Cum să comandați o alocație

Doar pentru că nu ai o slujbă plătită nu înseamnă că nu ai nevoie de niște bani. Ca un copil, există multe lucruri pe care ați dori să le cumpărați dacă aveați niște bani. Mulți părinți își dau copiii o alocație. O alocație este un mod ideal în care puteți avea o anumită independență financiară. Este, de asemenea, o modalitate bună de a arăta părinților dvs. că sunteți suficient de responsabil pentru a gestiona banii. Există mai mulți pași pe care îi puteți lua atunci când cereți părinților dvs. o alocație.

pași

Metoda 1
Pregătește-ți argumentul

Imaginea intitulată Cereți o alocație Pasul 1
1
Faceți niște cercetări Dacă citiți acest articol, atunci sunteți suficient de bătrân pentru a primi o alocație. Vestea bună este că experții spun că este util să începem să învățăm copiii despre responsabilitatea financiară din vârstă preșcolară. Studiile arată că copiii care au o alocație înțeleg mai bine valoarea muncii depline.
 • O alocație îi învață pe copil să fie independentă. Când un copil are propriile bani, el simte mai mult controlul alegerilor sale, cum ar fi cum să cheltuiți acești bani. De exemplu, explicați-le părinților dvs. că veți putea să vă cumpărați, cu permisiunea dvs., propriile jocuri video, desigur.
 • Obțineți câteva informații, cum ar fi cantitatea medie de mese și cât de des majoritatea părinților oferă copiilor lor o anumită alocație. Majoritatea băieților primesc una în fiecare săptămână. Încercați să cereți părinților dvs. un dolar pentru fiecare an pe care îl aveți. De exemplu, dacă aveți 10 ani, ar trebui să primiți 10 dolari pe săptămână.
 • Întrebați-vă prietenii și colegii de clasă dacă primesc o alocație și, dacă da, cât de mult primesc. Puteți folosi aceste informații atunci când vă prezentați argumentul părinților.
 • Imaginea intitulată Cereți o alocație Pasul 2
  2
  Pregătiți un buget. Dacă puteți explica în mod clar de ce aveți nevoie de o alocație, părinții dvs. vor avea o probabilitate mai mare de a asculta. Faceți o listă cu lucrurile pe care sunteți predispus să cheltuiți bani. Aflați cât costă aceste produse. Acest lucru vă va oferi o idee despre suma specifică de bani pe care ar trebui să o solicitați de la părinți.
 • Dacă nu ați realizat niciodată un buget, există instrumente pe care le puteți utiliza pentru a vă ajuta. Găsiți aplicații gratuite pe care le puteți instala pe telefon sau programe online pe care le puteți utiliza. După obținerea cu succes a alocației, aceste instrumente vă pot ajuta, de asemenea, să urmăriți cheltuielile dvs.
 • Când faceți lista de produse bugetare, asigurați-vă că ați rezervat niște bani pentru a le salva. Dacă doriți să utilizați economiile pentru o bicicletă nouă sau pentru colegiu, părinții dumneavoastră vor prețui ceea ce credeți că veți avea în viitor.
 • Imaginea intitulată Cereți o alocație Pasul 3
  3
  Listați beneficiile. Acordarea de alocații copiilor este o modalitate bună de a le învăța să-și asume responsabilitatea financiară. Acesta este unul dintre principalele puncte pe care trebuie să le subliniezi atunci când cereți o alocație din partea părinților dvs. Există, de asemenea, multe alte puncte bune pe care le puteți adăuga la solicitarea dvs. Faceți o listă a acestor lucruri în timp ce vă pregătiți să nu uitați nici unul.
 • Acesta subliniază faptul că responsabilitatea financiară conduce la o responsabilitate generală. Când înveți să fii responsabil pentru o zonă din viața ta (cum ar fi cumpărarea propriilor jocuri video), este normal să începi să-ți asumi responsabilități suplimentare.
 • Blaturile pot fi utilizate pentru a preda responsabilitatea socială. Luați în considerare să spuneți părinților că doriți să vă retrageți puțin din indemnizația voastră pentru a da o caritate. De exemplu, dacă vă place câine, puteți face mici donații la adăpostul de animale din localitatea dvs.
 • Dacă aveți o alocație, nu va trebui să întrebați părinții pentru bani ori de câte ori doriți ceva. Acest lucru poate fi văzut ca un mare beneficiu atât pentru ei, cât și pentru tine.
 • Metoda 2
  Demonstrați-vă responsabilitatea

