Cum să-ți pierzi virginitatea fără durere

S-ar putea să vă simți foarte frică de pierderea virginității, iar diversele mituri pe această temă nu vă vor ajuta. Unele femei pot simți durerea în timpul primei experiențe sexuale penetrante - totuși, a ta nu trebuie să fie rău. Dacă vorbești cu partenerul tău și înțelegi modul în care apare sexul, poate fi util să te relaxezi în avans. Dacă promovați mediul potrivit și utilizați instrumentele potrivite, puteți face prima dată o experiență pozitivă și chiar plăcută.

pași

Partea 1
Dezvoltați o atitudine pozitivă

Imagine intitulată
1
Asigurați-vă că sunteți gata să faceți sex. Este normal să vă simțiți nervos pentru prima dată. Dacă vă simțiți tensionată când vă gândiți la sex sau vă jucați cu partenerul dvs., acest lucru ar putea fi un semn că încă nu sunteți gata. Dacă aveți sex atunci când nu îl considerați "adecvat", vă puteți bucura mai puțin de ea și vă veți simți tensionat în timpul actului.
 • Mulți oameni sunt învățați că sexul este un lucru rușinos, că ar trebui rezervat pentru căsătorie și că ar trebui să se întâmple numai între bărbat și femeie. Dacă ideea de a face sex te face să te simți vinovat sau stresat, ar fi mai bine să aștepți.
 • Este normal să te simți nesigur sau neîncrezător în corpul tău. Cu toate acestea, dacă sunteți speriat sau nu vă puteți dezlega din cauza aspectului dvs., acesta ar putea fi un semn că nu sunteți chiar pregătit să faceți sex cu partenerul.
 • Nu vă fie rușine de preferințele dvs. sexuale. Doar tu poți alege persoana pentru care simți atracția și tipul de sex pe care dorești să-l practici.
 • Imagine intitulata Pierde-ti virginitatea fara durere (fete) Pasul 2
  2
  Comunicați cu partenerul dvs. Dacă discutați cu partenerul dvs., acest lucru poate crea încredere și, în același timp, vă va face să aveți o opinie mai pozitivă despre a face sex. Un partener potrivit ar trebui să aibă în vedere sentimentele dvs. și să fie dispus să vă ajute în timpul procesului. Dacă partenerul dvs. posibil vă împinge prea mult sau vă provoacă disconfort, trebuie să reevaluați opțiunea de a face sex cu ea.
 • Discutați despre contracepție și protecție înainte de a face sex. Ați putea spune ceva de genul "Folosesc contracepție, dar veți folosi un prezervativ, nu?"
 • Menționați-vă temerile, așteptările și ceea ce simțiți. Ați putea spune ceva de genul "Sunt foarte nervos pentru că ar putea afecta prima dată".
 • Spuneți partenerului dvs. dacă există ceva ce vreți să încercați sau nu doriți să faceți deloc. De exemplu, puteți spune ceva de genul "Pot să fac sex oral, dar nu-mi place anal prea mult."
 • Spune-i dacă ești nervos sau anxios. Dacă nu vă acordați atenție sentimentelor dvs., acest lucru ar putea fi un semn că nu vă luați în considerare îngrijorările dumneavoastră.
 • Imagine intitulata Pierde-ti virginitatea fara durere (fete) Pasul 3
  3
  Găsiți un adult de încredere cu care puteți conversa. S-ar putea să nu te simți confortabil vorbind despre sex cu un adult, dar cel puțin ar trebui să găsești pe cineva care te poate ajuta. Ar putea fi un tată, un doctor, o asistentă medicală, un consilier școlar sau o sora mai mare. Ei vă pot oferi sfaturi, pot răspunde la întrebări și vă pot oferi acces la prezervative. Chiar dacă nu discutați cu acești oameni în avans, este posibil să aveți nevoie de cineva cu care să puteți comunica în caz de urgență.
 • Partea 2
  Informați-vă despre corpul vostru

