Cum să organizați un somn de fete

Ești între 10 și 12 ani și simți că tu și prietenii tăi trebuie să-ți petreci mai mult timp împreună? Deci, organizarea unui somnambulism este o idee foarte bună! Dacă nu aveți nicio idee cum să o faceți, dar doriți să fie spectaculos, continuați să citiți acest articol. Aici veți găsi multe idei despre jocuri, gustări, filme și multe alte sfaturi pe care le puteți pune în practică pentru a vă face succesul în dormitor. (Asigurați-vă că aveți permisiunea părinților dvs. mai întâi!)

pași

Metoda 1
preparare

Imaginea intitulată Gazdă un Sleepover Tween Pasul 1
1
Invită-ți prietenii. Rețineți că nu organizați o petrecere de aniversare, deci nu ar trebui să invitați mai mult de 10 persoane. Divertismentul multor oameni este foarte dificil, și veți avea nevoie de mult mai mult spațiu pentru a dormi și mult mai multă mâncare. Invităm doar pe unii dintre cei mai apropiați prieteni. Ei vor avea mult mai multă distracție cu prietenii pe care îi cunosc foarte bine și cu care se simt mai bine. Puteți invita un singur prieten, dar de obicei, invitarea unui grup mic este mult mai distractiv. Un grup de 3 sau 6 prieteni este ideal. Țineți cont de aceste lucruri înainte de a decide cine să invitați:
 • Încercați să invitați pe cineva pe care doriți să îl cunoașteți mai bine. Acest lucru nu înseamnă că această persoană este un străin complet, dar poate cineva de la școală care iubește, de exemplu, Harry Potter. Dacă au aceleași hobby-uri sau interese, vor avea de făcut lucruri în dormitor, totodată vor deveni mai mulți prieteni. Cu toate acestea, nu invitați mai mult de două persoane pe care nu le cunoașteți foarte bine. De obicei, pot exista momente incomode de tăcere și pot face ca prietenii tăi să se simtă ignorați.
 • Nu invitați cele mai populare (e) din clasă. Dacă nu sunteți deja prieteni cu ei, invitarea acestor fete nu este o idee foarte bună. Doar pentru că sunt populare nu înseamnă că vă consideră că sunteți parte a grupului lor. Ce ar putea face împreună? Și cum s-ar simți adevărații tăi prieteni?
 • 2
  Ia mâncare Veți avea nevoie să pregătiți cina, desert, micul dejun, gustări și băuturi. Încercați să cumpărați alimente doar cu câteva zile în avans, astfel încât să nu mâncați totul înainte de timpul acordat! De asemenea, pot merge să mănânce înghețată, să ia masa sau să ia micul dejun (dar nu toate cele trei). Încearcă să alegi o mâncare pe care probabil îți place toți. Nu alegeți, de exemplu, pești sau burgeri vegetarieni. Cu toate acestea, puteți avea posibilitatea de a alege între burgeri obișnuiți și alți burgeri vegetarieni. În acest fel, veți avea întotdeauna opțiuni pe care toată lumea le va dori să le mănânce. Mai târziu, veți găsi câteva sugestii ușoare pentru toate produsele alimentare și băuturile de care aveți nevoie. Vă puteți gândi și la alte opțiuni.
 • Cina: Cea mai obisnuita masa in timpul cina intr-un somn este pizza, deoarece majoritatea oamenilor ii place pizza. Dacă vă decideți să serviți pizza, ar trebui să aveți întotdeauna cel puțin două arome, una simplă și una la alegere (pizza pepperoni este întotdeauna o alegere bună). Alte opțiuni pentru cină sunt puiul, pastele, hot-dog-urile și hamburgerii. Ar trebui să știți ce vă place prietenii dvs., dar dacă nu știți, este mai bine să alegeți pizza.
