Cum să organizați o petrecere la domiciliu (adolescentă)

Acest ghid este de a ajuta fetele adolescente să pregătească o petrecere fantastică la domiciliu (fără a se rupe nimic).

pași

Image title Aranjați o petrecere de casă ca o fată adolescentă Pasul 1
1
Asigurați-vă că părinții dvs. au ieșit din casă în weekend! Dacă vor pleca numai în timpul nopții, este mult mai probabil ca ei să vă apeleze la telefon pentru a vă anunța că vor ajunge mai devreme sau vor apărea doar la dumneavoastră acasă

Metoda 1
Planificați petrecerea

Image title Aranjați o petrecere de casă ca o fată adolescentă Pasul 2
1
Spuneți aproximativ 10 sau 15 persoane despre petrecere, astfel încât să poată răspândi cuvântul. Cu toate acestea, este foarte sigur că în casa dvs. apar 50 până la 70 de persoane dacă nu restricționați numărul de invitații.
 • Imagine cu denumirea Aranjați o petrecere de casă ca o fată adolescentă Pasul 3
  2
  Asigurați-vă că porțelanul și ornamentele sunt bine păstrate și închideți ușile camerelor unde nu doriți ca oamenii să intre.
 • Imagine cu titlul Aranjați o petrecere de casă ca o fată adolescentă Step 4
  3
  Asigurați-vă că aveți o mulțime de mâncare. Este mai bine să aveți hrană pentru tot felul de oameni: vegetarieni, vegani, oameni care mănâncă puțin, oameni care mănâncă mult, etc.
 • Imagine cu titlul Aranjați o petrecere de casă ca o fată adolescentă Step 5
  4
  Încercați să serviți foarte puțin alcool, cu excepția cazului în care doriți ca prietenii dvs. să rupă tot covorul!
 • Metoda 2
  În timpul petrecerii

  Image title Aranjați o petrecere de casă ca o fată adolescentă Step 6
  1
  Nu bea prea mult. Sunteți gazda, deci dacă pierdeți controlul asupra dvs., veți pierde controlul partidului. Nu veți putea să urmăriți ceilalți oaspeți dacă luați prea mult și nu puteți forța prietenii să se ocupe de responsabilitățile dvs.
 • Imagine cu titlul Aranjați o petrecere de casă ca o fată adolescentă Pasul 7
  2
  Faceți cântece bune tuturor cărora le place, de preferință ceva pe care prietenii dvs. îl asculta în mod normal. Nu jucați muzică grea sau lentă!
 • Image title Aranjați o petrecere de casă ca o fată adolescentă Step 8


  3
  Fii sociabil! Fiți mai aproape de ceilalți și discutați cu fiecare persoană. Dacă vedeți pe cineva pe care nu îl cunoașteți (de exemplu, un prieten al unui prieten), discutați cu el și încercați să îl cunoașteți mai mult. Cu toate acestea, dacă provoacă probleme, spuneți politicos să-l părăsiți
 • Imagine cu titlul Aranjați o petrecere de casă ca o fată adolescentă Step 9
  4
  Dacă ar trebui să se rupă ceva sau cineva să facă o cameră, nu-ți face griji. Dacă te enervezi cu prietenii sau începi să-i faci pe oameni cu o mătură, ei se vor plictisi de tine. Puteți colecta totul mai târziu!
 • Imagine cu titlul Aranjați o petrecere de casă ca o fată adolescentă Step 10
  5
  Dacă nu există mulți oameni la petrecere, ei pot sugera că fac activități cum ar fi jocul cu sticla, adevărul sau provocarea, un joc de sărutări sau șapte minute pe cer. Aceste jocuri sunt foarte amuzante.
 • Imagine cu titlul Aranjați o petrecere de casă ca o fată adolescentă Pasul 11
  6
  Când petrecerea sa terminat și majoritatea oamenilor au dispărut, cel mai probabil este că au mai rămas aproximativ cinci sau șase persoane. Spune-le să plece politicos, pentru că nu se va întâmpla nimic altceva interesant.
 • Metoda 3
  După petrecere

