Cum să petreceți timp ca adolescent

Te-ai simtit vreodata incredibil de plictisit? Vrei să trăiești o viață mai interesantă și, hai să ne confruntăm cu ea, mai fericită ca adolescent? Continuați să citiți pentru a obține mai multe inspirații și sfaturi despre cum să vă faceți viața să merite să o trăiți!

pași

Imaginea intitulată
1
Voluntariatul este o modalitate foarte bună de a trece timpul și puteți chiar să descoperiți noi hobby-uri. Aveți posibilitatea să faceți voluntari cu animale, sport, programe post-școlare, librării, tutoring, case de pensionare sau chiar persoane cu nevoi speciale. Posibilitățile sunt nelimitate.
 • Imaginea intitulată
  2
  Antrenează-te! Cine a spus că a fost ceva în neregulă cu a fi sănătos, a fi în formă și a avea mai multă energie? Poți să faci jogging, să alergi, să sari coarda, să joci un hopscotch, să te alături unei echipe sportive, să mergi prin cartier, să mergi cu bicicleta și să asculți muzică în timp ce faci oricare din aceste activități.
 • Imaginea intitulată
  3
  Găsiți un hobby Orice, de la jocurile electronice până la chitară sau decorarea prăjiturilor, chiar dacă poți scrie poezii și poți face fotografii cu plante poate fi un hobby. Fii tu însuți și găsește ceva creativ. Puteți deveni chiar a expert în interesul tău. Găsiți ceva ce vă place și aflați totul despre subiect. atunci învață-i pentru alții ceea ce știi.
 • Imaginea intitulată Perioadă de trecere ca un pas teen 4
  4
  Ascultați muzică, dansați și creați propriile mișcări de dans. Puteți chiar să vă scrieți propria muzică și cântece dacă doriți.
 • Imaginea intitulată
  5
  Urmăriți un film De asemenea, puteți viziona filme documentare sau filme educative. Multe dintre aceste programe pot fi foarte interesante și veți învăța lucruri noi.
 • Imaginea intitulată
  6
  Faceți treburile casei (cu siguranță vă va face părinții fericiți). Apoi te-au lăsat să cumperi ceva. Sau, dacă au deja o înțelegere, acum este cel mai bun moment să-l îndepliniți!
 • Imaginea intitulată
  7
  Du-te la bibliotecă și căutați diverse lucruri care vă interesează. Verificați câteva manuale și puteți afla ceva ce ați dorit întotdeauna să știți.
 • Imaginea intitulată
  8
  Aflați o nouă limbă Acest lucru vă poate ajuta mai târziu în viață atunci când aplicați pentru un loc de muncă.


 • Imaginea intitulată
  9
  Scrieți un jurnal Făcând acest lucru eliberează stresul și îl poți citi de aici până la 5 ani și râzi de cât de naiv, amuzant, ciudat sau de corny poți suna.
 • Imaginea intitulată
  10
  Mergi la cumparaturi! Dar nu te simți obligat să cumperi ceva, poți să te uiți la articole. Puteți face acest lucru chiar și pe Internet, dar nu va fi atât de distractiv!
 • Imaginea intitulată
  11
  Editează articolele wikiHow. Nu puteți ști niciodată ce nu știu oamenii. Poate puteți adăuga mai multe lucruri.
 • Imaginea intitulată
  12
  Faceți ziua cuiva. Aveți timp să vă gândiți la cineva despre care știți că nu vă simțiți cel mai bine în ultima vreme sau cine este bolnav. Poți să faci o carte, un cadou sau poate ceva manual realizat ca o eșarfă tricotată. De asemenea, puteți apela pe cineva pe care nu l-ați văzut de prea mult timp, cum ar fi bunicii, verișorii sau prietenii care s-au mutat în altă parte.
 • Imaginea intitulată Timp de trecere ca un pas teen 13
  13
  Obțineți o slujbă cu fracțiune de normă. Gândiți-vă la banii pe care îi veți câștiga în timp ce învățați lecții de viață și abilități.
 • Imaginea intitulată
  14
  Răsfoiți internetul! Căutați câteva site-uri interesante sau vizitați site-uri care se specializează în uciderea plictiselii. Căutați un cuvânt aleatoriu pe Google, vizionați un videoclip aleator pe YouTube, căutând cuvinte cheie aleatorii sau făcând clic pe orice videoclip prezentat. Posibilitățile sunt nesfârșite.
 • Imaginea intitulată
  15
  Obțineți un prieten prin poștă. Puteți găsi unul pe multe site-uri web. Tot ce trebuie să faceți este să tastați "pen pal" sau "penpal" în Google și mii de site-uri penpale vor apărea. Găsește-ți unul în jurul vârstei tale și discuta despre viața lui. De asemenea, dacă locuiți în țări diferite, puteți afla cum este să trăiți acolo!
 • sfaturi

  • Nu vă angajați să fiți voluntar dacă nu veți fi împlinit.
  • Fii atent ce faci online.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O imaginație deschisă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă petreceți vacanțele fără să vă plictisițiCum să vă petreceți vacanțele fără să vă plictisiți
  Cum să te descurci cu un adolescent leneșCum să te descurci cu un adolescent leneș
  Cum să rămâi sănătos și activCum să rămâi sănătos și activ
  Cum să conduci o cursă de 1.600 de metriCum să conduci o cursă de 1.600 de metri
  Cum să te bucuri de viață ca adolescentCum să te bucuri de viață ca adolescent
  Cum să eviți o viață plictisitoareCum să eviți o viață plictisitoare
  Cum de a face viata mai interesantaCum de a face viata mai interesanta
  Cum să rămâi în formăCum să rămâi în formă
  Cum să vă mențineți în formă fără a vă exercitaCum să vă mențineți în formă fără a vă exercita
  Cum de a motiva un adolescent sau un adult cu autism sa exerciteCum de a motiva un adolescent sau un adult cu autism sa exercite
  » » Cum să petreceți timp ca adolescent

  © 2011—2020 ertare.com