Cum să vă organizați rucsacul pentru liceu

După ce ați petrecut ceva timp în liceu, este posibil să vă întâlniți dintr-o dată cu o cantitate covârșitoare de materiale. Înainte de a ști, rucsacul se poate transforma într-un haos total. Luând zece minute pentru a organiza aceasta vă poate salva mult timp mai târziu atunci când trebuie să căutați un creion sau o misiune. De asemenea, puteți evita durerea potențială a spatelui prin eliminarea lucrurilor de care nu aveți nevoie.

pași

Partea 1
Sortați rucsacul

Imagine cu titlul Organizați-vă rucsacul pentru școala medie Pasul 1
1
Goliți întregul rucsac. Înainte de a începe să o organizați, ar trebui să verificați ce elemente aveți deja și ce condiții există. Probabil aveți pixuri, markeri, evidențiatori și foldere din anii precedenți. Puteți avea chiar și alte documente libere pe care le puteți utiliza din nou anul viitor.
 • De asemenea, ar trebui să luați acest timp pentru a curăța rucsacul. Puteți să-l sugeți sau să-l puneți cu capul în jos într-un coș de gunoi și să-l scuturați.
 • De asemenea, asigurați-vă că verificați starea rucsacului. Dacă aveți o lacrimă sau dacă este foarte mică, va trebui să cumpărați unul nou.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă rucsacul pentru școala medie Pasul 2
  2
  Sortați articolele în diferite stive și examinați-le. De exemplu, sortați manualele, folderele, notebook-urile, instrumentele de scris, diverse obiecte și plasați-le în grămezi separate. Apoi, verificați gropile și aruncați ceea ce nu aveți nevoie. Poti scapa de orice hârtie notebook-uri folosite, bucăți de creioane, stilouri goale panglici, rupte pentru păr sau orice alt obiect inutil să găsiți.
 • Este, de asemenea, un moment bun pentru a face o listă a elementelor pe care le aveți și a celor de care aveți nevoie. Această acțiune va face mai ușor să le cumperi mai târziu, deoarece nu va trebui să încercați să vă amintiți ce să cumpărați.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă rucsacul pentru școala medie Pasul 3
  3
  Organizați ceea ce a rămas. Dacă aveți dosare, încercați să le organizați cu file și separatoare. Le puteți clasifica după temă, capitol sau funcție. De exemplu, etichetați fiecare dosar cu clasele noului an (cum ar fi Știința, Studii sociale sau Engleză). De asemenea, puteți pune toate pixurile, creioanele și marcajele într-un ambalaj sau într-o pungă. În acest fel, nu veți cumpăra elemente de care nu aveți nevoie.
 • Partea 2
  Pregătiți rucsacul

  Imagine cu titlul Organizați-vă rucsacul pentru școala medie Pasul 4
  1
  Obțineți o listă a materialelor școlare de care aveți nevoie. Înainte de fiecare an școlar, școala trebuie să vă ofere o listă cu elementele de care aveți nevoie pentru gradul în care vă aflați. Dacă nu obține unul înainte de a începe anul școlar, puteți găsi de obicei, aceste materiale într-un magazin de aprovizionare (cum ar fi OfficeMax sau capse). Cele mai obișnuite articole pentru liceu includ pixuri, creioane (numărul 2), notebook-uri, hârtie liberă, frunze libere, un liant cu trei inele, foarfece și bandă.
  • Alte materiale pe care ar trebui să le includeți sunt o unitate flash USB, un calculator IT, carduri index, un calendar săptămânal și un capsator.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă rucsacul pentru școala medie Pasul 5
  2


  Planificați ce să purtați în rucsac. Nu trebuie să supraîncărcați rucsacul, așa că încercați să puneți numai lucrurile esențiale când puteți. De exemplu, având un dosar împărțit în mai multe teme, vă va ajuta să economisiți spațiu și să evitați transportarea mai multor foldere. De asemenea, ar trebui să încercați să purtați două creioane și două sau trei stilouri, plus un indicator și programul săptămânal. În acest fel, puteți dedica restul spațiului pentru manualele și notebook-urile.
 • Veți avea o idee mai bună despre exact ce veți avea nevoie în fiecare zi după prima săptămână de școală.
 • Dacă aveți bani la masă, încercați să o păstrați într-un buzunar interior. Dacă nu aveți unul în rucsac, încercați să îl păstrați într-un portofel sau în geantă. Acest lucru vă va permite să economisiți banii în siguranță, deci nu trebuie să îl căutați în timpul prânzului.
 • Dacă aveți un program bloc cu diferite clase în zile diferite, încercați să separați materialele în stive marcate. De exemplu, puteți marca toate lucrurile pentru o zi cu o anumită culoare, cum ar fi roșu, și pentru o altă culoare albastră. Apoi, le puteți schimba în rucsac atunci când este necesar.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă rucsacul pentru școala medie Pasul 6
  3
  Utilizați fiecare parte a rucsacului. Acum este momentul adevărului. Trebuie să vă asigurați că puteți să puneți totul în rucsac și să îl puteți încărca. Sunt șanse aveți un dulap în cazul în care puteți stoca unele lucruri, dar încă mai trebuie să fie în măsură să aducă totul la și de la școală în fiecare zi. Puneți folderul, notebook-urile, manualele și carcasa în partea principală a rucsacului (în ordinea respectivă). Apoi trebuie să puneți orice material suplimentar în buzunarele din față.
 • De exemplu, calculatorul, banda adezivă, capsatorul, marcatorii și marcajele, dacă nu se încadrează în cutie, pot intra în buzunarele din față.
 • Buzunarul din față al rucsac este, de asemenea, un loc bun pentru a stoca elemente cum ar fi balsam de buze, țesuturi, bomboane mentolate sau orice altceva doriți să o efectueze.
 • Partea 3
  Păstrați rucsacul