  Imagine intitulata Pierde-ti virginitatea fara durere (fete) Pasul 4
  1
  Aflați modul în care apare sexul. Dacă știți anatomia proprie, acest lucru poate fi util pentru a vă simți mai sigur, mai ales dacă partenerul dvs. este de asemenea virgin. Veți putea atenua anxietatea dvs. dacă știți poziția în care vor fi părțile dvs. private, ceea ce este normal și ce se va întâmpla. Acestea sunt câteva pagini pe care le puteți revizui: Părinții planificate, Sex, etc. și Scarleteen.
  • Masturbarea vă poate ajuta să identificați ceea ce vă place sexul. Experimentați-vă înainte de a vă face sex cu partenerul.
 • Imagine intitulată
  2
  Descoperiți-vă hienul. Hymenul este o membrană subțire care acoperă parțial deschiderea vaginului. Acest lucru incepe sa se piarda in timp datorita diferitelor activitati, cum ar fi sportul, utilizarea de tampoane, menstruatie sau miscare normala. Mulți oameni cred că ruptura hameiului este ceea ce face ca fecioarele să simtă durere atunci când fac sex, dar acest lucru nu este întotdeauna cauza.
 • Dacă sunteți adolescent, probabil că aveți doar o parte din hymen. Acest lucru este normal, mai ales dacă ați început deja să aveți perioade. Dacă doriți să vă verificați, puteți vedea hymen-ul cu o lanternă și o oglindă de mână.
 • Ați putea avea pete sanguine ușoare la câteva ore după primul contact sexual. Unele fete nu vor sângera deloc. Dacă sângeți, sângerarea nu trebuie să fie foarte grea. Orice sângerare ar trebui să fie mai puțin abundent decât o menstruație.
 • Nu trebuie să simțiți durere când rupeți hameiul. Durerea în timpul actului sexual este, de obicei, cauzată de frecare. Acest lucru se poate întâmpla dacă nu obțineți lubrifiat sau suficient de entuziasmat.
 • În unele cazuri, hymenul nu se poate sparge deloc. Acest lucru s-ar putea întinde sau ar putea fi suficient de mare pentru ca sexul să nu-l rupă.
 • Imaginea intitulata Pierde-ti virginitatea fara durere (fete) Pasul 6
  3
  Identificați unghiul vaginului. Dacă vă puteți ajuta partenerul să vă pătrundă vaginul puțin câte puțin în unghiul corect, veți evita unele mișcări stângace care vă pot provoca durere. Majoritatea vaginelor au un unghi format de o înclinație înainte spre burtă. Dacă stați în picioare, vaginul vostru se află la un unghi de 45 ° față de pământ.
 • Dacă utilizați tampoane, acordați atenție modului în care le introduceți. Încercați să creați un același unghi atunci când începeți sexul cu penetrarea.
 • Dacă nu utilizați tampoane, introduceți un deget la următoarea dată când faceți duș. Îndreptați-o spre spatele inferior și, dacă acest lucru nu vă face să vă simțiți confortabil, mișcați-l puțin înainte până când găsiți un punct pe care îl considerați confortabil.
 • Imagine intitulată Pierdeți-vă fecioria fără durere (fete) Pasul 7
  4
  Localizați clitorisul. Este foarte rar ca femeile să experimenteze orgasme numai cu penetrare. În schimb, stimularea clitorală îi determină adesea să ajungă la orgasm. Mușchii se pot relaxa cu stimulare sexuală orală sau clitorală înainte de penetrare.
 • Încercați să localizați clitorisul înainte de a face sex. Puteți să o faceți prin masturbare sau privindu-vă cu o oglindă și o lanternă. Acest lucru poate fi util pentru a vă ghida partenerul față de el în timpul sexului, mai ales dacă este și virgin.
 • Orgasmele înainte de penetrare pot scădea durerea în timpul sexului. Au sex oral in timpul preludiului si inainte de penetrare. De asemenea, partenerul dvs. vă poate stimula clitorisul cu degetele sau o jucărie sexuală.
 • Partea 3
  Bucurați-vă în timpul sexului

  Imagine intitulată
  1
  Alege un loc fără stres. Dacă sunteți întotdeauna îngrijorat de a fi descoperit, probabil că nu vă distrați prea mult. Puteți face lucrurile mai ușoare pentru dvs. și partenerul dvs. dacă alegeți un timp și un loc unde nu întrerup.
  • Găsiți intimitatea, o suprafață confortabilă și o oră când nu vă faceți griji că trebuie să faceți alte lucruri.
  • Determinați dacă vă veți simți mai confortabil să faceți sex în casa dvs. sau în partenerul dvs.
  • Dacă vă aflați într-o reședință studențească sau dacă vă împărțiți o cameră, puteți să-i cereți colegului de cameră să le dea ceva timp singur în timpul acelei nopți.