  Imaginea intitulată Gazdă un Tween Sleepover Pasul 2Bullet1
 • Desertul: Pentru desert trebuie să fii original. O idee foarte bună este să pregătiți desertul în dormitor, cum ar fi înghețată, torturi sau tort. Acest lucru vă economisește mult timp dacă doriți să faceți mai multe activități.
  Imaginea intitulată Gazdă un Sleepover Tween Step 2Bullet2
 • Băuturi: Trebuie să aveți întotdeauna apă și sifon. Sprite este întotdeauna o opțiune bună, dar dacă prietenii tăi ca Coca Cola, 7 Up, etc., primești și acele sucuri. Suc de fructe, de asemenea, servește.
  Imaginea intitulată Gazdă un Tween Sleepover Pasul 2Bullet3
 • Mic dejun: Pentru micul dejun, preparați-vă propriile dvs. vafe sau clătite, sau pregătiți părinții dvs. pentru dvs. Puteți avea și toasties. Ar trebui să aveți întotdeauna fructe delicioase, suc de portocale și lapte pentru a bea.
 • Gustările: Bineînțeles că vei avea nevoie de gustări. Stocați pe chipsuri, covrigi, câteva legume sau sos de iaurt, popcorn, bomboane, fructe etc. Întotdeauna trebuie să mănânci ceva sănătos.
  Imaginea intitulată Găzduiți un Sleepover Tween Step 2Bullet5
 • Imaginea intitulată Gazdă un Sleepover Tween Pasul 3
  3
  Decideți unde veți dormi. Dacă camera ta este suficient de mare pentru numărul de oaspeți, e bine. Asigurați-vă că dacă dormiți în camera dvs., există suficient spațiu pe podea. Nu ar fi corect să-i faceți pe oaspeți să doarmă pe podea în timp ce dormiți în pat. Dacă nu există suficient spațiu în camera dvs., ei pot dormi în altă parte. Dacă există un spațiu liber în subsol, ei pot dormi acolo. O altă alternativă este camera. Orice loc care are un televizor, spațiu liber pe podea și o masă pentru gustări este un loc bun de a dormi și de a avea un timp bun.
 • Încearcă să alegi un loc în care nici frații tăi, nici părinții tăi nu sunt. Nu vrei să fii obosită, dacă fratele tău sau sora ta nu vrea să se alăture distracției. Încercați să aflați unde se află în casă în cea mai mare parte a timpului (cel mai probabil în camerele lor) sau dacă nu vor fi în casă.
 • Imagine cu titlul Gazdă un Sleepover Tween Pasul 4
  4
  Curat. Scoateți sacul de gunoi și curățați orice murdărie. Puneți haine murdare în mașina de spălat sau în coșul de rufe și puneți haine curate în poziție. Curăță praful televizorului și ia perne, pături și saci de dormit acolo unde dorm. Dacă este necesar, în vid. Puneți toate gustările în fântâni și puneți-le pe masă. Încărcați iPod-ul (dacă aveți unul) astfel încât să fie gata de lucru. Asigurați-vă că aveți multe jocuri și filme prea. Nu trebuie să faceți o curățare temeinică, doar asigurați-vă că podeaua este curată și că casa dvs. arată bine.
 • O altă idee bună este curățarea băilor. Oaspeții dvs. vor merge la baie într-un anumit moment, deci este mai bine să aveți o curățenie și o proaspătă pentru ei. De asemenea, părinții dvs. vor fi mândri. Scoateți gunoiul din baie, fixați covoarele, schimbați hârtia igienică, săpunul și prosoapele și curățați chiuveta. Dacă nu știți cum să curățați toaleta, lăsați părinții să aibă grijă de asta.
 • Metoda 2
  Când sosesc oaspeții

