Cum sa te distrezi cu prietenii (pentru fete)

Te simți ca și cum ai petrece în fiecare vineri noaptea idioată cu prietenii tăi încercând să te gândești la ceva de făcut? Acest lucru poate fi foarte plictisitor și frustrant. În loc să vă petreceți un alt weekend căscând și să vă uitați la telefonul mobil timp de ore, ar trebui să căutați modalități de petrecere a timpului distractiv, creativ și interesant cu prietenii. Cel mai important lucru este să vă puneți deoparte îndoielile și să vă distrați!

pași

Metoda 1
Distracție departe de casă

Imagine intitulată Distrează-te cu prietenii dvs. (Teen Girls) Pasul 1
1
Faceți karaoke. Uneori, nimic nu poate fi mai distractiv decât să faci karaoke cu cei mai buni prieteni ai tăi. Cântați cu toată puterea și cereți-vă prietenilor să vă înregistreze. Inventați mișcări nebunești de dans și faceți doar un prost de tine. Nu fi timid - cu cât exagerezi mai mult, cu atât vei fi mai distractiv. Dacă sunteți nervos în ceea ce privește cântatul, asigurați-vă că aveți unul sau doi colegi de clasă care să vă ajute. Alegeți melodii vechi de când ați fost în școala elementară și distrați-vă cântând la vârful plămânilor.
 • Dacă doriți cu adevărat sofisticat, puteți obține chiar și o mașină de karaoke pentru dvs. și prietenii dvs. pentru a le folosi la domiciliu și vă puteți simți mai confortabil. Cu toate acestea, amintiți-vă că o parte din distracția de a face karaoke este să vă puneți în fața străinilor.
 • Imagine intitulată Distrează-te cu prietenii dvs. (Teen Girls) Pasul 2
  2
  Petreceți o după-amiază făcând brățări de prietenie și joacă bowling. Nu trebuie să fii bun să te distrezi în bowling. Luați un set de instrumente pentru a face brățări și un grup de prieteni la aleea de bowling. În timp ce unii joacă bowling, alții pot face brățări de prietenie, așa că nu va fi niciodată un moment plictisitor. Aceasta poate fi o modalitate distractivă de a vă aduna prietenii care se bucură de bowling și de a face bijuterii.
 • Bowlingul poate fi un pic plictisitor dacă mergeți cu un grup mare și trebuie să așteptați pentru totdeauna pentru a obține rândul tău. A face brățări de prietenie în timp ce așteptați poate face mai distractiv, deoarece veți avea întotdeauna ceva de făcut.
 • Imagine intitulată Distrează-te cu prietenii (fete adolescente) Pasul 3
  3
  Efectuați un Slide n Slide. Dacă vremea este fierbinte și umedă afară, ce modalitate mai bună de a te distra decât să te uzi? Invită-ți prietenii să aibă o zi umedă. Faceți o alunecare n Slide plasând o foaie de plastic pe un deal. Asigurați-vă că țineți-l cu solul astfel încât să nu se scurgă! Apoi, luați un furtun și turnați apă pe panza în timp ce tu și prietenii tăi alunecă. Faceți o luptă prietenoasă cu balonul de apă după aceea și spălați-vă prosoapele în timp ce beți limonadă și mănâncă brânzeturi.
 • Niciodată nu credeți că sunteți prea bătrâni pentru a vă aluneca printr-un Slip n Slide! Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a vă canaliza copilul interior.
 • Puteți, de asemenea, să o faceți sofisticat și să cumpărați un Slip n Slide, dar nu este la fel de distractiv ca al tău.
 • Imagine intitulată Distrează-te cu prietenii dvs. (Teen Girls) Pasul 4
  4
  Jucați softball. Mergeți cu un grup de nouă sau zece prieteni în parc pentru a juca softball! Nimeni nu trebuie să fie foarte bun la asta și jocul nu trebuie să fie foarte competitiv, deși puteți adăuga un bonus de distracție, cum ar fi ratați cumpărați pizza pentru câștigători. Planificați să jucați singur timp de o oră sau două și asigurați-vă că nu o luați prea în serios. Redarea unui sport de echipă vă poate ajuta să creați legături cu prietenii în timp ce faceți o activitate fizică.
 • Dacă prietenii tăi se plictisesc, dar vrei să stai afară, atunci pot face cartușe, kickball sau încearcă să facă o piramidă umană.
 • Imagine intitulată Distrează-te cu prietenii dvs. (Teen Girls) Pasul 5
  5
