult testosteron decât femeile, ceea ce este legat de o acnee de cosuri și cosuri. Contraatac încercând să vă păstrați fața curată.
 • Găsiți produse care sunt potrivite pentru tipul dvs. de piele. Cele mai frecvente tipuri sunt:
 • Piele sensibilă sau uscată: dacă pielea dumneavoastră tinde să fie aspră și uscată sau devine roșie și iritată cu ușurință, folosiți o curățare extrem de ușoară. Evitați bronzul și utilizați un hidratant blând.
 • Pielea mixtă în zona T: în cazul în care fruntea, nasul și bărbia (sau T zonă") tinde să fie grăsime, dar obrajii sunt uscați, aveți piele mixtă. Mulți oameni au acest tip de piele, căutați o cremă pentru piele normală sau combinată. Utilizați un bronzer blând în zona dvs. T și terminați cu hidratant.
 • Pielea grasă: dacă pielea dumneavoastră tinde să fie uniformă, uitați-vă pentru un produs de curățare pe bază de lut sau un produs de curățare uscat. Folosiți un bronz blând pe față și, după ce terminați, puneți-l pe hidratant. Dacă pielea se simte grăsime în timpul zilei, cumpărați niște cârpe de față de la secția de îngrijire a pielii la farmacie și le frecați pe față în după-amiaza.
 • Dacă aveți acnee, aplicați o cremă cu acid salicilic și una cu peroxid de benzoil pe gât. Dacă nu vă ajută, consultați un dermatolog.
 • Imagine intitulata Look Attractive (Baieti) Pasul 5
  5
  Îți radeți sau tăiați părul facial. Indiferent dacă alegeți să nu aveți părul liber sau părăsiți barba, cheia este să vă reparați părul în fiecare zi.
 • Pentru un aspect curat al bărbieritului, se rade în fiecare dimineață înainte de a merge la serviciu sau la școală. Mai întâi umeziți pielea și folosiți o mașină de bărbierit ascuțită și cremă de ras. Vă razuiți împotriva direcției de creștere a părului, adică de la maxilar până la obraz. În acest fel veți avea un aspect mai ras, dar vă poate irita mai mult. Dacă aveți probleme în a face acest lucru, încercați să mergeți în direcția creșterii.
 • Controlează-ți barba, mustața sau capra. Asigurați-vă că marginile sunt bine definite, curățați și tăiați orice păr care este neregulat lung. Când vă curățați fața, acordați atenție atunci când frecați pielea sub părul facial.
 • Imagine intitulata Look Attractive (Guys) Pasul 6
  6
  Reglați sprâncenele (opțional). Nu este necesar să vă îndepărtați sprancenele, dar vă poate ajuta să vă arătați mai bine. În continuare vă vom oferi câteva puncte de bază:
 • Găsiți o pereche bună de pensete. Cele două capete trebuie să se atingă reciproc. Astfel, înlăturarea sprâncenelor va fi mai puțin dureroasă și mai eficientă.
 • Utilizați restul feței ca linie pentru a vă ghida. Găsiți un creion și țineți-l într-unul dintre ferestrele nasului, astfel încât creionul să vă încrucișeze sprâncenele. Parul care se află în spațiul prin care creionul traversează așa-numita zonă a "sinofris" Este părul pe care trebuie să-l eliminați. Asigurați-vă că arată chiar și în ambele sprâncene.
 • Curățați-vă arcurile. În cazul în care sprancenele dvs. sunt încă pline după ce au tras partea centrală, puteți încerca să rupeți puțin sub arce. Desigur, amintiți-vă doar pentru a obține părul "de mai jos" a sprancenelor, nu de sus.
 • Imagine intitulata Look Attractive (Baieti) Pasul 7
  7
  Curățați-vă și tăiați-vă unghiile. La fiecare 2 sau 3 zile, când ieșiți din duș, faceți un minut pentru a tăia rapid cele 20 de cuie și pentru a le curăța de orice murdărie care ar putea fi dedesubt. Vor fi mai moi și mai docili după ce vor fi sub apă timp de câteva minute. Atât cuiele mâinilor cât și cele ale picioarelor trebuie să fie scurte, astfel încât să existe o linie albă mică pe marginea degetelor.
