Cum să vă organizați rucsacul, dosarul și dulapul

Ca adolescent, timpul școlar este unul dintre momentele cele mai importante pe care le veți experimenta. Pe de altă parte, organizarea este o parte fundamentală care vă va ajuta să o finalizați cu succes. Deși unii spun că curățenia este un semn al unei minți bolnave, o mică comandă nu face niciodată rău nimănui. Acest articol vă va ajuta să profitați la maximum de această etapă a vieții voastre.

pași

Metoda 1
rucsac

Imaginea intitulată Organizați-vă sacul, liantul și încuietoarea Pasul 1
1
Rucsacul este o parte importantă a revenirii la școală. A deveni unul suficient de mare ar putea fi o provocare.
 • Imaginea intitulată Organizați punga, binderul și încuietoarea dvs. Pasul 2
  2
  Trebuie să plasați dosarul în cea mai mare secțiune, cea mai apropiată de spate. Aceasta este de obicei cea mai bună opțiune, deoarece această parte este de obicei cea mai mare și toate folderele vor intra, chiar și după ce le-ați umplut cu hârtii.
 • Imaginea intitulată Organizați punga, binderul și încuietoarea dvs. Pasul 3
  3
  Cel de-al doilea buzunar cel mai mare este locul în care merg cartea ta. De asemenea, ați putea pune calculatorul aici. Când începeți anul școlar, textele dvs. literare și cărțile mai mici se vor potrivi perfect.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă sacul, liantul și încuietoarea Pasul 4
  4
  Ultima secțiune care este cea mai mică este cea din partea din față a rucsacului. În funcție de ce vă interesează, puteți plasa o carte mică, machiaj, telefon mobil, iPod etc. Asta depinde de școala ta.
 • Imaginea intitulată Organizați punga, liantul și blocatorul Pasul 5
  5
  Acesta este cel minim pe care un rucsac ar trebui să îl aibă. Majoritatea au buzunare laterale, buzunare cu mai multe buzunare, buzunare cu colanți, etc. Există o mare varietate și acest ghid este doar o referință.
 • Imaginea intitulată Organizați punga, binderul și încuietoarea dvs. Pasul 6
  6
  Așezați lucruri mai grele la spate și pe cele care cântăresc mai puțin departe de dvs., astfel încât greutatea va fi echilibrată și nu veți mai cădea mereu înapoi.
 • Metoda 2
  dosare

  Imaginea intitulată Organizați punga, binderul și încuietoarea dvs. Pasul 7
  1
  Un sistem bun este că aveți un dosar de 5 cm (2 inch) pentru toate cursurile. Puteți separa secțiunile de hârtie și notele cu filele de separare, deoarece acestea sunt mai ordonate și mult mai practice. Cele mai bune file de separare sunt cele din plastic cu dulapuri de depozitare, deoarece puteți adăuga mai multe.
 • Imaginea intitulată Organizați punga, binderul și încuietoarea dvs. Pasul 8
  2
  Dacă puteți, aflați cursurile pe care le veți lua în avans. Cele mai multe dintre foldere vin cu o foaie pe partea pe care o puteți scoate, scrie numele cursului și pe care le puteți pune înapoi pe site-ul dvs. Dacă o faceți în avans, atunci veți economisi timp. Dacă nu, folosiți un dosar de 5 cm (2 inch) și puneți-l pe o parte "TOATE CLASELE". Ar trebui să vă servesc.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă sacul, liantul și încuietoarea Pasul 9
  3
  Plasați o cantitate bună de hârtie în fiecare dosar. În unele cursuri trebuie să iei mai multe note decât în ​​altele, dar este o idee bună să fii pregătit oricum.
 • Imaginea intitulată Organizați punga, binderul și încuietoarea Pasul 10
  4


  Dacă într-adevăr credeți că sunteți organizat, separați-vă dosarul în secțiuni diferite, cum ar fi examene, și note. Unii profesori vă vor spune secțiunile pe care trebuie să le plasați în dosarul dvs. Nu este recomandabil să avansezi prea mult în a pune numele pe etichete, deoarece profesorii tăi nu ar putea fi satisfăcuți și ai putea fi frustrați. De asemenea, ar putea fi o pierdere de timp dacă vă aflați în primii ani de școală. Faceți-o dacă sunteți în liceu, deși unele școli sunt destul de specifice, deci este recomandabil să așteptați dacă începeți liceul (sau dacă schimbați cursurile în școala primară).
 • Imaginea intitulată Organizați punga, binderul și încuietoarea dvs. Pasul 11
  5
  Decorează-ți dosarul așa cum vrei. Decorați-vă după preferințele dvs. cu autocolante, versuri sau cu artistul dvs. preferat, în realitate cu ceea ce doriți.
 • Metoda 3
  firide

