Cum să organizați un somn

Când unul este copil, una dintre cele mai distractive și interesante activități este de a organiza un somn. Lucrul dificil este de a elabora un plan și de a rezolva toate detaliile. După ce prietenii v-au sosit, atâta timp cât aveți idei distractive în mânecă, puteți avea o noapte distractivă și de neuitat. Dacă doriți să știți cum să organizați un somn de dormit, mergeți la pasul 1 pentru a începe.

pași

Partea 1
Pregătește un plan

Imaginea intitulată Deal nu este permis să aibă un pas Sleepover 1
1
Gândiți-vă la o temă distractivă pentru somn. De obicei, oamenii le organizează pentru zile de naștere sau doar pentru că vor să adune niște prieteni. Cu toate acestea, dacă într-adevăr doriți să fiți creativi și să obțineți accesorii nebun și costume, atunci puteți lua în considerare posibilitatea ca tema partidului să fie mai elaborată. Iată câteva exemple amuzante pe care le puteți încerca:
 • O temă dintr-o altă epocă, cum ar fi anii 80, 70 sau 60
 • Ziua coafurilor extravagante
 • Ziua tuturor lucrurilor cu susul în jos
 • Îmbracă-te ca idolii tăi
 • Ziua apei
 • Ziua hawaiană
 • Ziua roz
 • Ziua pop star
 • Ziua Amurgului
 • Ziua lui Harry Potter
 • Ziua clipei (pe baza unei cărți)
 • Ciocolată sau petrecere de vanilie în funcție de ceea ce vă place
 • Ceai petrecere
 • Toate îmbrăcați ca celebritate preferată
 • Tema unei sărbători, cum ar fi Paștele, Ziua Îndrăgostiților sau Crăciunul
 • Imaginea intitulată
  2
  Decideți cine vreți să invitați. Discutați cu părinții dvs. despre persoanele maxime care vă vor permite să invitați. În mod normal, în pijamale există 4 până la 8 persoane, dar în realitate va depinde de ceea ce doriți (întrebați părinții dvs. câte oaspeți doriți). Invită-i pe cei cu care vrei să te distrezi, care sunt distractivi și care se vor întâlni unul cu celălalt. La rândul său, încercați să nu răniți sentimentele cuiva, așa că nu uitați pe cineva din grupul dvs. de prieteni.
 • Dacă unul dintre prietenii dvs. este timid și nu cunoaște pe nimeni altcineva, va trebui să decideți dacă veți avea parte de distracție sau dacă vă veți petrece toată noaptea îngrijorându-vă să includeți persoana respectivă în toate jocurile.
 • Imaginea intitulată Bucurați-vă de sărbătorile (Sleepover) Pasul 2
  3
  Scrieți și trimiteți invitații. Puteți să le trimiteți un e-mail, să-i sunați, să le trimiteți un mesaj text, să le invitați prin Facebook sau să le spuneți personal. Încercați să găsiți invitații care se referă la tema petrecerii dvs., astfel încât să oferiți oaspeților dvs. o imagine generală asupra temei petrecerii. Nu uitați să includeți informații speciale, de exemplu, ce ar trebui să aducă oaspeții. Lăsați prietenii să știe în particular, astfel încât ceilalți oameni să nu se simtă lăsați să iasă.
 • Ar trebui să spuneți oaspeților dvs. ce oră să sosească și la ce oră aproximativă va trebui să plece. Unii vor dori să rămână a doua zi până când se plictisesc, dar dacă aveți ceva de făcut sau părinții dvs. doresc să plece la un anumit moment, ar trebui să indicați în invitații. De asemenea, le puteți spune dacă urmează să serviți micul dejun la un moment dat.
 • Nici nu trebuie să fie atât de formală. Dacă vrei doar să-i apelezi pe toți prietenii tăi și să le spui totul, perfect. Totul depinde de efortul dorit.
 • Dacă doriți să faceți invitații plăcute pe Internet, puteți vizita site-uri precum Paperless Post. Acestea vă vor percepe puțin pentru fiecare invitație, dar prețul nu va fi la fel de mare ca cel al celor mai elaborate invitații de hârtie.
 • Nu fi dezamăgit dacă niciunul dintre oaspeții dvs. nu poate veni. Amintiți-vă că unii părinți nu-și lasă copiii să doarmă în casele altor oameni.
 • Image cu titlul Creați un Fort pentru o Sleepover Pasul 4
  4
  Cumpărați toate lucrurile de care veți avea nevoie. Stați jos și faceți o listă cu tot ceea ce veți avea nevoie pentru a face dormitorul un succes. Nu uitați să cumpărați alimente, cină, gustări, filme, sucuri, decorațiuni sau orice altceva doriți. Asigurați-vă că cereți oaspeților dvs. dacă sunt alergici la orice mâncare sau dacă sunt vegetarieni.
 • Probabil că trebuie să mergi cu părinții tăi pentru a cumpăra tot ce ai nevoie. În general, cumpărați un pic mai mult decât ați programat, astfel încât să nu rămâneți fără mâncare sau premii pentru oaspeții dvs.
 • Dacă intenționați să le dați micul dejun, atunci ar trebui să vă asigurați că cumpărați și mâncăruri la micul dejun, cum ar fi amestecul de clătite și fructe.
 • Dacă intenționați să faceți jocuri pe care nu le aveți, atunci asigurați-vă că le cumpărați sau căutați un prieten să-l aducă.
 • Dacă doriți să vedeți un film, pregătiți-l în prealabil.
 • Imaginea intitulată Deal nu este permis să aibă un Sleepover Pasul 3
  5
  Faceți un plan în avans, astfel încât frații dvs. să fie ocupați. Este posibil să aveți un frate mai mic sau o soră care vrea să fie cu dvs. în timpul somnului, însă în realitate doriți să o petreceți cu prietenii și să fiți singuri. Dacă acesta este cazul, atunci ar trebui să vorbiți mai întâi cu fratele tău, așa că știe că vrei să fii singur cu prietenii tăi. Puteți promite chiar și în schimb ceva ca să ieșiți singur cu el sau ea a doua zi.
 • Dacă puteți face un plan pentru frații dvs. să fie cu prietenii lor în timpul somnului, mult mai bine!
 • Imagine intitulată Act Cool în fața pasajului vostru hottie Pasul 4
  6
  Asigurați-vă că prietenii dvs. nu au alergii. Când prietenii dvs. au confirmat prezența lor, puteți să le întrebați dacă sunt alergici la orice animal de companie pe care îl aveți - dacă este imposibil ca ei să fie aproape de animale de companie, atunci trebuie să le spuneți că nu pot participa. Majoritatea persoanelor alergice la animale au antialergice care vor fi foarte utile, astfel încât să le știi în avans vă va salva de la a avea să petreacă o noapte proastă. Unele sunt alergice la anumite alimente, cum ar fi arahidele, astfel încât să vă asigurați că acest lucru în avans, astfel încât oaspeții dvs. să rămână sănătoși.
 • Partea 2
  Organizați o pijama uimitoare