  Imaginea intitulată Organizați-vă rucsacul pentru școala medie Pasul 7
  1
  Controlați greutatea rucsacului. Este important pentru confort și sănătate să vă asigurați că rucsacul nu devine prea greu în cursul anului școlar. De exemplu, dacă adăugați în mod constant sarcini, proiecte, gustări și consumabile școlare suplimentare, rucsacul va crește în greutate. Dacă observați că este dificil să o ridicați sau că benzile trageți strâns de pe umerii dvs., este probabil timpul să-l curățați și să-l rearanjați.
  • Rucsacul nu trebuie să aibă mai mult de 10 sau 20% din greutatea dvs. De exemplu, dacă cântărați 54 de kilograme, rucsacul nu trebuie să depășească 5,4 kilograme.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă rucsacul pentru școala medie Pasul 8
  2
  Păstrați lucrurile de care aveți nevoie în rucsac. Nu trebuie să aveți nimic în rucsac, dar ceea ce este absolut necesar (cum ar fi cărți școlare, instrumente de scris și misiuni curente). Acest lucru nu va ajuta doar cu greutatea rucsacului, dar vă va menține și organizat. De exemplu, probabil că nu este necesar să păstrați în continuare sarcini, proiecte sau instrucțiuni pentru sarcini pe care le-ați încheiat deja. Deși documentele în sine nu cântăresc prea mult pe ele însele, ele pot adăuga multă greutate dacă păstrați multe.
 • În schimb, păstrați un dosar acasă pentru toate documentele returnate. Puteți chiar să o organizați pe teme. În acest fel, dacă profesorul cere o misiune veche, veți ști exact unde se află și cum să-l găsiți.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă rucsacul pentru școala medie Pasul 9
  3
  Curățați întotdeauna rucsacul. Nu trebuie să faceți asta în fiecare zi, dar ar trebui să încercați să o curățați la fiecare două săptămâni sau în fiecare lună. Este dificil să țineți totul curat și organizat atunci când mergeți de la o clasă la alta în fiecare zi. Puteți începe să arunci creioane și stilouri direct în rucsac și să le puneți în cărți în loc de foldere. Pentru a evita acest lucru, încercați să luați o oră sau două la sfârșitul săptămânii (sau la fiecare două săptămâni) pentru a curăța rucsacul.
 • Trebuie să eliminați toate lucrurile și să le examinați. Aruncați sau trimiteți documente inutile, gunoi, alimente vechi și pixuri și creioane sparte. Asigurați-vă că lucrările sau lucrările sunt în dosarele relevante. De asemenea, dacă puteți, organizați-le după dată.
 • Puteți, de asemenea, să vă spălați sau să vă aspirați rucsacul în acest moment.
 • sfaturi

  • Amintiți-vă să luați hârtie în plus, în cazul în care vă epuizați.
  • Încercați să nu umpleți complet rucsacul. Dacă aveți dificultăți la închiderea acesteia, este probabil o problemă.
  • Asigurați-vă că aveți un dosar pentru fiecare subiect. Veți avea nevoie de unul pentru recenziile recente și unul de studiu pentru examene.
  • Dacă doriți, puteți organiza și dulapul.
  • Puneți întotdeauna cărțile mari înainte și apoi pe cei mici.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă organizați rucsaculCum să vă organizați rucsacul
  Cum să curăți un rucsacCum să curăți un rucsac
  Cum să vă organizați dulapulCum să vă organizați dulapul
  Cum sa alegi un rucsacCum sa alegi un rucsac
  Cum să vă spălați rucsaculCum să vă spălați rucsacul
  Cum să vă organizați lucrărileCum să vă organizați lucrările
  Cum să împachetezi un rucsacCum să împachetezi un rucsac
  Cum să decideți ce să împachetați în rucsac pentru școalăCum să decideți ce să împachetați în rucsac pentru școală
  Cum să organizați chitanțeCum să organizați chitanțe
  Cum sa alegi primul rucsac al baiatuluiCum sa alegi primul rucsac al baiatului
  » » Cum să vă organizați rucsacul pentru liceu

  © 2011—2020 ertare.com