 • Imaginea intitulată Look Attractive (Baieți) Pasul 8
  8
  Periați-vă dinții și ața. Loviți-vă respirația urât mirositoare și aveți un zâmbet alb, având grijă de dinții.
 • Reînnoiți periuța de dinți Ar trebui să vă înlocuiți peria la fiecare 3 luni sau după ce vă veți recupera de la o boală rece sau contagioasă. Dacă perii încep să se răzbune, veți avea nevoie de unul nou.
 • Periați în fiecare noapte Periajul nu numai că elimină deșeurile alimentare, ci ajută la prevenirea bolilor de inimă.
 • Periați-vă limba Dinții pot străluci în alb și curat, dar va trebui totuși să vă supuneți respirației urâte dacă limba este murdară. Cu pasta de dinti, periati cateva perii peste tot limba dvs. de fiecare data cand periati (nu o faceti prea tare, dar puteti deteriora tesutul).
 • Finalizați cu o apă de gură. Gargle timp de 20 de secunde și apoi scuipa.
 • Partea 2
  Îngrijirea părului

  Imagine intitulata Look Attractive (Baieti) Pasul 9
  1
  Taie-ti parul in mod regulat. Chiar dacă vrei să o lărgești, ar trebui să-ți taie regulile. Puteți merge la coafor sau o puteți tăia singur. În orice caz, luați în considerare următoarele recomandări:
  • Dacă preferați să aveți părul scurt, încercați să îl tăiați la fiecare 2 sau 3 săptămâni. Asigurați-vă că dvs. sau stilistul dvs. rade părul care crește în partea de jos a gâtului.
  • Dacă doriți să vă creșteți părul, tăiați vârfurile la fiecare 4 până la 6 săptămâni aproximativ. Deși va fi acoperită de părul lung, acordați atenție părului care crește în partea inferioară a gâtului.
 • Imagine intitulata Look Attractive (Baieti) Pasul 10
  2
  Spălați frecvent părul. Spălarea în fiecare zi este benefică pentru majoritatea, dar puteți lăsa o zi să treacă dacă tipul de păr este foarte uscat.
 • Căutați un șampon și un balsam special pentru tipul de păr: uscat, uleios, etc.
 • Cumpărați separat un șampon și balsam, produsele 2 în 1 nu sunt la fel de bune.
 • Adresați-vă stilistului pentru sfaturi, sunt experți! Dacă le cumpărați un șampon și un balsam, acestea pot fi mai scumpe decât în ​​mod normal, dar ele sunt susceptibile de a fi de o calitate mai bună.
 • Imaginea intitulata Look Attractive (Baieti) Pasul 11
  3
  Utilizați produse pentru păr (opțional). Nu trebuie să folosiți produse speciale pentru a vă pieptene părul, dar cele mai multe fac. Ele vă pot ajuta să vă faceți părul mai strălucitor, sănătos și, de asemenea, să vă asigurați mai multă fixare și control. Următoarea este o listă cu produsele comune folosite pentru părul bărbaților:
 • Ceară sau creme: ele ajută la controlul vârfurilor rebele sau la îndepărtarea buclei la bucle fără a lăsa părul rigid și ușor de manevrat.
 • Mousse: conferă volumul și strălucirea părului, cu o fixare minimă. Pentru a obține cele mai bune rezultate, aplicați-l pe părul umed și lăsați-l să se usuce.
 • Unguente, ceară de păr sau lut de păr: utilizați aceste produse pentru a vă forma părul în forme greu de dobândit, cum ar fi un pompadour sau bucle (pentru păr natural drept). Rețineți că este posibil să trebuiască să vă spălați părul de mai multe ori pentru a elimina întregul produs, deci aplicați-l ușor. O cantitate în cantitate de mazăre trebuie să fie suficientă dacă aveți păr scurt, mediu sau subțire. Utilizați unguent sau ceară de păr pentru un aspect lucios, umed. Utilizați lut de păr pentru un ton mai natural de mată.
 • Gel: spre deosebire de unguent, gelul conține alcool care vă usucă părul și îl menține fix. Pentru o fixare mai puternică, aplicați gelul pe părul umed.