  Imagine intitulată Act Cool în fața vecinului tău hottie Pasul 3
  1
  Fii bun când sosesc oaspeții tăi Cel mai probabil vor veni cu părinții lor, așa că fiți amabili cu ei și arătați-le că sunteți un băiat educat și că au o casă frumoasă. Spune-le unde să-și prindă hainele, unde să-și pună pantofii și lucrurile lor să doarmă. Întrebați-i dacă vor să bea ceva sau să mănânce. Să-i cunoască toată casa, dacă nu o cunosc. Asigurați-vă că menționați locurile pe care le puteți intra și cele pe care nu le puteți face. Arătați-le și baie.
 • Imaginea intitulată
  2
  Pregătiți mâncarea. Dacă (cu ajutorul părinților dvs.) ați ales alimente gata de consumat și gata pentru a mânca, cum ar fi câini calzi și hamburgerii, atunci trebuie să-l pregătiți dacă oaspeții vor sosi în timpul cina. Nu lăsa pe nimeni să rămână foame. Le puteți oferi sucuri sau sandwich-uri, cum ar fi chipsuri de cartofi și salsa sau guacamol, în timp ce așteptați. De asemenea, puteți să comandați pizza, care este foarte frecventă în pijamale, sau chiar italiană, chineză sau chiar Thai, dacă doriți.
 • Asigurați-vă că oaspeții au acces la gustări, cum ar fi cartofi, legume și sosuri sau pita cu hummus, astfel încât să poată mânca ceva în timp ce vă pregătiți să comandați alimente.
 • Pentru dulciuri, puteți face biscuiți, prăjituri, torturi. Deci du-te la magazin și cumpăra o mulțime de dulciuri și popcorn pentru că oamenii vor fi mereu foame.
 • Asigurați-vă că aveți supe de suc pentru toată lumea să bea, plus apă, suc de portocale sau alte băuturi pentru cei care nu-i place sifon. Dacă nu doriți ca oaspeții să fie hiperactivi și să stați toată noaptea, limitați aportul de cofeină după aceea.
 • Imaginea intitulată Bucurați-vă de sărbătorile (Sleepover) Pasul 5
  3
  Puneți muzică și dansați. Dacă prietenii tăi preferă să asculte muzica lui Katy Perry, a lui Justin Timberlake, a lui Taylor Swift sau a oricui este populară în grupul tău de prieteni, atunci pune muzică și savurează acele melodii grozave. Încurajați-vă să dansați pentru o vreme, deoarece ar putea fi necesar să ardeți puțină energie din atât de multă mâncare și sucuri! Dacă vrei să fie mai formal, poți organiza un concurs de dans.
 • Imaginea intitulată Bucurați-vă de sărbătorile (Sleepover) Pasul 8
  4
  Faceți o bătălie cu perne. Ele sunt distractive, interesante și necesită multă energie. Ele apar de obicei spontan, așa că, dacă aveți chef să aveți una, începeți să apăsați pe unul dintre prietenii dvs. cu o pernă și așteptați să începeți distracția. Mai întâi trebuie să mergi acolo unde sunt lucrurile tuturor pentru ca fiecare să aibă o pernă. Amintiți-vă să fiți atenți să nu loviți pe nimeni și să faceți clar faptul că este doar un joc.
 • Imagine cu denumirea Be Like Greg Heffley Pasul 7
  5
  Redați jocuri video Dacă dvs. și prietenii doriți să jucați Wii sau un alt sistem de jocuri video, atunci trebuie să vă asigurați în avans că oaspeții dvs. își aduc comenzile astfel încât să poată juca cât mai mulți oameni. Doar încercați să faceți totul neted și nu prea competitiv. Dacă vă dați seama că unii încep să se simtă respinși, atunci faceți altceva. Amintiți-vă că nu toată lumea îi place sau dorește să joace aceste tipuri de jocuri și nu ar trebui să excludeți prietenii dvs. mai puțin tehnologici.
 • Imaginea intitulată Copie de rezervă a amintirilor și ideilor Pasul 15
  6


