Cum să flirtezi fără a fi enervant

Flirtul este distractiv. Este, de obicei, faza preliminară de a invita pe cineva care ne place să plece. Cu toate acestea, flirtul poate deveni enervant, mai ales atunci când este efectuat în mod persistent, atunci când nu este dorit și atunci când este făcut în mod greșit. Mulți oameni fac greșeli atunci când fac legătura că diminuează pasiunea persoanei în care sunt interesați și, mai rău, nici măcar nu știu ce au făcut greșit.

pași

Partea 1
Chat prin chat sau mesaj text

Flirt-Fără-Ființă-Enervant-Pas-1.jpeg" class ="imagine lightbox">
Imagine cu titlul Flirtul fără a fi enervant Pasul 1.jpeg
1
Utilizați cuvinte care nu sunt prea flirtante sau sugestive. Aduceți obiectivul de a fi respectuos și educat cu cealaltă persoană pentru a arăta că sunteți interesat să o cunoașteți mai bine. De exemplu, puteți utiliza referințe comune pentru a începe o conversație. În loc să spui "Bună, ce mai faci?", Poți să spui ceva de genul "Hei, ce mai faci?". Acest lucru arată că aveți un simț al umorului și că sunteți pe aceeași lungime de undă ca și cealaltă persoană.
 • Flirt-Fără-Ființă-Enervant-Pas-2.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulată Flirtul fără a fi enervant Pasul 2.jpeg
  2
  Adresați întrebări deschise în locul celor care au doar un răspuns "da" sau "nu". Ceea ce vrei este ca conversația să curgă, iar cel mai bun mod de a face acest lucru este să încerci să-l convingi pe cealaltă persoană să vorbească. Cu toate acestea, nu întrebați prea multe întrebări personale în conversațiile inițiale. Dacă le faceți să pară intimidante. Câteva exemple de întrebări subtile pe care le puteți întreba includ:
 • - Cum a fost ziua ta?
 • "Care sunt hobby-urile tale preferate?"
 • "Unde îți place să mergi la sfârșit de săptămână?"
 • Flirt-Fără-Ființă-Enervant-Pas-3.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imagine cu titlul Flirt fără a fi enervant Step 3.jpeg
  3
  Aveți grijă de ortografia și gramatica. Nu mai suntem în 2005 când ați trimis mesaje text criptate prietenilor dvs. utilizând tastatura numerică. Cel mai probabil aveți un smartphone sau cel puțin unul cu o tastatură completă. Scrieți cuvintele complete și utilizați o punctuație adecvată. Nu luați în considerare gramatica și folosind slangul te face să arăți copilăresc.
 • Un alt pas fals este folosirea prea multor emoticoane. Utilizați fețele zâmbitoare și zâmbește cu moderatie.
 • Flirt-Fără-Ființă-Enervant-Pas-4.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imagine cu titlul Flirt fără a fi enervant Step 4.jpeg
  4
  Evitați umorul sexual deschis. Efectuarea unor insinuări este bine și chiar de dorit în unele cazuri. Cu toate acestea, trageți o linie pe orice glumă care face trimiteri la acte sexuale, în special în contextul interesului dvs. de dragoste.
 • Bineînțeles, glumele etnice și rasiale nu sunt corecte.
 • Următoarele sunt evidente, dar nu este rău să le menționăm: nu trimiteți poze nude!


 • Flirt-Fără-Ființă-Enervant-Pas-5.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imagine cu titlul Flirt fără a fi enervant Step 5.jpeg
  5
  Nu supraîncărcați mesajele cu telefonul care vă interesează dragostea. Dacă nu știți nimic despre interesul dvs. de dragoste între câteva minute și câteva ore, nu trimiteți mesaje text care vă întreabă dacă le-ați primit. Acest tip de comportament este un steag roșu pentru cineva care este disperat, nu are viață sau este mai rău, este un bully intimidant. Fără a menționa acest lucru, este foarte enervant pentru cealaltă persoană.
 • Partea 2
  Flirtați față în față