  Imaginea intitulată Cereți o alocație Pasul 4
  1
  Faceți-vă temele Dacă sunteți suficient de bătrân pentru a primi o alocație, probabil că aveți anumite responsabilități la domiciliu. Indiferent dacă aveți o listă de sarcini pe care ar trebui să le faceți sau pe care se așteaptă să le contribuie atunci când vi se solicită, asigurați-vă că ați terminat toate sarcinile. Când vă pregătiți să cereți o alocație, trebuie să îi arătați părinților că știți cum să acționați în mod responsabil.
  • Faceți un efort suplimentar. De exemplu, dacă treaba dvs. este să vă păstrați hainele curate, oferiți-le și salvarea fraților mai mici. Părinții dvs. vor observa cu siguranță și vor aprecia efortul suplimentar.
 • Imaginea intitulată Cereți o alocație Pasul 5
  2
  Respectați regulile casei. Toți copiii au anumite reguli care urmează să urmeze. Dacă sunteți dispus să urmați regulile părinților, acest lucru le va arăta că sunteți responsabil și fiabil. Asigurați-vă că respectați în mod consecvent așteptările părinților dvs. Dacă au încredere că le veți urma regulile, va fi mai probabil să aveți încredere în dumneavoastră cu banii.
 • Asigurați-vă că nu numai să urmați regulile, ci și să o faceți fără a vă plânge. De exemplu, dacă vi se cere să terminați sarcina înainte de a ieși împreună cu prietenii, faceți-o fără să vă bâjbâi.
 • Imaginea intitulată Cereți o alocație Pasul 6
  3
  Lucrează voluntar Găsirea unei modalități de a lucra în mod voluntar este o modalitate bună de a arăta părinților că faceți o retribuție. Această măsură vă va arăta că meritați o indemnizație. Există multe oportunități de voluntariat pentru copii, indiferent de vârsta dvs. Puteți să vă ajutați la o bancă de hrană sau puteți avea grijă de animalele de la adăpostul local. Dacă alegeți o activitate care vă interesează, veți începe chiar să vă distrați.
 • De asemenea, puteți lucra voluntar cu propria familie. De exemplu, oferiți-vă să petreceți mai mult timp cu bunica. Ajută-o în casă. Această acțiune vă va arăta părinților că sunteți o persoană bună.


 • Imaginea intitulată Cereți o alocație Pasul 7
  4
  Aceasta arată maturitatea. Fiind matură înseamnă că acționați într-o manieră rezonabilă și responsabilă. Dacă îți arăți părinților că te maturizi, vor fi mai probabil să te vadă ca pe cineva care merită o alocație. Există multe modalități prin care puteți demonstra maturitatea.
 • Fii cinstit Spuneți întotdeauna adevărul părinților voștri. Acest lucru le va arăta că pot avea încredere în dumneavoastră.
 • Rămâi calm. Evitați izbucnirile de furie sau plângeri dacă nu scăpați cu a ta. În schimb, stați liniștit și discutați cu părinții dvs. despre frustrările voastre.
 • Metoda 3
  Comunicați în mod eficient