  Ia un picnic Picnicii nu trebuie să fie doar pentru dvs. și pentru familia dvs. Alegeți o după-amiază frumoasă în weekend și invitați-vă prietenii la un picnic în parc, pe un lac sau chiar în curtea din spate. Tot ce aveți nevoie este o pătură și câteva alimente simple, cum ar fi sandvișuri, brânză și pâine, struguri sau hummus și chipsuri. Puteți aduce, de asemenea, o pizza sau chiar un mic sushi dacă doriți să fiți puțin creativi în legătură cu aceasta. Important este că tu și prietenii tăi te distrați în timp ce stau jos, relaxează-te și mănâncă mâncărurile delicioase pe care le-ai pregătit.
 • Ca alternativă, puteți cere fiecărui prieten să poarte ceva diferit, astfel încât toți să contribuie.
 • De asemenea, vă puteți gândi să faceți niște activități în aer liber distractive după terminarea picnicului, cum ar fi aruncarea de cercuri sau jocul de badminton.
 • Imagine cu numele Distreaza-te cu prietenii tai (Teen Girls) Pasul 6
  6
  Aveți o zi retro la un loc de joacă. Desigur, poate crezi că locurile de joacă sunt pentru copiii care sunt în școala primară, dar nu există nimic care să te împiedice să ai o zi retro în locul de joacă cu prietenii tăi. Distrează-te în acel loc câteva ore: du-te la leagăne, la carusel, alunecă-te pe diapozitiv sau chiar joacă placată sau ascunde-și-caută. Lasati timiditatea sa mergeti si pur si simplu va bucurati de acest moment.
 • Dacă sunteți într-adevăr cu prietenii, atunci nu aveți nimic de demonstrat. În orice caz, știind cum să te distrezi și să renunți este mai important decât să acționezi matur.
 • Dacă doriți să aveți loc de joacă pentru tine, atunci du-te la amurg, deoarece este mai puțin probabil ca există copii mici la acel moment.
 • Imagine intitulată Distrează-te cu prietenii dvs. (Teen Girls) Pasul 7
  7
  Redați "persecuția". "Persecuția" este o altă activitate subestimată în aer liber, care este perfectă pentru fetele adolescente. Acest joc este pur și simplu o versiune a "ascunde și căuta" doar jucat în aer liber și de obicei în întuneric. Puteți juca seara și puteți sta aproape de casă dacă doriți să vă simțiți mai sigură. Concluzia este că cineva trebuie să găsească alții, iar restul oamenilor trebuie să se disperseze și să găsească un loc de ascundere bun. Întunericul și spațiul rural deschis adaugă un pic mai multă distracție și emoție jocului.
 • Dacă persoana vă găsește, aveți totuși posibilitatea de a fugi, la fel cum ați face în joc "cei fermecați". Doar asigurați-vă că sunteți într-un loc sigur și acest lucru va fi un mod distractiv de a petrece câteva ore.
 • Imagine intitulată Distrează-te cu prietenii dvs. (Teen Girls) Pasul 8
  8
  Du-te la plajă. Dacă unul dintre prietenii dvs. are permis de conducere, faceți o excursie plăcută la plajă în weekend. Bucurați-vă de plajă, citiți reviste de bârfă, stropiți în valuri sau chiar construiți un castel de nisip. Dacă vă aflați pe o plajă lângă un promenadă, faceți distracție în jurul ei, jucați jocurile târgurilor etc. Amintiți-vă că nu sunteți niciodată prea bătrân pentru a merge la plajă.
 • Toată lumea are un prieten care urăște să meargă la plajă, deoarece îi este frică să se ardă. Asigurați-vă că îi convingeți pe acea persoană să meargă și să transporte o umbrelă sau să închirieze una pentru a o ține fericită.
 • Imagine intitulată Distrează-te cu prietenii dvs. (Teen Girls) Pasul 9
  9
  Vizitați un magazin de spitale. Cheltuirea unei după-amiezi la un magazin de economisire este unul dintre cele mai amuzante lucruri pe care le puteți face cu prietenii. Alegeți un magazin de spitalizare în zona dvs. și aruncați o privire asupra tuturor hainelor răcoritoare și a altor obiecte imprevizibile pe care le puteți găsi acolo. Asigurați-vă că toți prietenii dvs. cumpără un singur articol și îl poartă în acea noapte. Încearcă toate hainele la modă pe care le găsești și chiar să faci niște poze pentru a vedea cât de rece sau ridicol arăți.
 • Cheia nu este să o luăm prea în serios. Nu veți merge la magazin pentru petrecerea de promovare, veți încerca doar să vă distrați bine!
 • Metoda 2
  Distracție la domiciliu

