Cum să petreceți timp cu prietenul tău la școală

Deci, știi acest băiat bun la școală. Problema? Nu găsiți timpul sau timpul să petreceți timp cu el. Dar cu acest ghid practic, scânteile vor zbura înainte de a ști asta!

pași

Imaginea intitulată Petreceți timp cu zdrobirea la școală Pasul 1
1
Locația și sincronizarea. Există întotdeauna un timp potrivit și un loc potrivit. Există, de asemenea, întotdeauna un timp greșit și un loc greșit. Una dintre cele mai bune modalități de a petrece timp cu iubita ta este în clasă sau la prânz. În zilele noastre există prea multe clase, dar aici vă vom arăta clasele de bază cu câteva extra.
 • Imaginea intitulată Petreceți timp cu zdrobirea la școală Pasul 2
  2
  Clasa engleză Locul unde vor discuta cărți de către autori incredibili, cum ar fi John Steinbeck și Mark Twain. Folosește-ți timpul cu iubitul tău pentru a discuta cartea înainte de a începe clasa, dacă ți-a plăcut sau o urăște. Dacă are o opinie diferită asupra cărții, atunci discuția va fi destul de flirty. Sau dacă scrieți un eseu sau o scurtă poveste, întrebați dacă vreți să faceți o scurtă recenzie cu dvs. Dacă spune nu, spune ceva flirțios "Ești sigur? Pentru că știu foarte multe despre asta "Scarlet Ibis", și tu ar fi norocos să-mi editez eseul". Dacă el încă spune nu, el găsește altcineva cu care să editeze. Există întotdeauna cineva cu un alt eseu în clasa engleză, și de a face recenzia cu un alt tip poate face chiar gelos.
 • Imaginea intitulată Petreceți timp cu zdrobirea la școală Pasul 3
  3
  Clasa matematică Ce se întâmplă dacă urăști problemele cu fracțiile sau îți place să rezolvi problemele cu distribuția lui y = mx + b? Clasa matematică este un alt loc bun pentru a petrece timp cu iubitul tău. Sugerați-vă să faceți unele teme împreună dacă aveți probleme. Sau cereți ajutor dacă este bun pentru matematică. Este invers? Atunci spune-i: "Hei, cred că ai probleme. Ai nevoie de ajutor?". Băiatul viselor tale va aprecia cu siguranță ajutorul tău.
 • Imagine intitulată Petreceți timp cu zdrobirea la școală Pasul 4
  4
  Istoric. O altă clasă care implică scrierea în loturi. Aceasta este o altă clasă în care puteți să întrebați pe iubitul dvs. dacă dorește să facă o trecere în revistă a eseurilor sale despre războiul civil. De asemenea, aceștia pot discuta despre subiectul pe care îl învață în clasă, cum ar fi președinții. Ei pot chiar să intre într-o dezbatere înfricoșătoare despre care președinte era cel mai rău din istorie.
 • Imaginea intitulată Petreceți timp cu zdrobirea la școală Pasul 5


  5
  Știință. Aceasta este o clasă minunată pentru a se alătura iubitului tău în laboratoare. Dacă profesorul tău le-a repartizat împreună, grozav! Vorbiți puțin timp când își termină munca. Dacă nu, discutați cu el după orele de curs. Întreabă-l cine este partenerul său și spune-i cine este al tău. Apoi spune ceva de genul: "Poate data viitoare vom fi un cuplu pentru un laborator". Știința poate fi mai distractivă cu o mică provocare. Încercați să denumiți majoritatea oaselor din corpul uman sau să denumiți elementele mesei periodice cât mai repede posibil. Vă va ajuta să învățați mai bine.
 • Imaginea intitulată Petreceți timp cu zdrobirea la școală Pasul 6
  6
  Gimnasia. Fiind un atlet sau dacă preferați să adormiți, este timpul să faceți exerciții cu iubitul dumneavoastră. Provocați-l unui joc de baschet rapid sau un cuplu cu încă doi oameni. Adunați-vă atunci când în clasa dvs. practică lovind mingea de fotbal sau rulați împreună 1.6 km (1 mile).
 • Imaginea intitulată Petreceți timp cu zdrobirea la școală Pasul 7
  7
  Pranzul Bine, aceasta nu este o clasă, dar e încă un timp pentru a flirta cu iubitul tău. La prânz, încercați să stați cu el și să vorbiți despre lucruri tipice și normale, cum ar fi clase, filme, cărți, emisiuni TV sau familie. Băieții nu doresc să audă povestiri despre regina dramatică despre o luptă puternică cu un prieten. Dacă nu poți să stai cu el, el umblă cu ușurință la masa lui, îl semnalează și îl salută.
 • Imaginea intitulată Petreceți timp cu zdrobirea la școală Pasul 8
  8
  Pe coridoare. Nu este nici o clasă, dar petrecerea timpului la școală este bună pentru a avea o discuție rapidă. Dacă o vedeți, salutați-o și zâmbiți. Dacă vrei să vorbești cu el, întreabă-i o întrebare rapidă. exemplu: "Hei, care este sarcina franceză?" sau "Ce vom face în limba engleză astăzi?"
 • sfaturi

  • Stai lângă el? Asigurați-vă că mirosi bine și că sunteți curat și proaspăt. Periați, radeți, utilizați deodorant și, dacă doriți, folosiți un parfum ușor, care miroase subțire lamaie sau vanilie.
  • Când iubitul tău se plimba și vorbești cu cineva, râzi puțin, mișcă puțin părul și întoarce-l pentru a vedea.
  • Dacă băiatul viselor tale stă aproape de tine în clasă sau se plimba în lateral, aruncă-ți creionul. Dacă nu observați, spuneți-i: "Îmi puteți ridica creionul? Am scăpat". Faceți-i un zâmbet sexy și el vă va returna.

  avertismente

  • Amintiți-vă că flirtul ar trebui să fie distractiv, nu dureros. Dacă nu funcționează, nu-ți face griji, sunt mai mulți oameni!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se scrie o recenzie pe GoogleCum se scrie o recenzie pe Google
  Cum de a arăta preppy pentru școalăCum de a arăta preppy pentru școală
  Cum să petreceți ultimele zile ale vacanței de varăCum să petreceți ultimele zile ale vacanței de vară
  Cum sa te bucuri de o relatie atunci cand esti in liceuCum sa te bucuri de o relatie atunci cand esti in liceu
  Cum să faci prietenul celui mai bun prieten al tău ca tineCum să faci prietenul celui mai bun prieten al tău ca tine
  Cum să alegi o carte bună pentru un raport școlar (liceu)Cum să alegi o carte bună pentru un raport școlar (liceu)
  Cum de a scrie orice tip de eseu pentru liceuCum de a scrie orice tip de eseu pentru liceu
  Cum să scrieți un titlu într-un eseu despre literatura în stil MLACum să scrieți un titlu într-un eseu despre literatura în stil MLA
  Cum de a scrie o recenzie de carteCum de a scrie o recenzie de carte
  Cum sa vorbesti corect limba englezaCum sa vorbesti corect limba engleza
  » » Cum să petreceți timp cu prietenul tău la școală

  © 2011—2020 ertare.com