  Imaginea intitulată Cereți o alocație Pasul 8
  1
  Preparată. Asigurați-vă că ați planificat conversația pe care doriți să o aveți cu părinții dvs. Pregătirea vă va ajuta să rămâneți organizată și să arătați că luați această problemă în serios. Acum este momentul să vă adunați cercetarea, bugetul și lista de beneficii. Asigurați-vă că le aveți cu dvs. atunci când vorbiți cu părinții voștri.
  • Încercați să faceți o descriere a punctelor pe care doriți să le menționați. Nu vă fie frică să aveți încredere în notele dvs. în timp ce vorbiți. Din nou, această măsură va arăta părinților tăi că ești deplin.
 • Imaginea intitulată Cereți o alocație Pasul 9
  2
  Acordați atenție momentului. Asigură-te că te apropii de tatăl tău sau de mama ta la un moment dat. Nu le întrerupeți dacă sunt ocupați cu altceva. Este, de asemenea, o idee bună să nu încercați să aveți această conversație când pleacă la muncă sau când tocmai au ajuns la casă.
 • Încercați să începeți conversația cerând ceva de genul "Este un moment potrivit să vorbim?". Dacă răspunsul este negativ, întrebați când pot avea o conversație importantă.
 • Imaginea intitulată Cereți o alocație Pasul 10
  3
  Alegeți-vă cu atenție cuvintele. Asigurați-vă că sunt clare și directe. Obiectivul dvs. este să îi informați pe părinți despre ceea ce cereți și de ce. Fii specific și include detalii. Luați-vă timpul necesar argumentului dvs. și dați părinților timpul să vă gândiți la cererea dvs.
 • Evitați să faceți cereri. De exemplu, nu spuneți părinților voștri "să" vă dau o alocație
 • Încercați să utilizați instrucțiuni în "prima persoană". Această metodă de comunicare va spune că sunteți responsabil și matur. De exemplu, puteți spune "Mi-am făcut temele și simt că merit o alocație". Acest lucru este mai eficient decât să spunem "Ar trebui să-mi dea o alocație".
 • Imaginea intitulată Cereți o alocație Pasul 11
  4
  Fii respectuos. Toți oamenii vor să fie tratați cu respect, inclusiv cu părinții voștri. Vorbește-le cu un ton prietenos și rezonabil de voce. Amintiți-vă, ei sunt, de asemenea, oameni. Recunoașteți că vă prețuiți timpul. Mulțumiți-le că au făcut timp să vă asculte.
 • Imaginea intitulată Cereți o alocație Pasul 12
  5
  Ascultă-ți părinții. A fi un ascultător activ este o parte importantă a comunicării. Oferiți-le părinților posibilitatea de a pune întrebări, de a asculta ceea ce vă spun și de a încerca să înțeleagă raționamentul lor.
 • sfaturi

  • Nu plângeți, nu vă plângeți și nu vă lăudați pe părinți. Acest comportament negativ îi va face supărați și în cele din urmă va refuza.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dezvolți abilitățile sociale ale băiatului tăuCum să dezvolți abilitățile sociale ale băiatului tău
  Cum să educați copiii să fie bogațiCum să educați copiii să fie bogați
  Cum să învățați copiii cum să se ocupe de baniCum să învățați copiii cum să se ocupe de bani
  Cum să învățați copiii despre baniCum să învățați copiii despre bani
  Cum să-i faci pe copiii tăi să-și facă treburile fără să se certeCum să-i faci pe copiii tăi să-și facă treburile fără să se certe
  Cum să ghideze un copil tulburatCum să ghideze un copil tulburat
  Cum să adopți un copil dintr-o altă rasăCum să adopți un copil dintr-o altă rasă
  Cum să economisiți bani dacă cineva este tânărCum să economisiți bani dacă cineva este tânăr
  Cum să vă încurajați familia să trăiască frugalCum să vă încurajați familia să trăiască frugal
  Cum se colectează Asignarea Universală pentru CopilCum se colectează Asignarea Universală pentru Copil
  » » Cum să comandați o alocație

  © 2011—2020 ertare.com