Cum să organizați o petrecere ocazională de vacanță de vară (adolescenți)

Au mai rămas câteva săptămâni pentru sărbătorile de vară și doriți să organizați o petrecere? Pare o sarcină ușoară, nu? Ei bine, vă informăm asta nu

E așa, pentru că atunci când ești în liceu, orice lucru mic poate face partidul unul bun sau un fiasco. Dacă este prea casual, nimeni nu-și va aminti - dacă este prea formal, oaspeții dvs. ar putea să se simtă ridicol. În acest articol, vă vom oferi instrucțiunile pentru a organiza o petrecere de vacanță de vară care va fi amintită în timp, deși nu toate vin cu costume.

pași

Imaginea intitulată Aruncă o petrecere de primăvară petrecută în primăvară (adolescenți) Pasul 1
1
Asigurați-vă că nimeni altcineva nu este pregătit să facă o petrecere de vară.
 • Imaginea intitulată Aruncă o petrecere petrecută în primăvara anului (adolescenți) Pasul 2
  2
  Adresați-vă părinților pentru permisiune. Asigurați-vă că sunt de acord cu partidul și că au suficientă încredere pentru a vă lăsa singur. (Cine vrea părinții să meargă în jurul petrecerii care controlează conținutul ochelarilor oaspeților?)
 • Imaginea intitulată Aruncă o petrecere de primăvară petrecută în primăvară (adolescenți) Pasul 3
  3
  Decideți când doriți să faceți petrecerea. Un moment bun este probabil ultima zi de școală înainte de sărbătorile de vară. Invitați oaspeții la aproximativ 6:30 dimineața. (organizați-o astfel încât să sosească în grupuri) și să rămână până la ora 1 dimineața. Se pare foarte tarziu, dar cand te distrezi cu prietenii tai, timpul zboara! Cu toate acestea, în cazul în care oaspeții sunt adolescenți tineri (între 13 și 15 ani), încercați să finalizați petrecerea înainte de ora 11:30 sau miezul nopții, altfel părinții nu vor fi fericiți!
 • Imaginea intitulată Aruncă o petrecere de primăvară petrecută în primăvară (adolescenți) Pasul 4
  4
  Alegeți o locație În mod ideal, faceți-o acasă. Păstrați ușa deschisă, deoarece, dacă există cupluri printre oaspeții dvs., ei pot pleca să aibă puțină intimitate, dacă doresc.
 • Imaginea intitulată Aruncă o petrecere de primăvară petrecută în primăvară (adolescenți) Pasul 5
  5
  Scrieți un proiect general pentru o petrecere (asigurați-vă că când ați terminat, părinții dvs. îl citesc). Acest proiect ar trebui să includă o listă a tot ceea ce doriți să faceți pentru petrecere și o listă a tuturor jocurilor sau evenimentelor programate.
 • Imaginea intitulată Aruncă o petrecere de primăvară petrecută în primăvară (adolescenți) Pasul 6