  Image title Gazdă un Sleepover Tween Pasul 5
  1
  Picteaza-ti unghiile. Obțineți culori diferite de lac de unghii și faceți unul pe altul manichiura și pedichiura. Dacă doriți, puteți face modele pentru a inova. De asemenea, puteți pune autocolante pe unghii. Distrează-te și fii creativ când alegi culori și desene sau modele. Acestea sunt câteva idei:
  • Ziare de ziar
  • Panda Design de unghii
  • Design de cuie cu imagini
  • Designul unghiilor de benzi desenate
  • Designul unghiilor Facebook
  • Harry Potter design de unghii
  • Popcorn design de unghii
 • Imaginea intitulată Gazdă un Sleepover Tween Pasul 6
  2
  Joacă adevărul sau pedeapsa. Stați într-un cerc și ascultați muzica dorită. Decideți cine începe jocul și întrebați "Adevăr sau pedeapsă?" Dacă le răspundeți în mod sincer, întrebați-le ceva jenant. Pentru pedepsire, face ca persoana care joacă să "facă" ceva răcoritor, ceva puțin dureros sau ceva ridicol. Cu toate acestea, rețineți că întrebările nu ar trebui să fie foarte personale și nu trebuie să li se răspundă. La fel se întâmplă și cu pedepsele. Nu faceți niciodată ceva periculos. Prietenii tăi vor înțelege și, dacă nu, atunci nu sunt prieteni buni.
 • Bună pedeapsă: Sărută o pernă sau un animal umplute, imite pe cineva (care este în interiorul sau în afara dormitorului), descrie pe cineva din grup cu numai 5 cuvinte și îi ghicesc pe toți care sunt, vorbind cu zidul.
 • Adevăruri bune: Care este cel mai rușinos lucru pe care l-ați făcut? Cui îți place? Care este cel mai rău lucru pe care l-ați făcut? Dacă ai putea schimba trei lucruri despre tine, ce ar fi?
 • Image title Gazdă un Sleepover Tween Pasul 7
  3
  Play. Orice veți găsi poate fi util, dar unele idei joacă ONE, Scene it (cu filmul dvs. preferat), Twister și Clue. Joacă unul dintre aceste jocuri dacă vezi că oaspeții tăi se plictisesc sau doar ca să te distrezi. Asigurați-vă că toți oaspeții cunosc regulile. Dacă nu cunoașteți regulile, explicați rapid despre ce este vorba sau pur și simplu începeți să jucați și să îi invitați să învețe jocul în timp ce se joacă. Cu toate acestea, jocuri precum Twister și Uno sunt foarte ușoare și aproape toată lumea știe să le joace.
 • Imaginea intitulată Gazdă un Sleepover Tween Pasul 8
  4
  Vizionați filme. În ce pijama nu există filme? Este posibil să vedeți filme noaptea, dar nu și atunci când oaspeții dvs. sunt pe cale să doarmă. Aduceți popcornul, opriți lumina și aduceți un bun grup de filme de a alege. Apoi, puteți vedea pe ceilalți dacă doriți, dar decideți pe cine vreți să vedeți mai întâi. Asigurați-vă că toată lumea este confortabilă cu filmul pe care îl vizionează și nu vizionează filme pentru cei de peste 13 ani dacă nu au permisiunea părinților. Iată o listă a unor filme pe care le puteți viziona:
 • Harry Potter
 • Piratii din Caraibe
 • Banda (The Clique)
 • E încântată
 • în sus
 • Agentul meu preferat
 • Noua Cenușăreasa
 • elf
 • Fete grele
 • Imaginea intitulată Gazdă un Sleepover Tween Pasul 9
  5


