Cum să arăți ca Sienna Miller

Sienna Miller este o actriță britanică și un model care este cunoscut mai ales pentru ea Stilul Boemiei

. Lucrul interesant despre ea este că ea nu are nici măcar un stilist (ca toate celebritățile). Dacă vrei să știi cum face Sienna să aibă acel stil unic, citiți mai departe.

pași

Imaginea intitulată Se pare ca Sienna Miller Pasul 1
1
Cabello. Părul tău este strălucitor, sănătos și frumos. Puteți face acest lucru în același mod folosind produse cum ar fi șampon și balsam hidratant. Sienna alege întotdeauna un stil casual, așa că nu încercați să folosiți multe produse. Dar dacă doriți să utilizați un anti-frizz sau ser pentru a vă face strălucirea părului, purtați-o și părul va arăta neted și frumos. Sienna are părul blond, dar asta nu înseamnă că va trebui să-ți dai ața în acea culoare dacă nu ești blondă! Amintiți-vă că Sienna tinde să-și schimbe puțin părul: o săptămână are o lungă și ondulată, iar alta este mică și îndoită. Dacă nu ești atât de îndrăzneț, nici o problema, pur si simplu experiment cu diferite coafuri care nu au nevoie de a merge la un salon de coafură (de exemplu, cozi de cal, împletituri, chignons, păr ondulat, parul drept ...).
 • Imaginea intitulată Se pare ca Sienna Miller Pasul 2
  2
  Machiaj. Mai întâi, păstrați-vă pielea proaspătă și moale, spălând-o zilnic cu un gel de curățare și aplicând o loțiune pe piele. Dacă aveți nevoie de ea, utilizați un corector sau fundație, dar este cel mai bun aspect natural, așa că încercați să păstrați pielea sănătoasă fără să o acopere cu acest tip de machiaj. Dacă purtați machiaj, asigurați-vă că să-l păstrați frumos și simplu Sienna este frumos și folosește machiaj pentru a îmbunătăți caracteristicile lor naturale, să nu le acopere. Încercați acest lucru: rimel negru (sau întuneric, dacă doriți ca ochii sa para maro mai puțin dramatice) un fard de obraz crema de piersici, care merge cu tonul pielii și luciu de buze, care combină într-un fel cu culoare. Dacă doriți, adăugați o umbra strălucitoare a ochilor. Pentru o ocazie speciala, adaugă un cărbune dermatograf negru sau gri, puteți utiliza, de asemenea, un ruj de culoare închisă (cum ar fi Fuchsia sau roșu) ... dar niciodată nu folosesc toate astea împreună!
 • Imaginea intitulată Se pare ca Sienna Miller Pasul 3
  3


  Stil. Stilul său este unic, deoarece îmbină bucăți de designeri de înaltă calitate și haine vechi de mâna a doua. E bine dacă nu poți să cumperi haine de designer - sincer, cine-i? - du-te la magazinele la care te duci de obicei. Apoi, mergeți la magazine unde vând haine de mâna a doua și alegeți unele haine vechi și la modă din acea epocă - toate vor fi foarte ieftine! Combinați vechile haine de mâna a doua cu cele contemporane pentru a arăta extraordinar. Și nu uita de accesorii. O Sienna, rar văzută fără un colier, o eșarfă colorată sau cizme metalice. Pentru accesorii, este bine să folosiți lucruri vechi, deoarece acestea sunt lucruri mici care completează un costum - ar fi prea mult dacă mergeți cu haine vechi de la cap până în picioare! Dar cu accesoriile nu se întâmplă la fel, dimpotrivă, arată unic. Amintiți-vă să alegeți piese colorate pentru a vă completa tinuta. Uneori, Sienna poartă multe haine neutre colorate, cum ar fi negru, maro, alb, gri, etc. și de a folosi accesorii luminoase și colorate pentru a accentua tinuta ta.
 • Imaginea intitulată Se pare ca Sienna Miller Pasul 4
  4
  Personalitate. În cele mai multe fotografii, timpul cu un zâmbet radiant, dulce și autentic. Nu o vedeți cu un zâmbet fals sau urât, Sienna este una dintre celebritățile care câștigă milioane de fani care sunt buni și reali. Pentru a fi astfel, zâmbiți și râdeți foarte mult, dar întotdeauna asigurați-vă că sunteți cinstiți atunci când o faceți. Fiți întotdeauna politicoși și tratați-i pe alții cu respect și bunătate. Nu vă fie teamă să vă folosiți simțul umorului! Sienna face de obicei comentarii amuzante când participă la un interviu și care îi face pe oameni să o iubească mult mai mult. De asemenea, a face o glumă vă oferă posibilitatea de a arăta acest râs drăguț al dumneavoastră. Dacă urmați acești pași, veți fi frumoși în exterior și în interior, ca Sienna Miller.
 • sfaturi