  Faceți fotografii Sigur că vrei să-ți amintești acea noapte! Ai putea organiza o sesiune de fotografie mini cu prietenii tăi. Luați camera sau telefonul și începeți să faceți fotografii în care vedeți că faceți lucruri stupide cu prietenii. Ați putea chiar să scoateți niște costume ridicole, haine vechi și să faceți anticuri îmbrăcate în asta. Dacă părinții dvs. sunt încă treji, puteți să le cereți să facă o fotografie a tuturor, pentru a avea o fotografie de grup.
 • Imaginea intitulată
  7
  Fii respectuos cu acei oaspeți care vor să se culce mai devreme. Nu toată lumea va dori să fie treaz până la două sau trei dimineața, așa că trebuie să lăsați pe cei care doresc să doarmă să facă acest lucru. Dacă toți ceilalți fac multă zgomot, ai putea chiar să-l lăsați pe oaspeți să doarmă în pat sau altundeva decât în ​​casa ta, ca să nu-l deranjeze. Amintiți-vă că va trebui mai întâi să cereți părinților voștri permisiunea.
 • Imaginea intitulată
  8
  Faceți câteva jocuri distractive de noapte, cum ar fi adevăr sau provocare sau Twister. Jocurile sunt distractive pentru un somn. Asigurați-vă că acestea sunt ușor de urmărit și nu joacă prea mult timp, de exemplu, Monopoly este excelent, dar este nevoie de mult mai degrabă aleg ceva în funcție de nivelul de îngrijire și altele.
 • Imaginea intitulată
  9
  Spuneți povești de groază. Aduceți o lanternă și rotiți-vă spunând povești fantomă. Ai putea chiar să te gândești la unul în prealabil sau să spui invitaților tăi să vină pregătiți cu unul. Cine spune povestea cea mai infricosatoare castiga un premiu. Doar asigurați-vă că niciunul dintre oaspeții dvs. nu este înspăimântat, pentru că nu toată lumea îi place să fie speriată sau în întuneric.
 • Imagine intitulată Crearea unei camere de film pentru un pas de dormit Pasul 8
  10
  Urmăriți un film Vizionarea unui film sau a unei televiziuni reprezintă o altă activitate extraordinară pentru un somn, dar ar trebui să o faceți târziu, după ce ați ars energiile, astfel încât să doriți să vă culcați și să vă distrați. Acesta vă va ajuta foarte mult să fi decis filmul în avans, fie că este vorba de un film de groază sau de ceva distractiv și romantic. Unii petrec atât de mult timp pentru a decide care să vadă că în cele din urmă nu văd nimic, deci nu trebuie să lăsați procesul de luare a deciziilor să renunțe la toată dorința de ao vedea.
 • Scoateți popcorn, cookie-uri și alte dulciuri. Astfel, atmosfera va fi mai festivă și mai mult ca o petrecere. Puteți obține niște dulciuri care sunt de obicei vândute în teatre, cum ar fi M&M sau Snickers.
 • Imaginea intitulată Act Like Teddy Duncan Pasul 6
  11
  Amintiți-vă că doar vorbind va fi bine prea. În timp ce planificați un milion de jocuri și activități vă va face să aveți un somn de distracție plăcut, uneori cea mai distractivă va fi șederea și râsul cu prietenii dvs. Bârfe, povești despre momente jenante, revizuiți anuarul pentru a vorbi despre cei care sunt îndrăgostiți sau doar pentru a vă cunoaște mai bine unul pe altul. Dacă oaspeții dvs. râd și se distrează, nu va trebui să schimbați starea de spirit cu o mulțime de activități. Doar lăsați-i să se distreze.
 • Imaginea intitulată Găsiți o temă pentru dormitorul dvs. pentru ca toată lumea să vă placă pasul 2
  12
  Asigură-te că toată lumea se întâmplă. Dacă vrei să fii gazda și cineva începe să se întrebe sau să nu-i placă pe alții, să preia controlul. Dacă oaspeții dumneavoastră face zgomot atât de mult încât nu lasa pe altii dorm, le spun cu amabilitate că, dacă vor să vorbească, ei vor trebui să o facă într-o altă cameră. Încercați să fiți imparțiali și să ascultați ambele versiuni ale povestirii. Nu veți dori să câștigați dușmani în dormitorul vostru.
 • Observați dacă există vreo tensiune. Dacă observați că oaspeții dvs. încep să se certe puțin, puteți schimba subiectul pentru a evita conflictul.
 • Partea 3
  Ce trebuie să faceți a doua zi dimineață