  Faceți meșteșugurile Meșteșugurile reprezintă o idee excelentă să nu vă plictisiți și sunt o amintire pe care trebuie să o păstrați și prietenii dvs. să se întoarcă acasă. Acesta este ceva ieftin și distractiv de făcut într-un somn. Iată câteva exemple simple de meșteșuguri și cum să le faceți:
 • Faceți fotografia unei fotografii. Luați o fotografie de grup și obțineți niște cadre din lemn, le vopsiți, le lipiți autocolante și le puneți vopseaua mată. Decorează și fii creativă.
 • Coliere. Obțineți șireturi, margele și foarfece pentru a crea coliere frumoase. Există truse pentru a face coliere, astfel încât să puteți obține unul dintre acestea dacă aveți nevoie de mai multe materiale.
 • Decoreaza cutii de perna. Obțineți markere pentru țesături colorate, cauciuc, pietre prețioase și ornamente și începeți decorarea, scrierea și desenul. Poți avea pe toți să semneze coperțile.
 • Image title Gazdă un Sleepover Tween Pasul 10
  6
  Du-te la rock! Porniți muzica și cântați până când plămânii sunt epuizați (dacă restul nu dorm, în acest caz, micșorați puțin volumul). Ei pot cântă în karaoke sau pot cânta cu iPod-ul. De asemenea, puteți dansa. Puteți face un concurs de dans sau cântând dacă doriți, dar nu lăsați-i pe prieteni la o parte. Lasă-i pe toți să câștige la un moment dat. De asemenea, își pot crea propriile coregrafii de grup și le pot înregistra mai târziu. Dacă aveți o minge disco sau lumini psihedelice, nu uitați să le utilizați!
 • Imagine cu titlul Gazdă un Sleepover Tween Pasul 11
  7
  Deghizați-vă Chiar dacă crezi că ești prea bătrân ca să te ascunzi, nu e așa! În loc să se îmbrace, pot avea un spectacol de modă. Căutați niște pălării vechi, coliere, costume de Halloween, peruci, orice pot folosi. Luați locul judecătorului și judecați modelele (nu fi rău) pentru stil, creativitate sau orice doriți de la 1 la 10. Fiecărei fete îi alegeți melodia atunci când modelați hainele.
 • Image title Gazdă un Tween Sleepover Pasul 12
  8
  Stați în saci de dormit și vorbiți. Faceți acest lucru când sunteți deja obosit, dar totuși nu doriți să dormiți. Spune-i noutăților celuilalt și vorbește despre ce vor. Desigur, nu răniți sentimentele altora. Cu toții ne place bârfa fierbinte într-un somn. Vorbește despre iubiți. Cine este drăguț / amuzant / un nebun complet? Dacă doriți, puteți vedea copiii într-un anuar școlar. De asemenea, pot vorbi despre sport (care le place sau nu le place?) Sau despre școală (profesori / examene / teme).
 • Dacă dintr-o dată toată lumea tăgăduiește, face niște glume, spune povești de groază sau joacă "Ce ai prefera?". În cazul în care ați prefera, luați-vă din nou întrebându-vă ce ați prefera să faceți. De exemplu, ai prefera să-și piardă un braț sau picior sau sarut _________ __________, chocarte cu un perete de sticlă în fața ____________ sau pas cu pas pe o gaură uriașă în fața ________?
 • Metoda 3
  Idei rapide

  Image title Gazdă un Sleepover Tween Pasul 13
  1
  Iată câteva activități simple și rapide de adăugat în somn. Doar faceți câteva. Nu aveți nevoie de atât de mult și oricum vă veți distra atât în ​​interior, cât și în exterior.
 • Imaginea intitulată Gazdă un Sleepover tween Pasul 14
  2
  Pregătește niște gustări. Ele pot decora cookie-uri cu glazură, scântei și m&ms. Sau pot de asemenea să facă chex mix (amestec de snacks-uri de petrecere) pentru a mânca în timpul filmelor. Pune covrigi, m&ms, popcorn, stafide și marshmallows. Ei pot prăji marshmallows atunci când este deja întuneric.
 • Imaginea intitulată Gazdă un Sleepover Tween Pasul 15
  3
  Ieșiți și jucați locul cu lanternele! Este același lucru cu jocul, dar cu lanterne în întuneric. În timpul verii, alerga cu un sprinkler dacă nu există piscină. Mergeți la plimbare dacă nu mai există lumină. Ele pot practica, de asemenea gimnastica (în primul rând, asigurați-vă că știți cu toții cel puțin cum să facă o lamă moară de vânt, dacă cineva nu știe, poți învăța cum.)
 • Imaginea intitulată Gazdă un Sleepover Tween Pasul 16
  4
  Distrează-te în curte. Nu vă faceți griji dacă plouă, puteți viziona din nou filme. Ei pot pune machiajul cu ochii închiși (dar asigurați-vă că ați curățat). Jucați coaforul. Împletiți-vă părul sau faceți pantaloni scurți sau panglici cu ajutorul clemelor de păr sau de prăjituri de păr și jartiere. Dacă te plictisești, joacă șaradă. Creați propriul dvs. videoclip sau luați multe fotografii între ele. Ei pot juca, de asemenea, Wii. Unele jocuri de distracție sunt Mario Kart, Wii Sports și Just Dance 2, dar orice alt joc poate fi, de asemenea, util. Jocul ascunde și căuta este, de asemenea, un joc foarte bun, și nu aveți nevoie să utilizați nimic.
 • sfaturi