  Imagine intitulată Distrează-te cu prietenii tăi (Teen Girls) Pasul 10
  1
  Gătiți împreună o masă delicioasă. Invită-ți prietenii noaptea și pregătește un meniu delicios cu trei căi. Decide în avans ce va fi aperitivul, cursul principal și desertul. De asemenea, asigurați-vă că aveți toate ingredientele de care aveți nevoie înainte ca prietenii dvs. să sosească. Apoi, urmați rețeta, astfel încât totul să fie deosebit, fie că pregătiți o salată de pepene verde, fie un risot de ciuperci. Încercați să alegeți rețete care sunt destul de ușor pentru a face și nu ia mult timp, astfel încât vă puteți bucura de masă, fără a încerca prea tare.
  • Când toată lumea sosește, pune muzică distractivă și atribuie fiecăruia dintre prietenii tăi o anumită sarcină, cum ar fi "Elizabeth, vei avea grijă de tăiere", "Veronica, vei curăța legumele" sau "Marcia, vei fierbe orezul “. Vorbiți și vă puteți distra! Puteți, de asemenea, să redați muzică în fundal pentru a face lucrurile mai distractive.
  • Dacă unul dintre prietenii tăi urăște gătitul, nu trebuie so forțezi să o facă. Puteți căuta altceva ce puteți face - de exemplu, aveți grijă de curățare.
 • Imagine intitulată Distrează-te cu prietenii dvs. (Teen Girls) Pasul 11
  2
  Dansați cu toată inima Porniți stereo-ul și cântați și dansați cu inima melodiile populare de pe radio sau redați CD-urile preferate sau cântecele de pe iPod-ul dvs., astfel încât prietenii dvs. să se simtă bine. Distreaza-te pur si simplu dansand ca nebunii sau chiar creezi o melodie coordonata de ritmul melodiei pe care o dansezi. Cel mai important lucru este că nu vă deranjează cum arătați și vă angajați să vă scuturați părul și să arătați ca un nebun.
 • Puteți chiar să învățați ceilalți pași de dansuri coordonate, cum ar fi "învârtirea" sau "Cupidonul" și să vă distrați să pierdeți timpul sau chiar să faceți o prezentare pentru ceilalți prieteni sau rude.
 • Imagine intitulată Distrează-te cu prietenii dvs. (Teen Girls) Pasul 12
  3
  Joacă-te cu animalul tău de companie. Un alt lucru distractiv pe care îl poți face acasă cu prietenii tăi este să te joci cu animalul tău de companie. Ia-ți câinele în curte sau parc și arunca o frisbee sau să se întoarcă pentru prietenii tăi să-ți încarce sau să-ți petreci hamsterul de companie. Dacă aveți un pui care îi place să se joace cu jucăria de pene, permiteți-i prietenilor să se rotească cu el, cu condiția să nu-l omoare. Poate crezi că joci cu animalele de companie este pentru copii, dar acest lucru poate fi într-adevăr o schimbare bună a ritmului pentru adolescenți.
 • Dacă câinele are nevoie de o călătorie, tu și prietenii tăi îl poți lua împreună pentru o plimbare. Acest lucru vă va permite să creați o legătură cu câinele dvs. și să faceți niște exerciții fizice. De asemenea, niciodată nu știți câți tipi drăguți puteți găsi în timp ce vă plimbați.
 • Imaginea intitulata Distreaza-te cu prietenii (Teen Girls) Pasul 13
  4


