Cum să apară în siguranță ca adolescent

A fi adolescent poate fi o etapă dificilă. Hormonii tăi se schimbă, încă nu-ți poți găsi identitatea și poate ai avut deja un caz sever de acnee. Cu toate acestea, este posibil să proiectați siguranța și să vă simțiți bine despre dvs. fără a vă concentra doar pe aspectul dvs.

pași

Partea 1
Demonstrați un comportament social sigur

Imaginea intitulată Se pare ca un adolescent încredere Pasul 1
1
Ține capul sus. Transmite securitatea prin păstrarea capului în sus. Nu privi în jos sau încercați să vă ascundeți de ceilalți. Scoateți pălăria sau bluza, îndepărtați părul de pe față și lăsați-i să vă vadă.
 • Imaginea intitulată Se pare ca un teen încredere Pasul 2
  2
  Păstrați o poziție bună Ridicați-vă drept și nu vă bateți sau vă smeriți. Puneți în practică următoarele lucruri pentru a obține o bună poziție și o siguranță a proiectului:
 • Relaxați-vă și aduceți-vă umerii înapoi.
 • Subtil, îți contractează stomacul.
 • Păstrați echilibrul de greutate în picioare.
 • Permiteți-vă mâinile să se miște liber în lateral.
 • Ține capul sus.
 • Relaxați-vă genunchii.
 • Imaginea intitulată Se pare ca un adolescent încrezător Pasul 3
  3
  Contactați ochii. Scoate-ți ochelarii de soare și privește oamenii în ochi în timp ce vorbești și ascultă-i. Întrerupeți contactul cu ochii timp de câteva secunde, pentru a evita căutarea de agresivitate în loc de siguranță.
 • Imaginea intitulată Aspect de Teen Confident Step 4
  4
  Mergeți în siguranță. Mergeți confortabil, dar cu hotărâre. Păstrați-vă capul în sus și umerii relaxați, ceea ce vă va permite brațele să se miște liber în lateral. Veți fi surprins de cât de sigur vă arăți atunci când umblați cu hotărâre.
 • Imaginea intitulată Se pare ca un adolescent încredere Pasul 5
  5
  El zâmbește. Transmite securitatea oamenilor zâmbind când este cazul. Evitați să arătați o mulțime de dinți deoarece ar da impresia că sunteți în căutarea aprobării altora. Îndreptați-vă zâmbetul către cei care vă vor întoarce și nu veți zâmbi la cei care transmit o energie negativă.
 • Partea 2
  Dezvoltați-vă stilul

  Imaginea intitulată Se pare ca un adolescent increzător Pasul 6
  1
  Aflați ce vă convine bine. Uită-te în oglindă pentru a determina tipul de corp, tonul pielii, și funcții pe care le-ar dori să sublinieze sau minimiza. Cunoașterea tipului corpului vă va ajuta să găsiți hainele și desenele care se potrivesc cel mai bine. Cunoscând tonul pielii vă va ajuta să găsiți și să alegeți combinațiile care vă plac și care vă fac să vă simțiți în siguranță.
 • Imaginea intitulată Se pare ca un adolescent încrezător Pasul 7
  2
  Găsiți inspirație. Uitați-vă la oamenii cu simțul modului pe care îl admirați. Uită-te la reviste, televiziune, filme și viața reală. Observați cu atenție cum își aleg echipamentul. Faceți note despre ceea ce v-ați plăcut și ce nu ați făcut.
 • Imaginea intitulată Se pare ca un adolescent încredere Pasul 8
  3


