Cum să organizați pentru școală

Este începutul noului an școlar și vrei să fii un student de succes. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să aveți un început ferm. Aceasta înseamnă începerea anului organizat! Dacă doriți să fiți organizat în școală, va trebui să vă organizați proviziile înainte de a începe și să păstrați o muncă ordonată pe parcursul cursului. Acest lucru vă va ajuta să obțineți succesul.

pași

Metoda 1
Organizați-vă pentru școala primară

Imagine intitulată Obțineți organizarea pentru școală Pasul 1
1
Obțineți consumabilele școlare înainte de începerea anului școlar. Trebuie să obțineți instrumentele recomandate de profesorul dvs. Înainte de începerea orelor, profesorul tău ți-ar fi putut trimite o listă de consumabile de care ai nevoie pentru anul. Dacă aveți, amintiți-vă părinților că ar trebui să vă ajute să le obțineți înainte de începerea anului școlar. Acest lucru vă va asigura că aveți instrumentele potrivite atunci când aveți nevoie de ele în clasă sau pentru o misiune.
 • De asemenea, puteți solicita un nou rucsac și o cutie de prânz pentru anul. De asemenea, este de obicei o idee bună să obțineți haine noi pentru școală înainte de începutul anului.
 • Nu trebuie să cheltuiți mulți bani. Există multe magazine care vând consumabile școlare ieftine. Dacă familia dvs. nu are deloc bani pentru a cumpăra consumabile școlare, există organizații caritabile care le-ar putea da acestora.
 • Imaginea intitulată Obțineți organizarea pentru școală Pasul 2
  2
  Plasați consumabilele școlare într-un container doar pentru ei. Când veți obține toate consumabilele dvs., va fi important să le păstrați organizate într-un container. Acesta ar putea fi un caz de creion sau un buzunar al rucsacului. Indiferent de containerul pe care îl alegeți, acesta va fi un mod adecvat de a le păstra separat și ordonat.
 • Este posibil să fie necesar să aveți două containere separate pentru consumabilele dvs. Într-una puteți salva lucrurile pe care le utilizați în fiecare zi, iar în cealaltă puteți salva lucrurile pe care le folosiți rar.
 • Folosirea unui container conceput special pentru a stoca consumabile școlare ar putea fi cel mai eficient, deoarece va avea forma potrivită pentru a vă plasa cu ușurință consumabilele.
 • Imagine intitulată Obțineți organizarea pentru școală Pasul 3
  3
  Păstrați zona dvs. personală curată. Dacă aveți un birou cu sertarul propriu, nu vă puneți lucrurile în grabă. În schimb, așezați consumabilele în ordine. Acest lucru va păstra foile și materialele dvs. în formă bună și vă va permite să găsiți cu ușurință tot ce aveți nevoie pentru clasă.
 • Aceasta este, de asemenea, o idee bună pentru rucsac și spațiul dvs. de acasă. Dacă împachetați totul în rucsac și nu îl curățați frecvent, ați putea deteriora uneltele și ați pierdut foi importante.
 • Pentru a vă menține zona curată, asigurați-vă că totul are un loc specific în care puteți să-l plasați. Dacă obiectele dvs. au un loc, le puteți salva mai direct.
 • Dacă aveți dificultăți în a vă menține zona curată, utilizați niște tăvi de organizare pentru a păstra obiecte mici, ciudate, separate, și a le ține departe de drum.
 • Imagine intitulată Obțineți organizarea pentru școală Pasul 4
  4
  Urmăriți temele și sarcinile dvs. Chiar și în școala primară, vei avea misiuni pe care trebuie să le dai la timp. Profesorul dvs. va indica data de livrare și munca dvs. va fi livrată la timp. Acest lucru poate necesita un calendar pentru misiunile dvs., astfel încât să știți dacă se apropie data unei persoane și vă veți asigura că veți lua acasă materialele necesare pentru ao completa.
 • Când primiți o sarcină, notați imediat data de livrare din calendar. Cu toate acestea, pentru a face acest lucru, va trebui să vă luați calendarul la școală în fiecare zi.
 • Dacă întâmpinați dificultăți în urmărirea sarcinilor dvs., cereți părinților să vă ajute să faceți acest lucru și, de asemenea, să verificați datele de livrare. Acest lucru vă poate impune să vă reamintiți devreme sarcina, deci aveți timp să o finalizați.
 • Când părăsiți școala acasă, nu uitați să vă gândiți la sarcina pe care o veți avea în acea noapte. De obicei, sarcina necesită să luați materiale acasă (cum ar fi foile de lucru) - prin urmare, dacă sunteți organizat, vă veți aminti că trebuie să o faceți.
 • Metoda 2
  Organizați-vă pentru liceu

