Cum sa te uiti in androgin

Aspectul androgin combină ambele calități feminine ca masculin, ignorându binar de gen și care să permită atât bărbați cât și femei, pentru a alege haine, accesorii, machiaj si coafuri pe baza preferințelor lor și nu asupra structurilor sociale tradiționale în aparență că "să" au bărbați și femei. Dacă doriți să vă uitați la androgin, cel mai important lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere este să alegeți ce vă face fericiți. Dacă sunteți bărbat și doriți să vă uitați la androgin, evidențiați trăsăturile feminine și, dacă sunteți o femeie, evidențiați trăsăturile dvs. masculine.

pași

Metoda 1
Îmbrăcați într-un mod androgin (femei)

Imaginea intitulată Look Androgynous Step 1
1
Purtați o mulțime de haine negre, albe și gri. Pentru a obține un aspect cu adevărat androgin, ar trebui să utilizați o mulțime de alb-negru și nuanțe de gri. O atingere de culoare poate îmbunătăți ocazional aspectul dvs., dar, de obicei, trebuie să vă lipiți de tonurile mai neutre.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 2
  2
  Purtați haine sub îmbrăcăminte. Dacă purtați pantaloni strânși, acestea vă vor evidenția curbele și figura dvs. feminină, care este opusul unui aspect androgin. Prin urmare, optați pentru pantaloni puțin mai bine strânși. Jeansul este o opțiune bună prieten, care se combină foarte bine cu o cămașă cu mâneci scurte și o cardigan.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 3
  3
  Alegeți o cămașă prea mare. Cu o îmbrăcăminte superioară, puteți să vă ascundeți figura mai bine decât cu ceva foarte strâns. Puteți obține câteva cămașe de bărbați cu nasturi de diferite culori și modele pentru a le putea combina cu mai multe părți de mai jos. Poți purta o felie de mătase peste o cămașă albă simplă, nasturată cu un stil de blugi prieten și combinați totul cu pantofii de pânză.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 4
  4
  Alegeți un articol de îmbrăcăminte de top cu gâtul bărcii. În ceea ce privește gâtul, acest tip este perfect pentru a obține un aspect androgin, deoarece este un amestec de masculin și feminin. Puteți combina un top imprimat cu gâtul bărcii cu pantaloni din cordless și pantofi Oxford pentru un stil androgin.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 5
  5
  Purtați o vesta. Aceasta este o altă modalitate excelentă de a adăuga stil la articole de îmbrăcăminte de bază. Puteți purta o vestă peste o îmbrăcăminte superioară simplă sau tipărită, o combinați cu pantaloni și cizme neutre și completați tinuta cu un ceas de mână.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 6
  6
  Opt pentru un blazer. Alegeți unul care are un model amuzant și purtați-l peste o cămașă simplă. Puteți să-l combinați cu blugi tăiați și pantofi pentru a obține ceva mai casual sau cu pantaloni negri și pantofi Oxford pentru ceva mai elegant. De asemenea, puteți alege un blazer de culoare neutră, cum ar fi albastrul marin, și îl puteți combina cu părțile de sus și de jos îndrăznețe sau cu model.
 • Imagine cu denumirea Androgynous Step 7
  7
  Utilizați țesături masculine Optați pentru articole de îmbrăcăminte realizate cu țesături tradiționale masculine, cum ar fi tunică, catifea sau piele. Straturile ușor mai grele și structurate care nu se potrivesc corpului vostru vă vor ajuta să completați un aspect androgin.
 • Metoda 2
  Rochie androgynously (bărbați)