 • Lipici pentru păr: V-ați întrebat vreodată cum există oameni care își păstrează atât de bine monahii? Probabil folosesc o variantă de adeziv pentru păr, care oferă cea mai puternică fixare posibilă. Fiți atent cu consistența produsului și spălați-vă bine părul.
 • Adresați-vă stilistului pentru sfaturi! El sau ea va ști ce nu arată bine.
 • Imagine intitulata Look Attractive (Baieti) Pasul 12
  4
  Combinați părul cu stilul pe care vă place cel mai mult. Poate fi necesar pentru a experimenta un pic pentru a găsi coafura care se potrivește cu fața ta și stilul tău, dar în cele din urmă găsi un aspect care funcționează zilnic. Luați în considerare următoarele opțiuni:
 • Fa-ti linia. Puteți face parul drept în mijloc, pe lateral sau nu. Încercați câteva moduri diferite și vedeți dacă vă place.
 • Combinați-vă părul într-o direcție, în loc să faceți o dungă. Puteți să vă pieptinați partea de sus a părului în lateral. Dacă este deosebit de scurt, încercați să o pieptești înainte. Dacă o aveți lungă, o puteți pieptene înapoi sau cu vârfurile în sus. Reiteream, încercați diferite stiluri.
 • Dacă aveți păr lung, puteți încerca să-l puneți într-o coadă de cal, pieptandu-l astfel încât să fie în fața feței dvs. sau pieptănând-o înapoi și fixând doar partea superioară.
 • Imagine intitulata Look Attractive (Baieti) Pasul 13
  5
  Se ocupă cu chelie (opțional). Dacă sunteți chelire, puteți fi mai bine să se taie sau se rade scurt, astfel încât diferența dintre zonele cu și fără păr de păr mai puțin vizibile. Asigurați-vă că pentru a spala parul imediat dupa exercitiu, deoarece nu face acest lucru poate accelera calvitia, de asemenea, da-te un masaj cap bun de fiecare dată când vă dau o baie.
 • Partea 3
  îmbrăcăminte

  După cum se spune, hainele fac omul! Nu trebuie să folosiți articole scumpe pentru a fi atractive, dar hainele dvs. pot comunica mult despre dumneavoastră. Luați în considerare punerea împreună garderoba dvs. cu următorii pași:

  Imagine intitulată Look Attractive (Baieți) Pasul 14
  1
  Întotdeauna îmbrăcați bine. Da, în fiecare dimineață! Chiar și atunci când vă imbracați ocazional pentru o zi obișnuită, nu puneți ceea ce aflați acolo. Alegeți articolele de îmbrăcăminte care se îmbină și care merg în funcție de ceea ce veți face.
 • Imagine intitulata Look Attractive (Guys) Pasul 15


  2
  Cumpărați cu un prieten. Când cumpărați haine, probabil că nu-și dau seama ce arata bine pe tine sau nu, cel puțin pentru că nu puteți vedea întregul corp într-o oglindă. De asemenea, ceea ce arată bine pe o celebritate sau pe un model dintr-o fotografie poate să nu vi se potrivească. Prin urmare, cereți unui prieten (sau unui prieten) să se îmbrace bine și să știe despre moda care vă însoțește să cumpărați haine.
 • Imagine intitulata Look Attractive (Baieti) Pasul 16
  3
  Puneți pe hainele care te potrivesc bine. Îmbrăcămintea economică care te potrivește va arăta mult mai bine decât îmbrăcămintea scumpă, care nu o face.
 • Încercați toate hainele înainte de a le cumpăra și cereți-le prietenului să vă privească din toate unghiurile. Nu aveți încredere în mărcile standard, acestea sunt doar un ghid aproximativ.
 • În general, tivul pantalonilor ar trebui să atingă pantofii, cămășile cu mâneci lungi trebuie să acopere încheieturile, iar tivul patului ar trebui să ajungă la șold. Chiar si lenjeria de corp ar trebui sa te placa!
 • Pregătește-te să încerci mai multe haine pentru fiecare dintre ele pe care o vei cumpăra. Dacă un magazin nu are ceva care să se potrivească cu tine, mergeți la altul, nu vă mulțumiți pentru ceva care pare doar acceptabil.