  6
  Faceți o listă a tot ceea ce aveți nevoie, pe care nu o puteți obține pentru dvs. Înregistrați tot ce aveți nevoie sau salvați-l pe un computer.
 • Imaginea intitulată Arunca o petrecere de primăvară petrecută în primăvară (adolescenți) Pasul 7
  7
  Faceți lista de invitați. Părinții dvs. le-au citit mai târziu. Nu-i invita pe toți să arate ca "oameni buni", pentru că asta ar putea ruina partidul. Oamenii trebuie să simtă că este un privilegiu să fi fost invitați, să nu creadă că au fost invitați, prin obligație sau prin pedeapsă. Limitați lista de invitați prietenilor dvs. cel mai apropiat, persoanelor pe care doriți să le cunoașteți mai mult și celor cărora acestea ar putea influența mai târziu statutul dvs. social. Nu invitați pe cei care nu vă plac și pe cei care nu vă plac niciunul dintre cei mai apropiați prieteni. Invită băieți și fete.
 • Imaginea intitulată Arunca o petrecere petrecută în primăvara anului (adolescenți) Pasul 8
  8
  Începeți să trimiteți invitații. Nu trimiteți cărți mici la e-mail și nu sunteți la școală anunțând ocazional că organizați o petrecere. Trimiteți invitațiile prin e-mail! Dacă cineva nu are o adresă de e-mail, mergeți la dulapul dvs. și scrieți pe o bucată de hârtie adresa, motivul și un prieten de oaspeți al tău, pe care îl știi, că va merge.
 • Imaginea intitulată Aruncă o petrecere de primăvară petrecută în primăvară (adolescenți) Pasul 9
  9
  Adresați-vă celui mai bun prieten pentru a vă ajuta cu detaliile proiectului de petrecere. Asigurați-vă că includeți următoarele:
 • Instalați într-un colț un music player sau un laptop care are iTunes pentru băieți și fete pentru a încărca melodiile lor de pe iPod-urile lor.
 • Un program care nu este foarte precis (de exemplu "între orele 9:00 și 10:30"), astfel încât aproape toată lumea se simte într-o cameră mare pentru a viziona un film ales prin vot pe un televizor mare.
 • Un desen de două bilete pentru prima vizionare a unui film spectaculos.
 • În timpul primelor etape ale petrecerii, cereți unei cunoștințe să vă împrumute o consolă de joc pentru a instala în cameră pentru utilizare gratuită.
 • Când este deja destul de întuneric, cereți unui grup de prieteni să vă ajute să propuneți un joc de urmărire.
 • Imaginea intitulată Aruncă o petrecere de primăvară petrecută în primăvară (adolescenți) Pasul 10
  10
  Distrează-te! Nu uitați că petrecerea dvs. va fi cea mai bună petrecere de vară!
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că este programul de îmbarcare a oaspeților exact. De exemplu: 1 a.m. sau 1:30 a.m. și nu "între 1 și 2 a.m." În acest fel, toată lumea va pleca la un moment dat, iar cei norocoși care stau să doarmă vor putea să se culce sau să se mai distreze.
  • Dacă părinții dvs. sunt foarte stricți în ceea ce privește muzica pe care o ascultați, cereți-le să permită orice fel de muzică pe care o aduce oaspeții. Poate fi o petrecere foarte plictisitoare dacă nu vi se permite să vă puneți muzica datorită versurilor explicite sau a semnificației lor inadecvate. Băieții și fetele vor să audă cele mai discutate despre muzica momentului și, dacă vedeți top 100 de iTunes sau un radio popular, veți vedea că aproape jumătate vor fi interzise de un pastor de tineret.
  • În cazul în care oaspeții uită să-și aducă iPod-urile sau alți jucători (deși este puțin probabil, faceți-o ca măsură de precauție), asigurați-vă că aveți o listă de muzică populară sau "rece" pentru petrecere.
  • Alimentație: faceți-o simplu și delicioasă: pizza, kilograme de popcorn și o mare varietate de băuturi răcoritoare etc.
  • Nu cumpărați tort. Au cel puțin 7 pizza! Nu cereți unul din fiecare aromă - întrebați-vă în avans oaspeții dvs. tipul de pizza preferat (puteți include în invitație). Chiar dacă numai o persoană îi place pizza cu ananas, cereți cel puțin o jumătate de pizza cu ananas, pentru a fi corect.
  • Asigurați-vă că vă aduceți cel puțin cinci prieteni devreme în mașină. Acest lucru vă va împiedica pe dvs. și pe primul asistent să rămână singuri.
  • Dacă aveți unul sau doi cei mai buni prieteni sau dacă un cuplu v-a ajutat să organizați petrecerea, ar fi mai bine să le invitați să rămână peste noapte (chiar dacă este vorba de restul dimineții) ca o modalitate de a le mulțumi.
  • Asigurați-vă că unii prieteni planifică un timp pentru a vă face un toast pentru "o săptămână întregă de vacanță" și cereți-i să încurajeze pe alții să dea un strigăt de entuziasm.

  avertismente

  • Închideți ușile dormitorului principal, în caz contrar riscați ca mama dvs. să vadă un cuplu sărutându-se pe patul ei.
  • Dacă aveți frați mai mici, aranjați împreună cu părinții dvs. să petreacă noaptea în casa unuia dintre prietenii lor. Partidul va dura până târziu. De asemenea, dacă v-ați afla la petrecerea altcuiva, v-ar plăcea un băiat de 8 ani să se plimbe spunând: "Bună, numele meu este Carlos! Ai văzut ultimul film al Epoca de gheață?
  • Faceți filmul potrivit pentru toate audiențele sau pentru mai mult de 13 de ani și asigurați-vă că nu este prostie. Lăsați oaspeții să aducă filme pe care ar dori să le vadă și să voteze. Dacă este vorba de persoanele cu vârsta peste 13 ani din cauza conținutului sexual, asigurați-vă că toți părinții sunt de acord cu filmul ales. Opțiuni excelente sunt: ​​Un expert în distracție, Superman se întoarce, începe Batman, Jurassic Park, Mumia sau ceva asemănător, astfel încât băieții și fetele să se distreze în mod egal. Nu alege nimic romantic sau lupte.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci o petrecere de surprizăCum să faci o petrecere de surpriză
  Cum să scapi de o petrecere la care nu vrei să mergiCum să scapi de o petrecere la care nu vrei să mergi
  Cum să organizați o petrecere bună la domiciliuCum să organizați o petrecere bună la domiciliu
  Cum să organizați o petrecere de degustare de ciocolatăCum să organizați o petrecere de degustare de ciocolată
  Cum să organizezi o petrecere la piscinăCum să organizezi o petrecere la piscină
  Cum să faci o petrecere de aniversare pentru câiniCum să faci o petrecere de aniversare pentru câini
  Cum să dai o petrecere pe plajăCum să dai o petrecere pe plajă
  Cum să faci o petrecere incredibilă la universitateCum să faci o petrecere incredibilă la universitate
  Cum să câștigi încrederea părinților tăi ca adolescențiCum să câștigi încrederea părinților tăi ca adolescenți
  Cum sa faci o petrecere de pajamale spaCum sa faci o petrecere de pajamale spa
  » » Cum să organizați o petrecere ocazională de vacanță de vară (adolescenți)

  © 2011—2020 ertare.com