Cum sa faci piept si sa faci daca esti o fata in liceu

Stiind ce coafura sa alegi si cum poti aplica machiajul poate fi dificila pentru fete, mai ales daca esti in liceu! Fiind capabil să realizeze cât de mult este prea puțin și cât de mult este prea mult poate fi, de asemenea, dificil. Din fericire pentru dvs., acest articol vă va ghida pas cu pas până când veți ști cum să aplicați machiajul și cum să vă pieptești părul dimineața înainte de a merge la școală!

pași

Metoda 1
Înainte de a începe

Imagine cu titlul Face păr și machiaj pentru fetele de școală medie Pasul 1
1
Puneți tinuta pe scaun noaptea înainte de a merge la școală. În acest fel veți ști ce veți purta și îl puteți combina ușor cu coafura și machiajul. De asemenea, economisiți timp suplimentar pentru a vă concentra mai mult pe aspectul dvs.!
 • Imagine cu titlul Face păr și machiaj pentru fetele de școală medie Pasul 2
  2
  Trebuie să aveți cunoștințe de bază despre cum să aplicați în mod corespunzător machiajul fără să faceți o mizerie pe față.
 • Evitați culorile neonului pe față, deoarece vă va da un aspect ciudat. Utilizați culori moi și neutre.
  Imagine cu titlul Face păr și machiaj pentru fetele de școală medie Step 2Bullet1
 • Imagine cu titlul Face păr și machiaj pentru fetele de liceu Pasul 3
  3
  Distingeți ce coafuri combină cu tinuta dvs. și ce coafuri nu au. În mod normal, coafura va depinde de tinuta și de modul în care vă gândiți să vă îmbrăcați. (Exemplu: Dacă te îmbraci în mod oficial, un bun murdar probabil că nu va merge bine).
 • Imagine cu titlul Face păr și machiaj pentru fetele de școală medie Pasul 4
  4
  Creați un program și urmați-l, indiferent dacă ați terminat cu aspectul dvs. sau nu. Deși este important să aveți un aspect frumos, este chiar mai important să mâncați micul dejun și să ajungeți la școală la timp! Dacă ați întârziat, petreceți mai puțin timp punându-vă machiajul și mai mult în păr - împărțiți timpul în mod egal. Sau pentru a face lucrurile mai repede, du-te fără machiaj sau lăsați părul liber pentru această zi!
 • Metoda 2
  Coafuri de bază

  Imagine cu titlul Face păr și machiaj pentru fetele de școală medie Pasul 5
  1
  Câteva coafuri rapide pe care le puteți încerca când vă grăbiți, o coadă de coadă simplă, cu o clipă mare și colorată de crocodil. De asemenea, lucrează foarte bine panglici și panglici deranjate, în funcție de tipul de panglică pe care o alegeți.
  • Dacă sunteți în grabă, este mai bine să utilizați coafurile pe care le cunoașteți cel mai bine. În acest fel, puteți să le faceți mai repede și să aveți mai mult timp pentru machiaj sau orice altceva ce trebuie să faceți.
  Imagine cu titlul Face păr și machiaj pentru fetele de școală medie Step 5Bullet1
 • În cazul în care foarte rău se înrăutățește, îți poți pierde părul în acea zi. Împingeți-l și stoarceți-l pentru a adăuga un pic de corp și înălțime. Spray-l cu lac pentru a vă asigura că păstrați corpul pentru cel puțin două ore. Dacă aveți timp, adăugați o bandă de cap frumos (se recomandă să aveți mai multe benzi de cap tipărite). Cu toate acestea, asigurați-vă că banda se potrivește cu tinuta ta!
 • De asemenea, vă puteți piepteni părul în baia școlii atunci când aveți timp. Doar asigurați-vă că nu pierdeți nici o clasă sau nu luați prea mult timp! Puteți, de asemenea, pieptene părul în autobuz sau în mașină.
 • Imagine cu titlul Face păr și machiaj pentru fetele de școală medie Pasul 6
  2
  Încearcă o jumătate de coardă. Este drăguț, elegant și vă puteți bucura să vă pierdeți părul în timp ce restul este colectat! Încercați să adăugați un mic corp în partea de sus a părului pentru a adăuga eleganță.
 • Imagine cu titlul Face păr și machiaj pentru fetele de școală medie Pasul 7
  3
  Toupees sunt, de asemenea, drăguț, și pot fi purtate cu aproape orice costum. Luați pur și simplu părul care cade în fața feței și pieptește-l spre scalp. Rotiți-l de două sau trei ori și împingeți-l ușor înainte pentru a obține o pompă. Țineți-l în poziție. Poți să faci o coadă mică cu restul parului tău sau să o lași liberă.
 • Imagine cu titlul Face păr și machiaj pentru fetele de școală medie Pasul 8