  Flirt-Fără-Ființă-Enervant-Pas-6.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imagine cu titlul Flirtul fără a fi enervant Pasul 6.jpeg
  1
  Contactați ochii. Contactul cu ochii este foarte important în interacțiunea omului, dar are un element suplimentar atunci când vine vorba de selecția unui cuplu. Când vedeți direct în ochii persoanei pe care o doriți, arătați că sunteți interesat fără să fiți prea evident în legătură cu aceasta. Iată câteva moduri în care nu ar trebui să faceți acest lucru:
  • Evitați să priviți la corpul celeilalte persoane. Poate fi considerată o dorință sexuală, care nu este foarte confortabilă pentru unii oameni. Cu toate acestea, aspectul prelungit este bine.
  • Evitați să priviți direct în ochii lor fără să vă odihniți. Este intimidant!
 • Flirt-Fără-Ființă-Enervant-Pas-7.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imagine cu titlul Flirt fără a fi enervant Step 7.jpeg
  2
  Începeți o conversație simplă. Nu trebuie sa fie mult timp la inceput si cu siguranta nu ar trebui sa fie complexa sau sa nu-ti faca placere dragostea. Iată câteva sfaturi:
 • Nu te face principalul subiect al conversației. Interesul tău de dragoste va crede că ești arogant și ești puțin plictisit.
 • Spune-i să vorbească despre ea. Nu numai că veți învăța de la cealaltă persoană, dar vă veți bucura, de asemenea, de conversație și doriți să continuați să vorbiți.
 • Evitați să vorbiți despre lucruri personale sau sensibile, în special despre bani, convingeri sau politică. Banii, în general, îndepărtează interesul (mai ales dacă vă lăudați sau acționați disperați). Pe de altă parte, credințele pot fi discutate mai târziu, când ambii se simt mai siguri în raport cu celălalt.
 • Flirt-Fără-Ființă-Enervant-Pas-8.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imagine cu titlul Flirt fără a fi enervant Step 8.jpeg
  3
  Țineți minte când să vă retrageți. Nimic nu este mai enervant decât cineva în care nu sunteți interesat este în spatele tău. Acordați atenție limbajului corpului altei persoane astfel încât să aveți o idee despre cum se simte când este cu voi. Unele semne sunt deliberate, în timp ce altele sunt instinctive, aproape fără ca cealaltă persoană să știe.
 • Dacă persoana cu care te conectezi este o femeie și îți pune portofelul între tine și ea sau o lovește strâns, îți trimite un semnal că nu te interesează.
 • Un alt semn este direcția corpului tău. Dacă corpul dvs. nu este în direcția voastră, chiar dacă este doar unghiul picioarelor dvs., este timpul să mergeți mai departe.
 • Este posibil ca acea persoană să vă spună direct că nu este interesat de tine. Dacă se întâmplă asta, pleacă politicos.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să acționați în jurul unui băiat despre care credeți că îi placeCum să acționați în jurul unui băiat despre care credeți că îi place
  Cum să flirtezi prin mesaje textCum să flirtezi prin mesaje text
  Cum să spun nu dacă cineva te invită să pleci a doua oarăCum să spun nu dacă cineva te invită să pleci a doua oară
  Cum să scapi de oamenii enervanțiCum să scapi de oamenii enervanți
  Cum să trimiteți mesaje text unei persoane care vă placeCum să trimiteți mesaje text unei persoane care vă place
  Cum să trimiteți semnale unui băiat să-i arătați că vă placeCum să trimiteți semnale unui băiat să-i arătați că vă place
  Cum să eviți unul dintre prietenii tăi enervanțiCum să eviți unul dintre prietenii tăi enervanți
  Cum să evitați flirtulCum să evitați flirtul
  Cum să împiedici alte fete să vă cocheteze pe băiatCum să împiedici alte fete să vă cocheteze pe băiat
  Cum să eviți să fii acuzat de flirtCum să eviți să fii acuzat de flirt
  » » Cum să flirtezi fără a fi enervant

  © 2011—2020 ertare.com