 • Nu cumpărați haine pe Internet. În primul rând, pentru că nu veți putea să-l încercați, este puțin probabil să vă ajute. În al doilea rând, dacă nu încercați, nu veți ști dacă se potrivește cu dvs. (deși arată drăguț în modelul fotografiei).
 • Nu încercați să vă ascundeți corpul. Chiar dacă vă este rușine că sunteți foarte grasă sau foarte slabă, încercând să o acoperiți cu haine libere vă va face să arătați mai rău. Nu trebuie să purtați haine care se potrivesc perfect formei dvs., dar nu trebuie să închideți sau să lăsați mult spațiu.
 • Dacă nu puteți utiliza dimensiuni comune, căutați un croitor economic. Poate că aveți șolduri scurte, dar picioare lungi și nu găsiți o pereche de pantaloni care se potrivesc bine pe ambele părți. Cumpărați hainele puțin mai mari decât aveți nevoie și căutați pe cineva care să o ajute să se potrivească. Multe întreprinderi de curățare chimică pot face ajustări la un preț corect.
 • Aruncați sau dați haine care nu se mai potrivesc. Poate îți place că tricoul vechi de liceu, dar nu ar trebui să-l folosești în continuare dacă nu te mai potrivește.
 • Imagine intitulata Look Attractive (Baieti) Pasul 17
  4
  Învață să accentuezi cele mai mari atracții ale tale. Vom oferi o regulă de bază despre haine: culorile luminoase accentuează și deghizează culorile întunecate. De exemplu, dacă îți plac umerii, dar nu ești atât de sigur de picioarele tale, poți purta blugi întunecați și o cămașă de culoare deschisă.
 • Imaginea intitulată Look Attractive (Baieți) Pasul 18
  5
  Aflați ce culori te potrivesc cel mai bine. Culoarea potrivită va face pielea să arate uimitoare, în timp ce culoarea greșită va face să pară palidă sau neatrăgătoare. Iată câteva teste de bază pe care le puteți face:
 • Determinați dacă arătați mai bine cu alb sau fără alb. Încercați să țineți o cămașă complet albă sub cap și apoi una care nu este albă. Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, vă veți vedea cu mult mai bine cu unul în locul celuilalt. Odată ce te hotărăști, rămâi la ce lucrează pentru tine.
 • Determinați dacă aspectul negru sau cafea arată mai bine. Acest lucru nu este la fel de simplu de a decide ca cu alb, dar unele sunt evident mai bune în negru și nu în maro și invers. Când vă decideți pentru una, nu amestecați culorile. De exemplu, nu purtați pantofi maro și o curea maro cu pantaloni negri. Puneți pantofi negri, pantaloni negri și centură neagră sau tot maro.
 • Încercați să determinați dacă preferați culorile "cald" sau "rece". Culorile reci constau în blues, purpuri, verde închis și roșii pe bază de albastru, în timp ce culorile calde constau în galben, portocale, maro și roșii pe bază de galben. Pentru a afla, căutați ceva roșu cu albastru și ceva galben cu roșu și țineți-i aproape de fața. Care dintre ele arată mai bine cu tonul pielii? (Dacă aveți nevoie de mai mult ajutor pentru a determina culorile calde sau reci, căutați online un cerc de culori pentru a vă arăta).
 • Imagine intitulata Look Attractive (Guys) Pasul 19
  6
  Pune niște haine de bază în dulapul tău. Acestea nu ar trebui să iasă din moda repede și trebuie să fie realizate din materiale de calitate, care va dura mai mulți ani, cum ar fi: tricouri polo culoare solidă sau o cămașă cu nasturi, blugi albastru închis, alb-negru neteda t-shirts (fara logo-uri sau desene grafice) , o jachetă de culoare solidă, pantaloni de rochie întunecată, o jachetă întunecată care te potrivește bine și pantofi de tenis albi. Puteți obține întotdeauna un set prezentabil cu aceste piese.
 • Imaginea intitulată Look Attractive (Băieți) Pasul 20
  7
  Spalati hainele in mod regulat. Unele haine pot rezista la mai multe zile de utilizare înainte de a se murdări (cum ar fi jachete sau blugi), dar cămășile, lenjeria de corp și șosetele trebuie folosite o singură dată înainte de spălare. Pregătiți un program pentru a vă spăla hainele și nu petreceți o parte din dimineață căutând ceva curat peste tot.