  Curățați dulapul Separați-vă haine, incaltaminte si accesorii in trei categorii diferite: Îmi place, eu nu sunt sigur și nu-mi place. Scapa de întreaga grămadă de haine categorizate în "Nu-mi place". Scoateți hainele pe care nu le-ați folosit mult timp. Întrebați-vă dacă vă simțiți în siguranță cu haine la stânga sau dacă puteți scăpa de unele elemente peste care nu sunt convinși.
 • Imaginea intitulată Se pare ca un adolescent încrezător Pasul 9
  4
  Extindeți garderoba. Creați o listă cu elementele pe care le doriți înainte de a merge la cumpărături. Stabiliți un buget și plătiți în numerar pentru a evita achizițiile impulsive. Doar cumpărați haine care merg cu stilul dvs. și vă face să vă simțiți în siguranță în momentul în care le folosiți. Căutați oferte la magazinele cu discount dacă aveți un buget.
 • Imaginea intitulată Seamănă cu un pas încrezător în teen 10
  5
  Luați riscuri de modă. Încercați ceva diferit de aspectul dvs. și nu vă fie teamă să vă faceți propriile reguli. Creați propriul dvs. stil dacă nu credeți că aveți nevoie de ceea ce oferă tendințele de modă standard. Nu vă limitați la ceea ce consideră alții drept corect, amintiți-vă că există mai multe modalități de a folosi ceva. Veți simți mai sigur dacă creați un stil care funcționează pentru dvs. în loc să imite altcineva.
 • Imaginea intitulată Se pare ca un pas încrezător în teen 11
  6
  Fii autentic Aveți încredere în instinctele dvs. și nu gândiți prea mult. Ascultați-vă vocea interioară, deoarece știți ce este bine și rău. A avea încredere în sine începe cu a avea o imagine pozitivă de sine. Nu încercați să deveniți ceva care nu este singur, deoarece alții o fac.
 • Partea 3
  Iubește-te

  Imaginea intitulată Se pare ca un pas încrezător Teen 12
  1
  Fiți atenți la complimente. Ascultă când cineva îți dă un compliment. Acceptă-o și lasă-o să te facă să te simți bine despre tine. Îi mulțumim pentru persoana care te-a lăudat, și nu răspund cu feedback negativ pentru a vă permite să greșit și detracts de compliment. Amintește-ți complimentul când nu te simți așa de sigur de tine.
 • Imaginea intitulată Se pare ca un adolescent încrezător Pasul 13
  2
  Ignorați insultele. Ignorarea unei insulte nu înseamnă să nu ascultăm cealaltă persoană. Gândiți-vă la ceea ce a spus persoana respectivă și examinați dacă a fost constructivă sau nu. Luați în considerare dacă persoana merită să fie auzită și câtă adevărată insultă poate fi. Ignorați insultele care vă degradează sau vă fac să vă simțiți mai puțin siguri. O insultă neplăcută și rea este cea mai rapidă cale de a vă opri siguranța.
 • Imaginea intitulată Se pare ca un adolescent sigur Step 14
  3
  Nu vă faceți griji că ați făcut o greșeală. Luați mici riscuri. Încercați să faceți ceva mai puțin perfect pentru a vedea ce se întâmplă. Există șanse bune ca lumea să nu se sfârșească dacă nu sunteți perfect. Dacă vă faceți griji că sunteți perfectă, vă va da siguranța.
 • Imaginea intitulată Seamănă cu un pas încrezător în teen 15
  4
  Înconjura-te cu oameni buni. Găsiți oameni care te fac să te simți bine despre tine. Petreceți timp cu ei și deveniți prietenii lor. Scapa de oameni care au o influență negativă și care adaugă stres în viața ta. Găsiți modele de modele pozitive și sigure. Veți realiza că comportamentul acestor oameni este contagios și vă va face să vă simțiți mai încrezători în tine.
 • Imaginea intitulată Se pare ca un adolescent încrezător Pasul 16
  5
  Construiți-vă respectul de sine Lucrați pe stima ta de sine prin identificarea gândurilor negative și provocarea lor. Înlocuiți-le cu gânduri constructive care te fac să te simți bine și sigur de tine. Deși este important să țineți cont de aspectul și stilul fizic atunci când vă construiți încrederea, adevărata încredere vine din interior.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te plimbi ca un divaCum să te plimbi ca un diva
  Cum să te plimbi ca o doamnăCum să te plimbi ca o doamnă
  Cum de a scăpa de o loviturăCum de a scăpa de o lovitură
  Cum să executați o poziție corectă în karate ShotokanCum să executați o poziție corectă în karate Shotokan
  Cum să faci abdomene normaleCum să faci abdomene normale
  Cum sa faci exercitii abdominaleCum sa faci exercitii abdominale
  Cum de a face pinul înapoiCum de a face pinul înapoi
  Cum să faci o saltea înainteCum să faci o saltea înainte
  Cum să faci un cadran să cadă în arcCum să faci un cadran să cadă în arc
  Cum sa faci yoga pentru incepatoriCum sa faci yoga pentru incepatori
  » » Cum să apară în siguranță ca adolescent

  © 2011—2020 ertare.com