  • Fixați tot ce trebuie să dormiți în avans. Trebuie să știți unde veți pune toate sacile de dormit. Acest lucru vă va economisi timp în cazul în care nu este loc pentru unul dintre sacii de dormit.

  Ia niște baghete strălucitoare și oprește toate luminile. Construiți un cort cu pături, scaune, foi etc. și jucați muzică amuzantă sau amuzantă. Apoi dați fiecărei persoane o baghetă luminată în timp ce luminile sunt aprinse. Opriți luminile și încercați să ghiciți cine deține fiecare baghetă luminoasă. Ei vor ajunge să se ucidă de râs dacă își vor adăuga propriile reguli.

  • Faceți multe videoclipuri și luați o mulțime de fotografii pentru a le vedea mai târziu. Astfel vor avea amintiri frumoase. Ei chiar pot face propriul lor film!
  • Nu fii șefule. Poți să spui "Am o idee. De ce nu facem asta in loc de asta? "In loc de a spune" sa facem asta, sa mergem! "
  • Dacă nu aveți un film bun, puteți viziona televizorul. Asigurați-vă că toată lumea îi place programul. Puteți vedea iCarly, la viteză maximă, SpongeBob sau Victorious.
  • De asemenea, acestea pot avea o sesiune spa. Obțineți măști pentru față și machiaj și pregătiți niște suveniruri cu saci plini de produse de frumusețe.
  • O idee foarte bună este să aveți o luptă cu perne, acest lucru nu iese niciodată în stil.
  • Nu petreceți prea mult timp în fața calculatorului. Vizionarea a două videoclipuri pe YouTube este bine, dar starea în fața calculatorului pentru o oră este prea mare. În acest fel, nu va fi distractiv și nu toată lumea va putea să utilizeze computerul în același timp.
  • Ai baloane? Umpleți-le cu apă și lăsați războiul să înceapă! De asemenea, puteți folosi baloane normale pentru a juca volei.
  • Îți poți cere prietenilor să aducă filme dacă nu le ai. Sau puteți, de asemenea, să închiriați câteva filme.
  • Pentru invitații, le puteți imprima, le puteți face manual, sau le puteți cumpăra și le puteți umple.
  • Du-te în curte și joacă. Ei pot juca volei, pata, sau chiar lovi cu piciorul mingea. Ei pot, de asemenea, să meargă și să vorbească.
  • Dacă ziua este frumoasă, puteți face o baie în piscină. Asigurați-vă că îi spuneți tuturor prietenilor să aducă tot ce aveți nevoie. Obțineți diferite tipuri de flotoare și bile pentru a juca în piscină.
  • Ei pot face rame foto pentru a pune unele dintre fotografiile care au fost luate în timpul somnului.
  • Joacă Mad-Libs (joc de frază) printre voi. Ei pot juca cu un pachet de nebuni-libs făcuți sau pot crea noi.
  • Unii oameni preferă să vizioneze câteva filme Barbie pentru a le distra (pot face multe râde). Dacă nu aveți filme bune, dar aveți câteva dintre ele, puteți viziona aceste filme.
  • Efectuarea de glume la telefon este distractiv. Sunați-i pe un băiat sau o fată grea și dacă prietenele dvs. vor să sune o pizzerie, nu o faceți. În pizzerii, oamenii muncesc din greu și trebuie să plătească pentru gaz. Nu vor să-ți ruineze noaptea!