  Imaginea intitulată Obțineți organizarea pentru școală Pasul 5
  1
  Alegeți tipul de notebook pe care doriți să îl cumpărați. Această decizie este foarte importantă. Unii oameni preferă notebook-urile spirală, deoarece își vor păstra toate notele într-un singur loc. Alți oameni preferă un dosar cu trei inele care se pot deschide și închide. Decizia este a ta și trebuie să se bazeze pe ceea ce crezi că te va ține mai organizat.
  • Un dosar cu trei inele are avantajul că îl puteți deschide, pune folii și le puteți scoate. Acest lucru poate fi util dacă profesorul vostru vă cere să-i arătați munca. Cu toate acestea, dacă cumpărați unul mare, acesta poate ocupa mult spațiu.
  • Organizați liantul cu trei inele dacă cumpărați unul mare. Obțineți separatori de foi și folosiți unul pentru fiecare dintre clasele dvs.: știință, matematică, studii sociale, lectură, scris și orice altă clasă la care participați. În acest fel, veți avea notele și munca dvs. din fiecare clasă într-un loc separat.
 • Imaginea intitulată Obțineți organizarea pentru școală Pasul 6
  2
  Obțineți un dosar pentru fiecare clasă. În fiecare clasă, puteți primi multe "retipăriri" sau foi fotocopiate. Va trebui să păstrați aceste foi organizate. Dacă obțineți un dosar pentru fiecare clasă și etichetele cu numele clasei, puteți să vă organizați foile libere.
 • Luați folderele la clasă. Dacă primiți o reimprimare, plasați-o în dosar imediat după ce ați revizuit-o în clasă.
 • Dacă vă este frică că foile vor cădea dintr-un director, un dosar de fișiere care se închide complet va fi un bun înlocuitor.
 • Scoateți foile din dosare o dată pe săptămână. Îndepărtați replicile vechi și faceți loc pentru altele noi.
 • Unele carcase spirală au buzunare între secțiuni. Acestea sunt utile pentru a menține organizarea foilor libere. Dacă aveți un notebook spiralat și buzunare, ar trebui să utilizați un buzunar specific pentru fiecare clasă, nu puneți retipărirea pe nimeni.
 • Imagine intitulată Obțineți organizarea pentru școală Pasul 7
  3
  Cumpărați alte consumabile școlare. Acestea pot include următoarele: creioane, pixuri, o riglă, foi și multe alte lucruri. De asemenea, poate fi necesar să cumpărați un nou rucsac la începutul anului școlar.
 • Dacă aveți clase separate cu alți profesori, puteți folosi unele dintre aceleași materiale pentru mai multe clase. Verificați listele de consumabile pe care le-ați oferit toți profesorii și comparați ceea ce cere fiecare dintre ei. Dacă sunteți de acord cu instrumentele generale (cum ar fi creioane), le puteți folosi pentru mai multe clase.
 • Dacă un profesor vă spune că veți avea nevoie de un anumit instrument școlar pentru clasa voastră, obțineți-l. Dacă aveți instrumentele potrivite, acest lucru va fi util pentru a reuși într-o anumită clasă.
 • Imaginea intitulată Obțineți organizarea pentru școală Pasul 8
  4


