Cum să întrebați un profesor pentru a vă permite să efectuați o sarcină mai târziu

Poate că ați terminat cu partenerul dvs., poate că v-ați îmbolnăvit dintr-o dată sau poate că sunteți prea ocupat cu o altă sarcină. Există multe motive cinstite pentru care, probabil, nu puteți să dați o sarcină la timp. Se poate părea intimidant sau chiar jenant să solicite timp suplimentar pentru a vă întoarce la temele de acasă, dar majoritatea profesorilor vor fi dispuși să vă audă motivele. Cererea conformă și promptă poate face ca profesorul să simtă compasiune.

pași

Partea 1
Ridicați-vă motivul

Imaginea intitulată Cereți un profesor pentru o extensie a hârtiei Pasul 1
1
Verificați cu atenție politicile cursului. Înainte de a face cererea profesorului dvs., revizuiți programul de curs și orice altă politică de curs. Uneori, profesorii vor spune dacă este posibil ca studenții să aibă timp suplimentar pentru a-și întoarce sarcina, dacă aceștia sunt dispuși să ia în considerare această posibilitate sau dacă au o politică care respinge orice cerere similară.
 • Știind ce sunt regulile profesorului și ce doresc să facă, vă va ajuta să formulați corect cererea.
 • Imaginea intitulată Cereți un profesor pentru o extensie a hârtiei Pasul 2
  2
  Dacă spui că ești bolnav, arată dovezi. O boală gravă, cum ar fi gripa, este o cauză rezonabilă pentru solicitarea unui timp suplimentar pentru a se transforma într-o sarcină. Cu toate acestea, dacă spuneți că sunteți bolnav, unii profesori vor cere probabil o notă medicală sau alte dovezi.
 • Dacă spui că ești bolnav, majoritatea profesorilor vor înțelege. Nu trebuie să intri în detaliu despre dificultățile intestinului sau despre orice altă problemă. Majoritatea profesorilor nu doresc să audă aceste informații.
 • Ceva simplu va funcționa bine. De exemplu, "Profesorul Torres, am avut o gripă foarte puternică în weekend și am nevoie de un pic mai mult timp pentru a face temele, îmi dai un timp suplimentar? Vă pot arăta documentul serviciului de sănătate al universității dacă aveți nevoie să îl vedeți. "
 • Imaginea intitulată Cereți un profesor pentru o extensie a hârtiei Pasul 3
  3
  Fii sincer cu privire la urgențele personale. Dacă o rudă a murit, dacă un membru al familiei are o boală gravă sau dacă aveți dificultăți neașteptate, acestea sunt motive întemeiate pentru a întreba profesorul pentru un timp suplimentar pentru a-și întoarce sarcina. Mulți profesori vor fi dispuși să vă permită în cazuri reale de urgențe personale, dar nu profitați de această posibilitate.
 • Încercați ceva de genul "Dragă profesor Torres, îmi pare rău să spun că mătușa mea María a murit aseară. Eu sunt cu familia mea în acest moment, dar mai târziu voi participa la înmormântare. Am planificat să-mi duc sarcina pentru clasa de mâine, dar în aceste condiții sunt obligat să-l cer să-mi dea un timp suplimentar".
 • Unii profesori vă pot cere un tip de document care certifică situația de urgență, așa că nu mergeți pe acest drum dacă nu puteți susține povestea.
 • Imaginea intitulată Cereți un profesor pentru o extensie a hârtiei Pasul 4
  4
  Lăsați profesorul să știe dacă aveți o mulțime de lucruri. Profesorii înțeleg că puteți avea mai multe clase la un moment dat și că alte lucruri se pot întâmpla în viața ta. Uneori, aveți nevoie de timp suplimentar pentru a vă oferi o sarcină deoarece sunteți supraîncărcat. Merită să faceți această solicitare dacă este cazul.
 • Subliniați faptul că aveți nevoie de timp suplimentar pentru a îndeplini sarcina pentru ao face bine. De exemplu, "Solicit timp suplimentar pentru a livra sarcina deoarece sunt încărcat supraîncărcat pentru trei examene care sunt programate în aceeași zi ca și cesiunea în cauză. Vreau să fac bine această sarcină și să îi acord atenția pe care o merită - prin urmare, o zi sau două mă vor ajuta foarte mult ".
 • Imaginea intitulată Cereți un profesor pentru o extensie a hârtiei Pasul 5
  5
  Faceți presiune aplicând ca grup. Mai mulți studenți pot solicita colectiv timp suplimentar pentru a-și îndrepta atribuția către profesor dacă au un examen sau alt angajament care elimină timpul necesar pentru a investi în sarcina. Dacă mulți oameni fac această cerere profesorului, acest lucru poate fi mai convingător decât să o faci singur.
 • Spuneți ceva de genul "Profesorul Torres, eu și alți șase studenți din clasa dvs. sunt, de asemenea, în clasa de chimie și avem un examen în aceeași zi în care trebuie să dăm această sarcină. Puteți să ne oferiți o zi suplimentară pentru a vă întoarce temele, astfel încât să putem face o treabă bună? "
 • Imaginea intitulată Cereți un profesor pentru o extensie a hârtiei Pasul 6