 • Imagine intitulata Pierde-ti virginitatea fara durere (fete) Pasul 9
  2
  El promovează o atmosferă relaxantă. Relaxați-vă prin faptul că faceți mediul fără stres. Curățați orice mizerie care le poate distrage atenția, opriți telefonul și eliminați tot ce vă poate face să vă simțiți nervos sau care vă împiedică să vă concentrați asupra partenerului.
 • Lumina de dimensiuni, muzica relaxantă și o temperatură caldă în cameră pot fi utile pentru a le face să se simtă în siguranță și confortabile.
 • Puteți petrece ceva timp înainte de a vă îngriji să vă simțiți relaxați și în siguranță.
 • Imagine intitulata Pierde-ti virginitatea fara durere (fete) Pasul 10
  3
  Obțineți consimțământul partenerului dvs. Tu și partenerul tău trebuie să fi fost de acord în mod deschis că vor face sex. Dacă nu sunteți sigur de ceea ce simte partenerul dvs., întrebați-l înainte de a continua. Simplul fapt că partenerul tău nu refuză nu înseamnă că ți-ai dat consimțământul. Trebuie să răspundeți afirmativ la securitate și fermitate.
 • Dacă partenerul dvs. nu dorește să facă sex, nu trebuie să îl apăsați. Dacă nu vrei să faci sex, nu ar trebui să insiste când refuzi.
 • Consimțământul înseamnă, de asemenea, că nu trebuie să faceți ceva ce partenerul tău nu-i place.
 • Imagine intitulată
  4
  Folosiți prezervative Prezervativele protejează împotriva sarcinii și infecțiilor cu transmitere sexuală (ITS). Folosirea prezervativului vă poate ajuta să vă relaxați dacă sunteți nervos în ceea ce privește însărcinarea sau îmbolnăvirea. Chiar dacă folosiți un alt tip de contracepție, un prezervativ vă va oferi un strat suplimentar de protecție. Dacă partenerul tău refuză să folosească prezervativul, poate fi necesar să reevaluezi opțiunea de a face sex cu ea.
 • Există prezervative pentru bărbați și femei.
 • Cel mai important lucru despre prezervative este că trebuie să rămână bine. Cuplurile ar trebui să cumpere prezervative de diferite tipuri, să le încerce și să determine cine le convine cel mai bine. Dacă partenerul dvs. este alergic la latex, prezervativele de nitril vor fi o opțiune excelentă.
 • Imagine intitulata Pierde-ti viata fara frica (fete) Pasul 12
  5
  Aplicați un lubrifiant. Lubrifiantul va elibera o mare parte din durere, deoarece va scădea frecarea. Acest lucru poate fi, de asemenea, util pentru a preveni ruperea prezervativelor în timpul sexului. Aplicați un lubrifiant pe penisul partenerului sau pe jucăria sexuală înainte de penetrare.
 • Dacă aveți de gând să utilizați prezervative latex, nu Utilizați un lubrifiant pentru ulei. Acestea pot slăbi latexul și pot provoca ruperea sau ruperea prezervativului. În schimb, utilizați un lubrifiant realizat cu apă sau silicon. Puteți utiliza în siguranță toate tipurile de lubrifianți cu prezervative din nitril sau poliuretan.
 • Imagine intitulată
  6
  Ia-ți timp Bucurați-vă de moment, în loc să vă grăbiți spre partea finală. Luați ceva timp pentru a identifica ceea ce partenerul dumneavoastră și vă bucurați. Începeți cu sărutări ușoare, continuați cu sărutări și mângâieri mai intense și respectați ritmul pe care cei doi îl consideră mai confortabil.
 • Preludiul poate fi util să se relaxeze și, în același timp, să crească entuziasmul. Acest lucru poate crește și lubrifierea naturală, ceea ce va ușura partenerul dvs. să vă pătrundă fără să provoace durere.
 • Rețineți că puteți opri sexul în orice moment. Consimțământul va fi activ și constant. Aveți dreptul să opriți sau să opriți acordul sexual în orice moment.
 • Imagine intitulata Pierde-ti virginitatea fara durere (fete) Pasul 14
  7
  Comunică-ți nevoile Nu ezitați să cereți ceea ce aveți nevoie în acest moment. Dacă ceva se simte bine, spuneți-i partenerului. Dacă vă provoacă ceva durere sau disconfort, trebuie să le spuneți și ei. Trebuie să fie dispusă să facă ceea ce este necesar pentru a vă oferi plăcere, în loc de durere.
 • Dacă simțiți durere, încetiniți, mișcați mai atent sau folosiți mai mult lubrifiant. De exemplu, dacă simțiți durere, ați putea spune ceva de genul "Putem încetini acest lucru? Simt durere.
 • Puteți să întrebați partenerul dvs. să încercați o altă poziție dacă acea pe care o practică vă provoacă disconfort. De exemplu, dacă sunteți pe partea de sus a partenerului dvs., puteți controla mai bine viteza și unghiul de penetrare.
 • Imaginea intitulată
  8
  Fă ceva îngrijire. Dacă aveți durere sau sângerare, aveți grijă de ea înainte de a deveni prea rău. Consumați un remediu non-prescripție de durere, curățați tot sângele și folosiți un prosop sanitar ușor pentru câteva ore. Dacă vă simțiți durere extremă, va trebui să discutați cu un adult de încredere sau să mergeți la un profesionist din domeniul sănătății.
 • sfaturi