  Faceți deserturile congelate împreună. Du-te la magazin cu unii dintre prietenii tăi și de a lua toate ingredientele necesare pentru a face deserturi congelate: banane, sirop de ciocolata, cirese si alune zdrobite sau orice altceva doriți să le adăugați la desertul tau preferat. Puteți obține chiar și niște conuri cookie pentru a le pune pe fundul înghețatei pentru o aromă mai intensă. Apoi, faceți o petrecere pentru a face deserturi înghețate în bucătărie și când le termină să le faceți, bucurați-vă de puțin lapte sau sifon.
 • Puteți adăuga, de asemenea, niște drajeuri la desertul preferat.
 • Dacă aveți niște prieteni care nu se bucură de înghețată, puteți folosi iaurt înghețat în loc.
 • Sosul de caramel poate fi la fel de gustos ca și sosul de ciocolată.
 • Imagine intitulată Distrează-te cu prietenii dvs. (Teen Girls) Pasul 14
  5
  Redați jocuri vechi din copilărie. Poate crezi că ai trecut etapa jocurilor de masă sau că ești suficient de mare ca să te bucuri de ele. Cu toate acestea, puteți avea o noapte distractivă, jucând jocuri vechi cu prietenii dvs., indiferent dacă jucați "Îmi pare rău", Twister, șarade sau alt joc pe care nu l-ați jucat un timp. Nu vă faceți griji atât de mult despre a arăta grozav sau matur, doar să se concentreze pe a avea un moment bun!
 • Dacă aveți jocuri de bord vechi din copilărie, cum ar fi "Pretty Pretty Princess", atunci tu și prietenii tăi poți avea o mulțime de distracție.
 • Imagine intitulată Distrează-te cu prietenii tăi (Teen Girls) Pasul 15
  6
  Faceți apeluri de glumă la tipii pe care îi cunoașteți. Ei bine, în general, face apeluri glumă poate că nu este cel mai bun lucru pe care le puteți face chiar și puteți obține în probleme cu legea, dar de asteptare un tip știi și să facă mișto de el pentru un timp sau tachinarea poate fi o Un mod distractiv de a petrece timp. Apelați persoana care vă place, prietenul tău sau un tip căruia îi place să-unul dintre prietenii tăi și distrează-te deghiza vocea și să întrebați dacă a comandat o pizza sau cerându-i să raporteze la biroul principal al directorului cât mai curând posibil.
 • Apelați de la numărul de telefon al unei persoane al cărei număr nu are sau nu a setat un număr dacă apelați din casa dvs., astfel încât să nu vă poată identifica. Poate fi mai plăcut să suni de la domiciliu, deoarece mai mulți dintre prietenii tăi pot folosi extensiile pentru telefon pentru a asculta conversația amuzantă.
 • Imagine intitulată Distrează-te cu prietenii tăi (Teen Girls) Pasul 16
  7
  Faceți un album Nu credeți că realizarea unui album este o activitate pe care numai mama și prietenii ei o pot face. Ia împreună cu prietenii apropiați pe care îi cunoașteți de mult timp și compilați un coș de fotografii vechi, note vechi și brățări care vă amintesc de prietenia dvs. Aceste zile, oamenii imprimă fotografiile lor mai puțin și mai puțin și poate fi frumos să creeze o înregistrare fizică a prieteniei lor. Acest lucru poate fi, de asemenea, un mod distractiv de a arunca o privire la trunchiul de amintiri impreuna.
 • Doar asigurați-vă că toate fetele pe care le invitați s-au cunoscut unii pe alții, pentru ca nimeni care este nou în grup să nu se simtă lăsat afară.
 • Imagine intitulată Distrează-te cu prietenii dvs. (Teen Girls) Pasul 17
  8
  Ia o noapte de filme clasice. Invitați-vă prietenii să vizioneze filmul dvs. preferat de Audrey Hepburn sau Hitchcock, să facă niște popcorn și să vă bucurați de cuddling și să urmăriți împreună filmul dvs. preferat. Nu numai că vă veți scufunda în cultură, dar vă veți distra în acest proces. Dacă clasicele sunt prea multe pentru tine, poți combina un film mai clasic cu ceva mai contemporan sau mai curent.
 • O noapte de film poate fi o mare parte a unei petreceri de somn. Luați în considerare adăugarea partidului de somn la amestec. Poate fi exact ceea ce aveți nevoie după vizionarea unui film cu prietenii dvs.
 • Metoda 3
  Condiții distractive orientate către modă și frumusețe