  Imaginea intitulată
  1
  Când vă treziți, asigurați-vă că sunteți dornici să vă treziți toți ceilalți oaspeți. Ar trebui să o faceți numai când este timpul ca ei să plece. Dacă te ridici devreme, nu ar trebui să fii nepoliticos sau să ridici pe toți fără niciun motiv. Respectați-i pe cei care vor să continue să doarmă. Când încep să se ridice, dați-le timp să se fixeze în loc să le grăbească să ia micul dejun.
 • Imagine cu denumirea Răciți o băutură caldă rapid Pasul 10
  2
  Întrebați-i dacă sunt gata să ia micul dejun. Dacă majoritatea este înfometată, spuneți-le opțiunile pe care trebuie să le oferiți. Dacă părinții dvs. sunt treji, întrebați-i dacă pot face micul dejun pentru toată lumea. Încercați să pregătiți ceva ce majoritatea nu mănâncă în mod normal, ceva de genul vafe belgiene, dar amintiți-vă că ar trebui să oferiți și cereale de porumb sau alt tip ca opțiune. Nu toată lumea îi place un mic dejun consistent, plus prietenii tăi ar putea fi încă plini după toate mâncarea minunată de la o noapte înainte!
 • Imaginea intitulată Be Like Hallie Parker De la capcana părintelui Pasul 7
  3
  Când oaspeții dvs. pleacă, îi însoțesc la ușă. Făcând-o este ceva ce nici o gazdă educată nu ar trebui să uite să facă. Chiar dacă te-ai săturat să-i ai acasă și vrei să fii singur, ar trebui să fii politicos, să-i însoțești la ușă și să-i mulțumești pentru vizita lor. Dacă părinții dvs. vă așteaptă la ușă, salutați-i și le mulțumiți pentru că vin. Puteți chiar să vă oferiți să luați lucrurile prietenului tău în mașina lui.
 • Imaginea intitulată
  4
  Faceți curățenia. Strângeți popcornul, cupele de plastic și le aruncați. Dacă ar fi petrecerea ta, ar trebui să cureți mizeria, nu părinții tăi. Dacă o faci singur, părinții dvs. vor avea mult mai multe șanse să vă lase să organizați un alt somn. În cazul în care a fost posibil, ai putea fi curățat un pic în timpul nopții sau chiar au cerut ajutor de la câțiva prieteni în timpul liber, dar nu va fi distractiv să-și întrerupă petrecerea pentru a face curățenie. Când totul a revenit la normal, vă puteți relaxa și bucurați-vă singur!
 • sfaturi