  • Mergeți la medic cât mai curând posibil dacă suferiți de dureri insuportabile sau de sângerări grave.
  • Dacă credeți că această seară nu este cea "corectă", nu vă este rușine să așteptați. Un cuplu afectiv va aprecia sentimentele tale mai presus de toate. Dacă te răzgândești, îi poți spune!
  • Puteți simți nevoia de a merge la baie în timpul sexului, ceea ce este normal. Puteți ameliora acest sentiment dacă urinați înainte de a face sex. Dacă aveți în continuare dorință, în ciuda faptului că aveți o vezică urinară goală, puteți avea ejaculare feminină.
  • Faceți o rezervare la o clinică sau la un medic ginecolog înainte de a deveni activă pe un nivel sexual. Acești profesioniști vă vor oferi metode contraceptive diferite, vă vor informa despre BTS și vă vor da prezervative.
  • Utilizați întotdeauna lubrifianți fabricați cu apă, nu cu vaselină, ulei, umectant sau cu un anumit tip de substanță grasă. Lubrifianții făcuți cu ulei pot deteriora latexul de prezervative și pot provoca iritații și dureri sau infecții vaginale sau fungice.
  • Prima dată nu este niciodată perfectă, așa că ar trebui să uitați așteptările voastre. Nu există nici o problemă dacă prima dată nu se întâmplă ca într-o comedie romantică.
  • Utilizați prezervativul chiar dacă aveți un alt tip de contracepție. Contraceptivele hormonale (cum ar fi pilulele) vor preveni doar sarcina, nu ITS. Există posibilitatea de a contracta o ITS în prima dvs. relație sexuală.

  avertismente

  • Nu renunta la presiunea partenerului. Aceasta va fi decizia ta și nimeni altcineva.
  • Există posibilitatea să rămâneți însărcinată prima dată când faceți sex. Prezervativele sunt foarte eficiente dacă sunt utilizate corect - totuși, ar trebui să folosiți împreună un alt tip de contracepție, dacă este posibil.
  • Nu beți alcool sau consumați vreun tip de medicament din cauza fricii de durere. Acest lucru ar putea agrava situația mult mai mult.
  • Dacă partenerul dvs. a avut mai mulți parteneri, trebuie să-l rog să se supună unui test pentru detectarea ITS. ITS sunt transmise prin sex vaginal, anal și oral. Oamenii pot transporta și transmite ITS fără a prezenta simptome. Puteți reduce șansele de a obține un STD dacă utilizați prezervative, bariere dentare și alte metode de barieră.
  • Dacă luați pilule contraceptive și luați alte medicamente (cum ar fi antibioticele), uneori acest lucru poate altera efectele pastilelor. Consultați întotdeauna un medic înainte de a începe să consumați toate medicamentele, astfel încât veți determina dacă veți avea interacțiuni negative cu contraceptivele.

  Lucruri de care ai nevoie

  • lubrifiant realizat cu silicon sau apă (recomandat)
  • prezervative pentru bărbați sau femei și un alt tip de metodă contraceptivă (foarte recomandat)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să diagnosticați tulburarea disfuncției sexualeCum să diagnosticați tulburarea disfuncției sexuale
  Cum sa vorbesti cu sotia sau prietena ta despre sexul oralCum sa vorbesti cu sotia sau prietena ta despre sexul oral
  Cum să discutați cu partenerul dvs. despre tulburarea sexualăCum să discutați cu partenerul dvs. despre tulburarea sexuală
  Cum se face meditația sexualăCum se face meditația sexuală
  Cum să arate o atitudine pozitivăCum să arate o atitudine pozitivă
  Cum să pierdeți în greutate cu actul sexualCum să pierdeți în greutate cu actul sexual
  Cum să săruți pe cineva pe care-l iubeștiCum să săruți pe cineva pe care-l iubești
  Cum de a spune cuiva că nu sunteți gata să faceți sexCum de a spune cuiva că nu sunteți gata să faceți sex
  Cum sa-i spui prietenei tale ca vrei intimitateCum sa-i spui prietenei tale ca vrei intimitate
  Cum să nu mai hrănesc alte femeiCum să nu mai hrănesc alte femei
  » » Cum să-ți pierzi virginitatea fără durere

  © 2011—2020 ertare.com