Cum să ceri permisiunea mamei tale să îți rade picioarele

Creșterea implică o serie de schimbări atât în ​​corpul dumneavoastră, cât și în relația dvs. cu oamenii din jurul vostru. Puteți avea o mulțime de presiuni atunci când vă schimbați obiceiurile de igienă (de exemplu, spălați și styling-vă părul în mod diferit și controlați creșterea părului corpului). Pe scurt, mama ta joacă un rol important în modul în care te vei confrunta și vei răspunde la fiecare dintre aceste schimbări. Dacă simțiți că a venit timpul să controlați creșterea părului pe picioare, atunci vă vom învăța cum să abordați această problemă împreună cu mama dvs. și să începeți procesul pentru a obține picioare moi și matase.

pași

Partea 1
Puneți subiectul pe masă

Imagine cu titlul Cereți-vă mamei permisiunea de a vă radia picioarele Pasul 1
1
Găsiți momentul potrivit. Dacă doriți ca mama dvs. să vă dea permisiunea, este important să discutați cu ea într-un moment în care ea dorește să vă asculte. Asta înseamnă că, probabil, nu ar trebui să întrebați această problemă după ce ați avut o zi lungă și frustrantă acasă sau la serviciu. Încearcă să găsești un moment în care se pare că ai o stare bună (de exemplu, după ce ai terminat vizionarea emisiunii preferate de televiziune).
 • Dacă doriți să vă îmbunătățiți șansele de a vă da permisiunea, încercați să întrebați dacă ați făcut ceva pentru a arăta că sunteți responsabil (de exemplu, făcând feluri de mâncare după o masă de familie sau obținerea unui scor mare pe un test major).
 • Este posibil să doriți să cereți permisiunea înainte de un eveniment sau de o ocazie pentru ceea ce aveți nevoie pentru a vă rade picioarele pentru a fi mai confortabil (de exemplu, o excursie la plajă). În acest fel, veți ajuta mama să vă ia cererea mai gravă.
 • Imagine cu titlul Cereți-vă mamei permisiunea de a-ți rade picioarele Pasul 2
  2
  Explicați de ce doriți să vă radeți picioarele. Dacă îi spui mamei că vrei să o faci doar pentru că toți prietenii tăi sau colegii de clasă o fac și ea, este foarte probabil că ea va spune nu. Trebuie să explicați în mod convingător motivele personale și să explicați de ce credeți că este important să vă permiteți acest lucru. Ar fi chiar o idee bună să scrieți o listă rapidă, astfel încât să fiți gata înainte de a discuta cu ea.
 • Cheia este de a transmite mamei dvs. disconfortul pe care îl experimentați din cauza părului corpului. Expuneți în detaliu cât de întunecată și abundentă este sau spuneți-i că sunteți prea inconfortabil să purtați pantaloni scurți, fuste și costume de baie (chiar dacă vremea este caldă).
 • Dacă copiii de la școală au glumit despre părul de pe picioare, spuneți această experiență mamei voastre. În acest fel, veți simula situația dvs.
 • În general, va fi mai util să păstrăm un simplu motiv. De exemplu, ați putea spune: "Sunt jenat când trebuie să port pantaloni scurți pentru clasa de gimnastică, deoarece părul de pe picioare este prea întunecat" sau "Am incetat sa merg la piscina cu prietenii mei pentru ca nu vreau ca cineva sa ma vada intr-un costum de baie cu tot parul pe care il am pe picioare".
 • În timp ce cereți permisiunea de a rade, ar trebui să clarificați modul în care aceasta vă va îmbunătăți situația. De exemplu, puteți spune următoarele: "Bărbatul picioarelor mi-ar ajuta într-adevăr să mă simt mai confortabil și mai sigur".
 • Imagine cu titlul Cereți-vă mamei permisiunea de a vă radă picioarele Pasul 3
  3
  Aveți răbdare Este posibil ca mama dvs. să nu fie pregătită să vă dea un răspuns imediat, deoarece are nevoie de timp să se gândească. Poate doriți să vă amintiți cât de veche a fost când a început să se radă sau să se consulte cu prietenii săi pentru a vedea când i-au permis fiicelor să înceapă să se rade. Nu o apăsați. Trebuie să-i oferiți un timp prudențial pentru a reflecta asupra solicitării dvs.
 • Dacă sunteți foarte nerăbdător să primiți un răspuns, o puteți cere să stabilească o limită de timp pentru a vă da un răspuns. De exemplu, puteți spune următoarele: "Îmi puteți da un răspuns în acest weekend, te rog?".
 • Nu îl întrebați din nou sau nu insinuați nimic despre subiect în acest moment. Trebuie să respectați timpul în care mama dvs. trebuie să ia în considerare subiectul cu atenție, fără să o deranjeze.
 • Partea 2
  Confruntarea cu decizia

