Cum să-i cereți părinților permisiunea de a merge la un concert

Deci vrei să te duci să vezi ce mare bandă rock va veni în oraș? Biletele sunt de vânzare, oamenii vor merge, dar nu sunteți! Acesta este un ghid pentru a vă convinge părinții să vă lase să plecați.

pași

Imagine intitulată Cereți părinților să vă lase să mergeți la un concert Pasul 1
1
Fă planuri Adunați un grup de persoane care au șanse mai mari să meargă la concert, părinții dvs. vor dori să știe că nu veți merge singur. Faceți aceste planuri în avans, aflați exact ce veți face și unde veți merge.
 • Imagine intitulată Cereți părinților dvs. să vă lase să mergeți la un concert Pasul 2
  2
  Alege un concert Luați în considerare această decizie cu atenție, mai ales dacă aveți 16 ani sau mai puțin. Va fi un pas mare pentru părinții dvs. să vă lase să mergeți la un concert, mai ales dacă nu este aproape de casă. Alegeți o bandă sau un artist pe care veți avea ocazia să-l vedeți fără ca părinții să vă supărească. Încercați să faceți cea mai rezonabilă alegere posibilă (adică nu încercați să mergeți la "Blink 182" în primul dvs. concert, dacă nu, din anumite motive, părinții dvs. vă plac, în acest caz este bine).
 • Imaginea intitulată Cereți părinților dvs. să vă lase să mergeți la un concert Pasul 3
  3
  Ia biletele Economisiți bani și cumpărați-le, astfel încât să vă asigurați că mergeți la concert și arătați că luați în considerare faptul că mergeți foarte serios.
 • Imagine intitulată Cereți părinților dvs. să vă lase să mergeți la un concert Pasul 4
  4
  Spune-i părinților. Spuneți-le o dată sau două luni în avans, acesta ar trebui să fie suficient timp pentru a vă gândi la planurile dvs., astfel încât ați decis deja să mergeți. Nu vă așteptați la un răspuns imediat și aveți răbdare, acest lucru vă va arăta că sunteți suficient de matur pentru a merge.


 • Imagine intitulată Cereți părinților dvs. să vă lase să mergeți la un concert Pasul 5
  5
  Dați detalii. Părinții dvs. vor dori, probabil, să știe despre trupa, ce fel de muzică joacă și poate chiar vor să vadă versurile melodiilor. Nu conțineți aceste informații, este posibil ca, dacă faceți asta, părinții dvs. vor crede că ascundeți ceva de la ei și nu vor avea încredere în dumneavoastră.
 • Imagine intitulată Cereți părinților dvs. să vă lase să mergeți la un concert Pasul 6
  6
  Declarați-vă responsabilitatea. Veți plăti propria dvs. intrare și veți merge cu un grup de oameni. Lăsați-i să știe că tot ce aveți nevoie este permisiunea și tot ceea ce este fixat, acest lucru va arăta că sunteți suficient de responsabil pentru a vă îngriji de voi.
 • Imaginea intitulată Cereți părinților dvs. să vă lase să mergeți la un concert Pasul 7
  7
  Țineți-i informați. Odată ce plecați de acasă și vă îndreptați spre concert, asigurați-vă că aveți telefonul în apropiere, în cazul în care vă sună sau vă trimite un mesaj și vă pot contacta, altfel se va gândi că ceva nu este în regulă și că se va panica.
 • sfaturi

  • Cumpărați toate biletele cu grupul dvs. pentru ca locurile lor să fie împreună sau, dacă este vorba despre admiterea generală, să acceptați întâlnirea după ce aceștia ajung la concert.
  • Înainte de concert, planificați înainte cine vă va duce.

  avertismente

  • Când cereți permisiunea, nu vă plângeți sau nu vă apărați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să se comporte la un concert rockCum să se comporte la un concert rock
  Cum să evitați să mergeți la medicul dentistCum să evitați să mergeți la medicul dentist
  Cum să furi în concertCum să furi în concert
  Cum să obțineți primul rând la un concertCum să obțineți primul rând la un concert
  Cum să-ți convingi mama să te lase să dormiCum să-ți convingi mama să te lase să dormi
  Cum să-ți convingi părinții să te lase să te duci la petrecere la începutul anului universitarCum să-ți convingi părinții să te lase să te duci la petrecere la începutul anului universitar
  Cum să-ți convingi părinții să te lase să vezi un filmCum să-ți convingi părinții să te lase să vezi un film
  Cum să-ți convingi părinții să te lase târziuCum să-ți convingi părinții să te lase târziu
  Cum să-i convingeți pe părinți să vă lase să mergeți la somnCum să-i convingeți pe părinți să vă lase să mergeți la somn
  Cum să-ți convingi părinții să meargă la o petrecereCum să-ți convingi părinții să meargă la o petrecere
  » » Cum să-i cereți părinților permisiunea de a merge la un concert

  © 2011—2020 ertare.com