  • Asigurați-vă întotdeauna că toată lumea se distrează. Nu acordați atenție unei singure persoane, ci includeți pe toată lumea.
  • Asigurați-vă că toți oaspeții dvs. sunt confortabili și se distrează.
  • Combinația de mic dejun ar trebui să fie interesantă - permiteți-vă oaspeților să aleagă ce să mănânce, deoarece toată lumea îi plac lucrurile diferite.
  • Ar trebui să fii sigur că toată lumea se simte confortabil cu persoana cu care vor dormi. Este mai bine să nu-i inviți pe toți cei mai buni prieteni din diferite locuri, deoarece ar putea fi grupuri și atunci nu ar fi distractiv. Dar dacă vă decideți să invitați toți prietenii, încercați să prezentați pe toată lumea și puteți chiar să faceți un joc, astfel încât toată lumea să se cunoască mai bine.
  • Asigurați-vă că faceți o impresie bună și curățați-vă bine casa înainte ca oaspeții să sosească, în special în baie și în zona unde vor dormi.
  • Nu puneți filme pentru persoanele mai în vârstă decât dvs., cu excepția cazului în care părinții și prietenii dvs. sunt de acord, altfel ați putea avea probleme. Încercați să alegeți filme luminoase - dramele luate la extrem pot face ca spiritele să cadă și să vă distrugă partidul. Comediile sunt excelente pentru pijamale.
  • Faceți o luptă cu pernă! Încercați însă să nu fiți prea agresivi sau să nu spargeți nimic.
  • Decideți în cazul în care toată lumea va dormi. Paturile gonflabile sunt confortabile. Adresați-vă prietenilor să aducă un sac de dormit, perne și pături pentru paturile de aer sau saltelele așezate pe podea.
  • Nu stați toată noaptea acasă. Poți să ieși și să te joci.
  • Asigurați-vă că pentru a planifica tot ceea ce faci în Sleepover și asigurați-vă că vă planificați cu prietenii, pentru că dacă nu, este posibil să nu ajunge să facă măcar unul din lucrurile planificate.

