Cum de a cere unui băiat să meargă cu tine la bal

Căutați o modalitate creativă de a invita pe cineva special la bal? Citiți acest articol pentru sfaturi despre cum să-l invitați într-un mod memorabil că nu poate refuza!

pași

Partea 1
Decoreaza-ti masina

Găsiți o oportunitate de a scăpa la parcarea școlii, în timp ce nimeni nu este în jur și vă lasă amprenta.

Imagine cu titlul Întrebați un tip la promoție Pasul 1
1
Lasă-i o amendă falsă. Dacă copilul dvs. este un glumă, dați-i o lingură de propriul medicament cu acest truc! Puteți să vă proiectați propriul "fin" sau tipăriți unul de pe internet (există mai multe șabloane disponibile). Scrieți întrebarea pe o bucată de hârtie și lăsați-o pe parbriz.
 • Imagine cu titlul Întrebați un tip la promoție Pasul 2
  2
  Pictează-l Obțineți vopsea pentru ferestre (asigurați-vă că este ușor de îndepărtat!) Și scrieți-vă invitația pe parbrizul din spate. Dacă te simți artistic, desenezi ceva împreună cu mesajul tău. pistă încercați să vă gândiți la lucruri care se leagă de el sau de ceea ce îi place, cum ar fi fotbal, fotbal, un instrument muzical, un personaj de desene animate etc.
 • Imagine cu titlul Întrebați un tip la bal Step 3
  3
  Creați-vă creativitate cu postul său. Dacă dintr-un motiv oarecare nu doriți să folosiți vopsea, obțineți un mesaj post-color pentru a vă forma mesajul.
 • Această opțiune este puțin mai riscantă, deoarece post-urile sunt mai ușor de eliminat. Luați în considerare cât de bine cunoașteți băiatul și determinați ce metodă ar fi cea mai potrivită.
 • Partea 2
  Utilizați alimente

  Ce modalitate mai bună de a ajunge la inima unui bărbat decât prin stomac?

  Imagine cu titlul Întrebați un tip la promoție Pasul 4
  1
  Dă-i o bucată din inima ta. Data viitoare când doi dintre dvs. împreună vizionați filme sau jucați jocuri video, sugerează că comandă pizza. Sunați-vă (discret) și întrebați restaurantul dacă pot spune "absolvire"? Cu pepperoni sau legume. Asigurați-vă că mai întâi deschide caseta!
  • Ați putut apela și ordona pizza înainte, astfel încât să nu auziți nimic din întâmplare.
 • Imagine cu titlul Întrebați un tip la promoție Pasul 5
  2
  Delegați-l cu sushi. Invitați-l să aibă sushi și rugați-l pe bucătarul-șef să vă aranjeze pentru a vă exprima invitația. Ca și în cazul pizza, trebuie să sunați la restaurant înainte sau să vă dezbrăcați și să discutați cu chelnerița atunci când data nu vă urmărește să vă surprindeți.
 • De asemenea, îl puteți invita să mănânce sushi și să vă așezați piesele pe o farfurie.
 • Partea 3
  Trimite-i o fotografie

  Te simți presat cu cuvintele? Mai bine îi trimiteți o fotografie - ei spun că merită o mie de cuvinte!  Imagine cu titlul Întrebați un tip la bal Step 6
  1
  Întrebați colegii de echipă pentru ajutor. Dacă vă aflați într-o echipă sportivă sau într-un club școlar, adresați-vă unora dintre colegii de clasă să vă ajute să formați mesajul scris pe cămăși, căști de înot, pantaloni scurți sau orice este posibil. Cum poți spune nu unei fotografii a cinci fețe frumoase și zâmbitoare?
 • Imagine cu denumirea Ask a Guy to Prom Pasul 7
  2
  Trimite-i o poza cu o pisica. Toată lumea iubește fotografiile pisicilor, este dovedită științific. scrie "Vrei să mergi cu mine la absolvire?" pe o carte și puneți-o în jurul gâtului pisicii dvs. (sau pisica unuia dintre prietenii dvs.). Luați fotografia și trimiteți-o!
 • Dacă vă place câinii, faceți același lucru, dar cu un canin.
 • Imagine intitulată Întrebați un tip la promoție Pasul 8
  3
  Trimite-i un "snapchat". Aceasta este cu siguranță cea mai puțin romantică cale, dar dacă băiatul dvs. are un simț al umorului (să sperăm așa!) Luând o imagine amuzantă ca o invitație la dans, cu siguranță îl va convinge. Faceți o fotografie folosind sau faceți ceva prostește și scrieți "vrei să mergi la balul cu mine?" În linia de text.
 • Utilizați funcția de desen pentru a decora fotografia și pentru ao face mai interesantă.
 • Partea 4
  Fă-o în persoană