  Imagine cu titlul Cereți-vă mamei permisiunea de a vă radie picioarele Pasul 4
  1
  Nu te lupta cu ea. Dacă mama ta îți dă permisiunea de a fi bărbierit, evident că va fi ușor să accepți această decizie. Cu toate acestea, dacă ea spune nu, trebuie să acceptați acest lucru fără să țipați sau să vă plângeți. Permiteți-mi să explic motivele pentru care nu credeți că vă convine să începeți bărbieritul și să încercați să le înțelegeți. Dacă răspundeți cu maturitate, este foarte probabil că o veți putea convinge în viitor.
  • Este normal să te simți frustrat sau supărat dacă mama ta nu îți dă voie. În loc să țipați la el, dezlănțuiți-vă cu prietenii.
  • Dacă spune nu, puteți spune următoarele: "Aș vrea să mă lași să fac asta, dar înțeleg cum vă simțiți. Vă mulțumesc că ați luat în considerare cererea mea. " Va aprecia faptul că sunteți respectuos și luați lucrurile cu maturitate.
 • Imagine cu denumirea Cereți-vă mamei permisiunea de a vă radă picioarele Pasul 5
  2
  Faceți o propunere. Chiar dacă mama ta spune că nu, poți să găsești încă o bază comună dacă vrei să negociezi cu ea. Spuneți-i că nu vă veți bărbieri sub genunchi, ca să vă simțiți mai confortabil purtând pantaloni scurți sau să întrebați dacă puteți să vă bărbiți o singură dată pentru o ocazie specială (de exemplu, o petrecere pe plajă). De asemenea, puteți întreba dacă, în loc de ras, puteți utiliza o cremă de depilare.
 • Dacă mama dvs. acceptă această propunere, nu insistați și nu încercați să întrebați prea multe lucruri. Ar trebui să-i mulțumiți pentru orice cantitate de păr care vă permite să vă radeți (sau bărbierit).


 • Imagine cu titlul Cereți-vă mamei permisiunea de a-ți rade picioarele Pasul 6
  3
  Încearcă încă o dată. Dacă mama dvs. nu acceptă propunerea dvs. și nu dorește să negocieze, este posibil să vă simțiți frustrați, dar asta nu înseamnă că trebuie să pierdeți speranța. Acum că ați abordat problema, este foarte probabil că mama dvs. va continua să se gândească la aceasta, chiar dacă ea nu ți-a dat încă permisiunea de a fi bărbierit. Permiteți-i puțin timp și întrebați-l din nou dacă sa răzgândit. Dacă ați răspuns cu maturitate atunci când a spus nu pentru prima dată, este probabil că ea este mai dispusă să ia în considerare această idee în viitor.
 • Ar putea fi dificil pentru tine să aștepți atât de mult, dar trebuie să-i dai mamei cel puțin un spațiu de o lună sau două, înainte să o mai întrebi despre problemă.
 • Partea 3
  Implicați-o în acest proces