  avertismente

  • Asigurați-vă că toată lumea știe unde pot merge și unde nu pot merge. Dacă cineva trebuia să intre într-o cameră interzisă, poate nu numai el sau ea intră în necaz, dar și tu.
  • Asigurați-vă că aveți floricele. Este un clasic pe care toată lumea îl iubește atunci când vizionează filme. Cu toate acestea, dacă știți că unul dintre prietenii dvs. poartă bretele, este mai bine să le luați în considerare atunci când alegeți sandwich-urile.
  • Nu te uita la TV tot timpul, altfel toată lumea se va plictisi.
  • Nu începeți să vă deranjați un prieten doar pentru că un alt prieten nu vă place.
  • Asigurați-vă că partidul dvs. nu este suprasolicitat. Este doar un somn, deci asigurați-vă că nu invitați prea mulți oameni, încercați să faceți acest lucru mic, mai ales nu invitați oameni care nu se împacă cu cineva. Ultimul lucru pe care îl vrei este o luptă.
  • Asigurați-vă că partidul dvs. nu pleacă "prea mult" de control. Dacă vă simțiți inconfortabil la un moment dat, faceți sau spuneți ceva, spuneți imediat părinților.
  • În funcție de vârsta dvs., este posibil ca unii dintre oaspeți să vă fie dor de casa. Încercați să o evitați păstrându-i ocupați și făcându-i să se distreze. Dacă cineva dorește să se întoarcă acasă, spune-i părinților și se vor ocupa de situație sau îi vor chema pe părinți să-i facă să se simtă mai bine.
  • Nu este nimic în neregulă cu a lua fotografii și să le posta pe Facebook, dar nu posta fotografii jenante, imagini sugestive sexual, fotografii care prezintă activități ilegale (cum ar fi consumul de alcool minori) sau ceva care ai putea avea probleme și / sau de a face machete de tine De asemenea, dacă cineva v-a cerut să nu îl etichetați într-o fotografie, nu face asta. Dacă ați făcut deja acest lucru, ștergeți eticheta ori de câte ori solicitați, imediat.
  • Dacă cineva se teme de animalul dvs. de companie (dacă aveți unul), puneți-l în altă parte, pentru ca oaspeții să se simtă în siguranță.
  • Dacă intenționați să serviți fulgi, treceți-le mai întâi printr-un ciocan pentru a evita reziduurile din partea inferioară.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Perne, saci de dormit etc.
  • Gustări (cookie-uri, cartofi etc.)
  • Echipamente de sunet
  • televizor
  • Jocuri
  • DVD sau player Blu-Ray
  • Filme
  • Jocuri video
  • O masă mică (pentru jocuri sau jocuri de masă)
  • Machiaj și eșantioane de produse de îngrijire a părului (întrebați-i pe toată lumea să aducă propria lor)
  • Lac de unghii
  • Rețete pentru măști, scrumi etc.
  • Muzică amuzantă, încercați să amestecați tot felul de muzică, de la rock clasic la pop, muzică din anii 80 și altele. Va face pe toți să se ridice și să înceapă să danseze.
  • Tabel cu subiecte de conversație
  • Un telefon
  • aparat foto
  • Adresați-vă prietenilor să aducă comenzi pentru jocul video pe care îl aveți
  • Un computer pentru a vedea fotografiile
  • Multe băuturi răcoritoare (Coca Cola, 7UP, Snapple etc.) și apă
  • Lanterne pentru a face povestirile fantomelor mai interesante
  • Lucruri de bază (haine, pijamale, periuțe de dinți etc.)
  • Unele obiecte decorative dacă intenționați să aveți o petrecere tematică
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să organizați o petrecere bună la domiciliuCum să organizați o petrecere bună la domiciliu
  Cum să dormi bine în timpul sarciniiCum să dormi bine în timpul sarcinii
  Cum să atingi somnulCum să atingi somnul
  Cum să petreceți ziua cu mai puțin de patru ore de somnCum să petreceți ziua cu mai puțin de patru ore de somn
  Cum să organizezi o petrecere tematică în piscinăCum să organizezi o petrecere tematică în piscină
  Cum să spun "noapte bună" în francezăCum să spun "noapte bună" în franceză
  Cum să faci o petrecere incredibilă la universitateCum să faci o petrecere incredibilă la universitate
  Cum sărbătorește ziua de 14 aniCum sărbătorește ziua de 14 ani
  Cum să-ți convingi mama să te lase să dormiCum să-ți convingi mama să te lase să dormi
  Cum sa te distrezi intr-un somn cu un prietenCum sa te distrezi intr-un somn cu un prieten
  » » Cum să organizați un somn

  © 2011—2020 ertare.com