Cum să organizezi o petrecere perfectă pentru o fată

Adolescentii iubesc petrecerile spa / salon de frumusete foarte mult, mai ales daca fac unul pentru ziua lor de nastere sau doar pentru distractie. În general, această activitate nu este foarte scumpă, dar uneori, cu cât investiți mai mult în petrecere, înseamnă că vor avea mai multe activități și distracție.

pași

Imaginea intitulă Aruncați petrecerea perfectă pentru o fată Tween Step 1
1
Mai întâi de toate, evident că va trebui să aveți permisiunea părinților sau tutorilor dumneavoastră. Explicați ce doriți să faceți. Dacă o faceți într-un mod amabil și amabil, ei vor fi fericiți să vă dea autorizarea lor.
 • Imaginea intitulă Aruncați petrecerea perfectă pentru o fată tween Step 2
  2
  Faceți o listă de oaspeți. Nu ar trebui să fie prea lungă, pentru că ar fi un pic dificil de gestionat. Între patru și șase persoane este suficient.
 • Imagine cu titlul Arunca petrecerea perfectă pentru o fată Tween 3
  3
  Puneți o dată, un timp și un loc pentru petrecerea dvs. Nu ar trebui să dureze mai mult de două ore și jumătate, dacă nu doriți să faceți altceva decât tratamentele de frumusețe. Puteți organiza un somnambul sau un maraton de film.
 • Imagine intitulată Aruncați petrecerea perfectă pentru un băiat Tween Step 4
  4
  Pregătiți invitațiile. Le puteți face sau le puteți cumpăra, dar este mult mai plăcut dacă le faceți singuri. Acordați-vă timp și efort pentru a le face mana. Asigurați-vă că ați pus data, ora, locul și orice alte informații pe care oaspeții dvs. ar trebui să le cunoască. Dați-le prietenilor dvs. cu cel puțin o săptămână înainte de ziua petrecerii. Nu o faceți la școală, ar putea fi oarecum inconfortabil.
 • Imaginea intitulă Aruncați petrecerea Perfect Spa pentru o fată Tween Step 5
  5
  Denumiți petrecerea dvs. spa și alocați o combinație de culori. Acest lucru nu ar trebui să fie prea strident deoarece este vorba de a avea un moment de odihnă. Utilizați culori relaxante, cum ar fi verde deschis, albastru deschis sau roz.


 • Imaginea intitulă Aruncă petrecerea perfectă pentru o fată Tween Step 6
  6
  Alegeți activitățile. Gândiți-vă la cei care oferă și aleg un adevărat centru spa. Activitățile recomandate includ pedichiura, facials, manichiură, manichiură franceză și masaje pentru picioare. Nu faceți nimic care include ceara, cu excepția cazului în care un adult ajută și toate fetele au permisiunea părinților să o folosească. Este același lucru dacă este vorba despre bărbierirea sprâncenelor. Dacă vreunuia dintre prietenii tăi nu-ți place strălucirea unghiilor, plănuiți o altă activitate în care trebuie doar să tăiați și să vă arătați unghiile.
 • Imagine intitulată Aruncați petrecerea perfectă pentru o fată Tween Step 7
  7
  Decora. Așezați semne pe ușă, cum ar fi o notă "Doar fete" în baie. La ușa din față, poți să atârni un semn care spune: "Bine ați venit la (numele spa-ului dvs.). Bucură-te de șederea ta! " De asemenea, puteți pune o masă în apropiere, cu prosoape suficiente pentru oaspeții dvs. Aveți posibilitatea să proiectați o foaie de înregistrare, și puteți afișa, de asemenea, programul de activități și, în continuare, o vază. În cele din urmă, puneți niște muzică relaxantă în fundal și luminați câteva lumânări.
 • Imaginea intitulă Aruncați petrecerea perfectă pentru o fată tween Step 8
  8
  Redați muzică sau filme relaxante. În general, spa-urile oferă ceva pentru a vă relaxa și a distra clienții. Poate fi un film amuzant sau muzică ușoară.
 • Imagine intitulată Aruncați petrecerea perfectă pentru o fată Tween Step 9
  9
  Scapă de distragere. Explicați-vă familiei că nu trebuie să întrerupă în timpul petrecerii dvs. la spa. În plus, este posibil ca oaspeții dvs. să nu se simtă confortabil ascultând zgomote puternice.
 • sfaturi

  • Aveți totul gata și planificat în avans.
  • Redați muzică relaxantă, cum ar fi muzica clasică sau sunetele naturii. Acest lucru vă ajută să dați zonei o atmosferă bună.
  • Așezați uleiuri și mirosuri de mirosuri ușoare în casa dvs. Lavanda și aloe vera sunt opțiuni bune.
  • Luați câțiva oameni la baie, folosiți lumânări parfumate, muzică ușoară și vorbiți să vă relaxați, dar nu uitați întotdeauna să vă distrați atenția. Dacă este posibil, închideți ușa.
  • Pentru o activitate de pietre calde sau reci, puteți încălzi trei pietre (pentru o persoană) într-o ceașcă de apă în cuptorul cu microunde sau utilizați un recipient în care veți pune gheață și alte trei pietre și apoi le puneți pe spate.
  • O altă idee distractivă este să decorezi camera pe care o vei folosi prin înființarea unui cort făcut din panglici. Fixați un capăt al panglicilor la tavan, iar celălalt capăt la perete. Acest lucru poate crea o atmosferă plăcută.
  • Spune-le pe toată lumea să-și aducă poloneză preferată.
  • Dacă aveți un masaj pentru picioare, permiteți-i să o folosească toată lumea. Dacă nu ai una, poți cere pe cineva să-ți împrumute.
  • Ai putea să faci petrecerea într-un spa adevărat și să faceți toate activitățile menționate mai sus, deși acest lucru ar putea fi "foarte" costisitor.

  avertismente

  • "Nu" utilizați vopsele de păr sau ceară sau nu îndepărtați părul de la sprancență dacă nu au toate autorizația părinților. Este probabil ca cineva să intre în necaz atunci când ajunge acasă sau îi rănește pe cineva dacă nu face bine lucrurile.
  • Nu te încurca prea mult sau vei regreta mai târziu.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci o petrecere de surpriză pentru mama taCum să faci o petrecere de surpriză pentru mama ta
  Cum să organizați o petrecere bună la domiciliuCum să organizați o petrecere bună la domiciliu
  Cum să organizezi o petrecere la piscinăCum să organizezi o petrecere la piscină
  Cum să organizați o petrecere pentru ziua secretaruluiCum să organizați o petrecere pentru ziua secretarului
  Cum să faci o petrecere de aniversare pentru câiniCum să faci o petrecere de aniversare pentru câini
  Cum să dai o petrecere pe plajăCum să dai o petrecere pe plajă
  Cum să organizezi un cocktailCum să organizezi un cocktail
  Cum sărbătorește ziua de 14 aniCum sărbătorește ziua de 14 ani
  Cum să faci invitații speciale pentru petrecerea ta de pijamaleCum să faci invitații speciale pentru petrecerea ta de pijamale
  Cum sa faci o petrecere de pajamale spaCum sa faci o petrecere de pajamale spa
  » » Cum să organizezi o petrecere perfectă pentru o fată

  © 2011—2020 ertare.com