  Imaginea intitulată Organizați punga, binderul și încuietoarea pasului 12
  1
  Dulapurile sunt ceva mai complicate. Le vedeți doar câteva minute pe zi, deci este greu să le păstrați ordonate și curate.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă sacul, liantul și blocatorul Pasul 13
  2
  Ca o sursă de inspirație pentru a le ține în ordine, le decorați din prima zi. Deși este posibil să nu aveți tot timpul în lume, faceți câteva minute în prima săptămână pentru a plasa niște fotografii, magneți decorativi sau un raft la modă.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă sacul, liantul și încuietoarea Pasul 14
  3
  Când vine vorba de raft, este o idee bună să cumperi una sau chiar două. Ele sunt destul de confortabile (trei sau cinci dolari în majoritatea magazinelor) și le puteți pune pe ele. Acest lucru vă economisește puțin spațiu. Cele mai multe dulapuri vin cu un raft sau dacă aveți jumătate de dulap, este esențial să cumpărați un raft pentru a vă păstra valiza organizată.
 • Din fericire, unele școli au zile de pregătire, consiliere sau zile deschise în cazul în care vă permit să merg la dulapul de a plasa rafturi și oglinzi, astfel încât prima zi de școală au de gând doar să părăsească rucsac și folderele și te dedici pentru a vă găsi prima clasă. Dacă nu obțineți această facilitate, mergeți la școală mai devreme sau rămâneți după școală numai dacă școala dvs. o permite (nu veți dori să intri în probleme).
 • Metoda 4
  Dosarul individual

  Imaginea intitulată Organizați punga, binderul și încuietoarea Pasul 15
  1
  Dacă puteți lucra cu un singur dosar, veți avea nevoie de unul care are suficiente buzunare.
 • Imaginea intitulată Organizați punga, binderul și încuietoarea pasului 16
  2
  Pune toate hârtiile în buzunare.
 • Imaginea intitulată Organizați punga, binderul și încuietoarea Pasul 17
  3
  Utilizați separatori pentru teme de acasă completate, temele incomplete, lucrări suplimentare etc.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă sacul, liantul și încuietoarea Pasul 18
  4
  Aveți un loc special pentru a vă pune cărțile și notebook-urile. De asemenea, dacă doriți, obțineți un dosar. Un suport în care puteți pune folderele, cărțile și notebook-urile.
 • sfaturi

  • Dacă nu sunteți sigur de dimensiunea rucsacului pe care trebuie să o cumpărați, obțineți-vă puțin mai mult decât credeți că veți avea nevoie. Este mai bine să vă oferim un spațiu mai mic.
  • Asigurați-vă că rucsacul și toate cărțile dvs. se potrivesc în dulapul dvs.

  avertismente

  • Nu cumpărați foldere ieftine. Ei vor dezarma o săptămână și va trebui să cumpere unul nou.
  • Nu așezați autocolante în dulap. La sfârșitul anului școlar, custodelul va trebui să le scoată. Plasați fotografiile cu magneți. Ați putea folosi bandă de conducte, deși unele pot fi foarte adezive.
  • Utilizați întotdeauna încuietoarea pe care o oferă școala, cu excepția cazului în care vă spun că puteți folosi a ta. Aceasta este situația în care școala trebuie să deschidă dulapul atunci când nu mai aveți școală.
  • Puteți folosi, de asemenea, foi magnetizate de perete în dulapul vostru, sunt minunate.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se comandă marcaje FirefoxCum se comandă marcaje Firefox
  Cum să organizați fișiere de calculatorCum să organizați fișiere de calculator
  Cum să vă organizați imaginile digitale fără niciun programCum să vă organizați imaginile digitale fără niciun program
  Cum se face un dosar de hârtieCum se face un dosar de hârtie
  Cum să vă organizați rucsaculCum să vă organizați rucsacul
  Cum să organizezi dulapul unui adolescentCum să organizezi dulapul unui adolescent
  Cum să vă organizați dulapulCum să vă organizați dulapul
  Cum să cureți adânc și să vă organizați cameraCum să cureți adânc și să vă organizați camera
  Cum să începeți un club școlarCum să începeți un club școlar
  Cum să alegi o carte bună pentru un raport școlar (liceu)Cum să alegi o carte bună pentru un raport școlar (liceu)
  » » Cum să vă organizați rucsacul, dosarul și dulapul

  © 2011—2020 ertare.com