  • Uită-te la fotografiile lui Sienna în reviste sau pe paginile web. Vedeți cum îmbină îmbrăcămintea și accesoriile vechi și contemporane.
  • Ține minte, Sienna nu are stilist. Acest lucru arată că are încredere în instinctul ei și se ascultă întotdeauna în domeniul modă. Faceți același lucru! Este bine sa-ti intrebi prietenilor ceva sfat, dar nu depinde de opinia altora, stilul tau trebuie sa reflecte pentru tine!
  • Distrează-te cu toate astea! Unii oameni sunt stresați pentru că sunt la modă și se îmbracă bine, dar Sienna se relaxează, deoarece știe că toate acestea ar trebui să fie distractive.

  avertismente

  • Nu încercați să simulați Sienna de la cap până în picioare. Principalul lucru al stilului său este că este unic. Dacă îl copiați, vă veți vedea ca o clonă - prin urmare, nu veți fi atât de unic! Amintiți-vă, este vorba doar de inspirație, nu de imitație.
  • Nu fi atât de înfășurat în modă. Este minunat să fiți interesat, dar nu lăsați-l să interfereze cu lucrurile importante din viața dvs.: prieteni, familie, școală etc. Dacă citiți Vogue în locul cărții de matematică, trebuie să vă liniștiți puțin.
  • Nu urmați tendințele atât de atent. Uneori, Sienna încearcă să utilizeze tendință costumele vă place, dar cele mai multe ori ea alege propriul ei stil și ar fi bine să facă același lucru.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Produse pentru păr (șampon, balsam, ser de anti-friz, ser de stralucire, perie, benzi elastice, fier, fier curling)
  • Un gel de curățare bun
  • Cremă pentru piele
  • Machiaj de bază (rimel, rimel, cremă, luciu de buze)
  • Magazine bune și moderne pentru a cumpăra haine și accesorii
  • Magazinele second-hand cumpără haine și accesorii
  • Unii bani ... dar nu prea mult!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să profitați la maximum de părul tău ondulatCum să profitați la maximum de părul tău ondulat
  Cum să ai grijă de părul scurtCum să ai grijă de părul scurt
  Cum să ai grijă de păr biracialCum să ai grijă de păr biracial
  Cum să opriți folosirea îndreptătorilorCum să opriți folosirea îndreptătorilor
  Cum sa scapi de parul grasCum sa scapi de parul gras
  Cum de a înăbuși părul curat în mod naturalCum de a înăbuși părul curat în mod natural
  Cum sa alegi cele mai bune produse pentru parul finCum sa alegi cele mai bune produse pentru parul fin
  Cum de a alege o tunsoare care se potrivește cu personalitatea taCum de a alege o tunsoare care se potrivește cu personalitatea ta
  Cum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditateCum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditate
  Cum să preveniți ruperea păruluiCum să preveniți ruperea părului
  » » Cum să arăți ca Sienna Miller

  © 2011—2020 ertare.com