Cum să participi la cursuri

Uneori profesorii fac ca participarea să devină o mare parte din clasa ta, dar nu știi ce să spun, mai ales dacă nu îți place subiectul. Citiți acest articol pentru a afla cum să participați cu succes.

pași

Participa-in-clasa-Step-1.jpg" class ="imagine lightbox">
Imagine intitulată Participați la clasa Pasul 1
1
Pregătiți-vă ceea ce veți spune înainte de începerea clasei. Citiți citirile pe care profesorul le atribuie! Este foarte probabil ca acestea să reprezinte baza solidă a discuțiilor din clasa următoare. Luați în considerare ceea ce învățați în contextul întregii unități și pe tot parcursul anului.
 • Participa-in-clasa-Step-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Participați la clasa Pasul 2
  2
  Cunoaște stilul profesorului tău. Unii profesori, în special în discipline și în clase mai obiective, vor pune întrebări doar pentru a obține un răspuns. Alți profesori vor cere unele opinii sau interpretări, iar ceilalți profesori vor face ambele. Faceți note notabile dacă știți că profesorul dvs. pune întrebări numai din notele de curs din ziua precedentă. De asemenea, creați niște opinii dacă le cere profesorului dvs. Unii profesori au un stil pentru a pune întrebările - asigurați-vă că știți, deoarece este o modalitate prin care puteți cunoaște și înțelege întrebarea pe care profesorul o întreabă cu adevărat.
 • Participa-in-clasa-Step-3.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Participați la clasa Pasul 3
  3
  Se recomandă să începeți prin a spune "Cred că această formulă este legată de a treia lege a lui Newton pentru că..." dacă subiectul este matematică sau știință. Acest lucru îi va spune profesorului că știi despre ce vorbești.
 • Participa-in-clasa-Step-4.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Participați la clasa Pasul 4
  4


  Nu fi niciodată timid și răspundeți imediat dacă un student are o întrebare și știți care este răspunsul. Profesorul va ști că vă acordați atenție.
 • Participa-in-clasa-Step-5.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Participați la clasa Pasul 5
  5
  Arătați-vă limbajul corpului că aveți o atenție sinceră și completă. Așezați-vă pe marginea scaunului atunci când sunteți gata să contribuiți - vă sprijiniți puțin, pentru a indica faptul că nu vă implicați numai în clasă, dar aveți ceva important de adăugat. Cu toate acestea, nu fiți zgomotoși, nu fiți prea entuziasmați sau insistați să primiți atenție! Fiți serioși, fiți rezonabili, prietenoși și zâmbiți puțin în mod corespunzător. În rezumat, fii umil. Puteți fi admirat pentru participarea dvs. mare fără a fi ciudat sau resentimente și fără a acționa ca și cum ați fi speciale.
 • Participa-in-clasa-Step-6.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Participați la clasa Pasul 6
  6
  Nu sunteți de acord cu autorul dacă citiți o carte. Nu vă ridicați mâna pentru a spune "Da, autorul are dreptate". În schimb, încercați mai greu și încercați să găsiți un defect în scris sau într-una din ideile dvs. Pe de altă parte, oferă motive specifice pentru care sunteți de acord cu perspectivele autorului dacă este.
 • Participa-in-clasa-Step-7.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Participați la clasa Pasul 7
  7
  Păstrați-vă sarcinile. Acest lucru vă va împiedica să primiți pedepse și vă va arăta că înțelegeți ceea ce ați învățat în cursuri. Profesorii ar putea să vă aleagă să răspundeți la întrebări, astfel încât să nu trebuiască să le repetați cu studenții care se înșeală.
 • sfaturi

  • Vorbiți clar Acest lucru poate părea ciudat, dar trebuie să vorbești cu încredere pentru a arăta că știi despre ce vorbești.
  • Vă ajută să luați note, astfel încât să le puteți citi când vă pregătiți pentru o cursă.
  • Fii drăguț cu profesorul. Nu trebuie să fii preferatul tău, dar trebuie să fii în partea pozitivă a listei tale. Profesorii nu manifestă favoritism, dar ei o fac.

  avertismente

  • Nu insultați niciodată un student sau un profesor într-o dezbatere.
  • Unii oameni vă pot numi preferatul profesorului, dar ignorați-i. Problema lor sunt dacă ei cred că șederea înapoi, deranjarea și nimicul nu sunt minunate.
  • Nu vă ridicați mâna în fiecare secundă.
  • Nu repeta ceea ce a spus profesorul. Nu vorbi dacă nu ai nimic de spus!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți o scrisoare de recomandare excelentă de la un profesorCum să obțineți o scrisoare de recomandare excelentă de la un profesor
  Cum să devii preferatul profesoruluiCum să devii preferatul profesorului
  Cum să faci o primă impresie bună pentru profesorul tăuCum să faci o primă impresie bună pentru profesorul tău
  Cum să dormi fără ca profesorul tău să știeCum să dormi fără ca profesorul tău să știe
  Cum să-ți impresionezi pe profesoriCum să-ți impresionezi pe profesori
  Cum să ne ocupăm de un profesor micCum să ne ocupăm de un profesor mic
  Cum să te motivezi să ai o performanță bună în studiile taleCum să te motivezi să ai o performanță bună în studiile tale
  Cum să dormi în clasăCum să dormi în clasă
  Cum să eviți să fii victima unui profesor nedreptCum să eviți să fii victima unui profesor nedrept
  Cum să pierdeți o clasă în liceuCum să pierdeți o clasă în liceu
  » » Cum să participi la cursuri

  © 2011—2020 ertare.com