  Imaginea intitulată Look Androgynous Step 8
  1
  Purtați haine sub haine. Optați pentru o îmbrăcăminte de jos, în loc de pantaloni scurți. Pentru aceasta, puteți purta pantaloni subțiri sau pantaloni bine îmbrăcați. Combinați un cardigan pe un tricou cu mâneci scurte, cu pantaloni subțiri și adidași de pânză și veți obține un aspect anormal de zi cu zi.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 9
  2
  Încercați pantalonii de harem. Aceste pantaloni au o fustă parțială în jurul taliei și o formă conică spre gleznă. Dacă vă simțiți gata pentru un aspect îndrăzneț, puteți combina aceste pantaloni cu o cămașă bine fixată.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 10
  3
  Alegeți articolele de îmbrăcăminte superioare. Haine de top de acest tip sunt excelente pentru bărbații care doresc să arate atrogin. Puteți combina un îmbrăcăminte superioară potrivită cu perechea preferată de blugi, în loc să purtați o cămașă scurtă cu mâneci scurte. Completați costumul combinându-l cu pantofi de pantofi sau pantofi Oxford.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 11
  4
  Purtați o bluză Acestea sunt articole de îmbrăcăminte superioare care se pot aduna la talie sau la șold. Ele sunt de obicei transparente și sunt fabricate din țesături, cum ar fi satin și lenjerie. În zilele noastre, este mai frecvent ca bărbații să poarte bluze decât erau. De fapt, Gucci a lansat recent o linie de bluze pentru bărbați. Poți combina o culoare albă cu pantaloni subțiri de culoare neutră.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 12
  5
  Utilizați o imprimare florală. Acest tip de imprimare poate face ca tinuta dumneavoastra sa aiba o atingere feminina. Puteți folosi pantaloni florale cu o camasa alba cu nasturi sau combina pantaloni de catifea, cu un articol de îmbrăcăminte superioară floral și completa tinuta cu un portofoliu sau servietă și un ceas bun.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 13
  6
  Utilizați țesături feminine Optați pentru articole de îmbrăcăminte realizate cu țesături tradiționale feminine, cum ar fi dantela, mătase, satin și catifea. Poți combina un blazer de catifea cu pantaloni subțiri și adidași de pânză sau poți obține un costum mai inteligent cu pantaloni negri și pantofi Oxford.
 • Metoda 3
  Adăugați accesorii

  Imaginea intitulată Look Androgynous Step 14
  1
  Adăugați o curea din piele. Pentru a obține un accesoriu versatil și elegant, puteți opta pentru o centură din piele neagră sau brună. Puteți să-l utilizați fie în mod tradițional, fie să îl poziționați mai jos în jurul șoldurilor.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 15
  2
  Cumpărați o pereche de pantofi Oxford pentru îmbrăcăminte formală. Aceste pantofi sunt un element de bază în mod androgin. Alegeți o pereche de maro sau negru și o combinați cu blugi sau pantaloni.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 16


  3
  Optați pentru un aspect mai casual cu pantofi de pantofi. Pantofii de acest tip pot fi combinați cu aproape orice echipament. Obțineți două perechi, una de culoare neutră și una cu un model distractiv sau cu o atingere strălucitoare pentru a fi combinată cu orice echipament.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 17
  4
  Include o pălărie. Acestea sunt un accesoriu perfect pentru un aspect androgin, deoarece multe pălării sunt neutre din punct de vedere al genului. Puteți alege o fedora, un stil cu capac newsboy, ushanka sau chiar un capac de baseball. De exemplu, puteți combina un capac elegant newsboy cu o cămașă, blugi și pantofi Oxford.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 18
  5
  Purtați un ceas de mână mare Pentru a completa îmbrăcămintea dvs. androgină, puteți opta pentru un ceas îndrăzneț, robust și metalic. Alegeți unul care are un pic de bijuterii ostentativ sau puteți, de asemenea, stick la un stil mai simplu. Ca o altă alternativă, puteți obține un aspect modern, dar natural, cu un ceas de mână din lemn. Pentru a arăta ceasul, rotiți mânecile cămășii sau nasturii.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 19
  6
  Alegeți un portofoliu sau o servieta. La saci, un portofoliu (care este o combinație de o servietă și o pungă) se amestecă perfect feminin și masculin. Puteți opta pentru una dintre o culoare neutră cum ar fi negru sau maro, astfel încât să puteți utiliza în fiecare zi, sau du-te pentru unul dintr-o tesatura distractiv, cum ar fi piele de căprioară, sau o culoare indrazneata sau model.
 • Metoda 4
  Purtați machiaj androgin