  Țineți zona personală curată și organizată. Dacă aveți un dulap, tot ceea ce păstrați în el trebuie să fie bine organizat. În acest fel, puteți găsi ușor folderele și manualele de care aveți nevoie.
 • Este posibil să trebuiască să împărțiți o dulap cu un alt student. Este posibil ca această persoană să nu fie la fel de ordonată ca tine, așa că va trebui să ajungi la un acord cu ea pentru a determina ce spațiu va fi al tău și ce va fi de la ea, deci cel puțin ambii pot să-și păstreze secțiunea ordonată.
 • Pentru a vă păstra dulapul organizat, determinați ce va fi locația ideală pentru lucrurile dvs. Trebuie să aveți un raft de bibliotecă, un cârlig pentru sacou și rucsac și o zonă pentru alte articole de care aveți nevoie, cum ar fi o pensetă suplimentară sau haine de gimnastică. Dacă planificați locația lucrurilor, le puteți organiza mai ușor.
 • Dacă întâmpinați dificultăți în menținerea zonei zilnice curată zilnic, alegeți o zi pe săptămână pentru a vă petrece câteva minute curățând spațiul. Plasați lucrurile în locul lor corect și scoateți coșul de gunoi și obiectele de care aveți nevoie pentru a lua acasă. Vineri este o zi mare pentru a face acest lucru, astfel încât să puteți începe luni dimineață într-un mod curat.
 • Imaginea intitulată Obțineți organizarea pentru școală Pasul 9
  5
  Urmăriți sarcinile și datele de livrare. Aceasta este o parte foarte importantă a organizării pentru cursuri. Pentru a avea succes în clasă, va trebui să știți când să începeți o sarcină și când să o livrați. Unul dintre cele mai grave sentimente este de a participa la cursuri și de a vă da seama că ați uitat o sarcină care trebuie livrată.
 • Acest lucru se poate face mai ușor prin utilizarea unui planificator, fie pe suport de hârtie, fie electronic. Scrieți date importante de livrare în planificatorul dvs. la începutul perioadei școlare. În acest fel, veți ști ce trebuie să faceți în orice zi sau săptămână.
 • Notați datele de livrare imediat ce acestea sunt indicate. Acestea includ cazurile în care un profesor schimba data de livrare a unei misiuni pe care a plecat deja. Acest lucru va fi util pentru a nu uita o dată importantă. Cu toate acestea, este necesar să aduceți un calendar la școală în fiecare zi, astfel încât să îl puteți actualiza.
 • Culoare cu misiunile dvs. în planificatorul dvs., astfel încât să știți care sunt atribuțiile fiecărei clase. Alegeți un alt semn de culoare pentru fiecare clasă, astfel încât să puteți identifica ce sarcini corespund fiecărei clase.
 • Imaginea intitulată Obțineți organizarea pentru școală Pasul 10
  6
  Luați consumabilele corecte la școală și acasă. Dacă sunteți suficient de organizat pentru a ști ce să prezentați, veți putea cunoaște instrumentele de care veți avea nevoie pentru a finaliza aceste sarcini. Aceasta include ceea ce trebuie să luați acasă pentru a vă face temele și ceea ce trebuie să aveți în clasă pentru a putea să terminați misiunile acolo.
 • Când scrieți termenele în planificatorul dvs., adăugați o listă scurtă a ceea ce veți avea nevoie acasă pentru a finaliza sarcina. Acest lucru va face mai ușor să aveți instrumentele corecte.
 • Profesorul tău vă va spune ce să luați la clasă. Acest lucru s-ar putea schimba de la o zi la alta sau ar putea fi acelasi pentru fiecare perioada de clasa.
 • Aducerea manualelor grele acasă poate fi enervantă. Cu toate acestea, este chiar mai enervant să nu aveți ceea ce aveți nevoie pentru a vă completa sarcina la timp.
 • Imagine intitulată Obțineți organizarea pentru școală Pasul 11
  7
  Nu amânați alocările. Organizarea timpului este o parte importantă a organizării în școală. Aceasta înseamnă finalizarea misiunilor dvs. pentru timpul stabilit, în loc să le finalizați cu întârziere sau să nu le finalizați deloc.
 • Dacă aveți un planificator zilnic sau săptămânal, rezervați-vă un timp pentru a-și îndeplini sarcinile. Acest lucru este deosebit de important pentru proiectele cu un timp de livrare mai lung, deoarece acestea vor dura mai mult timp și nu pot fi finalizate cu ușurință în ultimul moment.
 • Trebuie să-ți faci temele imediat ce ajungi acasă. Dacă nu o faceți, veți fi distrași sau vă veți convinge să nu faceți acest lucru.
 • Imagine intitulată Obțineți organizarea pentru școală Pasul 12
  8
  Aveți un spațiu desemnat pentru a vă face temele. Când stați acolo, nu faceți nimic altceva. Trebuie doar să vă concentrați asupra sarcinii sau proiectelor pe care trebuie să le faceți. Dacă lucrați numai la școală în acest spațiu, acest lucru vă va ajuta să vă concentrați asupra acestuia atunci când ar trebui să o faceți.
 • Când îți faci temele, ar trebui să o faci într-un loc liniștit, cu puțină distragere. Cel mai bine este să nu lucrați în zone în care oamenii vorbesc cu voce tare, în fața televizorului sau în orice altă zonă zgomotoasă.
 • Furnizați-vă zona desemnată pentru sarcină cu pixuri, creioane, ștergătoare și tot ce trebuie să aveți la dispoziție atunci când vă faceți temele.
 • Imagine intitulată Obțineți organizarea pentru școală Pasul 13
  9
  Compensează toate orele pierdute. Dacă pierzi vreodată o cursă, ar trebui să primești notele unui prieten înainte de următoarea curs. Dacă există ceva ce nu înțelegeți, cereți-i prietenului care ți-a împrumutat notele sau profesorului. Acest lucru necesită puțin efort din partea dvs., dar vă va ajuta să continuați să aveți succes în clasă.
 • Dacă stați organizat, făcând parte din timpul de ore ratat, acest lucru vă va ajuta pe termen lung. Informațiile pe care le-ați pierdut în clasă ar putea fi incluse în practici și examene - prin urmare, dacă aflați și obțineți informațiile, puteți avea succes.
 • Metoda 3
  Începeți ziua organizată