  Imagine intitulată Distrează-te cu prietenii dvs. (Teen Girls) Pasul 18
  1
  Du-te la vitrine. Vizitați centrul comercial în scopul de a nu cumpăra un singur lucru. În loc de a simți o presiune pentru a cumpăra ceva sau găsi tinuta perfecta, doar de mers pe jos în jurul valorii de mall cu prietenele tale si sa te distrezi uitam toate hainele de distracție sau la modă modele vedeți în ferestrele diferitelor magazine. Indicați-vă hainele preferate și pur și simplu distrați căutați împreună. În loc să vă despărțiți și să mergeți la magazinele preferate, rămâneți împreună și chiar împletiți-vă brațele pentru a avea o experiență diferită atunci când mergeți prin mall.
  • Stabiliți, de regulă, că singurul lucru pe care îl pot cumpăra este înghețată, covrig sau niște biscuiți cu chipsuri de ciocolată - în acest fel, nu vor fi atât de îngrijorați să găsească tinuta perfectă.
 • Imagine intitulată Distrează-te cu prietenii tăi (Teen Girls) Pasul 19
  2
  Faceți o sesiune foto. Puneți hainele preferate și faceți distracție fotografiind fiecare dintre ele. Încercați să faceți cel puțin 100 de fotografii în acea zi și apoi alegeți cele mai bune pentru a crea un album foto. Puteți, de asemenea, să vă distrați pur și simplu să vă luați poze, săriți, grimaseți sau dansați cu părul care vă zboară peste față. Mulți oameni se plâng că nu au suficiente fotografii cu prietenii lor, astfel încât să încercați un pic pentru a adăuga câteva fotografii în colecția dvs.
 • Poți chiar să faci poze cu fundaluri diferite, de la centrul comercial până la pădurea din spatele casei tale. Joacă puțin Nu o lua prea în serios.
 • Imagine cu numele Distreaza-te cu prietenii tai (Teen Girls) Pasul 20
  3
  Parada pe podium. Acționați ca și cum ați fi un model care vă arată lucrurile și puneți pe haine ridicole, tocuri înalte și coafuri elaborate. Adoptați-vă un aspect foarte serios pe față, puneți-vă niște muzică intensă și mergeți pe jos într-un podium fals fără a lăsa un zâmbet. Asigurați-vă prietenii dvs. stau în public cu o atitudine serioasă și fanii ei cu reviste de moda pentru a avea un efect suplimentar
 • Cu cât arăți mai ridicol, cu atât vei fi mai distractiv. Utilizați un sac de gunoi și spuneți că este ultima tendință futuristă.
 • Lipiți niște cearceafuri către o cămașă albă și spuneți-i că este cea mai recentă din moda de toamnă.
 • Imagine intitulată Distrează-te cu prietenii dvs. (Teen Girls) Pasul 21
  4
  Puneți machiajul între voi cu ochii tăi cu ochii. Acoperiți-vă ochii cu un bandaj și distrați-vă, făcând fețele prietenilor. Când ați terminat, scoateți legătura cu ochii și vedeți cât de ciudați sunt prietenii dvs.! Ei pot lua rândul să aplice machiajul și vor râde la rezultat. Puteți chiar să luați dovezi fotografice dacă doriți. Doar asigurați-vă că ați făcut-o cu atenție și nu scădea ochii prietenilor cu degetul sau le-a rănit.
 • Pentru a avea mai multă distracție, ei pot pretinde că toți arată frumos și se comportă ca și cum ar fi gata pentru o noapte de machiaj pe fețele lor.
 • Imagine cu numele Distreaza-te cu prietenii tai (Teen Girls) Pasul 22
  5
  Faceți un schimb de haine. Adresați-vă prietenilor să transporte o geantă de gunoi cu hainele pe care nu le mai doresc. Apoi, faceți timp pentru a arăta ce veți da și pentru ca fiecare prieten să-și ridice mâna pentru a cere o bucată de îmbrăcăminte. Acest lucru poate fi un mod distractiv de a vă pune hainele vechi în uz și de a avea o noapte distractivă cu prietenii. Chiar dacă ei nu cer toate hainele, ei pot să se distreze, de asemenea, să dovedească cele mai ridicole.
 • Dacă două persoane solicită același articol de îmbrăcăminte, creați o regulă pentru a le obține. Ei pot face un dans, pot juca "rock, hârtie sau foarfece" sau pot face un concurs. Acest lucru va adăuga un element și mai distractiv pentru schimbul de haine.
 • Imagine intitulată Distrează-te cu prietenii dvs. (Teen Girls) Pasul 23
  6
  O petrecere de bijuterii. Dacă aveți un prieten care este un expert în bijuterii de fabricație și mărunțișuri, vizitați magazinul de ambarcațiuni locale și să cumpere niște mărgele, fir de nailon pentru brățări și coliere, cercei cârlige și alte instrumente pe care le-ar putea nevoie pentru a pune totul împreună. Apoi, întâlniți-vă prietenii și distrați-vă să faceți propriile dvs. creații.
 • Obținerea facturilor și a tot ceea ce aveți nevoie pentru a face bijuterii poate fi un pic mai scump, deci asigurați-vă că vă împărțiți costurile cu prietenii în avans.
 • De asemenea, puteți căuta pe Internet câteva exemple de modele pentru a vă inspira sau pentru a face ceea ce vine în minte.
 • Imagine intitulată Distrează-te cu prietenii dvs. (Teen Girls) Pasul 24
  7
  Fă-ți o manichiură. În loc să le faci într-un mall, tu și prietenii tăi poți să faci câte o manichiură sau pedichiură. Alternativ, ei pot purta pur și simplu propriile lor unghii în timp ce vorbesc. Ei pot folosi autocolante, unghii false sau fulgere de vopsea sau alte modele distractive pentru unghiile lor. Dacă doriți să o faceți mai sofisticată, puteți chiar să vă picurați picioarele în apă fierbinte sau să faceți o baie de lavandă pentru picioare și mâini.
 • Acest lucru nu va fi mai ieftin decât să mergeți la un coafor, dar ei vor putea vorbi mai mult.
 • sfaturi