  Imagine cu titlul Cereți-vă mamei permisiunea de a vă radă picioarele Pasul 7
  1
  Rugați-l să vă ducă la cumpărături. Implicarea mamei tale în acest proces vă poate ajuta să vă radiați picioarele, deci este o idee excelentă să o cereți să vă însoțească să cumpărați mașini de ras și alte articole de ras. Este posibil ca ea să vă sfătuiască cu privire la tipul de mașină de ras pe care ar trebui să o utilizați, astfel că va fi mai ușor dacă aveți o parte din ea în timp ce alegeți una. Asigurați-vă că aveți la dispoziție uneltele și bunurile potrivite înainte de a începe rasul.
  • Razele de unică folosință sunt cele mai accesibile și, de obicei, oferă un aspect de ras. Cu toate acestea, acestea sunt cele mai susceptibile de a provoca tăieturi, deci trebuie să fiți extrem de atenți în timp ce le folosiți.
  • În general, sculpturile reutilizabile (ale căror lame pot fi înlocuite) sunt mai puternice decât mașinile de bărbierit de unică folosință, dar nu oferă o spălare pentru bărbierit. În general, costul inițial al acestei opțiuni este mai mare decât costul produselor de unică folosință, însă, în realitate, puteți să economisiți bani pe termen lung. În plus, ele cauzează mai puține daune asupra mediului în comparație cu mașinile de ras de unică folosință.
  • Razele electrice sunt mai scumpe decât mașinile de ras de unică folosință, dar sunt mai puțin susceptibile de a cauza tăieturi în timp ce sunt folosite. În plus, acestea, de asemenea, nu oferă o culoare ras.
  • Dacă alegeți unelte de unică folosință, veți avea nevoie de o cremă sau gel de bărbierit pentru a vă ajuta să vă lubrifiați pielea în timpul bărbieritului. Asigurați-vă că alegeți o formulă care nu conține alcool pentru a împiedica iritarea pielii.
 • Imagine cu titlul Cereți-vă mamei permisiunea de a-ți rade picioarele Pasul 8
  2
  Cere-i o demonstrație. Aruncarea picioarelor poate părea o procedură destul de simplă, dar cel mai simplu lucru este să vă tăiați și să vă iritați pielea dacă nu ați mai făcut-o niciodată înainte. Este posibil ca mama dvs. să știe câteva trucuri și sfaturi pentru a obține un bărbierit bun, deci este o idee excelentă că vă cereți să vă călăuzești prin acest proces înainte de a face acest lucru pentru prima dată. Nu-ți este rușine să-i pui întrebări, deoarece mama ta va vrea să te ajute în orice. De fapt, dacă îl rogi să-ți arate cum să procedezi, îl vei ajuta să se liniștească pentru că va fi sigur că știi ce faci. În acest fel, veți fi mai confortabil cu ideea de a vă rade picioarele.
 • Este de obicei cel mai bine să se rade în duș sau în baie, deoarece apa caldă ajută la înmuierea pielea. În acest fel, este mai ușor să alunecați aparatul de ras pe picioare, fără a cauza tăieturi.
 • Sunteți mai puțin probabil să vă ardeți sau să vă iritați pielea dacă vă radeți în direcția în care crește părul.
 • Deși este foarte util să cereți mamei dvs. să vă facă o demonstrație, este bine să aveți o anumită confidențialitate atunci când vine timpul să vă radeți. Trebuie să fii cinstit cu ea și să îi spui că o să-ți ceri avizul odată ce ai terminat.
 • Imagine cu titlul Întrebați-vă mama pentru permisiunea de a-ți rade picioarele Pasul 9
  3
  Vorbește despre întreținere. Odată ce ați ras pentru prima dată, probabil că va trebui să continuați să faceți acest lucru în viitor pentru a vă menține picioarele mătăsos și fără păr. Fiecare persoană are un ritm diferit, dar ar trebui să întrebați mama dvs. cât de des ea crede că ar trebui să se rade. Probabil că nu vrea să vă bărbiți prea des, așa că dacă o întrebați pentru opinia ei, o puteți convinge să vă lase să vă radeți mai des.
 • Dacă firele de păr sunt subțiri și nu foarte abundente, trebuie doar să se radeze o dată pe săptămână.
 • Dacă firele de păr sunt întunecate și groase, probabil că trebuie să vă radeți de două ori pe săptămână.
 • Rețineți că părul crește mai repede cu trecerea anilor. Ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă radeți de mai multe ori pe săptămână doar pentru că mama dvs. o face.
 • Nu uitați să schimbați aparatul de ras (sau lamele). Dacă lama pare a fi uzată, este mai probabil să vă tăiați. În general, puteți rade cinci până la zece ori cu o singură mașină de ras pentru bărbierit.
 • sfaturi

  • Trebuie să vă comportați întotdeauna în cel mai bun mod atunci când întrebați părinții dvs. pentru ceva. Dacă te comporți nepoliticos, vei fi doar un imatur capricios, care poate fi dăunător pentru atingerea scopului tău.
  • Dacă te deranjează să vorbești personal cu mama ta, ia în considerare trimiterea unui mesaj text sau a unui e-mail pentru a rezolva problema.

  avertismente

  • Nu încercați să vă radeți picioarele în secret dacă mama dvs. nu vă dă voie. Nu numai că riscați să vă tăiați și să vă iritați pielea pentru că nu știți ce faceți, dar mama dvs. nu va avea încredere în tine când îi cereți să vă dea alte privilegii.
  • Dacă spune că nu, cel mai bine este să se rade când ești puțin mai în vârstă și mai matur.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să se ocupe de mamici și de dependențiCum să se ocupe de mamici și de dependenți
  Cum să accelerați creșterea păruluiCum să accelerați creșterea părului
  Cum să profitați de avantajele îndepărtării părului cu laserCum să profitați de avantajele îndepărtării părului cu laser
  Cum de a crește părul pe pieptCum de a crește părul pe piept
  Cum de a începe o rutină pentru îngrijirea păruluiCum de a începe o rutină pentru îngrijirea părului
  Cum să-ți iubești corpul după naștereCum să-ți iubești corpul după naștere
  Cum sa evitati caderea parului dupa sarcinaCum sa evitati caderea parului dupa sarcina
  Cum să întrebați mama ta pentru contracepțieCum să întrebați mama ta pentru contracepție
  Cum să falsi perioadaCum să falsi perioada
  Cum să te descurci cu drama mamei copiilor partenerului tăuCum să te descurci cu drama mamei copiilor partenerului tău
  » » Cum să ceri permisiunea mamei tale să îți rade picioarele

  © 2011—2020 ertare.com