  Imaginea intitulată Obțineți organizarea pentru școală Pasul 14
  1
  Organizați-o noaptea înainte. Rushing în ultimul minut să fie gata de dimineață nu vă va ajuta să vă simțiți organizat pentru a doua zi. Pentru a evita să vă grăbiți în ultimul moment, puneți totul în rucsac cu o noapte înainte de școală, reparați prânzul și echipamentul dvs. noaptea înainte.
  • Dacă vă înscrieți noaptea înainte, acest lucru vă va permite să dormiți mai mult dimineața. Dacă aveți mai puține lucruri de făcut dimineața, acest lucru înseamnă că veți avea nevoie de mai puțin timp pentru a vă pregăti și pentru a pleca.
  • Adoptați obiceiul de a vă pregăti pentru a doua zi, cum ar fi obiceiul de a vă spăla dinții înainte de a merge la culcare. Nu dormiți până când totul nu este organizat pentru a doua zi.
 • Imaginea intitulată Obțineți organizarea pentru școală Pasul 15
  2
  Ridică-te destul de devreme pentru a avea timp să te pregătești. Poate fi foarte tentant să apăsați butonul de repetare al alarmei sau să dormiți doar câteva minute mai devreme dacă sunteți foarte somnoros. Cu toate acestea, dacă doriți să aveți o zi organizată, va fi important să aveți suficient timp dimineața pentru a pregăti tot ce este necesar.
 • De exemplu, este foarte important să te trezești cu mult timp să mănânci micul dejun. Dacă renunți la micul dejun pentru a mai avea nevoie de câteva minute pentru a dormi, acest lucru nu vă va fi de folos în restul dimineții.
 • Nu subestimați timpul necesar pentru a vă înscrie. Dacă vă grăbiți să mergeți la școală, veți avea mai mult timp să începeți ziua când ajungeți.
 • Imaginea intitulată Obțineți organizarea pentru școală Pasul 16
  3
  Ajunge la timp Este dificil să fii organizat și să fii calm dacă te grăbești să mergi la școală în fiecare dimineață. Ajungeți la timp la școală fără grabă este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru a vă începe ziua într-un mod organizat.
 • Dacă întâmpinați dificultăți la școală din cauza altor persoane (cum ar fi întârzierea întârziată a autovehiculului), vă puteți schimba mijloacele de transport. În loc să mergeți cu mașina, poate vă puteți conduce bicicleta, astfel încât să puteți părăsi casa la momentul potrivit pentru a ajunge la școală la timp.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să studiați dacă suferiți de orbire sau de alte tulburări de vedereCum să studiați dacă suferiți de orbire sau de alte tulburări de vedere
  Cum să treci toate examenele în liceuCum să treci toate examenele în liceu
  Cum să faci o primă impresie bună pentru profesorul tăuCum să faci o primă impresie bună pentru profesorul tău
  Cum alegeți consumabilele pentru secundarCum alegeți consumabilele pentru secundar
  Cum să alegi o carte bună pentru un raport școlar (liceu)Cum să alegi o carte bună pentru un raport școlar (liceu)
  Cum să faci ultima dată consumabilele școlareCum să faci ultima dată consumabilele școlare
  Cum să-ți faci propriul planificator școlarCum să-ți faci propriul planificator școlar
  Cum să facem față repetării anului școlarCum să facem față repetării anului școlar
  Cum să te motivezi să ai o performanță bună în studiile taleCum să te motivezi să ai o performanță bună în studiile tale
  Cum să te adaptezi la o nouă școalăCum să te adaptezi la o nouă școală
  » » Cum să organizați pentru școală

  © 2011—2020 ertare.com