 • Când vă spălați cămășile și pantalonii, puneți-le în uscător până când acestea sunt ușor umezite, apoi agățați-le pe umerase (sau împrăștiate) până când se usucă.
 • De preferat, turnați-le și înainte de a fi complet uscate. Chiar și jeansii sunt mai buni atunci când sunt călcați.
 • Păstrați hainele (nu înăuntru) pe umerase sau pliate astfel încât să nu se încrețe.
 • Partea 4
  Au o prezență atractivă

  Imaginea intitulata Look Attractive (Guys) Pasul 21
  1
  Practicați o bună poziție Poate părea irelevant, dar în picioare în poziție verticală vă va face să arătați încrezători și în controlul dvs., ceva pe care alții îl consideră atractiv. Păstrați-vă umărul pătrat, coloana dreaptă și încercați să centrați șoldul cu picioarele. Umblați cu încredere și nu trageți sau traversați picioarele. Nu priviți la pământ sau nu vă puneți mâinile în buzunare, dar veți părea timid și nervos.
 • Imaginea intitulata Look Attractive (Guys) Pasul 22
  2
  El zâmbește. Oferind un zâmbet veritabil cuiva este una dintre cele mai simple moduri de a te face instantaneu mai atractiv. Practicați-vă zâmbind frecvent și încercați să gândiți astfel încât zâmbetul dvs. să fie ușor de obținut.
 • Dezvoltați un simț cald de umor. Găsiți bucurie și râs în cele mai ridicole aspecte ale vieții și nu vă fie frică să o indicați altora. Încercați să păstrați glumele departe de subiectele care se referă la funcții corporale, acte sexuale sau care sunt discriminatorii.
 • Imaginea intitulata Look Attractive (Guys) Pasul 23
  3
  Contactați ochii. Când vorbiți cu cineva (în special cu cineva care vă place), arătați că sunteți interesat și atent să-l priviți constant în ochi.
 • Utilizați contactul vizual pentru a flirta. Aruncați mai multe priviri către cineva care stă aproape de dvs. sau de cineva din cealaltă parte a camerei până când îi vedeți. Țineți contactul vizual pentru o secundă, zâmbiți și apoi priviți-vă departe.
 • Imaginea intitulata Look Attractive (Guys) Pasul 24
  4
  Fii un gentleman. Nu trebuie să umpleți o cămașă cu musculatură pentru a arăta interes și considerații de bază pentru alte persoane. di "vă rog". "mulțumesc" și "apologie"De asemenea, încercați să arătați politețe ținând ușa pentru oamenii care merg în spatele tău.
 • Fiți respectuoși față de ceilalți. Nu-i răsturnați pentru credințele lor și nu vă lăsați în mod inutil de agresiv. Dacă cineva încearcă să înceapă o confruntare cu tine, du-te de acolo calmă. Acest lucru arată că nu vă scădeați la nivelul celeilalte persoane.
 • Nu spuneți cuvinte rele sau faceți comentarii brutale în public. Este bine să te relaxezi puțin cu prietenii sau cu familia, dar evită să vorbești așa cu oameni pe care nu îi cunoști bine.
 • Imagine intitulata Look Attractive (Guys) Pasul 25
  5
  "Învățați să purtați o conversație. Fiind un vorbitor competent poate ajuta oamenii să se simtă confortabil și relaxat cu tine. Învățați să întrebați cum este cineva în mod obișnuit și lăsați-l să conducă la alte subiecte de conversație. Adresați întrebări deschise (de exemplu, în loc să spuneți "Aveți planuri pentru weekend ?, la care se poate răspunde cu o întrebare da sau nu, mai bună "Ce vei face în acest weekend?") și stați departe de probleme conflictuale, cum ar fi politica sau religia.
 • Pentru a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de conversație, încercați să se angajeze o conversație cu un străin data viitoare când te așteaptă în public, la stația de autobuz sau în linie de la magazin alimentar. Dacă puteți obține un zâmbet autentic și câteva alte fraze de conversație de la cealaltă persoană, veți fi bine.