  6
  Evitați să complicați lucrurile. Indiferent de motivul pentru care ați făcut această cerere, nu-l purtați pe profesor cu explicații nesfârșite. Du-te direct la punct, face cererea și mulțumesc profesorului pentru că a luat în considerare posibilitatea.
 • Dacă aveți nevoie de timp suplimentar pentru a vă întoarce la temele pentru că ați căzut în urma șederii în școală, să vă asumați responsabilitatea și să faceți cererea oricum. Majoritatea profesorilor vor aprecia că sunt cinstiți.
 • Partea 2
  Faceți cererea cu respect

  Imaginea intitulată Întrebați un profesor pentru o extensie a hârtiei Pasul 7
  1
  Faceți cererea cât mai curând posibil. Un profesor va avea mai multe șanse să vă ofere un timp suplimentar pentru a vă întoarce temele dacă îl întrebați înainte de termenul limită. Faceți cererea imediat ce vă dați seama că veți avea nevoie de timpul suplimentar și nu de noaptea înainte de data livrării sau mai târziu.
 • Image titled Întrebați un profesor pentru o extensie de hârtie Pasul 8
  2
  Vino la profesor personal. Vorbind personal cu profesorul vă va arăta că sunteți cinstit solicitând un timp suplimentar pentru a vă întoarce sarcina. Dacă credeți că aveți nevoie de acest moment, vizitați profesorul în timpul orelor de program sau cel puțin cereți să vorbiți cu el pentru un minut după orele de curs.
 • Imaginea intitulată Evitați dezacordul Pasul 11
  3
  Trimiteți un e-mail solicitând profesorului să vă ofere un timp suplimentar pentru a vă angaja. Dacă sunteți bolnav sau dacă este un weekend, nu veți putea să-l abordați personal. În aceste cazuri, scrieți un e-mail cu respect pentru a cere mai mult timp pentru a termina înscrierea.
 • Imaginea intitulată Cereți un profesor pentru o extensie a hârtiei Pasul 10
  4
  Decideți cât timp veți cere. Timpul suplimentar trebuie să fie o sumă rezonabilă, astfel încât să puteți termina sarcina pe baza timpului în care ați lucrat și cât ați terminat. Luați în considerare personalitatea profesorului atunci când decideți cât mai mult timp veți cere.
 • Dacă profesorul pare strict, lăsați complet la discreția sa decizia de cât mai mult timp aveți nevoie. Poate ar trebui să accepți pur și simplu ceea ce îți oferă.
 • Dacă profesorul este mai tolerant și credeți că puteți termina sarcina într-o anumită perioadă de timp (de exemplu, două zile), cereți un anumit timp suplimentar.
 • Dacă crezi că poți să negociezi cu profesorul, să-ți faci mare țintă. Dacă credeți că puteți termina sarcina în două zile, cereți un timp suplimentar de patru zile la început și anticipați reducerea acestui timp de către profesor.
 • sfaturi

  • Dacă aveți un handicap documentat sau alt factor care vă afectează activitatea școlară, discutați cu biroul de școli pentru dizabilități. În mod automat vi se vor acorda ore suplimentare pentru temele de acasă sau alte facilități care vă vor ajuta să vă dezvoltați abilitățile în cel mai bun mod posibil.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți o scrisoare de recomandare excelentă de la un profesorCum să obțineți o scrisoare de recomandare excelentă de la un profesor
  Cum să devii preferatul profesoruluiCum să devii preferatul profesorului
  Cum să faci o primă impresie bună pentru profesorul tăuCum să faci o primă impresie bună pentru profesorul tău
  Cum se scrie un curriculumCum se scrie un curriculum
  Cum să faci temele pe care nu le înțelegiCum să faci temele pe care nu le înțelegi
  Cum puteți face un profesor să schimbe notaCum puteți face un profesor să schimbe nota
  Cum să-ți faci temele eficientCum să-ți faci temele eficient
  Cum se face un program pentru temele la domiciliuCum se face un program pentru temele la domiciliu
  Cum să faci o mulțime de sarciniCum să faci o mulțime de sarcini
  Cum să facem față repetării anului școlarCum să facem față repetării anului școlar
  » » Cum să întrebați un profesor pentru a vă permite să efectuați o sarcină mai târziu

  © 2011—2020 ertare.com