Cum să vă petreceți vacanța de vară acasă

Este vara din nou! Moment să spui, cel puțin pentru moment, la revedere profesorilor, prietenilor de la școală, temelor, proiectelor exasperante, examenelor surprinzătoare și acelor clase lenești și plictisitoare. În timp ce unii studenți preferă să lucreze în timpul verii, unii stau în confortul casei lor numai pentru a se găsi că nu fac nimic. Ei bine, nu-ți face griji, prietene! Aici avem câteva modalități de a vă petrece vacanța de vară acasă.

pași

Imaginea intitulată Petreceți vacanța de vară la domiciliu Pasul 1
1
Aduceți-vă arhitectul sau designerul de interior într-un mod amuzant, fără plictiseală! Instalați jocul The Sims pe computerul dvs. și proiectați-vă casa de vis folosind instrumentele de construcție, ușor de învățat și de utilizat cu multe modele și mobilier pentru a alege! Arhitectura și designul interiorului nu au fost niciodată atât de distractive.
 • Imaginea intitulată Petreceți vacanța de vară la domiciliu Pasul 2
  2
  Eliberați-l pe Van Gogh în tine! Folosind un creion, hârtie (de preferință o schiță) sau orice alt instrument de desenat pe care-l aveți la domiciliu, trageți un portret al familiei dvs. sau altceva care vă plac. Sau puteți chiar să creați propria dvs. carte de benzi desenate.
 • Imaginea intitulată Petreceți vacanța de vară la domiciliu Pasul 3
  3
  Este timpul să vă exersați din nou creierul! Dar în felul tău. Vacantele de vara sunt momentul perfect pentru a incepe sau a termina citirea unui roman pe care l-ati dorit sa-l petreceti, dar nu ati putea pentru ca v-ati ingrijorat de acest test de algebra.
 • Imaginea intitulată Petreceți vacanța de vară la domiciliu Pasul 4
  4
  Dacă aveți o cameră foto, ieșiți și faceți fotografii cu plante, oameni, flori și chiar unele texturi pe care le considerați interesante. Nu aveți nevoie de o cameră digitală SLR pentru a le lua. Chiar și un aparat de fotografiat punct-și-trageți va fi suficient.
 • Imaginea intitulată Petreceți vacanța de vară la domiciliu Pasul 5
  5


  Adunați-vă prietenii și pregătiți-vă "maraton de noapte de film". Plasați filmul în player și pregătiți-vă pentru o noapte de lacrimi, râsete sau frisoane. Asigurați-vă că stocați gustări și băuturi! Acest lucru vă va permite, de asemenea, să economisiți o mulțime de bani în loc să mergeți la filme.
 • Imaginea intitulată Petreceți vacanța de vară la domiciliu Pasul 6
  6
  Dacă sunteți un vierme de vară, atunci vacanța de vară este momentul perfect pentru ca dvs. să terminați să citiți saga din The Vampire Diaries, pe care ați salvat-o în bibliotecă de ani de zile.
 • Imaginea intitulată Petreceți vacanța de vară la domiciliu Pasul 7
  7
  Du-te sudoare un pic jogging în cartier! Este o modalitate sigură de a arde acele calorii pe care le-ai câștigat pentru toate sărbătorile de mâncare pe care le-ai savurat în timpul sărbătorilor. În plus, nu numai că corpul dumneavoastră va fi în formă și sănătoasă, prin exerciții veți face strălucirea pielii, deoarece transpirația eliberează toate toxinele din corpul dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Petreceți vacanța de vară la domiciliu Pasul 8
  8
  Cine spune că vă puteți bucura doar de o vacanță excelentă pe plajă? Du-te și vizitează un parc din apropiere, scoate rapid un sandwich delicios pentru a lua în coșul de picnic, întinde foaia de pe iarbă, transporta iPod-ul și o lectură bună, se simt instantaneu ca fiind pe plaja! (P.D: dacă intenționați să mergeți în aer liber, asigurați-vă că ați pus un anumit produs de protecție solară pentru a vă proteja pielea de razele ultraviolete).
 • Imaginea intitulată Petreceți vacanța de vară la domiciliu Pasul 9
  9
  E timpul să cureți mizeria din dormitorul tău! Aruncați tot gunoiul, dați lucrurile pe care nu le folosiți și organizați tot ce aveți în dormitor.
 • Imaginea intitulată Petreceți vacanța de vară la domiciliu Pasul 10
  10
  Experimentează hobby-uri noi sau polonează talentele tale vechi. Aveți o chitară pe care nu o jucați mult timp? Sunt patinele dvs. de colectare a prafului? Doriți să învățați să codificați? Vrei să înveți să dansezi acel ritm despre care ți-a spus un prieten? Sau să învățați limba vorbită de elevul de schimb în școala dvs.? Acesta este timpul pentru a încerca.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te duci la casa altora în The Sims 2Cum să te duci la casa altora în The Sims 2
  Cum să identificați constelațiile în timpul veriiCum să identificați constelațiile în timpul verii
  Cum să cumperi un garderobă de varăCum să cumperi un garderobă de vară
  Cum sa faci machiaj varaCum sa faci machiaj vara
  Cum să petreceți ultimele zile ale vacanței de varăCum să petreceți ultimele zile ale vacanței de vară
  Cum să faci cârnați de varăCum să faci cârnați de vară
  Cum să profitați de vacanța de varăCum să profitați de vacanța de vară
  Cum să vă păstrați cina în timpul veriiCum să vă păstrați cina în timpul verii
  Cum să mențină o relație în timpul veriiCum să mențină o relație în timpul verii
  Cum să vă gestionați timpul în vacanțe de varăCum să vă gestionați timpul în vacanțe de vară
  » » Cum să vă petreceți vacanța de vară acasă

  © 2011—2020 ertare.com