 • Imagine intitulata Look Attractive (Guys) Pasul 26
  6
  Vorbiți clar și cu atenție. Când vorbiți cu alții, încercați să nu murmurați sau să nu grăbiți cuvintele. Faceți declarații complete și evitați să vă deschideți gura înainte de a vă gândiți deja clar la ceea ce veți spune. Acest lucru va evita multe jene.
 • Partea 5
  Aveți grijă de corpul vostru

  Imagine intitulata Look Attractive (Guys) Pasul 27
  1
  Mâncați bine. Lipirea unei diete sănătoase vă poate ajuta să evitați respirația urât mirositoare și mirosul rău al corpului și să vă mențineți sănătoși și în formă. Încercați să încorporați următoarele recomandări în dieta dvs.:
  • Evitați alimentele junk și alimentele bogate în zahăr. Nu există nici o problemă o dată, dar nu ar trebui să o consumați zilnic. Încercați să vă limitați la cantități modeste de băuturi răcoritoare, bere, bomboane, chipsuri și alte alimente nesănătoase doar o dată pe săptămână.
  • Mănâncă multe fructe și legume. Ați auzit-o de sute de ori, dar mâncarea multor fructe și legume este vitală pentru o alimentație sănătoasă. Încercați să consumați fructe proaspete (cum ar fi mere, portocale și pere) ca gustări și să încercați să consumați cel puțin o legume la prânz și cină.
  • Învață să-ți pregătești alimentele. Începeți cu lucruri simple, cum ar fi ouă fierte tari, sandwich-uri și salate, burgeri și fripturi de gătit, legume congelate de căldură, orez fiert și paste. Acest lucru vă va economisi bani, vă va îmbunătăți sănătatea și chiar veți impresiona oamenii.
 • Imaginea intitulata Look Attractive (Guys) Pasul 28
  2
  Exercitarea. Activitatea fizică constantă nu numai că ajută corpul să arate mai atractiv, dar și ridică spiritele și menține sănătatea, pentru a nu se îmbolnăvi des. Programați un plan de exerciții fizice pentru dvs. și lipiți-vă cu el. Iată câteva sugestii pentru a începe:
 • Faceți întinderi de bază, squats, push-up-uri și alte exerciții în fiecare zi. Mențineți constant numărul de repetări. Atunci când mușchii se îmbunătățesc, numărul de repetări crește și veți vedea rezultatele.
 • Încercați diferite planuri de greutate. Încearcă să faci tot ce poți, dar nu exagerați și dați mușchilor zile de odihnă pentru a vă vindeca și a construi muschi. Ridicarea greutăților în fiecare zi poate fi, de fapt, rău pentru sănătatea ta. Ține minte, nu-ți fie frică să te uiți prea tare. Culturistii din reviste sunt imensi, deoarece ridicarea greutatilor este singurul lucru pe care il fac pentru a le trai. Încercați să nu faceți același lucru cu dvs.
 • Ascensoarele de bază sunt presa de stand, ghemuitul, presa militară, lifturile și ganterele. Dacă aveți nevoie de mai multă muncă în piept, vă recomandăm să faceți presa înclinată. Dacă doriți să faceți mai multe exerciții de ridicare explozive, luați în considerare "putere curată" sau presa de împingere. Dacă încă nu este suficient, luați în considerare crearea barelor, a benzilor de lucru sau a variantelor cu gantere. Dacă aveți un stat membru într-o sală de gimnastică, excelentă, utilizați barul și mașinile ca o completare.
 • Mers pe jos, jogging, plimbare cu bicicleta dumneavoastră sau a alerga timp de 30 de minute sau aproximativ 1.5-3 km (1 sau 2 mile) distanță (dacă te duci cu bicicleta, alerga, trotas sau mers pe jos la școală sau la locul de muncă, apoi lucra la stomac, picioare și spate). Acest lucru va ajuta sistemul dvs. de organism să fie mai flexibil și să fie predispus la atingerea unor obiective mai mari.