  4
  Cozile de ponei sunt excelente dimineața când îți dai seama că părul tău este gras sau arată foarte rău și nu ai timp să-l speli! Cel mai bun tip de coada de cal este luminos și uleios, dar nu aveți nevoie de părul dvs. pentru a arăta prea rău pentru a face o coadă de cal!
 • Metoda 3
  machiaj

  Imagine cu titlul Face păr și machiaj pentru fetele de școală medie Pasul 9
  1
  Preferă culorile neutre atunci când aplică umbra ochilor. Cel mai bine este să nu aveți culori neon care apar, pentru că ele creează un aspect înspăimântător și intimidant, ca să nu mai vorbim puțin ciudat! Nu aplicați prea multă umbre a ochilor, puțin este bine.
  • Încearcă o umbra de ochi cu strălucire, arată destul și veselă!
  Imagine cu titlul Face păr și machiaj pentru fetele de școală medie Step 9Bullet1
 • Imagine cu titlul Face păr și machiaj pentru fetele de școală medie Pasul 10
  2
  Utilizați corectorul, nu bazele. Dacă preferați un machiaj mic pentru a se potrivi cu pielea de pe fața dumneavoastră, utilizați hidratante cu cremă de culoare și BB. Evitați nuanțele mai deschise sau mai întunecate decât pielea, sau va arăta ciudat și în afara locului.
 • Imagine cu titlul Face păr și machiaj pentru fetele de școală medie Pasul 11
  3
  Atunci când aplicați luciu de buze, asigurați-vă că nu puneți mai mult decât este necesar. Un pic este bine, pentru a da un buzunar buzelor tale. Folosirea prea mult va face să arate din loc și foarte rău! După ce aplicați luciu de buze, verificați dacă nu ați ieșit din buze. Tăiați-vă buzele și curățați ușor zonele supraîncărcate cu un țesut.
 • Imagine cu titlul Face păr și machiaj pentru fetele de școală medie Pasul 12
  4
  Utilizați doar o mică rimel, prea mult va arata oribil. Transparent rimelul va funcționa mai bine dacă doriți ca genele să arate natural lung. Vrei să-ți dai genunchii un pic de lungime, nu atât de mult încât pare că ai nevoie de bărbierit!
 • Dacă intenționați să utilizați blush, nu utilizați rimelul Dacă vă gândiți să folosiți mascara, nu utilizați blush! Utilizarea ambelor ar fi prea mult!
  Imagine cu titlul Face păr și machiaj pentru fetele de școală medie Step 12Bullet1
 • Imagine cu titlul Face păr și machiaj pentru fetele de școală medie Pasul 13
  5
  Încercați diferite stiluri, cu și fără rimel, cu și fără luciu de buze, etc. Experimentați un pic și să vă distrați! Cu toate acestea, este mai bine să încercați noi stiluri în timpul weekend-ului la domiciliu, decât în ​​dimineața școlii. Nu vrei să întârzii!
 • Imagine cu titlul Face păr și machiaj pentru fetele de școală medie Pasul 14
  6
  Găsiți-vă sinele interior și folosiți doar ceea ce arată cel mai bine în voi. Nu aplicați nimic doar pentru că este grozav sau arată bine într-o anumită persoană. Nu esti un supermodel - trebuie sa realizezi ce ti se potriveste bine si ce nu. Nu încetați niciodată să utilizați propriul stil, cu excepția cazului în care încălcați codul de îmbrăcăminte școlar!
 • sfaturi

  • Amintiți-vă cuvintele: mai puțin în mai mult.

  Lucruri de care ai nevoie

  • oglindă
  • perie
  • Accesorii pentru păr
  • rimeluri
  • roși
  • Luciu de buze
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aplici machiajul pentru un spectacolCum să aplici machiajul pentru un spectacol
  Cum să dezvolți o rutină zilnică bună (pentru fete)Cum să dezvolți o rutină zilnică bună (pentru fete)
  Cum sa alegi si sa incepi sa folosesti machiajulCum sa alegi si sa incepi sa folosesti machiajul
  Cum se poate preveni scurgerea machiajului în căldurăCum se poate preveni scurgerea machiajului în căldură
  Cum să faci coafuri simple pentru școală sau pentru muncăCum să faci coafuri simple pentru școală sau pentru muncă
  Cum arata destul de bine la scoalaCum arata destul de bine la scoala
  Cum se completează (pentru adolescenți)Cum se completează (pentru adolescenți)
  Cum se aplică machiajul la vârsta de 40 de ani sau mai multCum se aplică machiajul la vârsta de 40 de ani sau mai mult
  Cum se face până în anii `20Cum se face până în anii `20
  Cum de a face dacă sunteți o femeie de peste 50 de aniCum de a face dacă sunteți o femeie de peste 50 de ani
  » » Cum sa faci piept si sa faci daca esti o fata in liceu

  © 2011—2020 ertare.com