  avertismente

  • Nu vă lăsați pe prieteni fără activități, subiecte de conversație etc.
  • Nu fii șefule. Este probabil că ați planificat deja totul, dar oaspeții dvs. pot sugera, de asemenea, unele activități. Lăsați-i să aleagă ce vor să facă.
  • Asigurați-vă că cel puțin unul dintre părinții dvs. este acasă și că sunteți de acord să dormiți. Asigurați-vă că părinții dvs. sunt de acord să invitați pe lista de oaspeți.
  • Pentru adevăr sau nu îndrăznesc să facă pe cineva face ceva foarte nepotrivit, dezgustător, sau personale, și nu fac acest tip de pedeapsă atunci când e rândul tău.
  • Asigurați-vă că toți prietenii dvs. pot vedea anumite tipuri de filme înainte de a le urmări, nu veți dori să intrăți în necazuri.
  • Nu credeți că somnul vostru trebuie să fie bombastic. Este doar un somn de dormit, facand multe jocuri, va face pe toti obositi. A fi împreună este cel mai important lucru.
  • Aveți grijă cu desertul și micul dejun. Cereți ajutor de la un adult atunci când este necesar.
  • Unii dintre prietenii tăi pot fi vegetarieni, așa că e bine să ai opțiuni vegetariene.
  • Nu trezește pe cineva care doarme. Dacă sunt obosiți, este bine. "Niciodată" nu le tachinează în timp ce dorm, mai ales dacă sunt sensibile.
  • Nu sta treaz toată noaptea. Vor fi obosiți a doua zi. Cel puțin să dorm câteva ore.

  Lucruri de care ai nevoie

  • jocuri:
  • Twister
  • viață
  • indiciu
  • Scenează-l?
  • unul
  • buclele
 • Alimente și băuturi:
 • popcorn
 • covrigi
 • Legume (morcovi, broccoli, etc.) cu dressing ranch
 • Bile de brânză
 • Papitas
 • sifon
 • Sticle de apă
 • pizza
 • Buchete, înghețată sau alt desert
 • ALTE

  • Perne suplimentare, pături și saci de dormit
  • televizor
  • Filme
  • Un loc unde să dormi
  • 2 sau 3 prieteni
  • iPod (opțional)
  • Genti de gunoi
  • Lac de unghii
  • Karaoke (opțional)
  • Lanterne (jucam pata)
  • Pulverizator de apă (opțional)
  • Accesorii pentru păr (jartiere, pieptene, cârlige, fire de păr etc.)
  • invitații
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să invitați toți prietenii dvs. pe pagina sau grupul dvs. pe FacebookCum să invitați toți prietenii dvs. pe pagina sau grupul dvs. pe Facebook
  Cum să inviți prietenii să folosească LyftCum să inviți prietenii să folosească Lyft
  Cum să organizați un picnic de familieCum să organizați un picnic de familie
  Cum să organizați o petrecere bună la domiciliuCum să organizați o petrecere bună la domiciliu
  Cum să faci o petrecere de aniversare pentru câiniCum să faci o petrecere de aniversare pentru câini
  Cum să organizezi o petrecere tematică în piscinăCum să organizezi o petrecere tematică în piscină
  Cum sărbătorește ziua de 14 aniCum sărbătorește ziua de 14 ani
  Cum să-ți convingi mama să te lase să dormiCum să-ți convingi mama să te lase să dormi
  Cum să te distrezi în vacanțe de varăCum să te distrezi în vacanțe de vară
  Cum să faci o petrecere în liceuCum să faci o petrecere în liceu
  » » Cum să organizați un somn de fete

  © 2011—2020 ertare.com