 • Luați în considerare exercitarea dimineața. Exercitiile ajuta pielea sa arate mai bine in timpul zilei. Asigurați-vă că du-te când termini. Uneori, după exercițiu, veți ajunge să transpirați și tot ceea ce transpirația nu va mirosi bine. Düchate mai târziu să fie complet curat și opri mirosul rău.
 • Imagine intitulata Look Attractive (Guys) Pasul 29
  3
  Creșteți-vă inteligența Pentru unele femei, nimic nu este mai atrăgător decât un om inteligent. Continuați cu activitatea școlii și depuneți eforturi pentru a obține cele mai bune note. Citiți în fiecare zi, citiți și ziarul pentru a vă menține la curent cu evenimentele curente.
 • sfaturi

  • Luați întotdeauna în considerare modul în care se simt alții. Dacă vorbim mereu despre tine, e mai probabil să nu ai pe nimeni decât pe tine însuți.
  • Nu fiți niciodată nepoliticoși și nu încercați să îi micșorați pe ceilalți în public, dar puteți trimite un mesaj negativ despre dvs., astfel încât să fiți amabili.
  • Dacă primiți unul sau doi cosuri, nu observați despre asta. Toată lumea ajunge cel puțin în timpul dezvoltării lor. Atâta timp cât nu te comporți ca și cum ar fi ceva serios, oamenii nu vor observa. Pentru cosuri ocazionale, cel mai bine este să uitați medicamente antislip și pur și simplu puneți o cârpă caldă pe gâtul dvs. la fiecare anumită oră. Cele mai multe ultimele câteva zile, cu excepția cazului în pielea devine iritat și devine infectat.
  • Încercați să nu petreceți prea mult timp în fața televizorului! Acest lucru reduce cantitatea de clipeală și usucă ochii, ceea ce ar putea provoca cercuri întunecate. În plus, stilul de viață sedentar poate face sa castigi in greutate sau chiar să stimuleze unele obiceiuri proaste (cum ar fi petrec mai puțin timp prepararea hranei sau exercițiilor fizice), care ar putea contrazice dezvoltarea personală. Motivul exact pentru care ați ajuns până la acest articol.
  • Fii curajos femeilor. Îi place când sunt speriate și poți să rămâi tare și să le protejezi.
  • Nu acordați prea multă atenție persoanei care vă place. Se poate vedea ca "vânător". Vorbește cu el și dacă nu te place, acceptă-l. De ce ți-ai risipit timpul prețios și vrei ceea ce nu poți avea? Dacă acționați cu demnitate, lăsați-o să se liniștească și să se dezvolte interesul pentru o altă persoană, poate că vă place mai târziu.
  • În timp ce încercați să impresionați persoana care vă place, niciodată, în niciun caz, nu semnalizați greșelile dvs. dacă nu ați spus nimic. Probabil că nu le-ați observat și veți degrada părerea lor despre voi.
  • Nu faceți o schimbare bruscă pentru a vă îmbraci mai bine, dar vă veți vedea pe voi înșivă ca pe un impostor. Faceți o schimbare treptată pentru o lună și asigurați-vă că aveți prietenii și atitudinea care se potrivesc.
  • Nu scuipa pe podea când umbli.
  • Suflați nasul. Nimănui nu îi place un tip care sniffs tare și majoritatea se vor simți dezgustați dacă vede un mucus pe nas. Așa că evitați, luați o batistă cu dvs. și asigurați-vă că o utilizați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aplicați corect deodorant în barCum să aplicați corect deodorant în bar
  Cum să dezvolți o rutină zilnică a igienei personale masculineCum să dezvolți o rutină zilnică a igienei personale masculine
  Cum se face deodorantCum se face deodorant
  Cum să păstrați răcoareaCum să păstrați răcoarea
  Cum să mirosi bine fără a lua o baie sau un dușCum să mirosi bine fără a lua o baie sau un duș
  Cum sa mirosi bineCum sa mirosi bine
  Cum să miroși bine pentru copiiCum să miroși bine pentru copii
  Cum să mirosi bine tot timpulCum să mirosi bine tot timpul
  Cum să mirosi cel mai bun mod posibilCum să mirosi cel mai bun mod posibil
  Cum să mirosi mereu bineCum să mirosi mereu bine
  » » Cum arata atractiv

  © 2011—2020 ertare.com