  • Fii tu insuti si distreaza-te.
  • Fiți creativi și faceți petrecerea de pijama cea mai bună!
  • Împărtășește sfaturi de machiaj.
  • Lăsați-vă deoparte tristețea și arătați-i pe cei mai buni!
  • Nu vă fie frică să vă faceți un nebun al tău!
  • Invită-ți prietenii Nu invita prea multe sau prea putine, 3 sau 4 vor fi de ajuns. Nu invita mai mult de 6 ani, nu este o petrecere.
  • Căutați sandvișuri. Aveți mai multe sandwich-uri cu mâna și sucuri, băuturi sau apă.
  • Pregătiți locul. Dacă este frumos afară, luați în considerare luarea unei părți a întâlnirii de acolo.
  • În afara ei pot juca cu frânghii, ascunde-și-caută, ascunde obiecte, dansează, cântă, costume, glume, ghicitori etc.
  • În interior, puteți să vă pictați, să vă pieptești și să vopsea unghiile cu modele excelente. De asemenea, vizionați filme, jucați jocuri Wii, jucați jocuri de cărți sau cărți, gătiți și citiți reviste.

  avertismente

  • Nu te distra unul de celălalt într-un mod rănit.
  • Nu experimentați alcool, droguri sau ceva dăunător pentru dvs. și prietenii dvs.
  • Nu distruge nimic important!
  • Nu minți și nu te distra să spui adevărul.
  • Nu bârfe prea mult.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Unii prieteni
  • O cameră digitală
  • 1/4 sare de mare
  • 1 ceașcă de zahăr alb
  • Uleiul de măsline
  • Un stereo
  • 1/2 banane, 1 avocado sau 5 căpșuni
  • 1/4 cană de bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • Apă caldă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa te distrezi cand esti singur acasa cu nimic de facutCum sa te distrezi cand esti singur acasa cu nimic de facut
  Cum să vă distrațiCum să vă distrați
  Cum să organizați o petrecere bună la domiciliuCum să organizați o petrecere bună la domiciliu
  Cum să cânți în fața unui publicCum să cânți în fața unui public
  Cum să cânți cu încredere într-un karaokeCum să cânți cu încredere într-un karaoke
  Cum de a forma un grup de dansCum de a forma un grup de dans
  Cum să câștigi un concurs de karaokeCum să câștigi un concurs de karaoke
  Cum să câștigi un concurs de cântăriCum să câștigi un concurs de cântări
  Cum să amestecați două melodiiCum să amestecați două melodii
  Cum să echilibreze școala și viața socialăCum să echilibreze școala și viața socială
  » » Cum sa te distrezi cu prietenii (pentru fete)

  © 2011—2020 ertare.com