  Dacă vă simțiți curajoși, întrebați-l în persoană - cu siguranță vă va admira curajul!

  Image title Cere o Guy la Prom Pasul 9
  1
  Cântați-l Dacă jucați un instrument și / sau cântați, scrieți o melodie scurtă care include invitația dvs. în versuri. Acest lucru nu numai că va face mesajul atent, dar vă va aminti și de abilitățile dvs. muzicale, care vă vor ajuta cu siguranță să vă câștigați inima.
  • Îi poți cânta în privat sau, dacă te simți îndrăzneț, o faci în fața întregii școli în următoarea adunare sau în următorul meci de fotbal!
 • Imagine cu titlul Întrebați un tip la promoție Pasul 10
  2
  Utilizați un "scantron". Adresați-vă profesorului dvs. pentru un scantron suplimentar (o foaie de răspuns) data viitoare când aveți un examen cu mai multe opțiuni. Umpleți alveolele pentru a vă exprima mesajul și a le oferi în clasă sau lăsați-l în dulap.
 • Imagine cu titlul Întrebați un tip la promoție Pasul 11
  3
  Faceți-o vechea cale. Desigur, există multe modalități creative, amuzante și artistice de al invita, dar veți avea întotdeauna posibilitatea să mergeți la el și să-l întrebați direct.
 • Amintiți-vă că, dacă vreți să spuneți da, o veți face indiferent de modul în care o faceți. Dacă nu mai aveți timp și nu vă puteți gândi la nimic, întrebați-l înainte de a fi de acord cu altcineva!
 • sfaturi

  • Dacă intenționați să-l întrebați personal, asigurați-vă că îl vedeți și vă simțiți bine înainte de a vă face astfel încât să îl puteți întreba sigur.
  • Rețineți că unele metode, cum ar fi decorarea mașinii, sunt mai riscante, deoarece sunt expuse și toți colegii dvs. văd acest lucru. Utilizați criteriile dvs. pentru a determina ce metodă v-ar simți mai confortabil (și el).
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să inviți prietenii să folosească LyftCum să inviți prietenii să folosească Lyft
  Cum să-ți desenezi propriul personaj de desene animateCum să-ți desenezi propriul personaj de desene animate
  Cum să faceți o diplomă la domiciliu pentru ao imprima ca un cadou sau felicitareCum să faceți o diplomă la domiciliu pentru ao imprima ca un cadou sau felicitare
  Cum să faci un scop american de hârtie de fotbalCum să faci un scop american de hârtie de fotbal
  Cum să faci o glumă a zilei nevinovate prietenei taleCum să faci o glumă a zilei nevinovate prietenei tale
  Cum să transformi copilul într-o stea de fotbalCum să transformi copilul într-o stea de fotbal
  Cum se face un tort pepene verde în formă de minge de fotbalCum se face un tort pepene verde în formă de minge de fotbal
  Cum să faci bani cu fotbal liberCum să faci bani cu fotbal liber
  Cum să joci cel mai bun meci de fotbalCum să joci cel mai bun meci de fotbal
  Cum să pregătești un câine să joace fotbalCum să pregătești un câine să joace fotbal
  » » Cum de a cere unui băiat să meargă cu tine la bal

  © 2011—2020 ertare.com