  Imaginea intitulată Look Androgynous Step 20
  1
  Utilizați minim corectorul de bază și cosmetice. Cu o pulbere mată, puteți crea un aspect natural, ascunzând imperfecțiunile. Nu aplicați baza pe întreaga față sau nu aplicați umbra de ochi sau rujul strălucitor.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 21
  2
  Alegi ceva îndrăzneț în sprâncene. Bărbații îi pot depila pentru a le oferi o formă mai feminină. În cazul femeilor, ele pot fi lăsate să crească în mod natural sau periate pentru a obține un aspect mai dens și masculin. Trebuie să umpleți sprancenele, dar să vă lipiți de forma lor naturală, concentrându-vă asupra capetelor exterioare.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 22
  3
  Alegeți o fard de ochi neutru. O umbra de ochi de acest tip poate fi utilă pentru a împiedica limitele dintre sexe. Puteți opta pentru o umbra mată de ochi cu o culoare neutră sau pentru a vă spori aspectul cu o nuanță lucioasă de ochi de culoare care seamănă cu culoarea pielii.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 23
  4
  Aplică ochelarii. Ochelarii negri vor face ca ochii să iasă în evidență. Aplicați-l numai în partea superioară sau în partea superioară și inferioară. Cu toate acestea, ar trebui să evitați aspectul ochilor de pisică, deoarece aceasta este în mod tradițional femeie. Dacă doriți să arătați mai îndrăzneți, puteți opta pentru un lichid dermatograf sau, dacă doriți ceva mai subtil, puteți opta pentru un creion pentru creion.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 24
  5
  Utilizați un luciu neutru pentru buze O modalitate excelentă de a obține un aspect androgin este prin buzele lucioase și subtile. Puteți aplica o strălucire a buzelor transparente sau puteți oferi buzelor puțină culoare cu o luciu de buze roz. De asemenea, puteți aplica un ruj roșu sau bej pentru un aspect cu adevărat neutru.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 25
  6
  Evidențiați trăsăturile dvs. masculine (dacă sunteți o femeie). Frecvent, falcile cioplite sunt considerate o trăsătură masculină. Aplicați un bronz de mat de-a lungul maxilarului pentru ao oferi mai multă definiție. Nu trebuie să evidențiați caracteristici care sunt de obicei feminine, cum ar fi pomeții înalți.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 26
  7
  Evidențiați trăsăturile feminine (dacă sunteți bărbați). Puteți aplica o strălucire strălucitoare pentru a evidenția pomeții și pentru a experimenta conturul pentru a obține un gât subțire și o definiție mai mică în maxilar.
 • Metoda 5
  Creați o coafură androgină

  Imaginea intitulată Look Androgynous Step 27
  1
  Taie-ti parul Pentru a obține un aspect androgin, nu este necesar să aveți părul scurt, deși poate doriți să vă lansați pe deplin în el. Puteți alege un stil tăiat pixie sau o tăietură rasă sau vă radeți capul.
 • Imaginea intitulată Uită-te la Androginii Pasul 28
  2
  Îngăduiți părul înapoi cu gel de păr. Acest tip de coafură poate da o mai mare îndrăzneală aspectului tău. Pentru a crea o coafură elegantă și lucioasă, puteți utiliza gel sau unguent.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 29
  3
  Utilizați un Mohican curat. Pentru a obține un aspect androgin, nu este necesar ca părul să fie scurt sau gras. Puteți să vă acceptați buclele și să obțineți o privire mai puțin îndrăzneață, combinându-le astfel încât să aibă forma unui Mohican fals. Dacă doriți un adevărat mohican, puteți de asemenea să vă bărbiți pe ambele părți ale capului.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 30
  4
  Încercați un aspect dezmembrat. Joan Jett, faimoasa icoană androgynous, era cunoscută pentru coafura ei dezmembrată, care poate fi testată atât de bărbați, cât și de femei. În plus, este o coafură versatilă și de întreținere redusă pe care probabil că o veți iubi.
 • Imaginea intitulată Look Androgynous Step 31
  5
  Dati-va culoarea parului. Nu ezitați să vă vopsiți părul pentru a adăuga un aspect de culoare la tinuta. Puteți alege fie prin reflecții subtile, fie printr-o culoare îndrăzneață, cum ar fi violet. Experimentați cu diferite opțiuni pentru a determina care dintre ele vă place cel mai mult.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să atragă trăsăturile feminineCum să atragă trăsăturile feminine
  Cum de a adăuga accesorii la o rochie de argintCum de a adăuga accesorii la o rochie de argint
  Cum sa alegi culoarea costumuluiCum sa alegi culoarea costumului
  Cum să pretind că ești o fatăCum să pretind că ești o fată
  Cum arata ca o femeie de succesCum arata ca o femeie de succes
  Cum să poarte un sacou umplutCum să poarte un sacou umplut
  Cum se amestecă vechiul cu cel modernCum se amestecă vechiul cu cel modern
  Cum să arăți ca un skateboarderCum să arăți ca un skateboarder
  Cum se identifică olimpii de sex masculin și femininCum se identifică olimpii de sex masculin și feminin
  Cum să identificați plantele de marijuana, femele și masculiCum să identificați plantele de marijuana, femele și masculi
  » » Cum sa te uiti in androgin

  © 2011—2020 ertare.com