  Imagine cu titlul Aranjați o petrecere de casă ca o fată adolescentă Step 12
  1
  Începeți să sortați totul de îndată ce ultima persoană pleacă (nu înainte!). Părinții tăi se vor întoarce cu siguranță mâine seara (sau în seara asta, în funcție de durata petrecerii). Începeți să luați cele mai multe lucruri și apoi să vă culcați
 • Imagine cu denumirea Aranjați o petrecere de casă ca o fată adolescentă Step 13
  2
  Dimineata, incepeti sa comandati totul. Comandați o cameră la un moment dat și separați fiecare cameră în patru secțiuni pe care le puteți curăța puțin câte o dată.
 • Imagine cu denumirea Aranjați o petrecere de casă ca o fată adolescentă 14
  3
  Nu ordona prea mult, sau părinții dvs. vor începe să bănuiască că sa întâmplat ceva.
 • sfaturi

  • Faceți o fotografie a fiecărei camere înainte de petrecere, astfel încât să puteți plasa totul în același loc ca înainte. Dacă camera pare diferită, părinții dvs. vor suspecta că sa întâmplat ceva.
  • Puneți o alarmă astfel încât să nu adormi până foarte târziu. Trebuie să comandi totul repede!
  • Dacă doriți ca întâlnirea să fie mică, nu lăsați cuvântul să se răspândească. Pur și simplu invitați oamenii pe care doriți să mergeți și cereți-le să nu spună nimic nimănui.
  • Dacă se rupe ceva, ridicați piesele. Nu vrei să ceri pe cineva să paseze pe piesele sparte, nu?
  • Nu este rău să-ți întrebi prietenii să stea până târziu sau noaptea pentru a te ajuta să cureți. La urma urmei, este foarte posibil ca ei să contribuie la murdărirea casei tale, așa că ar trebui să te ajute să o curăți.
  • Trebuie să salvați oricare dintre articolele dvs. personale, cum ar fi jurnalul dvs., împreună cu alte obiecte de valoare. Nu veți dori ca cineva să o citească!
  • Îți poți cere prietenilor să-și aducă muzica. Astfel, cineva se va ocupa de muzică pentru a evita să se preocupe de schimbarea melodiilor.
  • Dacă aveți de gând să jucați sticla și într-adevăr sau provocare, apoi asigurați-vă că toată lumea participă. Dacă jumătate dintre oameni joacă și cealaltă jumătate fac lucruri nebunești, nimeni nu se poate concentra asupra nimic!

  avertismente

  • Dacă un uimitor apare la ușă (mai ales dacă este mult mai în vârstă decât tine sau pare a fi o persoană rea), pur și simplu spune "Nu te cunosc" și blochează imediat ușa. Nu știi ce ți-ar putea face.
  • Păstrați volumul muzicii destul de scăzut. Nu veti dori ca vecinii sa se planga sau ca oamenii sa strige pentru a asculta pe ceilalti.
  • Nu acționați cu suspiciune când părinții dvs. se întorc, porniți televizorul și comportați ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.
  • Luați în considerare legile privind consumul de alcool și alte substanțe în locul de reședință, mai ales dacă sunteți minor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dai o petrecere grozavăCum să dai o petrecere grozavă
  Cum să faci o petrecere de surpriză pentru mama taCum să faci o petrecere de surpriză pentru mama ta
  Cum să organizați o petrecere bună la domiciliuCum să organizați o petrecere bună la domiciliu
  Cum să dai o petrecere pe plajăCum să dai o petrecere pe plajă
  Cum să te distrezi la o petrecereCum să te distrezi la o petrecere
  Cum să organizezi un cocktailCum să organizezi un cocktail
  Cum să organizezi o petrecere tematică în piscinăCum să organizezi o petrecere tematică în piscină
  Cum să-i spuneți părinților că doriți să fiți vegani sau vegetarieniCum să-i spuneți părinților că doriți să fiți vegani sau vegetarieni
  Cum sa faci o petrecere de pajamale spaCum sa faci o petrecere de pajamale spa
  Cum să faci o petrecere spa pentru fete adolescenteCum să faci o petrecere spa pentru fete adolescente
  » » Cum să organizați o petrecere la domiciliu (adolescentă)

  © 2011—2020 ertare.com